NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 07:11

NRK - 17 feb. 21 kl. 11:02

Fortnite-skaper stevner Apple i EU

Epic Games, som gir ut spillet Fortnite, stevner teknologigiganten Apple for retten i EU. De to selskapene har vært i en rettslig tvist siden august da Epic Games lanserte sin egen betalingsløsning for kjøp i appen, for å unngå Apples avgift på 30%..
Les mer på NRK


Les mer om:
Games, Fortnite, Apple, EU, Epic Games, Apples

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fortnite-skaper, stevner, Applei EU
Aftenposten - 05 mars 21 kl. 17:00

Verdensmesteren i Fortnite sa nei til Mezut Özil – melder overgang til norsk lag

Emil «Nyhrox» Bergquist Pedersen (18) ble verdensmester i Fortnite for to år siden..

NRK - 10 jan. 21 kl. 01:54

Apple fjerner Parler-app

Natt til søndag fjernet nettgiganten Apple appen Parler, fra Apple Store. Parler er en medieplattform som skal ha blitt populær Trump-tilhengere. Google blokkerte Parler lørdag.

NRK - 18 feb. 21 kl. 14:21

Wizz Air stevner fylkeskommune

Wizz Air melder at de stevner Agder fylkeskommune for «ulovlig boikott-vedtak». Wizz Air stevnet i desember flere kommuner og fylker som vedtok boikott av selskapet. Selskapet melder at de avventer å stevne også andre fylkeskommuner..

NRK - 18 jan. 21 kl. 03:13

Apple sier Parler kan komme tilbake

Apple-sjef Tim Cook sier den omstridte medieplattformen Parler kan returnere til App Store om den legger fram nye retningslinjer for innholdsmoderering. Apple suspenderte alle nedlastinger av Parler-appen etter angrepet på Kongressen 6. januar..

NRK - 10 mars 21 kl. 13:04

Apple satser i München

Den amerikanske IT-giganten Apple vil investere over 1 milliard euro i München og åpne Europas største forskningssenter for halvledere og programvare. Apple vil skape hundrevis av arbeidsplasser i et anlegg for 5G og trådløs teknologi i Tyskland..

NRK - 12 jan. 21 kl. 21:40

Tiltalt for overgrep mot 19 barn

Ein mann i 20-åra er tiltalt etter å ha sendt og fått seksualiserte bilete frå barn mellom sju og 15 år. Han kontakta dei i dataspelet Fortnite. Politiet har brukt lang tid på den store etterforskinga, og mannen har sete i varetekt i over eitt år..

Aftenposten - 05 mars 21 kl. 17:00

Fortnite-Emil vraket Özil - signerer i Norge

Emil «Nyhrox» Bergquist Pedersen (18) vender hjem til det norske laget Nordavind..

VG - 05 mars 21 kl. 17:00

Fortnite-Emil vraket Özil - signerer i Norge

Emil «Nyhrox» Bergquist Pedersen (18) vender hjem til det norske laget Nordavind. Det betyr at samarbeidet med fotballstjernen Mesut Özils M10 E-sports er historie..

Aftenposten - 20 mars 21 kl. 09:00

Han er verdensmester i Fortnite. Nå vil Emil (18) jobbe for å spre et viktig budskap.

Hva hadde en gjennomsnitlig 16-åring gjort om han vant 13 millioner kroner?.

E24 - 08 jan. 21 kl. 06:13

Hyundai hopper over 20 prosent etter samtaler med Apple

Investorene har aldri priset asiatiske aksjer høyere enn i dag. I Sør-Korea stiger bilselskapet Hyundai kraftig på meldinger om at de er i samtaler om å samarbeide med Apple om å utvikle elbiler og batterier..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hong Kong forbyr innreise fra India

Minst 49 passajerer på et fly fra New Delhi til Hong Kong har testet positivt for koronavirus. Det sier myndighetene i Hong Kong, som nå forbyr alle fly fra India for å stoppe en ny bølge med koronasmitte. Flyet som ankom Hong Kong den 4.

NRK - 30 minutter siden

Vold mot politi i Arendal

En kvinne er anmeld for forulemping og vold mot politiet etter at politiet rykket ut til en privat adresse i Arendal. Politiet rykket ut på melding om husbråk..

NRK - 30 minutter siden

Mener unge må frem i vaksinekøen

Flere politiske ungdomspartier tar til orde for at unge må rykke fram i vaksinekøen. I august er det studiestart og mange av de yngste studentene håper de er ferdig vaksinert når fadderuken begynner. Leder for Sosialistisk Ungdom Synnøve Kronen Snyen ber om en revurdering av vaksinefordelingen, slik at årets studiestart ikke blir som fjorårets.

NRK - 30 minutter siden

Prioriterer utviklingshemmede ulikt

Kommuner over hele landet tolker de nasjonale vaksinereglene ulikt når det gjelder personer med utviklingshemning. Folkehelseinstituttets liste over sykdommer inkluderer kun somatisk sykdom, og ikke psykiske lidelser eller ulike former for utviklingshemming, skriver Klassekampen. I Bergen har byrådet bestemt seg for å følge Folkehelseinstituttets rekkefølge, men vaksinerer personale som jobber med utviklingshemmede.

NRK - 1 time siden

300 i karantene i Lindesnes

300 personer er satt i karantene i Lindesnes kommune etter at kommunen på mandag hadde 12 nye tilfeller av koronasmitte. 23 personer er også i isolasjon og flere hundre er i ventekarantene. Smittesporingen fortsetter i dag, tirsdag..

NRK - 1 time siden

Steinras stengjer veg

Fylkesvegen mellom Vik og Arnafjord er stengd på grunn av eit steinras ved Eitreneset. Entreprenør er på veg til staden, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 45 minutter siden

Økt bistand i 2020

Norge økte bistanden til fattige land i 2020. Direktoratet for utviklingssamarbeid, Norad, delte i fjor ut 39,5 milliarder kroner på vegn av Norge..

NRK - 45 minutter siden

Norge best på pressefrihet

Tyskland er ikke lenger blant de beste på Reporters Without Borders' pressefrihetsindeks. Norge er på topp fulgt av Finland, Sverige, Danmark og Costa Rica. På bunnen av lista finner man balnt annet Kina, Turkmenistan, Nord-Korea, Djibouti og Eritrea..

NRK - 1 time siden

16 smittede i Telemark

Det ble påvist ni smittetilfeller av koronaviruset i Skien i går, ifølge VGs oversikt. Porsgrunn kommune melder om fem, mens Bamble og Notodden registrerte et smittetilfelle hver..

NRK - 1 time siden

Tolker vaksinereglene ulikt

Kommuner over hele landet tolker de nasjonale vaksinereglene ulikt når det gjelder personer med utviklingshemning. Folkehelseinstituttets liste over sykdommer inkluderer kun somatisk sykdom, og ikke psykiske lidelser eller ulike former for utviklingshemming, skriver Klassekampen. I Bergen har byrådet bestemt seg for å følge Folkehelseinstituttets rekkefølge, men vaksinerer personale som jobber med utviklingshemmede.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt