P4 > Nyheter

Saturday, 25 January, 17:35

P4 - 26 May 14 kl. 05:18

Fortsatt streikefare

Det er fortsatt fare for strorstreik i offentlig sektor i dag.
Det er ikke kommet noen løsning, verken for kommunene eller staten, men i kommuneoppgjøret er det lagt fram en skisse som partene skal ta stilling til.
I Oslo kommune - som er eget forhandlingsområde, er det pause i meklingen til klokken 10 i formiddag.
Fristen for alle de tre områdene gikk egentlig ut ved midnatt..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fortsatt streikefare
Dagbladet - 26 Feb 15 kl. 11:06

Norwegian-ledelsen frykter streikefare kan gi nytt 100-millioners tap

Nå begynner meklinga..

Hegnar.no - 14 Jun 18 kl. 11:20

Streikefare i flysektoren kan sette ferieplaner i fare

I forrige uke strandet hovedforhandlingene mellom flyteknikerne og NHO Luftfart. Faren for streik er stor..

Aftenposten - 29 Jun 18 kl. 07:43

Streikefare på norske lufthavner avblåst for sommeren

Partene i Avinor-meklingen tar pause frem til tirsdag 4. september for å diskutere videre krevende spørsmål..

VG - 23 Feb 15 kl. 18:04

Pilotforeningen: - Overhengende streikefare lørdag

Norwegian kan igjen bli rammet av omfattende streik. – Ledelsen prøver seg på fagforeningsknusing, raser Halvor Vatnar i selskapets pilotforening..

Dagbladet - 03 Apr 16 kl. 10:08

Fortsatt streikefare: - Håper ikke vi slår rekorden på 18 timer overtid

Industripartene fortsatt hos Riksmekleren..

NRK - 15 Aug 16 kl. 10:25

Streikefare i matvareindustrien

Ved midnatt fredag kveld løper fristen ut for meklingen mellom partene i mat- og drikkevareindustrien. Om de ikke kommer til enighet, vil 229 personer bli tatt ut i streik fra 19. august klokken 24..

DN - 08 Apr 14 kl. 18:41

Streikefare i byggeindustrien fra i morgen

Fellesforbundet og Byggenæringens Landsforening (BNL) må innen midnatt komme til enighet for nesten 6.000 ansatte i byggeindustrien..

VG - 01 Apr 14 kl. 21:43

Stor streikefare i industrien

Det er lite som tyder på at meklingen i industrien er over til fristen går ut ved midnatt natt til onsdag, ifølge riksmekler Nils Dalseide..

E24 - 01 Apr 14 kl. 19:57

Stor streikefare i industrien

Det er lite som tyder på at meklingen i industrien er over til fristen går ut ved midnatt natt til onsdag, ifølge riksmekler Nils Dalseide..

NRK - 22 Jun 18 kl. 14:29

Streikefare ved flere flyplasser

Til uken starter to meklinger som berører luftfarten. I verste fall kan det føre til streik fra onsdag og fredag. Både mindre og større flyplasser kan rammes..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

- Kallmyr visste om dilemmaene

Jøran Kallmyr visste om dilemmaene rundt gutten som denne uka ble hentet til Norge fra Syria og som skal være alvorlig syk. Det sier statsminister Erna Solberg til Aftenposten. Nå avgått justisminister Jøran Kallmyr har sagt at han var overrasket over at helsetilstanden til gutten som ble hentet fra Syria til Norge ikke ble sjekket bedre.

P4 - 1 time siden

Stor snøskredfare

NVE går nå ut og advarer om stor snøskredfare på Helgeland og i Trøndelag i morgen. Kombinasjonen av mye nedbør og rask temperaturstigning gjør at farenivået heves til rødt. Snøskredene kan nå ned til skredutsatte veier og bebyggelse, forteller vaktleder ved Snøskredvarslingen..

P4 - 1 time siden

Xi Jinping: Spredning øker

- Spredningen av coronaviruset øker. Det sa den kinesiske presidenten Xi Jinping etter et ekstraordinært møte i dag. Han sa også at Kina skal vinne kampen mot viruset.

P4 - 1 time siden

Norsk kombinertseier

De norske kombinertgutta vant dagens lagkonkurranse i Oberstdorf hvor ski-VM arrangeres neste år. Espen Bjørnstad, Jens Luraas Oftebro, Jørgen Graabak og Jarl Magnus Riiber gikk i mål over halvannet minutt foran Tyskland..

P4 - 2 timer siden

Evakuerer amerikanere fra Kina

Både USA og Frankrike har nå satt i gang tiltak for å få sine borgere hjem fra byen Wuhan hvor utbruddet av coronaviruset startet. Byen er isolert for å forhindre smitte av viruset, men slipper ut franskmenn og amerikanere så de får flydd hjem. 41 personer er døde og at nesten 1.

P4 - 4 timer siden

Bygger nytt sykehus for å behandle virus

Kinesiske myndigheter bygger nå et helt nytt sykehus i storbyen Wuhan, der bruddet av coronaviruset startet. Sykehuset skal stå klart innen halvannen måned. Et annet sykehus er allerede under oppbygging og skal stå klart innen ti dager.

P4 - 5 timer siden

Kastet koffert inne i fly

En beruset mann i 30-årene fra Porsgrunn er pågrepet etter å ha kastet en koffert rundt i kabinen på en flytur fra Spania til Sandefjord Lufthavn Torp i dag. Mannen skal ha utagert da han ikke fikk servering, og sikkerhetspersonale måtte gripe inn, opplyser politiet til Dagbladet. Mannen er nå anmeldt av flyets kapteinen og skal avhøres når han blir edru..

P4 - 4 timer siden

Ingen norske på pallen i Kitzbühel

Kjetil Jansrud og Aleksander Aamodt Kilde klarte ikke å følge opp gårsdagens dobbeltseier i Super-G i dagens utforrenn i Kitzbühel. Jansrud ble beste norske på sjetteplass, mens Kilde ble nummer åtte. Vant gjorde mannen som delte andreplassen med Kilde i går, Matthias Mayer fra Østerrike..

P4 - 4 timer siden

Hevder Trump beordrer oppsigelse

En tidligere medarbeider av Donald Trumps advokat, Rudy Giuliani, hevder å ha opptak hvor presidenten beordrer USAs Ukraina-ambassadør oppsagt. Det skjulte opptaket ble ifølge ABC News tatt opp under en middag i april i 2018, og skal nå være sendt til Demokratene. Ambassadøren ble i mai i år fjernet fra stillingen og hun hevder selv at hun ble presset ut.

P4 - 4 timer siden

Tror skabben lever lenger

Skabben lever lenger enn det man har trodd til nå. Det mener forskere ved Stavanger universitetssykehus etter at de har funnet levende skabb på mobiltelefoner. Statens legemiddelverk har den siste tiden fått meldinger om skabbutbrudd i Nord-Norge, på Østlandet og i Stavanger.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt