P4 > Nyheter

Fredag, 23 Oktober, 02:01

P4 - 02 juli 20 kl. 08:13

Fortviler over savnede livbøyer

Forsikringsselskapet Tryg fortviler over flere titalls livbøyer som er forsvunnet fra badesteder, havner og ved vann rundt om i Norge.
At folk stjeler disse livbøyene er et årlig problem, men i år er antallet stjålne livvbøyer rekordstort.
Tryg er bekymret fordi hver eneste livbøye kan være redningen for noe som holder på å drukne..
Les mer på P4


Les mer om:
Tryg, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fortviler, over, savnede, livbøyer
NRK - 02 juli 20 kl. 07:54

Fortviler over savnede livbøyer

Flere titalls livbøyer fra forsikringsselskapet Tryg har den siste tiden forsvunnet fra badesteder, havner og vann landet rundt. Nå ber de publikum om hjelp. – Antallet hittil i sommer synes rekordstort, står det i en pressemelding..

Klartale - 02 juli 20 kl. 08:21

Ber oss om hjelp til å finne livbøyer

Livbøyer kan redde deg og meg. Men de forsvinner fra badesteder, havner og vann landet rundt..

P4 - 06 april 20 kl. 06:49

Nybakte foreldre fortviler over manglende hjelp

Mange nybakte småbarnsforeldre fortviler over manglende rådgivning og støtte etter fødsel..

P4 - 22 april 20 kl. 11:38

Fortviler over mange branner

Brannvesenet i Oslo fortviler over det de mener er manglende respekt for bålforbudet. Hittil i april har de måtte rykket ut til 50 hendelser om alt fra skogbranner til brann i søppelkasser startet av engangsgriller, melder TV2. Brannvesenet ber nå folk ta seg sammen og tenke sikkerhet fremover.

NRK - 13 juni 20 kl. 08:28

Fiskarar fortviler over havfarm

Fiskarar i Nordland Fylkes Fiskarlag fortviler over ein ny havfarm som kjem til Vesterålen laurdag morgon. Dei meiner det manglar konsekvensutgreiing. Fiskeriminister Odd Emil Ingebrigtsen seier dei er i gang med å finne ut om spelereglane framover..

P4 - 11 aug. 20 kl. 07:15

Politiet fortviler over festing

Fadderuka ved høgskoler og universiteter er i gang og det merkes. Politiet i de største byene melder om svært mange fester i natt – både i parker og på private adresser har det vært store ansamlinger. Operasjonsleder Roger Mogstad i Trøndelag politidistrikt fortviler over at folk ikke overholder smittevernreglene..

E24 - 26 mars 20 kl. 20:45

Høyer har laget fem scenarioer for fremtiden: – Det verste heter «veldig pessimistisk»

Høyer lanserer handel over «facetime» for å sørge for at kronene fortsetter å rulle inn i butikken selv om kundene sitter hjemme. Ørnulf Høyer sier klesbransjen rammes hardere enn mange deler av handelen..

VG - 24 mars 20 kl. 20:00

Høyfjellshotellene fortviler: – Dette er jo helt katastrofalt

Høyfjellshotellene fortviler over nedstengning: – Dette er jo helt katastrofalt for en reiselivsdestinasjon som Hemsedal..

NRK - 17 juli 20 kl. 06:36

IB-elever fortviler over karakterer

IB-elever fortviler på grunn av koronaavlyste eksamener. På den internasjonale vgs-linja får elevene i hovedsak eksamenskarakterer på vitnemålet, men i år får de blant annet karakterer basert på tidligere resultater i faget og ved den aktuelle skolen.

VG - 15 april 20 kl. 23:45

Iranske fartøyer i høy fart nær amerikanske krigsskip: – Farlig og provoserende

– Fartøyer fra den iranske marinen oppsøkte amerikanske marinefartøyer onsdag på en «farlig og trakasserende» måte, sier den amerikanske marinen i en uttalelse..

Fler nyheter fra P4

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:21

Vil styrke bemanningen i Forsvaret

- Norge skal nå bli bedre til å håndtere kriser, alvorlige hendelser og trusler. Det sa forsvarsminister Frank Bakke Jensen, da han la frem regjeringens reviderte langtidsplan for Forsvaret i ettermiddag. Blant annet skal bemanningen styrkes, og Norge skal få nye stridsvogner om fem år..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:50

Kaller tilbake bakverk

Mattilsynet har nå bedt alle leverandører om kalle tilbake sesamfrø som er levert ut den siste tiden. Frøene skal være forurenset med et plantevernmiddel som kan føre til helseskader om de spises, skriver VG..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:50

Trekker søksmål mot sykepleiere

Sykehuset Østfold har bestemt seg for å trekke søksmålet mot fire ansatte som krevde å få full stilling. Det melder NRK. I september avviste tingretten søksmålet fra Sykehuset og de har nå valgt å trekke anken..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:51

Flere på sykehus

Det har vært en liten økning i antall koronasmittede som er innlagt på sykehus i Norge. 28 personer er innlagt – fire flere enn i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Tre får respiratorbehandling..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:51

Sarkozy tiltalt

Den tidligere franske presidenten Nicolas Sarkozy er nå tiltalt for å ha mottatt millioner av euro fra Libyas tidligere leder Muammar Gaddafi til valgkampen i 2007. Det opplyser franske påtalemyndigheter til nyhetsbyrået AFP. I 2018 ble han også tiltalt for korrupsjon og maktmisbruk.

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:53

Etterforsker ikke politifolk

Spesialenheten mener det foreløpig ikke er grunnlag for å etterforske påstandene om seksuelle handlinger mellom instruktører og studenter på Politihøgskolen. Det opplyser de til VG. SVs Petter Eide sa til P4-nyhetene i går at det må etterforskes om politifolk har misbrukt sin stilling for å oppnå sex i bytte med tjenester, slik en ny rapport har avdekket.

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:53

Vil droppe tilfluktsrom

Regjeringen vil droppe tilfluktsrom og heller lage trygge oppholdssteder for sivile. Det kommer fram i samfunnssikkerhetsmeldingen, som regjeringen la fram i dag. Oppholdsstedene skal brukes ved evakuering når det oppstår en krisesituasjon.

P4 - 16 okt. 20 kl. 11:06

En av de to omkomne i brannen i Moelv er siktet for drap

En av de to mennene som ble funnet død etter brannen i et næringsbygg i Moelv 30. september er siktet for drap. Det går frem i en pressemelding.

P4 - 16 okt. 20 kl. 11:42

Kan ikke nekte samarbeid

Prester kan ikke nekte å samarbeide med prestekolleger. Det slår Bispemøtet fast nå i formiddag etter høstens omfattende debatt hvor sogneprest Mikael Bruun i Sogndal uttalte at han ikke kan ha nattverd og gudstjeneste med kvinnelige kolleger. Prester som ikke ønsker å samarbeide med kvinnelige prester, må selv ta initiativ til en samtale med biskopen..

P4 - 16 okt. 20 kl. 10:42

- Alle barn i Norge skal ha like muligheter

Vi må gi alle barn like muligheter selv om de vokser opp i fattige familier. Det sier barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad. I dag la regejringen frem en strategi som skal sørge for at ALLE barn som lever i familier med dårlig råd skal kunne delta på lik linje med andre barn.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt