NRK > Nyheter

Friday, 19 July, 02:27

NRK - 12 Jul 19 kl. 03:23

Fotgjenger påkjørt

En mann i 20-åra er sendt til sykehus etter at han ble påkjørt ved Granli i Hedmark. Det er uklart hvor skadd mannen er, men han var bevisst. Politiet sier til NTB at to stykker var ute og gikk og en av dem ble påkjørt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Granli, Hedmark, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fotgjenger, påkjørt
NRK - 15 Jul 19 kl. 18:35

Fotgjenger påkjørt

En fotgjenger har blitt påkjørt i gangfelt i Kristiansand. Det melder politiet i Agder på Twitter. Ambulanse og politi på stedet..

P4 - 08 Jul 19 kl. 12:32

Fotgjenger påkjørt av buss

En fotgjenger er påkjørt av en buss ved Blakstad i Asker i ettermiddag. Fotgjengeren er alvorlig skadet og får behandling, melder politiet..

NRK - 07 Jun 19 kl. 08:59

Fotgjenger påkjørt i Skien

En fotgjenger har blitt påkjørt i et gangfelt i Skien. Det melder politiet Sør-Øst på Twitter. Helse og politi er på stedet..

P4 - 09 Jul 19 kl. 16:25

Buss kjørte på fotgjenger

En buss skal ha kjørt på en fotgjenger i Asker nå i ettermiddag. Ifølge politiet tyder det foreløpig ikke på at fotgjengeren har alvorlige skader. En ambulanse er på stedet..

NRK - 08 Jul 19 kl. 12:25

Buss mot fotgjenger

Det har vært en trafikkulykke mellom en buss og en fotgjenger i Slemmestadveien ved Blakstad i Asker. Trafikken er sperret i begge retninger. Politiet har akkurat kommet til stedet, og luftambulanse er på vei..

NRK - 21 Jun 19 kl. 22:12

Fotgjenger fraktet til UNN

En fotgjenger ble tidligere i dag påkjørt i sentrum av Lødingen. Nå ønsker politiet å komme i kontakt med personer som kan ha vært vitner til påkjørselen. – Kvinnen som ble påkjørt er alvorlig skadet og er fløyet til UNN, skriver politiet på Twitter..

Aftenposten - 08 Jul 19 kl. 12:25

Fotgjenger påkjørt av buss i Asker

En fotgjenger er alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt av en buss på Slemmestadveien ved Blakstad i Asker..

NRK - 19 Jun 19 kl. 16:47

Fotgjenger alvorlig skadet

En fotgjenger ble alvorlig skadet etter at han kom i klem mellom en lastebil og rekkverket på Hukstrøm bru i Svarstad. Mannen er fløyet til Ullevål sykehus i Oslo med luftambulanse. Broen vil være stengt en stund fremover pga.

P4 - 19 Jun 19 kl. 16:50

Fotgjenger alvorlig skadd

En fotgjenger ble alvorlig skadet etter at han kom i klem mellom en lastebil og rekkverket på Hukstrøm bru i Svarstad i Vestfold. Mannen er fløyet til Ullevål sykehus i Oslo med luftambulanse. Broen vil være stengt en stund fremover pga.

P4 - 12 Jul 19 kl. 05:24

Fotgjenger påkjørt ved Kongsvinger

En mannlig fotgjenger i 20-årene ble påkjørt mens han gikk langs riksvei 2 ved Granli i Hedmark i natt. Han er fraktet til sykehus, men skadeomfanget er ikke kjent. Politiet vet ikke mye om omstendighetene, men sier til NTB at mannen skal ha vært mørkt kledd og ikke hatt refleks.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Trump utnevner ny arbeidsminister

Donald Trump vil nominere Eugene Scalia til å ta over som arbeidsminister, skriver New York Times. Han er sønnen til tidligere høyesterettsdommer Antonin Scalia, og tidligere juridisk rådgiver til arbeidsdepartementet i George W. Bushs regjering..

NRK - 3 timer siden

Søk etter savnet fortsetter fredag

Søket etter mannen som falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane fortsetter fredag. – I morgentimene går søket over til å være søk etter antatt omkommet, sier Per Algrøy i Vest politidistrikt til NRK..

NRK - 3 timer siden

Varmeste juni noensinne

Den globale gjennomsnittstemperaturen i juni endte på 15,9 grader. Det er varmeste junimåned siden målingene startet på 1880-tallet. Det bekrefter ifølge NTB USAs etat for hav- og atmosfæreforskning (NOAA), samt NASA og meteorologer i flere land..

NRK - 3 timer siden

Trump: – Selvforsvar

Donald Trump beskriver nedskytingen av en av en iransk drone over Hormuzstredet som en selvforsvarshandling. Han sier dronen unnlot å endre kurs til tross for gjentatte advarsler. – Dronen truet sikkerheten til skipet og skipets besetning..

NRK - 4 timer siden

Ny hannbjørn skutt i Selbu

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu. Jaktlaget begynte ifølge Nea Radio å spore fra et kadaver ved Østrungen. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka.

NRK - 4 timer siden

Bjørn felt ved Selbu i Trøndelag

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu i Trønderlag. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka. Mandag ble en bjørn på 68,5 kilo felt i samme område..

NRK - 4 timer siden

Krabbetyver i Kragerø

Hobbyfiskere i Kragerø opplever at tyver stjeler både krabbefangst og utstyr. Politiet har fått inn flere meldinger om ugjerningene, men det er få som velger å anmelde. Noe de blir oppfordret til å gjøre..

NRK - 4 timer siden

Økte inntektene med 7 millioner

Selskapet til Sondre Justad økte årsinntektene fra 4,2 til 11,3 millioner i 2018. Det skriver Avisa Nordland. Selskapet til Justad heter '8360 Produksjoner.

NRK - 4 timer siden

Massiv laksedød i elv i Suldal

Truleg er hundrevis av laks og yngel døde i Hålandselva i Erfjord i Suldal, ifølge Reidar Sandal i Statens naturoppsyn. Det er truleg betong frå støyping av ei bru som har forgifta fisken. Politiet etterforskar saka og det er tatt prøvar av vatnet..

NRK - 4 timer siden

Avverget trolig tysk terrorangrep

Tysk politi mener de har forhindret et mulig terrorangrep og har pågrepet seks personer de anser som en mulig sikkerhetsrisiko. Politiet sier de tror at et angrep var nært forestående og har gjennomsøkt flere leiligheter i Köln og Düren..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt