VG > Innenriks

Monday, 18 November, 05:42

VG - 07 Nov 19 kl. 21:09

Fortsatt forsinkelser, men Gardermobanen åpnet igjen

Det har i kveld vært full stans i togtrafikken mellom Oslo og Oslo lufthavn etter at en person ble påkjørt av Flytoget på Lillestrøm..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo, Flytoget, Lillestrøm, Gardermobanen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fortsatt forsinkelsermen , Gardermobanen, åpnet, igjen
NRK - 07 Nov 19 kl. 21:05

Togtrafikken åpnet igjen

Togstrekningen mellom Oslo lufthavn og Oslo sentrum er åpnet igjen etter at var full stans i togtrafikken på Gardermobanen i to og en halv time torsdag kveld..

P4 - 29 Jul 19 kl. 19:41

Nordlandsbanen åpnet igjen

Nordlandsbanen er åpnet igjen etter avsporingen torsdag forrige uke. Det opplyser Bane NOR. Passasjerene blir likevel bedt om å regne med forsinkelser og innstillinger..

P4 - 28 Jul 19 kl. 21:50

Dovrebanen åpnet igjen

Dovrebanen er nå åpnet igjen etter å ha vært stengt mellom Hamar og Moelv i flere timer i dag. Banen ble stengt på grunn av et tog som sperret linjen. Folk må fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger, melder Bane Nor..

NRK - 28 Jul 19 kl. 21:46

Dovrebanen åpnet igjen

Dovrebanen åpnet igjen like etter klokka 21 etter å ha vært stengt i flere timer søndag ettermiddag og kveld. – Du må fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger, meldte Bane Nor like etter klokka 21..

VG - 07 Nov 19 kl. 21:09

Gardermobanen åpnet igjen

Det har i kveld vært full stans i togtrafikken mellom Oslo og Oslo lufthavn etter at en person ble påkjørt av Flytoget på Lillestrøm..

NRK - 29 Jul 19 kl. 19:06

Nordlandsbanen er åpen igjen

Like før klokken 19 mandag kveld opplyser Bane Nor at strekningen mellom Majavatn og Namsskogan er åpnet igjen. Passasjerer må likevel regne med både forsinkelser og innstillinger. Det melder NTB..

P4 - 07 Nov 19 kl. 21:10

Totrafikken er i gang igjen

Togstrekningen mellom Oslo lufthavn og Lillestrøm er åpnet for trafikk igjen, etter at en person ble påkjørt av toget ved Lillestrøm i kveld. Det har vært stengt i rundt to timer, og fremdeles må reisende regne med forsinkelser og innstillinger, melder Bane Nor..

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 19:00

Trafikken på Gardermobanen stanset etter påkjørsel

Det er full stans i togtrafikken på Gardermobanen etter at en person ble påkjørt av toget ved Åråsen i Lillestrøm torsdag kveld..

P4 - 01 Aug 19 kl. 11:37

Flåmsbana åpnet

Flåmsbana er nå åpnet igjen for trafikk etter et sammenstøt mellom to tog i går. Det var 800 passasjerer om bord da togene kolliderte ved Berekvam stasjon. Ti ble lettere skadd, og én ble sendt til sykehus for undersøkelse.

NRK - 29 Aug 19 kl. 13:27

Flytogtrafikken i gang igjen

Togtrafikken på Gardermobanen gjenåpnes etter full stans i morgen- og formiddagstimene torsdag..

Fler nyheter fra VG

VG - 9 timer siden

Politiet snakket med siktede natten før Florø-drapet

Natten før en 51 år gammel kvinne ble knivdrept i Florø reagerte naboer på oppførselen til den 27 år gamle mannen som nå er siktet for drapet..

VG - 12 timer siden

VG avslører: Tidligere våpenlagersjef siktet for underslag

ØSTLANDET (VG) Fra 2010 ble våpen som skulle destrueres sendt til et hemmelig lager. Forsvaret ville få bedre kontroll. Nå er mannen som skulle utføre oppryddingen selv siktet for underslag av våpen..

VG - 22 timer siden

Florø-drapet: Siktet 27-åring fremstilles for fengsling

Den 27-år gamle mannen som er siktet for å ha knivdrept en 51 år gammel kvinne i Florø, fremstilles søndag for varetektsfengsling..

VG - Igår: 08:08

Politiet om knivdrapet i Florø: Drapsofferet var på besøk hos siktede

Politiet bekrefter at den drepte kvinnen i Florø var på besøk hos siktede og hans mor. Både den drepte kvinnen og den siktede mannen er utenlandske statsborgere..

VG - Igår: 13:43

Store mengder snø og regn skaper vanskelige kjøreforhold på Østlandet

Glatte veibaner fører til vanskelige kjøreforhold i Oslo, Akershus og Hedmark lørdag. Statens vegvesen melder om flere utforkjøringer..

VG - Igår: 12:10

Eksperter om Berg-utleveringen: Dette vil E-tjenesten vite nå

Russland-ekspert Iver B. Neuman mener det er tid for en «debrief» for Frode Berg når han kommer hjem. Men tidligere spionsjef Ola Kaldager mener ikke nordmannen er forpliktet til å delta..

VG - Igår: 07:51

Mann pågrepet etter brann i Larvik - ble løslatt etter polititabbe forrige uke

Én person er pågrepet, mistenkt for å ha startet en brann i et bibliotek lørdag. Samme person ble siktet etter mordbrannparagrafen for brannstiftelse i Larvik sentrum forrige uke, og løslatt ved en feiltakelse..

VG - Igår: 07:16

Ni år gammel gutt var savnet i Oslo - har kommet til rette

En ni år gammel gutt fra Veitvet i Oslo var meldt savnet etter at han ikke kom hjem fra skolen fredag ettermiddag. Lørdag morgen bekrefter politiet at gutten er kommet til rette..

VG - Igår: 08:08

Politiet om knivdrapet i Florø: Siktede og avdøde kjente hverandre

Politiet bekrefter at den både den drepte kvinnen og den siktede mannen er utenlandske statsborgere. Motiv og detaljer om hendelsen er foreløpig ikke kjent..

VG - I førrgår: 22:09

Kvinne funnet drept i Florø

En kvinne ble funnet knivstukket på en adresse i Florø fredag kveld..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt