NRK > Nyheter

Lørdag, 06 Mars, 05:10

NRK - 27 jan. 21 kl. 14:23

Forsyningspartnar delvis evakuert

Ein av AstraZeneca sine vaksineforsyningspartnarar, Wockhardt UK, i Wales har delvis evakuert området sitt då dei undersøker ei mistenkjeleg pakke, melder selskapet sjølv..
Les mer på NRK


Les mer om:
AstraZeneca, UK, Wales

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsyningspartnar, delvis, evakuert
NRK - 27 jan. 21 kl. 14:23

Vaksinefabrikk delvis evakuert

Ein av AstraZeneca sine vaksineforsyningspartnarar, Wockhardt UK, i Wales har delvis evakuert området sitt då dei undersøker ei mistenkjeleg pakke, melder selskapet sjølv..

NRK - 25 feb. 21 kl. 10:52

Fylkesveg delvis stengt av isras

Fylkesveg 776 er delvis stengt i Skrøyvdalen, noen kilometer før Skrøyvstadtunnelen, på grunn av isras. Entreprenøren jobber med å rydde på stedet, og det skal være mulig å passere, melder Statens vegvesen..

NRK - 29 jan. 21 kl. 15:09

13 evakuert etter brann på Otta

13 personer er evakuert og tatt med til legevakt etter at det brant i en bil på Otta. Bilen skal ha stått inntil en husvegg og beboerne ble evakuert på grunn av røyk. Brannen er nå slukket..

NRK - 09 feb. 21 kl. 08:41

Elever evakuert etter brann

Skolebarn er evakuert fra skolebuss i Toppentunnelen på Grytøya i Harstad kommune etter at det oppstod brann i bremsene/hjulet framme på bussen. Alle sju barna er evakuert ut av tunnelen. Ingen personer er skadd, og nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 24 feb. 21 kl. 06:44

Flere evakuert etter brann i Risør

Et titalls personer er evakuert som følge av brannen i Risør sentrum, opplyser politiet i Agder. Det brenner i totalt tre bygg, og politiet har kontroll på at alle som har bostedsadresse i disse bygningene er evakuert..

Dagbladet - 10 jan. 21 kl. 19:06

Ny evakuert har fått påvist smitte

En person som ble evakuert til Clarion-hotellet på Gardermoen etter raset i Ask er smittet med covid-19..

NRK - 17 jan. 21 kl. 18:48

Alle beboere evakuert etter brann

Nødetatene rykket søndag kveld ut etter melding om brann i en enebolig i Askim, melder Øst politidistrikt. Det er mye røyk på stedet, men alle beboere er evakuert. Brannvesenet melder at de har kontroll på brannen..

Aftenposten - 18 jan. 21 kl. 16:42

Kongressbygningen evakuert etter brann under motorvei

Kongressbygningen i Washington D.C. er evakuert, og en generalprøve på Joe Bidens innsettelse ble stanset, på grunn av….

NRK - 18 jan. 21 kl. 17:05

Kongressen evakuert

Kongressbygningen i Washington D.C. ble evakuert, og en generalprøve på Joe Bidens innsettelse ble stanset, på grunn av en brann i nærheten.

NRK - 21 jan. 21 kl. 21:53

Over 800 er fremdeles evakuert

Mellom 800 og 850 personer er fremdeles evakuert etter leirskredet på Ask i Gjerdrum i romjula. NVE håper det er mulig å avgrense den evakuerte sonen ytterligere innen slutten av januar, slik at fler kan flytte hjem, skriver Romerikes Blad..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

2300 nye jordskjelv på island

Fredag var det 2300 nye små og større jordskjelv på Island, i et område vest for hovedstaden Reykjavik, melder Islands meteorologiske institutt. Det er fortsatt sannsynlig at et større jordskjelv vil komme, advarer de..

NRK - 15 minutter siden

Fire drept i opptøyer i Senegal

Senegal herjes av voldsomme demonstrasjoner på tredje dagen. Minst fire mennesker har mistet livet, og FN-sjefen er svært bekymret. Protestene brøt ut da Senegals opposisjonsleder Ousmane Sonko ble arrestert onsdag..

NRK - 30 minutter siden

Avis må trykke Meghan-notis

Den britiske avisa Mail on Sunday må trykke en notis på forsiden om at Meghan Markle vant sitt søksmål mot avis-konsernet. Avisa er dømt for å ha krenket privatlivet og opphavsretten til hertuginnen da de trykket et brev til hennes far..

NRK - 4 timer siden

23 unge anmeldt etter fest i Bærum

23 ungdommer i alderen 15–16 år er anmeldt for brudd på smittevernreglene etter at politiet i går kveld avbrøt en fest på Bekkestua. I Bærum er det bare lov å være 10 samlet privat. Kommunen hadde siste døgn 19 nye smittetilfeller..

NRK - 45 minutter siden

11 anmeldt etter studentfest

Elleve studenter er politianmeldt etter at Oslo-politiet i natt avsluttet en fest på Blindern ved 3-tida. Festen foregikk i strid med smittevernreglene, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Sør-Norge: stengte fjelloverganger

I Sør-Norge er fylkesvei 50 Hol-Aurland og fv. 57 Tyin-Årdal begge midlertidig stengt på grunn av uvær. Ifølge Vegtrafikksentralen Vest er det innført kolonnekjøring over riksvei 7 Hardangervidda.

NRK - 1 time siden

Drapsmann fikk nyresvikt

Hellas' mest kjente venstreradikale fange, Dimitris Koufodinas, har fått akutt nyresvikt etter å ha sultestreiket i to måneder. Koufodinas soner 11 livstidsdommer. Han var med i 17.

NRK - 1 time siden

Ingen FN-resolusjon om Tigray

FNs sikkerhetsråd ble ikke enige om teksten i en resolusjon som ber om en slutt på voldsbruken i Tigray-regionen i Etiopia, opplyser diplomater til AFP. Årsaken skal være motstand fra Russland og Kina..

NRK - 1 time siden

Venter på livstegn fra prinsesse

FN har fortsatt ikke fått bevis fra De forente arabiske emirater om at prinsesse Latifa er i live. Prinsessen sendte i februar ut en video der hun ba om hjelp og sa at hun ble holdt fanget av faren som er statsminister i emiratene..

NRK - 1 time siden

Enige om penger til arbeidsløse

I USA er politikerne blitt enige om hvor mye penger arbeidsløse skal få i støtte. Etter ni timers debatt var vedtaket klart. Senatet fortsetter nå behandlingen av president Joe Bidens korona-krisepakke..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt