P4 > Nyheter

Søndag, 01 November, 02:25

P4 - 25 sep. 20 kl. 21:42

Fortsatt ingen løsning - busstreik trappes opp

Fortsatt er det ingen kontakt mellom partene i forhandlingene om mer lønn til bussjåførene.
Det bekrefter både Fellesforbundet og Yrkestrafikkforbundet i kveld til NTB.
Dermed går ytterligere 4500 bussjåfører ut i streik i morgen tidlig. Til sammen er da 8300 bussjåfører i streik i hele landet.
Tromsø vil da i morgen være den største byen i Norge der det fortsatt går rutebusser..
Les mer på P4


Les mer om:
Fellesforbundet, Yrkestrafikkforbundet, NTB, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fortsatt ingen løsning, busstreik, trappes, opp
NRK - 25 sep. 20 kl. 15:12

Frykter konsekvenser av busstreik

Finnmarkssykehuset tror en busstreik i Finnmark vil føre til at pasienter må finne alternative transportmidler til behandlinger. Skriver de i en pressemelding. I Finnmark vil alle bussene være ute av drift fra og med lørdag dersom det blir streik..

P4 - 23 okt. 20 kl. 12:48

Ingen ny busstreik

Det blir ingen ny busstreik. Bussjåførenes arbeisdtakerorganisasjoner stemte i dag ja til lønnsoppgjøret som var oppe for uravstemning. Likevel ble det et hårfint ja.

P4 - 26 sep. 20 kl. 07:33

Busstreik er trappet opp

I dag trappes busstreiken opp så ytterligere 4500 bussjåfører i sju fylker er tatt ut i streik. Det betyr at til sammen nesten 8500 bussjåfører er parkert. Fellesforbundet reagerer på at lønnsforskjellen mellom bussjåførene og industrien øker, og de mener også arbeidstiden er uansvarlig.

P4 - 24 sep. 20 kl. 11:56

Markering for busstreik

Klokka 12 torsdag samles Fellesforbundet, Yrkestrafikkforbundet, Jernbaneforbundet og Fagforbundet. på Youngstorget i Oslo for å vise støtte til alle bussjåfører i streik. Siden lønnsforhandlingene brøt sammen natt til søndag har 3800 sjåfører streiket.

P4 - 21 sep. 20 kl. 10:01

Busstreiken trappes opp

Busstreiken trappes opp. Førstkommende lørdag tas ytterligere 4500 sjåfører ut i streik, varsler Fellesforbundet. Streiken har til nå ført til full stans i busstrafikken i Oslo og tidligere Akershus fylke.

NRK - 27 okt. 20 kl. 10:03

Legestreiken trappes opp mandag

Legestreiken trappes opp med tolv nye leger i sju kommer fra mandag. Det melder NTB..

NRK - 27 okt. 20 kl. 13:25

Legestreiken trappes opp

Legestreiken trappes opp med tolv nye leger i sju kommuner fra mandag. Det skriver Legeforeningen. Da vil totalt 35 leger streike.

P4 - 27 okt. 20 kl. 18:23

Vekterstreiken trappes opp

Vekterstreiken trappes opp fra mandag. Norsk Arbeidsmandsforbund varsler i kveld at de tar 229 av medlemmene sine ut i streik neste uke. I en pressemelding skriver de at uttaket består av mange nyinnmelde medlemmer, i tillegg til at vektere ved fire nye bedrifter tas ut i streik..

P4 - I førrgår: 06:38

Risikerer å stå uten legevakt

Hvis legestreiken trappes opp fra mandag risikerer flere kommuner å stå uten legevakt. Det frykter KS. Legene streiker fordi de vil ha mulighet til å si nei til legevaktjobbing og fra mandag trappes streiken opp med 12 leger i flere distriktskommuner.

NRK - 01 okt. 20 kl. 08:08

Mindretall mot busstreik-løsning

Fagforbundets forhandlingsdelegasjon stemte samlet mot å godta forslaget som førte til at busstreiken ble avsluttet torsdag. Også enkelte i andre delegasjoner stemte mot. Totalt var det 22 som stemte for og 14 som stemte mot avtalen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 12 timer siden

Sean Connery er død

.. Skuespiller Sean Connery er død, 90 år gammel. Det melder BBC.

P4 - Igår: 20:10

Svak oppgang på Oslo Børs

Oslo Børs avsluttet uken med en svak oppgang. Hovedindeksen steg med 0,22 prosent til 811,85 poeng. Men uken sett under ett har vært knallrød med en samlet ned gang på 5,48 prosent..

P4 - Igår: 19:09

56 i karantene på Haakonsvern

56 personer er satt i karantene etter at tre personer på Haakonsvern i Bergen har fått påvist covid-19. Det er to militært og en sivilt ansatt som er smittet, melder Forvarets forum. Smitten har kommet inn i sjøforsvarets hovedbase utenfra, og det er kontroll på smittesituasjonen..

P4 - Igår: 19:09

Slipper fravær ved sykdom

Elever i videregående skole slipper å få fravær på vitnemålet om de er borte fra skolen på grunn av sykdom. Det opplyser kunnskapsminister Gurli Melby. Regjeringen har bestemt seg for å forlenge unntaket i fraværsreglene - så elever som skal være hjemme av smittevernårsaker ikke skal føle seg presset til å gå på skolen.

P4 - Igår: 17:26

11 nye smittetilfeller i Setermoen

11 personer ved Setermoen leir er bekreftet smittet med covid-19 det siste døgnet. Det melder forsvarets forum. Det betyr at til sammen 16 personer er bekreftet smittet i militærleiren..

P4 - Igår: 17:05

Barn fikk i seg etsende væske

Det lille barnet som er innlagt på sykehus med betydelige skader i Bergen skal ha fått i seg etsende væske. Det melder Bergens Tidende som har fått opplyst at barnet har skader i halsregionen. Faren i 30-årene som er siktet for uaktsom skade, har sagt det hele skyldes et forferdelig uhell.

P4 - Igår: 17:05

- Må trygge arbeidsledige

LO er glade at regjeringen i dag har utvidet koronastøtten til reiselivs- og serveringsbransjen. Ordningen skal nå gjelde til februar neste år, og bedriftene kan også få mer i støtte enn det som har vært mulig til nå. Men LO mener det nå er på tide at regjeringen trygger de som er arbeidsledige og permitterte..

P4 - Igår: 17:07

70 reddet fra ruiner

Minst 70 personer har blitt reddet fra sammenraste bygninger etter det kraftige jorskjelvet i Tyrkia i dag. Det opplyser tyrkiske myndigheter til nyhetsbyrået Ap. Seks personer er bekreftet omkommet, og 257 er skadet.

P4 - Igår: 16:43

- Ta en prat med de unge

- Snakk med dem..

P4 - Igår: 16:12

NATO tilbyr hjelp etter jordskjelv

NATO står klare til å hjelpe Hellas og Tyrkia etter det kraftige jordskjelvet i dag. Det sier generalsekretær Jens Stoltenberg på twitter. Han skriver videre at hans tanker går til de berørte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt