VG > Økonomi

Sunday, 08 December, 12:06

VG - 20 Jun 19 kl. 22:23

Forsvarssjefen: Norge klarer ikke innfri NATOs forventninger

Det norske forsvaret er ikke i stand til å innfri NATOs forventninger om å stille opp med tilstrekkelig kampfly, fregatter og hærstyrker til NATOs nye beredskapsstyrke, som skal være operativ fra 2020..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NATOs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsvarssjefen, Norge, klarer, ikke, innfri, NATOs, forventninger
Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 07:49

Forsvarssjefen: – Norge klarer ikke å innfri NATOs forventninger

Den norske forsvarssjefen sier at Norge ikke klarer å innfri NATOs forventninger knyttet til kampfly, fregatter og hærstyrker til NATOs beredskapsstyrke.

Hegnar.no - 21 Jun 19 kl. 06:24

Forsvarssjefen: - Norge klarer ikke å innfri NATOs forventninger

Den norske forsvarssjefen sier at Norge ikke klarer å innfri NATOs forventninger knyttet til kampfly, fregatter og hærstyrker til NATOs beredskapsstyrke.

NRK - 21 Jun 19 kl. 07:11

Innfrir ikke Natos forventninger

Den norske forsvarssjefen sier at Norge ikke klarer å innfri Natos forventninger knyttet til kampfly, fregatter og hærstyrker til Natos beredskapsstyrke. Det skriver VG..

Aftenposten - 08 Oct 19 kl. 12:50

Forsvarssjefen: Norge kan havne bak Russlands forsvarslinje

Russland vil ønske å stenge Norge inne under en konflikt. Derfor må Forsvaret være i stand til å trygge ankomst for allierte og selv bremse fiendtlige styrker, mener forsvarssjefen..

VG - 20 Jun 19 kl. 22:23

Forsvarssjefen: Norge klarer ikke innfri NATO forventninger

Det norske forsvaret er ikke i stand til å innfri NATOs forventninger om å stille opp med tilstrekkelig kampfly, fregatter og hærstyrker til NATOs nye beredskapsstyrke, som skal være operativ fra 2020..

P4 - 20 Jun 19 kl. 23:03

Norge klarer ikke innfri Natos forventninger

Norge klarer ikke å innfri Natos forventninger om hva vi kan stille opp med til forsvarsalliansens nye beredskapsstyrke. Det sier forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen til VG. Han peker på at Norge har et såpass lite forsvar at vi har en utfordring med å kunne ha seks til åtte kampfly, en fregatt og en bataljon med hærsoldater i Nato-beredskap..

P4 - 26 Jun 19 kl. 15:51

Norske kampfly i ny Nato-styrke

Norge skal bidra med en ubåt, en fregatt og seks F-35 fly til Natos nye beredskapsstyrke. Det opplyser forsvarsminister Frank Bakke-Jensen som er på Natos forsvarsministermøte. Forrige uke varslet forsvarssjefen at Norge ikke vil klare å innfri Natos forventninger om hvor mye Norge kan stille med..

P4 - 21 Jun 19 kl. 20:25

Krever at Norge kan innfri Nato-forpliktelser

- Forsvaret i Norge må være stort nok til å kunne innfri forpliktelsene overfor Nato. Det sier Arbeiderpartiets Anniken Huitfeldt som er leder i Stortingets utenriks- og forsvarskomite til VG. Forsvarssjefen sa i går at Norge har for lite forsvar.

P4 - 07 Oct 19 kl. 21:58

Forsvarssjefen ønsker to nye fregatter

Forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen foreslår en betydelig styrking av Hæren i Nord-Norge og to nye fregatter, i sitt fagmilitære råd til regjeringen. Forsvarssjefen ønsker å øke størrelsen på Brigade Nord til fire kampavdelinger, skriver VG. Den ene fregatten skal erstatte den havarerte fregatten KNM Helge Ingstad.

Aftenposten - 19 Feb 19 kl. 15:15

Forsvarssjefen oppfordrer alle som utsettes for overgrep, til å anmelde forholdene

Hvis Forsvaret skal klare å få bukt med overgrep og seksuell er vi avhengig av at flere anmelder det de opplever, sier forsvarssjefen og landstillitsvalgt for soldatene..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Norge overlegne på stafetten: - Rått parti

LILLEHAMMER/OSLO (VG) Finland rykket fra Norge underveis. Men kort tid etter at Therese Johaug gikk ut på 3. etappe var stafetten avgjort..

VG - 1 time siden

Solskjær brøt inn etter spørsmål om drømmedagene: – Alvorlig talt

MANCHESTER (VG) Ikke bare har Ole Gunnar Solskjær (46) beseiret Tottenham og Manchester City denne uken. Manchester United har attpåtil gjort det med et døgn kortere hviletid enn motstanderne..

VG - 6 timer siden

Håndballtvillingene fikk knute på tråden

KUMAMOTO (VG) Silje Solberg og Sanna Solberg-Isaksen er bestevenner og evige romvenninner på mesterskap. Men sist vår ble det knute på tråden mellom de 29 år gamle søstrene..

VG - 12 timer siden

Kenneth Bergh vant på knockout etter 11 sekunder

MMA-profilen Kenneth Bergh (30) brukte 11 sekunder på å vinne på knockout mot østerrikste David Marcina (44) i Stokckholm i kveld..

VG - 14 timer siden

Guardiola avslører sannheten bak «flørten» med Solskjær

MANCHESTER (VG) (Manchester City – Manchester United 1–2) Pep Guardiola (48) reagerte på en kommentar fra Ole Gunnar Solskjær (46). Så ga han rivalen sin en stor klem..

VG - 15 timer siden

Solskjær raser etter rasismeskandale: – Burde skamme seg

MANCHESTER (VG) (Manchester City – Manchester United 1–2) Manchester Uniteds midtbanespiller Fred (26) skal ha blitt utsatt for rasistiske tilrop fra Manchester City-fans under derbyet på Etihad Stadium..

VG - 15 timer siden

Solskjærs United triumferte i Manchester-derbyet

MANCHESTER (VG) (Manchester City – Manchester United 1–2) Uken begynte med spekulasjoner om fremtiden hans. Men i løpet av tre døgn har Ole Gunnar Solskjær (46) utmanøvrert to av verdens mest berømte managere..

VG - 17 timer siden

Knuste Fourcade i sporet – sendte Norge til topps i stafett

Johannes Thingnes Bø (26) knuste rivalen Martin Fourcade i sporet – og sikret Norge en sterk stafettseier i Östersund lørdag kveld..

VG - 18 timer siden

Klopp fikk betalt for «hvile-gambling» – knuste Bournemouth

(Bournemouth - Liverpool 0–3) Jürgen Klopp valgte å sette stjernene Trent Alexander-Arnold (21) og Sadio Mané (27) på benken lørdag. Det fungerte..

VG - 18 timer siden

Årets mål-kandidater da Tottenham høvlet over Burnley

(Tottenham - Burnley 5–0) José Mourinho har fått fart på sakene i Tottenham. Lørdag vartet både Harry Kane og Heung-min Son med scoringer i verdensklasse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt