NRK > Innenriks

Saturday, 25 January, 19:13

NRK - 26 May 14 kl. 06:26

Fortsatt usikkert om streik

Det er ingen avklaring i tariffoppgjøret for offentlig ansatte. I kommuneoppgjøret er det lagt fram en skisse til løsning, men det er fremdeles fare for storstreik..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fortsatt usikkertom , streik
Klartale - 26 May 14 kl. 08:11

Usikkert om det blir streik

Det er fortsatt usikkert om det blir streik i kommmune og stat. Partene fortsetter forhandlingene..

VG - 27 May 14 kl. 16:22

Usikkert om lærerne vil slutte rekkene

Utdanningsforbundet tror flertallet av landets lærere vil støtte opp under avtalen som er inngått med KS, men lokale tillitsvalgte er ikke like sikre på at en streik kan unngås..

VG - 27 May 14 kl. 16:22

Usikkert om lærerne blir enige

Utdanningsforbundet tror flertallet av landets lærere vil støtte opp under avtalen som er inngått med KS, men lokale tillitsvalgte er ikke like sikre på at en streik kan unngås..

NRK - 14 Sep 18 kl. 08:01

Fare for streik blant kirkeansatte

Det kan bli streik i Kirken fra neste uke. En eventuell streik vil tre i kraft onsdag morgen om meklingen ikke fører fram. Parat vil da sammen med elleve andre arbeidstakerorganisasjoner ta ut nærmere 100 ansatte i streik..

P4 - 20 May 19 kl. 21:06

Det kan bli streik i NAV

NAV kan nå bli rammet av streik. Dersom Akademikerne ikke kommer til enighet med staten innen fristen torsdag kveld, tar de ut 524 medlemmer i streik. Forhandlingene brøt sammen natt til 1.

NRK - 11 Oct 16 kl. 15:14

Energibransje-streik trappes opp

Arbeidstakerorganisasjonen Delta tar ut ytterligere sju medlemmer ved to kraftselskaper i streik fra onsdag. Til sammen vil da 704 ansatte i energisektoren være i streik..

P4 - 22 Jun 18 kl. 14:26

Fare for streik ved flyplasser

Det er fare for streik ved en rekke norske flyplasser neste uke. To meklinger osm berører luftfarten begynner til uka, og det kan føre til streik fra onsdag og fredag. Både mindre og større flyplasser kan rammes dersom det blir streik..

P4 - 17 Jun 14 kl. 07:13

Ingen NRK-streik

Det blir ikke streik i NRK - dermed kan fotballfans puste lettet ut. LO Stat og Spekter kom til enighet sju timer på overtid, i dag tidlig, og unngikk dermed streik i statskanalen. Det ble varslet at 781 ansatte kunne bli tatt ut i streik og hovedkravet var bedre lønn for lavtlønnende, bedre ulempekompensasjon og forutsigbar arbeidstid..

P4 - 26 Feb 18 kl. 20:34

Fare for streik

Dersom meklingen ikke fører frem, går 101 ansatte i Bane Nor i morgen ut i streik. En streik vil ramme Gjøvikbanen, Kongsvingerbanen og stasjoner i Trøndelag. Jernbaneforbundet, Lokomotivmannsforbundet og Delta møter Spekter til mekling..

P4 - 23 May 18 kl. 12:28

- Streik gir ikke avslag

Nordmenn kan ikke få avslag på lisensen selv om det nå er streik blant NRK-journalistene. Ifølge Forbrukerrådet skal det mye til før det blir snakk om avslag, og en lovlig streik gir vanligvis ikke krav på erstatning, skriver Kampanje. Tirsdag forrige uke gikk 1.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 21 Jan 15 kl. 08:36

NHO: – Retorikken til LO tenderer til skremselspropaganda.

LO frykter flere midlertidige og dårligere kår for de ansatte hvis regjeringen endrer arbeidsmiljøloven. – LO villeder folk om virkningene, svarer NHO..

NRK - 21 Jan 15 kl. 07:19

– Uaktuelt å få barn uten fast jobb

Unio hevder regjeringens politikk gjør at flere kvinner vil sette livet sitt på vent. For Mari Beck var det uaktuelt å stifte familie mens hun var vikar..

NRK - 21 Jan 15 kl. 07:20

Leger nekter å foreta omskjæring av gutter

Ved årsskiftet ble alle offentlige sykehus i Norge pålagt å tilby rituell omskjæring av nyfødte. Men mange leger sier nei til å foreta en slik omskjæring..

NRK - 21 Jan 15 kl. 07:21

– Bra om det blir lettere å nedbemanne

Midlertidige ansettelser kommer godt med i usikre tider, mener Bedriftsforbundet. – Å tilsette mennesker på fast basis er en risiko for mange småbedrifter..

NRK - 21 Jan 15 kl. 07:23

Tviler på at flere midlertidige jobber gjør arbeidslivet mer inkluderende

Hovedmålet med midlertidige ansettelser er at flere skal få prøve seg i arbeidslivet, mener regjeringen. – Kommer trolig ikke til å skje, sier arbeidslivsforsker..

NRK - 21 Jan 15 kl. 06:37

– Telenorsjefen bør trekkje seg

Jusprofessor Beate Sjåfjell meiner at Telenor-sjef Jon Fredrik Baskaas anten har forsømt jobben sin eller lukka auga for korrupssjonsfaren i VimpelCom-saka med vilje. Ho meiner han må gå av..

NRK - 21 Jan 15 kl. 06:06

Stor tvil om Barents-olje blir lønnsom

Hvis oljeprisen forblir på dagens nivå, er det neppe lønnsomt å utvinne oljen lengst mot nord. Det ser skummelt ut for Barentshavet, mener oljeanalytiker..

NRK - 21 Jan 15 kl. 05:49

Anundsen får kritikk for overvåkingsforslag

Justisminister Anders Anundsen (Frp) ønsker at politiet selv skal få avgjøre om de vil bruke falske basestasjoner til overvåking, uten å ha en rettslig kjennelse først. Forslaget møter sterk motstand..

NRK - 20 Jan 15 kl. 22:15

– Har dokumentert manglende språkkunnskaper

Sykehjemsetaten mener de kan dokumentere behovet for bedre norsk for mange av de ansatte. Dette er etatens egne eksempler i svarbrev til Likestillings- og diskrimineringsombudet på hva som står i pasientjournaler:.

NRK - 20 Jan 15 kl. 22:14

– Diskriminerende å kreve norskkurs av sykehjemsansatte

Likestillings- og diskrimineringsombudet mener sykehjemsetaten i Oslo diskriminerer når de krever at ansatte gjennomfører norskkurs, og mener kommunen ikke dokumenterer behovet. Flere ansatte som er sendt på kurs har klaget Oslo inn..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt