NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 15:31

NRK - 06 nov. 20 kl. 14:57

Fortsatt lov å samles hjemme i Oslo

Oslo kommune innførte svært inngripende koronatiltak fredag. Men inntil ti personer kan fortsatt samles hjemme så lenge smittevernreglene overholdes. Den sosiale nedstengingen, som Oslo kommune omtaler det som, trer i kraft fra mandag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fortsatt lovå , samles, hjemmei , Oslo
NRK - 06 mars 21 kl. 10:51

Saudi-Arabia opphever tiltak søndag

Saudi-Arabia fjerner de fleste koronarestriksjonene i landet i morgen, søndag. Det melder Reuters. Fra søndag blir det igjen lov til å samles til innendørsmiddager, kinoer får gjenåpne og underholdningsarrangementer får starte opp igjen.

NRK - 10 des. 20 kl. 15:14

Maks ti kan samles i Oslo ut året

Maksimalt ti personer kan samles i private sammenkomster i Oslo ut året, sier byrådsleder Raymond Johansen på dagens pressekonferanse om julefeiringen i Oslo. Det åpnes for at enkelte samlinger, som gudstjenester, kan ha maksimalt 20 deltakere..

NRK - 07 nov. 20 kl. 19:54

Biden – Nå må vi samles som nasjon

CNN melder at Joe Biden skriver i en e-post til sine støttespillere at det er på tide og legge den sinte og harde retorikken til side og heller samles – og «heles» – som nasjon..

NRK - 04 des. 20 kl. 14:11

10 kan samles privat i Bergen

Byrådet i Bergen letter noe på koronarestriksjonene i byen. Fra mandag kan blant annet 10 mennesker samles i private sammenhenger..

NRK - 06 jan. 21 kl. 23:31

Uklart når Kongressen kan samles

Det er uklart når Kongressen kan samles igjen for å fullføre sertifiseringen av Joe Biden som valgvinner. – Sikkerheten kommer først, sier flere kilder. USAs hovedstadsbygninger ble beleiret av sinte supportere av Donald Trump onsdag.

NRK - 23 jan. 21 kl. 11:14

Kriseledelsen samles

Kriseledelsen i Innlandet samles i dag klokka 12:00 og vil kalle inn kommunene sør i fylket til møte. I samråd med kommunene skal de vurdere anbefalinger om strengere tiltak..

Aftenposten - 05 mars 21 kl. 07:30

«Beklager Oddvar Brå, men nasjonen trenger et nytt stavbrekk å samles rundt»

VM FRA HJEMMEKONTORET: Beklager Oddvar Brå, men nasjonen trenger et nytt stavbrekk å samles rundt..

NRK - 09 april 21 kl. 15:57

Gibraltar åpner opp

Livet er nesten tilbake til normalt igjen i Gibraltar etter at 85 prosent av den voksne befolkningen har fått sin koronavaksine. Nesten ingen bruker munnbind ute, venner kan samles til måltider på restaurant, og tilskuere kan samles på tribuner til fotballkamper og boksekamper..

NRK - 01 april 21 kl. 12:51

Skjerper smittevernet i Berlin

Berlin skjerper koronarestriksjoner. Fra fredag vil folk kun få lov til å oppholde seg utendørs alene eller i par fra klokka 21.00-5.

Klartale - 29 mars 21 kl. 17:00

Mange blir hjemme i påsken

Det er lov å reise på hytta i påsken. Likevel sier To av tre nordmenn at de blir hjemme..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Nasjonale råd vil gjelde

Det er dei nasjonale råda og reglane som vil gjelde for 17. mai-feiringane rundt i landet, seier kulturminister Abid Raja onsdag. – På stader med høg smitte, vil dei lokale og strengare reglane gjelde, fortel han.

NRK - 30 minutter siden

Følg koronapressekonferanse kl. 15

NRK - 1 time siden

Klimatoppmøtet til Biden er i gang

Biden-administrasjonen har opna det digitale klimatoppmøtet der 40 stats- og regjeringssjefar er inviterte. Bidenn har plikta USA til å kutte klimagassutsleppet sitt med minst 50 prosent innan 2030, samanlikna med utsleppsnivået i 2005..

NRK - 1 time siden

Museum inngjekk forlik

Nordnorsk Kunstmuseum i Tromsø har inngått eit forlik med den tidlegare direktøren Jérémie McGowan. McGowan gjekk til sak mot museet etter at han fekk sparken i fjor, men tapte i retten. Bakgrunnen for forliket er eit felles ynskje om å skape ro rundt museet, opplyser partane i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

19 nye dødsfall i Sverige

Det er registrert 19 koronarelaterte dødsfall i Sverige det siste døgnet. I Danmark har det vorte registrert to nye dødsfall siste døgnet. Så langt har pandemien kosta 13.

NRK - 1 time siden

Gude-måleri seld for 4,1 millionar

Salet av eit måleri av Hans Fredrik Gude med motiv frå Balestrand enda med bodkrig. Kjøparen måtte ut med 4,1 millionar for verket «Norwegische Landschaft», som vart mala i 1848. Bodrunden starta på 800.

NRK - 1 time siden

Avsluttar øving ved Ukraina

Dei omstridde russiske militærøvingane ved Ukraina vert avslutta fredag, melder den russiske forsvarsministeren. Øvingane har skapt frykt for ein trappa opp konflikt. Den spente situasjonen har vorte kritisert av vestlege styresmakter og Nato..

NRK - 1 time siden

Avslutter øvelse ved Ukraina

Russland avslutter militærøvelsene i nærheten av Ukraina på fredag, opplyser russiske myndigheter..

NRK - 1 time siden

Joe Biden leder klimatoppmøte

NRK - 2 timer siden

Ingen endring i Oslo denne uka

Det gjøres ingen endringer i Oslos koronatiltak denne uka, melder byrådet i en pressemelding. De vil gjøre en ny vurdering kommende tirsdag, som offentliggjøres i en pressemelding samme dag. Raymond Johansen varslet forrige uke at de ville vurdere forbudet mot mer enn to gjester denne uka, men på grunn av fortsatt høy smitte i Oslo venter de.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt