P4 > Nyheter

Saturday, 24 August, 23:53

P4 - 26 May 14 kl. 05:18

Fortsatt streikefare

Det er fortsatt fare for strorstreik i offentlig sektor i dag.
Det er ikke kommet noen løsning, verken for kommunene eller staten, men i kommuneoppgjøret er det lagt fram en skisse som partene skal ta stilling til.
I Oslo kommune - som er eget forhandlingsområde, er det pause i meklingen til klokken 10 i formiddag.
Fristen for alle de tre områdene gikk egentlig ut ved midnatt..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fortsatt streikefare
Dagbladet - 26 Feb 15 kl. 11:06

Norwegian-ledelsen frykter streikefare kan gi nytt 100-millioners tap

Nå begynner meklinga..

Hegnar.no - 14 Jun 18 kl. 11:20

Streikefare i flysektoren kan sette ferieplaner i fare

I forrige uke strandet hovedforhandlingene mellom flyteknikerne og NHO Luftfart. Faren for streik er stor..

Aftenposten - 29 Jun 18 kl. 07:43

Streikefare på norske lufthavner avblåst for sommeren

Partene i Avinor-meklingen tar pause frem til tirsdag 4. september for å diskutere videre krevende spørsmål..

VG - 23 Feb 15 kl. 18:04

Pilotforeningen: - Overhengende streikefare lørdag

Norwegian kan igjen bli rammet av omfattende streik. – Ledelsen prøver seg på fagforeningsknusing, raser Halvor Vatnar i selskapets pilotforening..

Dagbladet - 03 Apr 16 kl. 10:08

Fortsatt streikefare: - Håper ikke vi slår rekorden på 18 timer overtid

Industripartene fortsatt hos Riksmekleren..

NRK - 15 Aug 16 kl. 10:25

Streikefare i matvareindustrien

Ved midnatt fredag kveld løper fristen ut for meklingen mellom partene i mat- og drikkevareindustrien. Om de ikke kommer til enighet, vil 229 personer bli tatt ut i streik fra 19. august klokken 24..

DN - 08 Apr 14 kl. 18:41

Streikefare i byggeindustrien fra i morgen

Fellesforbundet og Byggenæringens Landsforening (BNL) må innen midnatt komme til enighet for nesten 6.000 ansatte i byggeindustrien..

VG - 01 Apr 14 kl. 21:43

Stor streikefare i industrien

Det er lite som tyder på at meklingen i industrien er over til fristen går ut ved midnatt natt til onsdag, ifølge riksmekler Nils Dalseide..

E24 - 01 Apr 14 kl. 19:57

Stor streikefare i industrien

Det er lite som tyder på at meklingen i industrien er over til fristen går ut ved midnatt natt til onsdag, ifølge riksmekler Nils Dalseide..

NRK - 22 Jun 18 kl. 14:29

Streikefare ved flere flyplasser

Til uken starter to meklinger som berører luftfarten. I verste fall kan det føre til streik fra onsdag og fredag. Både mindre og større flyplasser kan rammes..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Mulig orkan i Karibien

En tropisk storm i det karibiske hav kan i løpet av de neste dagene utvikle seg til en orkan. Det advarer det amerikanske orkansenteret. Stormen ligger nå drøyt 1000 kilometer øst for Barbados, men det er foreløpig for tidlig å si hvilke området som kan bli rammet av den potensielle orkanen..

P4 - 30 minutter siden

Israel: Stanset angrep

Det israelske forsvaret hevder de har angrepet flere mål i Syria for å hindre det de sier skulle være et stort iransk droneangrep mot israelske mål. Isrealske myndigheter anklager Iran og det syriske regimet for å ha planlagt angrepet..

P4 - 45 minutter siden

Ligger på 25 meters dyp

Bilen som havnet i vannet ved fergekaia i Svolvær i kveld, liggerp å 25 meters dyp. Det opplyser politiet. Tre personer som satt i bilen ble hentet opp av dykkere.

P4 - 45 minutter siden

Trump: - Store forventninger

Donald Trump sier han tror det blir oppnådd mye på G7-toppmøtet i Frankrike i helgen. Det siste den amerikanske presidenten gjorde før han reise til Frankrike var å true med straffetoll på fransk vin. Det var et svar på at Frankrike i juli vedtok å skattelegge amerikanske selskaper som Google, Apple og Facebook.

P4 - 1 time siden

Lastebilnæringen frykter bomregning

Lastebilnæringen frykter at det er den som må betale for bomrabattene til privatbilene, etter regjeringens bomavtale. Siden 2016 har ferge- og bompengekostnadene for lastebiler steget med 42,4 prosent, ifølge tall fra SSB. Andreas Hagen, i PostNord, som er et av de selskapene som bruker veinettet mest sier til Aftenposten at han frykter at de økte kostnadene dyttes over på deres næring..

P4 - 1 time siden

Vil ikke blokkere avtale

Spania ønsker ikke å blokkere den forestående handelsavtalen mellom EU og Sør-Amerika. Det opplyser landets regjering i dag. Flere EU-land har tatt til orde for å stanse avtalen hvis ikke Brasil gjør mer for å redde regnskogen.

P4 - 2 timer siden

TIl sykehus etter å ha havnet i vannet

De tre personene som ble hentet opp av en bil som havnet i vannet i Svolvær i kveld, er nå sendt til sykehus i Tromsø med helikopter. Bilen kjørte i vannet ved fergekaia rundt klokken 20. Nødetatene og dykkere var på stedet rundt et kvarter senere, og fikk de tre ut av bilen og opp på land.

P4 - 2 timer siden

Kraftig brann på ferieøy

En kraftig skogbrann har brutt ut på den greske ferieøya Samos. Minst to hoteller er evakuert ved byen Pythagorion. Reiseselskapet TUI opplyser at 16 nordmenn som bor på et hotell i området er flyttet.

P4 - 3 timer siden

Ingebrigtsen to og tre 1500

Filip Ingebrigtsen ble nummer tre på 1500-meteren i Paris, med 3.31.06, mens lillebror Jakob ble nummer fire med 3.

P4 - 3 timer siden

Liverpool banket Arsenal

Liverpool hadde full kontroll på Arsenal på hjemme på Anfield i Premier League i kveld. Det endte 3-1 til Liverpool, etter to scoringer av Mohamed Salah og ett mål av Joel Matip. Lucas Torreira scoret gjestenes mål.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt