NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Oktober, 12:25

NRK - 19 sep. 20 kl. 09:16

Fortsatt kraftig koronaøkning

Den kraftige økningen av nye koronatilfeller fortsetter i India. I de siste 24 timene er 93.337 nye tilfeller bekreftet. Dermed har antall smittede i landet vokst til 5,3 millioner etter at det er registrert stadig høyere smittetall hver eneste dag..
Les mer på NRK


Les mer om:
India

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fortsatt kraftig, koronaøkning
NRK - 09 okt. 20 kl. 21:27

Kraftig auke i forbruket

Forbruket av egg har gått kraftig opp i koronaåret 2020. Norsk Fjørfelag jublar, og meir tid på kjøkkenet kan vere forklaringa..

NRK - 09 okt. 20 kl. 21:27

Kraftig auke i eggforbruket

Forbruket av egg har gått kraftig opp i koronaåret 2020. Norsk Fjørfelag jublar, og meir tid på kjøkkenet kan vere forklaringa..

NRK - 27 sep. 20 kl. 11:27

Koronaøkning i Stockholm

For andre uke på rad har antall koronatilfeller i Stockholms-regionen doblet seg, skriver Aftonbladet. Mellom 17. og 24.

Aftenposten - 07 okt. 20 kl. 10:35

Svært strenge tiltak når Molde HK skal spille Europa: Så mange slipper inn – og det er fortsatt mulig å sikre seg billetter

Denne helga skal Molde for første gang spille en tellende internasjonal kamp. I koronaåret 2020 krever det en del..

E24 - 19 okt. 20 kl. 11:44

Mot bompengerekord også i 2020

I koronaåret 2020 blir det innbetalt rundt 12,3 milliarder kroner i bompenger, anslår Samferdselsdepartementet. Det er ny rekord for ellevte år på rad..

Aftenposten - 19 okt. 20 kl. 15:00

Mot ny bompengerekord også i 2020

I koronaåret 2020 blir det innbetalt rundt 12,3 milliarder kroner i bompenger, anslår Samferdselsdepartementet. Det er ny rekord for ellevte år på rad..

Dagbladet - 15 okt. 20 kl. 05:35

Knytter trend til kraftig smitteøkning i flere av USAs delstater

Flere av USAs delstater har sett en kraftig økning i antall daglige registrerte smittetilfeller de siste to ukene. Epidemiolog peker ut én trend som kan stå bak utviklingen..

P4 - 12 okt. 20 kl. 10:09

Økning i innleggelser i Helse Sør-Øst

Det har i helgen vært en økning i antallet innleggelser i Helse Sør-Øst. I dag er 25 pasienter innlagt med koronasmitte. Det er en økning på ti pasienter fra før helgen.

P4 - 15 okt. 20 kl. 18:18

Smitteøkning i de fleste europeiske land

De aller fleste landene i Europa har hatt en smitteøkning den siste uken. Det har vært 34 prosents økning i antall smittede, og assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad opplyser til TV2 at det nå er mer enn 130 000 daglige smittetilfeller i Europa. Nakstad sier vi må regne med at dette vil påvirke Norge, og at norske myndigheter følger smittesituasjonen i Europa tett..

P4 - 15 sep. 20 kl. 07:20

Rekord i antall elsparkesykkel-ulykker

Oslo skadelegevakt melder om en kraftig økning i ulykker med elsparkesykler i Oslo. Nye tall viser at 235 personer ble behandlet for elsparkesykkelskader i august. Det tilsvarer 7,7 skader i døgnet forrige måned, skriver Aftenposten.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Køkaos ved teststasjon i Bergen

Det ble køkaos ved teststasjonen i Fyllingsdalen i Bergen etter at Bergen legevakt meldte om at de var fullbooket for koronatesting. Politiet ble bedt om å bistå for å få kontroll på situasjonen. Også onsdag er i ferd med å fylle seg for legevakten..

NRK - 15 minutter siden

Kanariøyene vil kreve negativ test

Det spanske øyriket Kanariøyene vil vedta en lov som innebærer at turister må avlegge negativ koronatest før de får slippe inn. Det melder nyhetsbyrået AP. Loven vil gjelde for alle turister, både spanjoler og utlendinger, ifølge lokale politikere..

NRK - 15 minutter siden

Tolv nye smittede i Bodø

Tolv nye smittetilfeller er oppdaget i Bodø det siste døgnet. Det er det høyeste tallet på nye smittede i Bodø på ett døgn så langt. Alle tilfellene forklares med nærkontakt med andre smittede.

NRK - 15 minutter siden

Voldelige demonstrasjoner i Italia

I Italia demonstreres det mot myndighetenes koronarestriksjoner i flere byer. Demonstrantene har tydd til steinkasting og brukt fyrverki og brannbomber. I Milano er 28 personer anholdt, og én politibetjent ble lettere skadd..

NRK - 15 minutter siden

Seks personer pågrepet av Kripos

Den siste uka har Kripos pågrepet seks personer i en aksjon mot et organisert kriminelt miljø. De pågrepene er siktet for grov narkotikakriminalitet. Pågripelsene fant sted på Østlandet, og én ble pågrepet i Sverige.

NRK - 30 minutter siden

Ber om seks års forvaring for brann

Påtalemyndigheten ber om seks års forvaring, med en minstetid på fire år, for en 20-åring som står tiltalt for å ha startet tre branner på Stord. Det skriver Stord24. Mannen har tilstått og erkjent straffskyld.

NRK - 30 minutter siden

Utelivsgigant stenger mange steder

NOHO Norway har bestemt seg for å stenge halvparten av deres utesteder i Oslo som følge av de nye koronatiltakene. NOHO Norway driver mange av Oslos største utesteder, som Kulturhuset, Grisen, Youngs og Eilefs Landhandleri..

NRK - 45 minutter siden

Dyrest å bo i Oslo

Det er dyrest å ha bolig i Oslo kommune. Snittet ligger på 165.166 kroner i året.

NRK - 1 time siden

230.000 tonn plast i vannet årlig

Nær 230.000 tonn plast havner i Middelhavet hvert eneste år, og miljøorganisasjonen IUCN sier mengden vil fordoble seg om 20 år om ikke drastiske tiltak iverksettes. Det melder AFP.

NRK - 8 timer siden

Oslo MDG topper i sju fylker

MDG-politikere bosatt i Oslo er enten nominert eller innstilt på topp på sju valglister. Ifølge Klassekampen kan Akershus, Hedmark, Sør-Trøndelag, Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland og Oslo få Oslo-folk på topp til stortingsvalget neste år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt