NRK > Nyheter

Sunday, 19 January, 08:21

NRK - 08 Dec 19 kl. 11:56

Forventer at pasienter får hjelp

– Vi er bekymret over at luftambulansetjenesten ikke fungerer slik den skal. Det sier leder i regionalt brukerutvalg i Helse Nord, Knut Georg Hartviksen. Fem nye ambulansefly er satt på bakken på grunn av tekniske problemer..
Les mer på NRK


Les mer om:
Helse Nord, Georg Hartviksen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forventerat , pasienterfår , hjelp
VG - 30 Sep 19 kl. 20:12

Overlege: 30 til 40 pasienter kan få hjelp i året med nytt vedtak

Et nytt vedtak fra Helsetilsynet kan føre til at 30 til 40 pasienter i året kan ha krav på behandling de ikke får i dag, mener overlege ved Sykehuset Østfold, Andreas Stensvold..

NRK - 19 Dec 19 kl. 21:09

Over hundre dør av feilbehandling

Ragnhild (76) døde etter å ha fått for mye medisin. Jarl (32) ble akutt dødssyk, og ingen kom da han ba om hjelp. Ifølge Norsk pasientskadeerstatning er de blant hundrevis av pasienter som kunne vært reddet..

NRK - 22 Aug 19 kl. 03:53

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..

P4 - 30 Sep 19 kl. 08:52

Over 1000 pasienter har fått erstatning etter tannbehandling

Over tusen pasienter har fått erstatning fra Norsk pasientskadeerstatning etter en feilbehandling hos privatpraktiserende tannleger. Det er utbetalt 81 millioner kroner i erstatning tildisse pasientene, opplyser NPE selv i en pressemelding. Sakene gjelder alt fra en tann som er unødig rotfylt til pasienter som har fått mangelfull oppfølging over tid..

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 11:00

Ny lever kan gi håp til kreftpasienter

Pasienter som har fått utbredt kreftspredning til leveren fra tykktarmskreft, kan få et nytt liv ved hjelp av organer som i dag blir liggende ubrukt..

NRK - 22 Nov 19 kl. 08:10

Høie vil ha flere videolegetimer

Helseminister Bent Høie (H) varsler at flere pasienter skal få hjelp av lege via videokonsultasjoner i fremtiden. Det kommer frem i den nye nasjonale helse- og sykehusplanen, som legges fram senere i dag..

VG - 19 Dec 19 kl. 19:05

OUS: Gjennomgår historikken til 700 pasienter etter VG-avsløring

VG har avdekket hvordan eldre, syke pasienter transporteres ut fra sykehus midt på natten. Oslo universitetssykehus vil nå gjennomgå historikken for 700 pasienter for å kartlegge når og hvordan pasientene flyttes..

P4 - 02 Sep 19 kl. 07:53

- D-vitamin øker sjansen for å overleve kreft

Kreftpasienter med høyt D-vitaminnivå har en vesentlig større mulighet for å overleve enn pasienter med lavt nivå. Det viser ny norsk forskning, melder NRK. Kreftregisteret har studert en gruppe pasienter med fire ulike kreftdiagnoser.

P4 - 19 Aug 19 kl. 05:46

Danmarks statsminister forventer Trump-besøk

Danmarks statsminister Mette Frederiksen sier hun forventer at USAs president Donald Trump kommer på besøk. Trump sådde tvil om det planlagte besøket i går. En uttalelse som kom kort tid etter at Trump sa han ville kjøpe Grønland fra Danmark.

Aftenposten - 27 Oct 19 kl. 20:15

Hvem beskyttes av en beskyttet psykologtittel? | Kim Rand

Tittelen psykolog er forbeholdt personer med profesjonsstudium og autorisasjon til å behandle pasienter. Men psykologi er langt mer enn behandling av pasienter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Dødstala stig i Jemen

Minst 70 soldatar er drepne i Marib-provinsen i Jemen etter eit rakettangrep på ein moské. Det skal vera den sjiamuslimske Houthi-rørsla som står bak angrepet, ifølge militærkjelder, melder AFP..

NRK - 30 minutter siden

Nok ein person arrestert for ran

Ytterlegare ein person har blitt arrestert mistenkt for å ha rana ein mann i 40-åra i Trondheim. Totalt er sju personar nå arresterte etter hendinga. Mannen skal ha blitt utsett for vald, men er ikkje skadd, opplyser politiet til Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Ny migrantkaravane i Mexico

Mexicanske soldater har stoppet om lag 1500 migranter fra Mellom-Amerika på grensen mot Guatemala. På en bro over en grenseelv blir migrantene nektet å passere om de ikke har visum eller reisedokumenter..

NRK - 1 time siden

Mann tatt for knivstikking

Den mistenkte gjerningsmannen bak knivstikkingen i Brugata i Oslo i natt, er arrestert. Politiet har også funnet kniven. Mannen erkjenner de faktiske forhold, melder Oslo-politiet.

NRK - 2 timer siden

Penger til reiselivet i Australia

Reiselivet i Australia får 76 millioner australske dollar, over 460 millioner norske kroner, for å komme seg på beina igjen etter de ødeleggende skogbrannene. Antall utenlandske turister har falt med 10–20 prosent siden brannene begynte i september..

NRK - 23 timer siden

Utbygger pålagt å kjøpe tilbake hus

En boligutbygger er i Nedre Romerike tingrett dømt til å kjøpe tilbake et hus for ikke å ha opplyst om at huset var bygd på den gamle søppelfyllingen i Skedsmo..

NRK - 2 timer siden

Voldsomme opptøyer i Beirut

Flere tusen mennesker har i natt demonstert i Libanons hovedstad Beirut mot landets politiske elite og politikken de fører. Politiet brukte vannkanoner og tåregass mot demonstrantene..

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for tre drapsforsøk i Oslo

En 32 år gammel mann møter torsdag i Oslo tingrett tiltalt for tre drapsforsøk på et utested i Møllergata i 2012. To menn ble skutt og en tredje ble knivstukket på utestedet Crystal Club. Alle tre overlevde.

NRK - 2 timer siden

Knivstukket i Brugata i Oslo

En person er sendt til Ullevål sykehus med skader i magen etter å ha blitt knivstukket i Brugata i Oslo ved femtida søndag morgen, melder Oslo-politiet. Politiet leter etter gjerningsmannen..

NRK - 2 timer siden

Fv50 Hol–Aurland er stengt

Fylkesveg 50 Hol–Aurland er stengt på grunn av uvêr, melder Vegtrafikksentralen Vest..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt