NRK > Nyheter

Monday, 14 October, 01:47

NRK - 12 Jul 19 kl. 03:23

Fotgjenger påkjørt

En mann i 20-åra er sendt til sykehus etter at han ble påkjørt ved Granli i Hedmark. Det er uklart hvor skadd mannen er, men han var bevisst. Politiet sier til NTB at to stykker var ute og gikk og en av dem ble påkjørt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Granli, Hedmark, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fotgjenger, påkjørt
NRK - 15 Jul 19 kl. 18:35

Fotgjenger påkjørt

En fotgjenger har blitt påkjørt i gangfelt i Kristiansand. Det melder politiet i Agder på Twitter. Ambulanse og politi på stedet..

NRK - 10 Sep 19 kl. 14:32

Fotgjenger påkjørt

En bil skal ha kjørt på en fotgjenger på Lund i Kristiansand. Nødetatene som er på stedet, melder at det ikke er snakk om alvorlig personskade..

P4 - 08 Jul 19 kl. 12:32

Fotgjenger påkjørt av buss

En fotgjenger er påkjørt av en buss ved Blakstad i Asker i ettermiddag. Fotgjengeren er alvorlig skadet og får behandling, melder politiet..

NRK - 07 Jun 19 kl. 08:59

Fotgjenger påkjørt i Skien

En fotgjenger har blitt påkjørt i et gangfelt i Skien. Det melder politiet Sør-Øst på Twitter. Helse og politi er på stedet..

P4 - 04 Sep 19 kl. 20:31

Fotgjenger påkjørt

En fotgjenger ble påkjørt av en bil i Trondheim i kveld. Mannen skal ha løpt over et lyskryss. I følge politiet ble han lettere skadet.

P4 - 22 Sep 19 kl. 18:35

Fotgjenger påkjørt av bil

En fotgjenger er påkjørt av en bil i Lyngdal i Agder. Politiet opplyser at fotgjengeren ble slengt flere meter gjennom lufta, og har trolig pådratt seg bruddskader. Den skadde er ved bevissthet, men på vei til sykehus.

P4 - 09 Jul 19 kl. 16:25

Buss kjørte på fotgjenger

En buss skal ha kjørt på en fotgjenger i Asker nå i ettermiddag. Ifølge politiet tyder det foreløpig ikke på at fotgjengeren har alvorlige skader. En ambulanse er på stedet..

NRK - 08 Jul 19 kl. 12:25

Buss mot fotgjenger

Det har vært en trafikkulykke mellom en buss og en fotgjenger i Slemmestadveien ved Blakstad i Asker. Trafikken er sperret i begge retninger. Politiet har akkurat kommet til stedet, og luftambulanse er på vei..

NRK - 21 Jun 19 kl. 22:12

Fotgjenger fraktet til UNN

En fotgjenger ble tidligere i dag påkjørt i sentrum av Lødingen. Nå ønsker politiet å komme i kontakt med personer som kan ha vært vitner til påkjørselen. – Kvinnen som ble påkjørt er alvorlig skadet og er fløyet til UNN, skriver politiet på Twitter..

P4 - 09 Aug 19 kl. 14:19

Fotgjenger påkjørt av trikk

En fotgjenger ble påkjørt av en trikk ved Bussterminalen i Oslo ettermiddag. Fotgjengeren var på beina etter ulykken, men var svært preget av hendelsen, opplyser politiet. Personen har blitt tatt hånd om av helsepersonell.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ber Europa ta imot IS-krigere

Donald Trump ber Europa ta imot IS-krigere som sitter fengslet i Syria. – USA har de verste IS-fangene. Tyrkia og kurderne må ikke la dem unnslippe.

NRK - 30 minutter siden

Biden trekker seg fra styrejobb

Hunter Biden, sønnen til tidligere visepresident Joe Biden, trekker seg som styremedlem for et kinesisk selskap, skriver Reuters. Nyhetsbyrået skriver at styrejobben har vært gjenstand for kritikk fra president Donald Trump og hans allierte..

NRK - 1 time siden

Protestledere i samtaler i Ecuador

Urbefolkningsledere og Ecuadors president skal søndag gå i direkte samtaler etter nær to uker med voldelige demonstrasjoner. En av urbefolkningslederne sier at demonstrasjonene i hovedstaden Quito kommer til å fortsette inntil en avtale er på plass..

NRK - 1 time siden

Mange ga fra seg personlige data

Én av fire nordmenn ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook, ifølge et fersk eksperiment gjort av flere norske forskningsinstitusjoner, ifølge Aftenposten. 2.800 nordmenn ble utsatt for eksperimentet..

NRK - 3 timer siden

Norsk tenåring gripen i USA

Ein norsk utvekslingsstudent er arrestert og sikta for terrortrugsmål etter at han skal ha truga med skuleskyting, skriv Dagbladet. UD seier dei er kjent med saka, og stadfestar at det er snakk om ein norsk statsborgar..

NRK - 3 timer siden

Trudeau trassar trugsmål

Canadas statsminister Justin Trudeau seier han vil halde fram valkampen for å bli attvalt i neste veke som normalt. Laurdag måtte han bruke skotsikker vest på grunn av konkrete trugsmål mot Trudeau. Han seier han er mest uroa for familien..

NRK - 3 timer siden

Valnederlag for Orban i Budapest

Partiet til den ungarske statsministeren Victor Orban, Fidesz, går mot eit valnederlag i lokalvalet i Budapest. Etter at rundt 62 prosent av stemmene er talde, leiar sentrumskandidaten Gergely Karacsony med rundt 50 prosent av stemmene..

NRK - 3 timer siden

Demonstrasjonar på Haiti

På Haiti har fleire tusen slutta seg til demonstrasjonar mot president Jovenel Moïse. Dei meiner presidenten er korrupt og har ansvaret for den høge inflasjonen og mangelen på varer i landet, og krev at han går av..

NRK - 3 timer siden

Rotte på Peppes i Tromsø

Peppes Pizza i Tromsø blei stengt umiddelbart etter at ei rotte kom springande inn i restauranten søndag kveld, melder iTromsø. Alle gjestane blei raskt evakuerte. Restauranten held stengt til dei har funne rotta..

NRK - 4 timer siden

Mot valsiger for PiS i Polen

Regjeringspartiet i Polen, PiS, ser ut til å få fleirtal i parlamentet. Det viser valdagsmålingar. Partiet ligg an til å få 43,6 prosent av stemmene.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt