VG > Innenriks

Saturday, 06 June, 01:03

VG - 07 Nov 19 kl. 21:09

Fortsatt forsinkelser, men Gardermobanen åpnet igjen

Det har i kveld vært full stans i togtrafikken mellom Oslo og Oslo lufthavn etter at en person ble påkjørt av Flytoget på Lillestrøm..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo, Flytoget, Lillestrøm, Gardermobanen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fortsatt forsinkelsermen , Gardermobanen, åpnet, igjen
P4 - 02 Dec 19 kl. 07:28

Romeriksporten åpen for tog

Signalfeilen er nå rettet på Gardermobanen - men reisende må fremdeles smøre seg med tålmodighet. Romeriksporten ble stengt for trafikk en periode i morgentimene, noe som førte til innstillinger og forsinkelser på strekningen mellom Oslo S og Lillestrøm. Nå er denne åpnet igjen, men reisende må likevel belage seg på forsinkelser, sier pressevakt i Bane Nor, Bård Bjerkaker..

P4 - 07 Feb 20 kl. 09:50

Signalfeil skaper forsinkelser

De vil bli noen følgeforsinkelser etter Feil på signalanlegget på Gardermobanen mellom Lillestrøm og Oslo Lufthavn skaper forsinkelser. Det melder Bane Nor. Feilen er nå rettet, men passasjerer må belage seg på fulle tog før trafikken vil normalisere seg igjen.

NRK - 18 Dec 19 kl. 09:42

Har rettet feil på Gardermobanen

Bane Nor opplyser at signalfeilen på Gardermobanen mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn er rettet. Passasjerer må fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger..

NRK - 11 Dec 19 kl. 17:58

Gardermobanen stengt

Gardermobanen er stengt mellom Lillestrøm og Oslo S på grunn av teknisk feil i Romeriksporten. Bane NOR vet ikke når togtrafikken kan komme igang, og ber passasjerene ta togene som går på Hovedbanen i stedet. Man må regne med forsinkelser..

NRK - 07 Nov 19 kl. 21:05

Togtrafikken åpnet igjen

Togstrekningen mellom Oslo lufthavn og Oslo sentrum er åpnet igjen etter at var full stans i togtrafikken på Gardermobanen i to og en halv time torsdag kveld..

Aftenposten - 18 Dec 19 kl. 09:02

Signalfeil på Gardermobanen rammer flytoget

Gardermobanen er onsdag morgen rammet av en signalfeil, som skaper forsinkelser og innstillinger på en rekke toglinjer. Flytoget fra Oslo står stille..

P4 - 29 Jan 20 kl. 15:08

Bergensbanen åpnet igjen

Bergensbanen mellom Bergen og Arna er åpnet igjen etter at et lite steinras førte til signalfeil tidligere i dag. Ifølge VY må reisende forvente forsinkelser..

P4 - 29 Jul 19 kl. 19:41

Nordlandsbanen åpnet igjen

Nordlandsbanen er åpnet igjen etter avsporingen torsdag forrige uke. Det opplyser Bane NOR. Passasjerene blir likevel bedt om å regne med forsinkelser og innstillinger..

E24 - 02 Dec 19 kl. 06:00

Romeriksporten åpnet igjen: Varslet forsinkelser og innstillinger

Romeriksporten er igjen åpen for trafikk etter at signalfeil førte til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken i Oslo-området mandag morgen..

P4 - 17 Jan 20 kl. 05:55

Drammenbanen og Askerbanen åpnet igjen

Drammenbanen og Askerbanen er åpnet for trafikk igjen etter strømproblemene i går. Men de reisende må fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger. Det skriver Bane Nor i en trafikkmelding som kom nærmere klokken to i natt..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Kan ha funnet skoen til forsvunne Maja Herner (25)

Maja Herner (25) forsvant sporløst fra Ørsta i Sunnmøre høsten 2018. Nå har politiet gjort funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - 4 timer siden

Lørenskog-saken: Her er hele trusselbrevet

Politiet mener brevet er konstruert for å villede dem fra et drap de mener Tom Hagen står bak. Selv nekter han for å ha noe med konas forsvinning å gjøre. Her er det fem sider lange trusselbrevet..

VG - 5 timer siden

Kaptein Sabeltann-løsning i strid med reglene

Kaptein Sabeltann skulle etter planen spilles for 800 personer per forestilling, ved hjelp av soner med plass til 200 i hver. Løsningen sables ned av assisterende helsedirektør Espen Nakstad..

VG - 9 timer siden

Tusenvis demonstrerte utenfor Stortinget

Et enormt folkehav møtte opp for å demonstrere mot rasisme i Oslo fredag ettermiddag. Foran Stortinget ble George Floyd hedret med stillhet..

VG - 9 timer siden

Tusenvis av demonstranter hedrer George Floyd utenfor Stortinget

Et enormt folkehav har møtt opp for å demonstrere mot rasisme i Oslo fredag ettermiddag. Foran Stortinget hedres George Floyd med stillhet..

VG - 9 timer siden

Tusenvis av demonstranter lager trafikale problemer på vei mot Oslo sentrum

Tusenvis av mennesker har møtt opp for å demonstrere mot rasisme i Oslo fredag ettermiddag. Ved 16.30-tiden melder politiet om at folkemengdene beveger seg fra den amerikanske ambassaden ned mot Oslo sentrum..

VG - 9 timer siden

Over 1000 demonstranter beveger seg fra ambassaden til Oslo sentrum

Over 1000 mennesker har møtt opp for å demonstrere mot rasisme i Oslo fredag ettermiddag. Ved 16.30-tiden melder politiet om at folkemengdene beveger seg fra den amerikanske ambassaden ned mot Oslo sentrum..

VG - 9 timer siden

Demonstrerer mot politivold i Oslo

Allerede før demonstrasjonene i Oslo egentlig skal begynne, har flere samlet seg utenfor Stortinget, USAs ambassade og på Youngstorget..

VG - 9 timer siden

Demonstranter samler seg i Oslo

Allerede før demonstrasjonene i Oslo egentlig skal begynne, har flere samlet seg utenfor Stortinget, USAs ambassade og på Youngstorget..

VG - 14 timer siden

Lå an til kjempedemonstrasjon i Oslo: Går ut mot helsemyndighetenes råd

19.000 hadde meldt at de skulle demonstrere i Oslos gater fredag. Nå blir det i stedet en demonstrasjon for 50 utvalgte personer foran Stortinget.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt