Aftenposten > Innenriks

Friday, 24 January, 06:48

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 12:47

Fortsatt startnekt for Østberg

Ingvild Flugstad Østberg (29) kan fortsatt ikke gå skirenn og er ikke med i den norske troppen som reiser til Lillehammer til helgen..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Flugstad, Lillehammer

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fortsatt startnekt, for, Østberg
P4 - 23 Dec 19 kl. 13:20

Østberg er tilbake

Ingvild Flugstad Østberg er friskmeldt. Østberg har hatt startnekt i verdenscupen så langt denne sesongen fordi hun ikke har oppfylt kravene til Skiforbundets helseattest. Men nå er hun tatt ut til Tour de Ski, som begynner i Lenzerheide 28.

P4 - 21 Dec 19 kl. 10:38

Avgjør Østbergs Tour de Ski-skjebne mandag

Mandag blir det klart om Ingvild Flugstad Østberg får lov å gå Tour de Ski - og dermed forsvare sin tittel fra i fjor. Østberg har hatt startnekt i verdenscupen så langt denne sesongen fordi hun ikke oppfyller kravene til Skiforbundets helseattest. Men trener OIe Morten Iversen er optimist, og sier til NTB at helseteamet i skiforbundet har sagt at det går riktig vei for Østberg..

P4 - 27 Dec 19 kl. 17:33

- Helsen har vært viktigst

Ingvild Flugstad Østberg gleder seg til å gå det som for henne blir sesongens første renn i morgen. Hun har hatt startnekt frem til nå etter at hun ikke innfridde enkelte krav i helseattesten. Men nå er hun klar til å starte i Tour de Ski i Sveits.

P4 - 03 Dec 19 kl. 13:14

Østberg går heller ikke på Lillehammer

Ingvild Flugstad Østberg kan fortsatt ikke gå skirenn - og er ikke med i troppen som reiser til Lillehammer i helgen. Fjorårets verdenscupvinner har fått startnekt av helsemessige årsaker..

P4 - 21 Nov 19 kl. 20:48

Ingvild utestengt juni

Allerede i juni ble langrennsløper Ingvild Flugstad Østberg nektet av langrennsledelsen å delta i renn. Det gjaldt et rulleskirenn og en treningssamling. Av helsemessige årsaker har Flugstad Østberg fått startnekt i åpningshelga på Beitostølen og verdenscupåpningen i Ruka i Finland neste helg..

VG - 03 Dec 19 kl. 12:30

Østberg har fortsatt startnekt: Går ikke skirenn i Lillehammer

Ingvild Flugstad Østberg (29) er ikke tatt ut til å gå verdenscup i Lillehammer kommende helg. Landslagstrener Ole Morten Iversen vet ikke når hun er tilbake..

P4 - 09 Dec 19 kl. 17:48

Frida Karlsson får startnekt

Den svenske skiyndlingen Frida Karlsson har ikke bestått helseattesten sin og er ilagt startnekt i flere verdenscuprenn framover. Det skriver det svenske skiforbundet i en pressemelding. Forbundet sier 20-åringen har trent for mye og intensivt, noe som har ført til at hun ikke er i balanse.

VG - 21 Nov 19 kl. 12:41

Ingvild Flugstad Østberg har fått startnekt av helsemessige årsaker

BEITOSTØLEN/OSLO (VG) Ingvild Flugstad Østberg (29) stiller ikke til start under helgens nasjonale åpning på Beitostølen. Hun går også glipp av verdenscupåpningen i Ruka. Grunnen er helsemessige årsaker..

VG - 21 Nov 19 kl. 13:42

Johaug om Østbergs startnekt: – Jeg synes synd på henne

BEITOSTØLEN/OSLO (VG) Ingvild Flugstad Østberg (29) står over langrennsåpningen på Beitostølen og verdenscupåpningen i Ruka av helsemessige årsaker. Lagvenninne Therese Johaug (31) sier hun tror kommer styrket ut av det..

P4 - 21 Nov 19 kl. 12:55

Østberg står over sesongåpning

Ingvild Flugstad Østberg har trukket seg fra helgens nasjonale langrennsåpning på Beitostølen på grunn av problemer med helsen. På en pressekonferanse for få minutter siden fortalte Østberg at hun har havnet i en situasjon der hun ikke kan gå skirenn og at det er beklagelig. Men hun ønsket ikke å si noe om hva slags helseplager det er snakk om.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 1 time siden

– Vi har hele tiden blitt fortalt at dette barnet er dødssykt

– Jeg er veldig overrasket over at man ikke sjekket dette bedre på forhånd, sier avtroppende justisminister Jøran Kallmyr (FrP)..

Aftenposten - 7 timer siden

Bunnlag på nivå tre med sjokkseier. Nå venter Solskjærs United.

Sent torsdag kveld fikk Ole Gunnar Solskjær vite hvilket lag hans Manchester United møter i FA-cupen søndag. Det blir Tranmere, som er bunnlag fra nivå tre..

Aftenposten - 10 timer siden

Direkte: Kapteinen sendte Liverpool i ledelsen

Følg Wolverhampton-Liverpool fra klokken 21.00 her..

Aftenposten - 10 timer siden

Byrådskrise i Bergen: Flertall for mistillit mot skolebyråden

Skolebyråd Linn Kristin Engø (Ap) må gå av etter en skandale med en app som brukes i kommunens skoler. Uviss fremtid for hele byrådet..

Aftenposten - 12 timer siden

Claude gikk inn til pallplass for sin savnede far

Fabien Claude gikk inn til tredjeplass på torsdagens normaldistanse i skiskyting. Karrierens første pallplass tilegnet han sin savnede far..

Aftenposten - 12 timer siden

Truer med å forlate Bergen hvis det ikke kommer ny arena

Bergens skøytestjerner mener at forholdene på Slåtthaug er uholdbare. De frykter for egne karrierer og sviktende rekruttering..

Aftenposten - 12 timer siden

BvB solgte 300.000 drakter til én kamp, nå skal ni av ti ha Haaland på ryggen

Før mesterligafinalen i 2013 solgte Borussia Dortmund 300.000 drakter til fansen. Nå kjøper ni av ti ha den gule overdelen med 17 Haaland på ryggen..

Aftenposten - 13 timer siden

Nå legges den nye regjeringskabalen. Kan være klar fredag.

DIREKTEBLOGG: Alt tyder på at Erna Solberg vil presentere nytt mannskap fredag. Noen nye kommer inn, noen får trolig nytt departement, og syv Frp-statsråder forlater regjeringen. Følg siste utvikling her:.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt