P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 01:27

P4 - 09 Apr 20 kl. 08:47

Forventer stille skjærtorsdag i Strømstad

Både svensk og norsk politi forventer en uvanlig stille skjærtorsdag i Strømstad i år.
Tradisjonen tro er det vanllig for ungdom spesielt fra Østfold og ta turen over for fest og moro i den svenske byen ved norskegrensa på denne dagen.
Politiet er i ekstra beredskap, men på grunn av korona-situasjonen, tror og håper politiet at de utsetter festen til neste år..
Les mer på P4


Les mer om:
Strømstad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forventer, stille, skjærtorsdagi , Strømstad
Dagbladet - 09 Apr 20 kl. 19:13

Rånerne inntok Lillestrøm (stad)

- Aldri har det vært så stille i Strömstad en skjærtorsdag..

Aftenposten - 07 Apr 20 kl. 21:22

Rånetreff på skjærtorsdag flyttes til Lillestrøm: – Blir en litt annerledes dag

I over ti år på rad har flere hundre rånere dratt over grensen til Strømstad på rånetreff skjærtorsdag. Nå må de tenke annerledes som følge av koronaviruset..

NRK - 07 Apr 20 kl. 21:32

Rånertreff flyttes til Lillestrøm

I over ti år har flere hundre rånere dratt over grensen til Strømstad på rånetreff skjærtorsdag. På grunn av koronasituasjonen drar de i år til Lillestrøm, hvor det ved Norges Varemesse blir drive in-konsert, skriver Fredriksstad Blad..

NRK - 07 Apr 20 kl. 21:32

Rånetreff flyttes til Lillestrøm

I over ti år har flere hundre rånere dratt over grensen til Strømstad på rånetreff skjærtorsdag. På grunn av koronasituasjonen drar de i år til Lillestrøm, hvor det ved Norges Varemesse blir drive in-konsert, skriver Fredriksstad Blad..

NRK - 10 Apr 20 kl. 10:17

400 innom Blektjern skjærtorsdag

Rundt 400 personer var innom Blektjern i Drammen på skjærtorsdag. Ifølge Røde Kors var folk flinke til å ikke samle seg i flokker. Røde Kors melder at de ikke måtte behandle noen skader, og at det var god stemning og godt og varmt i solveggen..

VG - 12 Jan 20 kl. 22:27

Strømstad-fergen i bølgedrama: – Helt ekstremt

Overfarten fra Strømstad til Sandefjord lørdag kveld ble en skremmende opplevelse for småbarnsfamilien til Lars Erik Nettum da skipet ble truffet av en voldsom bølge..

VG - 07 May 20 kl. 11:07

Myggen og Strømstad om talentutvikling: – Den indre «driven» er helt avgjørende

KRISTIANSAND (VG) - Hvor gammel var du da du kom og banka på døra mi? Fem år? Erik Mykland (48) drar seg i skjegget og ser bort på Fredrik Strømstad (38).

NRK - 01 May 20 kl. 17:02

Mann skutt av politiet i Strømstad

En mann er skutt av politiet i Strømstad i Sverige etter at han truet butikkansatte med kniv, melder Expressen..

Aftenposten - 09 Apr 20 kl. 11:46

Her kan du se påskegudstjenesten fra Oslo domkirke skjærtorsdag

Vi strømmer gudstjeneste fra Oslo domkirke..

Aftenposten - 09 Apr 20 kl. 11:46

Her kan du se gudstjeneste fra Oslo domkirke på skjærtorsdag kl. 12.00

Vi strømmer gudstjeneste fra Oslo domkirke..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Ingen tilskuere på kamper

Fotballforbundet har latt seg inspirere av planen om å få inn tilskuere i forskjellige soner, men har sagt at det må godtas av myndighetene. Og det ser altså ut til at de får tommel ned fra helsedepartementet..

P4 - 2 timer siden

Nå kommer regnet

Folk over hele landet kan finne frem paraply og regntøy. Fra i natt og utover dagen i morgen kommer det mye regn i Sør-Norge, mens det blir varmere i nord. Men gjennom helgen og til mandag blir det mye regn mange steder, ifølge Meteorologisk institutt..

P4 - 2 timer siden

Røde Kors-tillitsvalgt overgrepstiltalt

En mann, som var tillitsvalgt i Røde Kors, er tiltalt for grove overgrep mot mindreårige jenter flere steder i Sør-Norge. 51-åringen skal ifølge tiltalen ha forgrepet seg mot fem jenter i alderen elleve til 15 år. Alle jentene hadde et tillitsforhold til mannen.

P4 - 2 timer siden

En av tre har ikke symptomer

En av tre med koronasmitte har ikke symptomer. Det viser en studie i Spania, der det er testet for antistoffer. Resultatet der bekrefter en nasjonal studie, som viste at kun fem prosent av befolkningen har vært smittet.

P4 - 2 timer siden

Ampert på veien

Mange flere har brukt naturen, og veiene, til å trene når landets treningssentre har vært koronastengt. Men det har også ført til økt konfliktnivå langs norske veier, melder NRK. Skiskytter Ingrid Landmark Tandrevold sier det oppleves som en krig mellom bilister, syklister og rulleskiløpere, og viser til stygge forbikjøringer, og at bilister spruter spylevæske når de kjører forbi..

P4 - 2 timer siden

Kommuner vurderer å bytte fylke

Fem kommuner i Vestland vurdere å bytte fylke. Det er Stord, Fitjar, Etne, Tysnes, og Sveio som vurderer å bli en del av Rogaland i stedet, melder TV 2. Misnøyen ble spesielt stor etter at veiprosjketet Hordfast ikke ble prioritert av fylket i Nasjonal transportplan..

P4 - 2 timer siden

Vil vurdere å stramme inn

Facebook vil gå gjennom reglene for truende innhold, og vurdere å stramme inn regelverket for maktpersoner. Det skal Facebook-sjef Mark Zuckerberg ha lovt sine ansatte i et møte denne uken. Zuckerberg har fått kritikk for at Facebook ikke reagerer på utspillene til president Donald Trump på samme måte som Twitter og Snapchat..

P4 - 2 timer siden

Høie reagerer på Sabeltann-plan

Helseminister Bent Høie reagerer på planen for å gjennomføre forestillingene med Kaptein Sabeltann i Dyreparken i Kristiansand i sommer. Det skal etter planen gå foran 800 personer i hver forestilling, ved hjelp av soner med plass til 200 i hver. Høie sier til VG at det ikke går an å dele et arrangement opp i ulike arrangementer for å overholde smittevernreglene.

P4 - 3 timer siden

Redningsaksjon ved Kjerag

To kvinner i 20-årene er hentet av redningshelikopter fra fjellet ved Kjerag i Rogaland. De to kom seg ikke ned på egen hånd, og det er dårlig vær i området. De tok seg inn i en hytte mens de ventet på hjelp..

P4 - 3 timer siden

Opphever portforbudet

Både Los Angeles, San Francisco og USAs hovedstad Washington D.C. opphever portforbudet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt