VG > Innenriks

Tirsdag, 26 Januar, 13:10

VG - 26 nov. 20 kl. 17:07

Forventer å gjenåpne Hemsdalsfjellet klokken 1830

Alle vogntogene unntatt ett har kommet seg opp de glatte kneikene opp Hemsedalsfjellet og riksvei 52 forventes å åpne igjen klokken 1830..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hemsedalsfjellet, Hemsdalsfjellet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forventerå , gjenåpne, Hemsdalsfjellet, klokken, 1830
NRK - 16 jan. 21 kl. 17:00

Gjenåpner ambassade i Qatar

Saudi-Arabia vil gjenåpne ambassaden i Qatar, ifølge utenriksminister Faisal bin Farhan. Også Bahrain, De forente arabiske emirater og Egypt kuttet forbindelsene i 2017 etter Qatars angivelige støtte til islamistiske grupper og nære forhold til Iran..

NRK - 04 jan. 21 kl. 20:12

Enige om å åpne grensene

Saudi-Arabia og Qatar er enige om å gjenåpne luftrommet og grensene mellom landene. Grensene har vært stengt i mer enn tre år. Kuwaits utenriksminister Ahmad Nassat Al-Sabah sier åpningen gjelder fra og med mandag kveld..

NRK - 13 des. 20 kl. 11:35

Forventer videre brexit-forhandling

Storbritannia og EU varsler en uttalelse etter møtet mellom statsminister Boris Johnson og EU-sjef Ursula von der Leyen etter samtalen deres mellom klokken 12:30 og 13. Det melder Reuters- EU-kilder forventer visstnok at forhandlingene vil fortsette..

NRK - 10 des. 20 kl. 18:25

Viderefører nedstenging i Frankrike

Frankrike snur, og velger å videreføre nedstengingen i landet. De vil ikke gjenåpne museer, kinoer eller teatre den 15. desember som planlagt fordi smitten ikke synker slik myndighetene håpte.

VG - I førrgår: 12:31

Hva er veien til gjenåpning?

Folk i Oslo-regionen må igjen leve med nedstenging og svært strenge smitteverntiltak. Regjeringen må gjøre det de kan for å stake ut veien til gjenåpning. Tre grep blir avgjørende: økt analysekapasitet, stopp i importsmitte og endret vaksinasjonsstrategi..

VG - Igår: 07:29

Reagerer på gjenåpningen av polet: – Ordentlig forbanna

Fagpersoner som jobber med barn og rus reagerer sterkt på gjenåpningen av Vinmonopol-butikkene – og mener det kan føre til at barn som har foreldre som drikker, skammer seg enda mer..

NRK - 26 nov. 20 kl. 14:07

Sverige forventer ny smittetopp

Svenske myndigheter forventer ny smittetopp i desember. Det siste døgnet er det registrert 67 koronarelaterte dødsfall og 5 841 nye smittetilfeller i Sverige..

E24 - 07 des. 20 kl. 21:05

Caroline Lysberg lå 55 minutter under vann og fikk hjerneskade. Staten forventer at hun skal slå Oljefondet for å få full erstatning.

Regjeringen venter at Nicolai Tangen klarer 3 prosent avkastning i Oljefondet. Staten forventer at trafikkofre klarer enda mer med erstatningene de har fått..

NRK - 23 jan. 21 kl. 12:52

Forventer vaksineprioritering

Byrådsleder Raymond Johansen forventer at regjeringen tar grep for å hindre videre spredning av mutantviruset i Oslo-regionen. – At dette utbruddet påvirker vaksineprioriteringen bør være en selvfølge, sier Johansen..

NRK - 10 des. 20 kl. 14:29

Jerv-Åsane spiller klokken 18

1. divisjonskampen mellom Jerv og Åsane skal etter det NRK erfarer spilles på Sparebanken Sør arena i Kristiansand klokken 18 torsdag. Kampen skulle vært spilt i Grimstad klokken 13, men ble avblåst på grunn av baneforholdene..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Nordre Follo: Knytter flere tilfeller til barneskole

Tirsdag morgen er det ingen nye registrerte smittede med det muterte viruset i Nordre Follo. Kommunen er imidlertid forberedt på at det kan komme flere positive prøvesvar tilknyttet Kolbotn barneskole.

VG - 2 timer siden

Nordre Follo: Venter på svar på 150 prøver

Tirsdag morgen er det ingen nye smittede med det muterte viruset i Nordre Follo. Kommunen er imidlertid forberedt på at det kan komme flere positive prøvesvar..

VG - 2 timer siden

Nordre Follo: Venter på analyse av 150 prøver

Tirsdag morgen er det ingen nye smittede med det muterte viruset i Nordre Follo. Kommunen er imidlertid forberedt på at det kan komme flere positive prøvesvar..

VG - Igår: 09:35

Nordre Follo: Mutantsmitten oppstod i romjulen

Så langt i dag er det varslet åtte nye tilfeller av det britiskmuterte coronaviruset i Nordre Follo. Det tallet kan snart stige etter hvert som flere prøveresultater kommer inn. Ordføreren opplever likevel at de har kontroll på utbruddet..

VG - 23 jan. 21 kl. 10:42

Vinmonopolet ber kunder fra tiltakssonene om å holde seg unna - lange køer

I dag stengte Vinmonopolet 45 butikker i 9 kommuner. De kunne holdt oppe til 12, men har valgt å ikke åpne dørene i dag..

VG - 22 jan. 21 kl. 18:28

Mener Kripos-statistikk gir feilaktig bilde: – Ingen grunn til å rope «Ulv, ulv»

Kripos sier de er bekymret etter at deres tall viser en tredobling i drapsforsøk de siste fem årene. – Reflekterer ikke virkeligheten der ute, mener lederen for Advokatforeningens Forsvarergruppe..

VG - 22 jan. 21 kl. 15:13

Regjeringen står klar til å ta grep raskt

Regjeringen er i beredskap til å fatte regionale tiltak etter virusutbruddet i Nordre Follo. Dersom utbruddet har spredd seg, kan de nasjonale tiltakene bli strengere og vare lenger..

VG - 21 jan. 21 kl. 07:54

Ekstremvær i nord: Hustak løsnet og takplater fløy i lufta

Isende kulde og ekstremt kraftige vindkast opp mot 50 meter i sekundet ventes i Nordland og Troms fra i ettermiddag..

VG - 21 jan. 21 kl. 07:54

Ekstremvær i nord: Hustak løsnet og takplater flyr i lufta

Isnende kulde og ekstremt kraftige vindkast opp mot 50 meter i sekundet ventes i Nordland og Troms fra i ettermiddag..

VG - 21 jan. 21 kl. 07:54

Ekstremvær i nord: Lastebil blåst av veien

Isnende kulde og ekstremt kraftige vindkast opp mot 50 meter i sekundet ventes i Nordland og Troms fra i ettermiddag. En lastebil blåste av veien nord for Mosjøen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt