VG > Nyheter

Sunday, 08 December, 11:12

VG - 20 Jun 19 kl. 22:23

Forsvarssjefen: Norge klarer ikke innfri NATO forventninger

Det norske forsvaret er ikke i stand til å innfri NATOs forventninger om å stille opp med tilstrekkelig kampfly, fregatter og hærstyrker til NATOs nye beredskapsstyrke, som skal være operativ fra 2020..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NATOs, NATO

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsvarssjefen, Norge, klarer, ikke, innfri, NATO, forventninger
Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 07:49

Forsvarssjefen: – Norge klarer ikke å innfri NATOs forventninger

Den norske forsvarssjefen sier at Norge ikke klarer å innfri NATOs forventninger knyttet til kampfly, fregatter og hærstyrker til NATOs beredskapsstyrke.

Hegnar.no - 21 Jun 19 kl. 06:24

Forsvarssjefen: - Norge klarer ikke å innfri NATOs forventninger

Den norske forsvarssjefen sier at Norge ikke klarer å innfri NATOs forventninger knyttet til kampfly, fregatter og hærstyrker til NATOs beredskapsstyrke.

NRK - 21 Jun 19 kl. 07:11

Innfrir ikke Natos forventninger

Den norske forsvarssjefen sier at Norge ikke klarer å innfri Natos forventninger knyttet til kampfly, fregatter og hærstyrker til Natos beredskapsstyrke. Det skriver VG..

Aftenposten - 08 Oct 19 kl. 12:50

Forsvarssjefen: Norge kan havne bak Russlands forsvarslinje

Russland vil ønske å stenge Norge inne under en konflikt. Derfor må Forsvaret være i stand til å trygge ankomst for allierte og selv bremse fiendtlige styrker, mener forsvarssjefen..

VG - 20 Jun 19 kl. 22:23

Forsvarssjefen: Norge klarer ikke innfri NATOs forventninger

Det norske forsvaret er ikke i stand til å innfri NATOs forventninger om å stille opp med tilstrekkelig kampfly, fregatter og hærstyrker til NATOs nye beredskapsstyrke, som skal være operativ fra 2020..

P4 - 20 Jun 19 kl. 23:03

Norge klarer ikke innfri Natos forventninger

Norge klarer ikke å innfri Natos forventninger om hva vi kan stille opp med til forsvarsalliansens nye beredskapsstyrke. Det sier forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen til VG. Han peker på at Norge har et såpass lite forsvar at vi har en utfordring med å kunne ha seks til åtte kampfly, en fregatt og en bataljon med hærsoldater i Nato-beredskap..

P4 - 26 Jun 19 kl. 15:51

Norske kampfly i ny Nato-styrke

Norge skal bidra med en ubåt, en fregatt og seks F-35 fly til Natos nye beredskapsstyrke. Det opplyser forsvarsminister Frank Bakke-Jensen som er på Natos forsvarsministermøte. Forrige uke varslet forsvarssjefen at Norge ikke vil klare å innfri Natos forventninger om hvor mye Norge kan stille med..

P4 - 21 Jun 19 kl. 20:25

Krever at Norge kan innfri Nato-forpliktelser

- Forsvaret i Norge må være stort nok til å kunne innfri forpliktelsene overfor Nato. Det sier Arbeiderpartiets Anniken Huitfeldt som er leder i Stortingets utenriks- og forsvarskomite til VG. Forsvarssjefen sa i går at Norge har for lite forsvar.

P4 - 07 Oct 19 kl. 21:58

Forsvarssjefen ønsker to nye fregatter

Forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen foreslår en betydelig styrking av Hæren i Nord-Norge og to nye fregatter, i sitt fagmilitære råd til regjeringen. Forsvarssjefen ønsker å øke størrelsen på Brigade Nord til fire kampavdelinger, skriver VG. Den ene fregatten skal erstatte den havarerte fregatten KNM Helge Ingstad.

Aftenposten - 19 Feb 19 kl. 15:15

Forsvarssjefen oppfordrer alle som utsettes for overgrep, til å anmelde forholdene

Hvis Forsvaret skal klare å få bukt med overgrep og seksuell er vi avhengig av at flere anmelder det de opplever, sier forsvarssjefen og landstillitsvalgt for soldatene..

Fler nyheter fra VG

VG - 11 timer siden

LO-lederen om ambulansefly-situasjonen: – Jævla alvorlig

LO-leder Hans Christian Gabrielsen mener luftambulanse-situasjonen i Nord er akkurat det han advarte mot i fjor – bare verre..

VG - 16 timer siden

Fem ambulansefly satt på bakken: – Total kollaps av beredskapen

Flere ambulansefly er tatt ut av tjeneste på grunn av tekniske problemer. Dette må få konsekvenser for selskapet som opererer ambulanseflyene, sier SV-nestleder Kirsti Bergstø..

VG - 21 timer siden

Ekspedisjonsleder: - Det blir en utrolig spennende dag

NORDISHAVET/OSLO (VG) Etter krevende dager i isødet nærmer polfarerne Børge Ousland og Mike Horn seg siste etappe - og skipet «Lance»..

VG - 23 timer siden

«Fergefri E39»-debatten: – Det vil ikke skje med meg ved roret

Samferdselsminister Jon Georg Dale vil ikke godta at vedtatte veiprosjekter i gigantprosjektet «Fergefri E39» skrinlegges mens han sitter som statsråd..

VG - Igår: 10:06

Advarer mot glatte veier på Østlandet – flere ulykker lørdag morgen

Synkende temperaturer på Østlandet kan gi glatte veier. Veitrafikksentralen advarer lørdag morgen om dette, samtidig som politiet melder om flere ulykker..

VG - Igår: 17:39

Polfarerne har møtt hverandre på isen

NORDISHAVET/OSLO (VG) Børge Ousland og Mike Horn har nå møtt Bengt Rotmo og Aleksander Gamme ute på isen. Det får teamet om bord på skipet bekreftet over satellitt-telefon ved midnatt fredag kveld..

VG - Igår: 23:55

Politirapport: 14 mistenkte i storsvindel i Telenor-bank i Pakistan

Minst 14 personer er mistenkt for å ha svindlet til seg et beløp tilsvarende til sammen 30 millioner norske kroner fra Telenor Microfinance Bank i Pakistan, viser politirapport..

VG - Igår: 22:58

Brexit-Boris i valgduell: – Har fantastisk avtale klar

Brexit, britisk økonomi og helsevesenet var blant hovedtemaene i en behersket og ryddig debatt mellom statsminister Boris Johnson og Labour-leder Jeremy Corbyn..

VG - Igår: 19:31

Ny pågripelse etter skytingen i Trondheim

Politiet har pågrepet nok en person etter at en mann i 30-årene ble skutt i Trondheim torsdag kveld. Også han er siktet for medvirkning til drapsforsøk..

VG - Igår: 19:04

Forsker: De som elsker barna, kan også ta dem med i døden

En mor eller far som ønsker å ta sitt eget liv og som tar med seg det kjæreste de har i døden, er ifølge forsker Vibeke Ottesen det mest typiske barnedrapet i Norge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt