NRK > Nyheter

Lørdag, 15 August, 09:38

NRK - 08 des. 19 kl. 11:56

Forventer at pasienter får hjelp

– Vi er bekymret over at luftambulansetjenesten ikke fungerer slik den skal. Det sier leder i regionalt brukerutvalg i Helse Nord, Knut Georg Hartviksen. Fem nye ambulansefly er satt på bakken på grunn av tekniske problemer..
Les mer på NRK


Les mer om:
Helse Nord, Georg Hartviksen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forventerat , pasienterfår , hjelp
NRK - 29 feb. 20 kl. 17:45

Virusrammet sykehus ber om hjelp

Oslo universitetssykehus ber Helse Vest om hjelp for å sikre behandling av øyepasienter som trenger øyeblikkelig hjelp. Haukeland universitetssjukehus i Bergen rigger et støtteapparat som kan ivareta pasienter som trenger hjelp innen en viss tid..

Aftenposten - 07 april 20 kl. 10:53

Det er færre akuttkirurgiske pasienter. Vi må fortsette å passe på oss selv! | John Christian F. Glent

Det er bekymringsfullt at landets kirurgiske avdelinger merker en nedgang i antall pasienter som trenger øyeblikkelig hjelp..

Klartale - 25 mars 20 kl. 13:32

237 pasienter innlagt med korona

237 pasienter er innlagt på sykehus i Norge med korona-virus. 57 får hjelp til å puste..

VG - 30 sep. 19 kl. 20:12

Overlege: 30 til 40 pasienter kan få hjelp i året med nytt vedtak

Et nytt vedtak fra Helsetilsynet kan føre til at 30 til 40 pasienter i året kan ha krav på behandling de ikke får i dag, mener overlege ved Sykehuset Østfold, Andreas Stensvold..

P4 - 05 aug. 20 kl. 11:46

Flere sender hjelp

Nå sender flere land helsepersonell til Libanon. Frankrike sender også store mengder medisinst utstyr for å bistå. Russland sender hjelp i form av fem fly med leger, og redningseksperter, i tillegg til annen hjelp og utstyr til å reise et feltsykehus i byen.

NRK - 05 mars 20 kl. 14:00

350 pasienter får ny vurdering

350 pasienter ved Sørlandet sykehus får ny vurdering etter at de har blitt operert. I Kristiansand gjelder det 85 pasienter som er operert av den mye omtalte legen. I Flekkefjord krever 262 pasienter ny vurdering.

P4 - 24 april 20 kl. 13:22

Pasienter utsetter kontakt med sykehuset

Pasienter som trenger akutt hjelp venter for lenge med å ta kontakt med sykehuset. Det sier Sørlandet sykehus som nå er bekymret for situasjonen. Sykehuset har opplevd 30 prosent færre paseienter ved akuttmottaket etter at koronaviruset brøt ut i Norge, skriver NRK.

P4 - 25 mars 20 kl. 16:26

- Alder skal ikke ha betydning for om du får hjelp

- Kun alder skal ikke ha betydning for om du får livreddende hjelp under koronapandemien. Det sa helseminister Bent Høie på en pressekonferanse nå nettopp. Helsedirektoratet har tidligere vurdert om de skulle nedprioritere intensivbehandling for pasienter over 60 år dersom helsetjenestene blir overbelastet.

P4 - 29 feb. 20 kl. 16:22

Pasientombud forventer strengere krav

Pasientombud Anne-Lise Kristensen mener Ullevål sykehus burde ha bedt den ansatte med koronavirus-symptomer om å holde seg hjemme i karantene frem til det ble klart om vedkommende var smittet. To ansatte ved øyeavdelingen på Ullevål Sykehus har fått bekreftet koronavirus. Den ene ansatte ble smittet etter en ferietur i Nord-Italia, men gikk på jobb i to dager til tross for symptomer og har vært i kontakt med over 100 pasienter.

P4 - 14 mai 20 kl. 13:12

Færre får respiratorbehandling

Stadig færre koronasmittede pasienter får respiratorbehandling. 13 pasienter får nå denne behandlingen, to færre enn i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Det er til sammen innlagt 61 pasienter med koronasmitte på norske sykehus nå..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Avbryter samarbeid med Northug

Uno-X avslutter samarbeidet med Petter Northug. Bensinstasjonkjeden inngikk en utstyrsavtale med Petter Northug i fjor høst. Nå blir samarbeidet avbrutt.

NRK - 15 minutter siden

Ansvarlig i Hagen-saken bytter jobb

Politiadvokat Haris Hrenovica, som har hatt ansvaret for Hagen-saken, bytter jobb i september og starter ved påtaleenheten i PST. Det sier har i et intervju med Agderposten. Hrenovica har frontet etterforskningen av Anne-Elisabeth Hagens forsvinning..

NRK - 30 minutter siden

Trump sprer rykter om Harris

President Donald Trump sier «han har hørt» at Kamala Harris ikke oppfyller kravene til å bli visepresident fordi hun har innvandrerbakgrunn. Flere amerikanske jussprofessorer har slått fast at denne påstanden er uriktig. (NTB).

NRK - 45 minutter siden

1 av 5 planlegger oppsigelser

1 av 5 bedrifter planlegger oppsigelser utover høsten. Det viser NHOs medlemsundersøkelse. 6 av 10 av dem som allerede har sagt opp, planlegger ytterligere oppsigelser.

NRK - 45 minutter siden

78 selskaper konkurs - tross støtte

78 selskaper som mottok korona-kontantstøtte har gått konkurs. Til sammen mottok selskapene 31,1 millioner kroner fra det offentlige. E24 melder at i overkant av 1.

NRK - 1 time siden

1600 passasjerer får ikke test

Korona-testsenteret på Torp Sandefjord lufthavn åpner ikke før tirsdag. Dermed vil ikke de rundt 1 600 passasjerene som lander på Torp, og kommer fra røde land, stå uten tilbud om test ved flyplassen. Testsenteret skulle egentlig åpne denne uken..

NRK - 1 time siden

Ny smitterekord i Ukraina

Det er blitt registrert 1 847 nye smittetilfeller i Ukraina det siste døgnet. Det er det høyeste antall smittede på et døgn landet har hatt. Det totale antallet smittede er nå 89 719..

NRK - 1 time siden

Til legevakt etter voldshendelse

To personer ble natt til lørdag fraktet til legevakten med skader etter en voldshendelse. Hendelsen skal ha skjedd om bord i en båt, som ifølge lege har ligget til kai ved Veøya i Molde. Det ble brukt kniv.

NRK - 1 time siden

India klar for masseproduksjon

India er klare for å masseprodusere en vaksine mot covid-19 når forskerne gir klarsignal. Det sier landets statsminister Narendra Modi i en tale lørdag, skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

2,5 millioner smittet i India

India har passert 2,5 millioner smittetilfeller etter at 65 002 mennesker har testet positivt det siste døgnet. Det er det høyeste antall smittede på en dag landet har hatt, melder AFP. Lørdag rapporterte helseministeren om 996 nye dødsfall, noe som gjør at det totale antallet nå er 49 036.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt