VG > Nyheter

Thursday, 22 August, 00:13

VG - 20 Jun 19 kl. 22:23

Forsvarssjefen: Norge klarer ikke innfri NATO forventninger

Det norske forsvaret er ikke i stand til å innfri NATOs forventninger om å stille opp med tilstrekkelig kampfly, fregatter og hærstyrker til NATOs nye beredskapsstyrke, som skal være operativ fra 2020..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NATOs, NATO

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsvarssjefen, Norge, klarer, ikke, innfri, NATO, forventninger
Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 07:49

Forsvarssjefen: – Norge klarer ikke å innfri NATOs forventninger

Den norske forsvarssjefen sier at Norge ikke klarer å innfri NATOs forventninger knyttet til kampfly, fregatter og hærstyrker til NATOs beredskapsstyrke.

Hegnar.no - 21 Jun 19 kl. 06:24

Forsvarssjefen: - Norge klarer ikke å innfri NATOs forventninger

Den norske forsvarssjefen sier at Norge ikke klarer å innfri NATOs forventninger knyttet til kampfly, fregatter og hærstyrker til NATOs beredskapsstyrke.

NRK - 21 Jun 19 kl. 07:11

Innfrir ikke Natos forventninger

Den norske forsvarssjefen sier at Norge ikke klarer å innfri Natos forventninger knyttet til kampfly, fregatter og hærstyrker til Natos beredskapsstyrke. Det skriver VG..

VG - 20 Jun 19 kl. 22:23

Forsvarssjefen: Norge klarer ikke innfri NATOs forventninger

Det norske forsvaret er ikke i stand til å innfri NATOs forventninger om å stille opp med tilstrekkelig kampfly, fregatter og hærstyrker til NATOs nye beredskapsstyrke, som skal være operativ fra 2020..

P4 - 20 Jun 19 kl. 23:03

Norge klarer ikke innfri Natos forventninger

Norge klarer ikke å innfri Natos forventninger om hva vi kan stille opp med til forsvarsalliansens nye beredskapsstyrke. Det sier forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen til VG. Han peker på at Norge har et såpass lite forsvar at vi har en utfordring med å kunne ha seks til åtte kampfly, en fregatt og en bataljon med hærsoldater i Nato-beredskap..

P4 - 26 Jun 19 kl. 15:51

Norske kampfly i ny Nato-styrke

Norge skal bidra med en ubåt, en fregatt og seks F-35 fly til Natos nye beredskapsstyrke. Det opplyser forsvarsminister Frank Bakke-Jensen som er på Natos forsvarsministermøte. Forrige uke varslet forsvarssjefen at Norge ikke vil klare å innfri Natos forventninger om hvor mye Norge kan stille med..

P4 - 21 Jun 19 kl. 20:25

Krever at Norge kan innfri Nato-forpliktelser

- Forsvaret i Norge må være stort nok til å kunne innfri forpliktelsene overfor Nato. Det sier Arbeiderpartiets Anniken Huitfeldt som er leder i Stortingets utenriks- og forsvarskomite til VG. Forsvarssjefen sa i går at Norge har for lite forsvar.

Aftenposten - 19 Feb 19 kl. 15:15

Forsvarssjefen oppfordrer alle som utsettes for overgrep til å anmelde forholdene

Hvis Forsvaret skal klare å få bukt med overgrep og seksuell er vi avhengig av at flere anmelder det de opplever, sier forsvarssjefen og landstillitsvalgt for soldatene..

Aftenposten - 19 Feb 19 kl. 15:15

Forsvarssjefen oppfordrer alle som utsettes for overgrep, til å anmelde forholdene

Hvis Forsvaret skal klare å få bukt med overgrep og seksuell er vi avhengig av at flere anmelder det de opplever, sier forsvarssjefen og landstillitsvalgt for soldatene..

Aftenposten - 05 Apr 19 kl. 16:47

Forsvarssjefen må finne ut hvordan Forsvaret skal styrkes

Forsvarssjefen får i sitt fagmilitære oppdrag beskjed om å finne ut hvordan man kan styrke Forsvaret i møte en ny og usikker sikkerhetssituasjon..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Her forlater partilederne krisemøtet hos Erna

I flere timer satt Erna Solberg i møter med Trine Skei Grande (V) og Kjell Ingolf Ropstad (KrF) i statsministerboligen. Rundt klokken 22.30 kjørte to svarte biler bort fra statsministerboligen..

VG - 3 timer siden

Trine Skei Grande forventer at Frp-Siv kommer tilbake i forhandlinger

HALDEN (VG) Venstre-lederen mener de må klare å komme til enighet i regjeringens bompenge-floke, selv om Frp-leder Siv Jensen ikke vil tilbake til forhandlingsbordet..

VG - 7 timer siden

Venstres ungdomskandidater: Bompengestriden er tragisk

Ungdomstoppene i Venstre mener at partiet har et ansvar for å sitte i regjering også om utfallet av bompengestriden ikke blir som de vil – fordi Norge ikke blir grønnere av at Frp og Høyre får styre klimapolitikken alene..

VG - 8 timer siden

Danmarks statsminister om Trump-avlysning: – Ergerlig og overraskende

Danske politikere har reagert kraftig på at USAs president Donald Trump avlyste danmarksbesøket i september. Nå har også statsministeren gått ut med hva hun mener..

VG - 10 timer siden

Krokodille-dramaet i Sverige: Mann bitt under tale

Da mannen i 80-årene skulle holde en tale for det private krepselaget gikk det helt galt..

VG - 12 timer siden

Støre om bompengestriden: Inntrykk av en regjering som har mistet kontrollen

BODØ (VG) Bompenge-striden i regjeringen stiller spørsmål ved statsminister Erna Solbergs lederskap, mener Ap-leder Jonas Gahr Støre..

VG - 22 timer siden

Amazonas-brann synlig fra verdensrommet

Mandag ble storbyen São Paulo mørklagt av røyk og aske fra brannen som herjer i Amazonas flere tusen kilometer unna..

VG - 22 timer siden

Boris Johnsons nye innenriksminister: – Vil at kriminelle skal «føle terror»

HARROW (VG) I 2017 fikk den politiske karrieren til Priti Patel en brå slutt. Da gikk hun bak ryggen til Theresa May og hadde hemmelige møter med Israel. Nå er hun tilbake i varmen.

VG - Igår: 22:00

Julia (19): – Han ba oss pugge innholdet i arbeidsavtalen

VIK I SOGN (VG) Polske Julia Galczynska (19) ble leid ut som bærplukker av den polske statsborgeren som er siktet for menneskehandel..

VG - Igår: 21:16

Student dopet på fadderarrangement i Oslo

En student fikk partydopet GHB i drikken sin under et arrangement i fadderuken til BI i Oslo. Det opplyser skolens studentforening til VG..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt