VG > Utenriks

Thursday, 22 August, 01:05

VG - 27 Jun 19 kl. 09:14

Forsvarsministeren bekrefter: Norge har offensive cyber-våpen

BRUSSEL (VG) Det norske forsvaret har tilgang til offensive cyber-kapasiteter. Konflikten mellom USA og Iran viser hvordan offensive cybervåpen nå tas i bruk i militære operasjoner..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Brussel, USA, Iran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsvarsministeren, bekrefter, Norgehar , offensive, cyber-våpen
NRK - 24 Apr 19 kl. 12:01

Ber forsvarsministeren gå av

På Sri Lanka har presidenten bedt sjefen for politiet og forsvarsministeren om å gå av i kjølvannet av terrorangrepene i påsken. Det sier to kilder nær presidenten, ifølge Reuters..

P4 - 04 Jul 19 kl. 12:23

Ubåt som brant var atomubåt

Russland bekrefter nå at ubåten som brant i Barentshavet mandag var en atomubåt. 14 personer mistet livet, og fire overlevde brannen. Det begynte å brenne i batterirommet, og atomreaktoren ble ikke rammet, opplyser den russiske forsvarsministeren i dag..

NRK - 21 Apr 19 kl. 13:33

Sju personar arresterte

Forsvarsministeren på Sri Lanka seier at sju personar er arresterte, etter åtte åtak på Sri Lanka. Minst 190 menneske skal vere drepne. Det er nyheitsbyrået AP som siterer forsvarsministeren på dette..

Aftenposten - 16 May 19 kl. 20:33

Guaido bekrefter samtaler i Norge

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaidó bekrefter at det har vært samtaler i Norge, men sier partene ikke har blitt enige om noen avtale for å løse konflikten..

Aftenposten - 16 May 19 kl. 19:23

Guadio bekrefter at han har sendt en delegasjon i Norge

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaidó bekrefter at han har sendt en delegasjon til Norge for å forhandle om en løsning på konflikten i hjemlandet..

Aftenposten - 16 May 19 kl. 19:23

Guaido bekrefter at han har sendt en delegasjon i Norge

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaidó bekrefter at han har sendt en delegasjon til Norge for å forhandle om en løsning på konflikten i hjemlandet..

VG - 25 Mar 19 kl. 19:47

Brann bekrefter spillerjakt: – Mangler et par brikker

BERGEN (VG) Seks dager før overgangsvinduet stenger har Brann-trener Lars Arne Nilsen lagt inn bestilling på to offensive spillere hos sportssjef Rune Soltvedt..

Dagbladet - 03 Jun 19 kl. 21:55

Forsvarsministeren slått ned på kontoret - mysterium rundt Vidkun Quisling fortsatt uløst

Forsvarsministeren ble knivstukket av overfallsmenn som hadde tatt seg inn på kontoret hans. Vidkun Quisling var hovedperson i et drama som fortsatt ikke er løst..

Aftenposten - 16 May 19 kl. 19:23

Venezuelas opposisjonsleder bekrefter at han har sendt en delegasjon i Norge

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaidó bekrefter at han har sendt en delegasjon til Norge for å forhandle om en løsning på konflikten i hjemlandet..

P4 - 13 Aug 19 kl. 17:23

Bekrefter radioaktiv stråling

Russland bekrefter nå at den radioaktive strålingen var opptil 16 ganger høyere enn normalt etter en ulykke på en militærbase forrige uke. Basen er rundt 70 mil unna grensen til Norge. Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet har satt i gang avanserte målinger i Norge etter ulykken, og sier til NTB at det ikke er fare for mennesker eller miljø her i landet..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Merkel gir Boris Johnson 30 dager på å unngå «no deal»

Tysklands forbundskansler Angela Merkel utfordrer Storbritannias statsminister Boris Johnson, og gir ham 30 dager på å sørge for at Storbritannia ikke raser ut av EU uten en avtale..

VG - 6 timer siden

USA: Migrantbarn kan holdes innesperret på ubestemt tid

President Donald Trumps administrasjon har besluttet å fjerne begrensningen på hvor lenge migrantbarn kan holdes innesperret..

VG - 13 timer siden

Starter brexit-samtaler med Angela Merkel i dag: Får allerede en kald skulder av EU

LONDON (VG) Onsdag reiser Boris Johnsons på sin første utenlandstur som statsminister. Han skal treffe Angela Merkel og forhandle om brexit, men allerede før møtet er signalene fra EU klare. De viker ikke en tomme..

VG - 13 timer siden

Redningsfartøy fikk legge til kai etter 20 dager

De gjenværende om bord i det spanske redningsfartøyet Open Arms har fått gå i land på den italienske øya Lampedusa. Seks land har tilbudt seg å ta imot dem..

VG - 15 timer siden

Slik reagerer Danmark på Trump-avlysning: «Respektløst» og «hoderystende»

Danske politikere tordner etter at Donald Trump avlyste sitt planlagte besøk i september. Men fra en av landets rikeste menn får han støtte..

VG - 17 timer siden

Utrydningstruede tigre drepes og selges på det illegale markedet

2.300 utrydningstruede tigre er drept og deler av dem solgt på det illegale markedet siden år 2000. Færre enn 3.

VG - 22 timer siden

Trump avlyser Danmark-besøk etter Grønland-nei

USAs tidligere ambassadør til Danmark kaller president Donald Trump «et barn» etter at han valgte å avlyse statsbesøket..

VG - 22 timer siden

Trump avlyser Danmark-besøk etter Grønland-kommentar

Om to uker skulle Donald Trump etter planen møte Danmarks statsminister Mette Frederiksen. Nå utsetter presidenten på ubestemt tid..

VG - 22 timer siden

Trump utsetter Danmark-møte etter Grønland-kommentar

Om to uker skulle Donald Trump etter planen møte Danmarks statsminister Mette Frederiksen. Nå utsetter presidenten på ubestemt tid..

VG - Igår: 22:29

Over 10.000 fugler døde etter hagl

Knuste vinduer, ødelagte biltak, flate avlinger og døde fugler. Det er resultatet etter kraftig uvær ved byen Billings i Montana i USA..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt