NRK > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 17:19

NRK - 15 nov. 19 kl. 04:35

Forsvarsfolk siktet for underslag

To tidligere ansatte i Forsvaret er siktet for underslag etter at de ble tatt med flere hundre våpen. Flere av beslagene er våpen som skulle vært destruert, melder VG. Totalt er 67 personer siktet i den store våpenaksjonen kalt Bonanza..
Les mer på NRK


Les mer om:
Forsvaret, VG, Bonanza

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsvarsfolk, siktet, for, underslag
NRK - 17 nov. 19 kl. 17:17

Siktet for underslag av våpen

En tidligere våpenlagersjef er siktet for underslag av våpen, det skriver VG. I fire år hadde han ansvaret for en massiv nedskalering av Forsvarets våpenbeholdning. Nå mener politiet at han har underslått flere titalls våpen fra Forsvaret..

Aftenposten - 15 nov. 19 kl. 05:54

Forsvarsansatte siktet for grovt underslag av våpen

To tidligere ansatte i Forsvaret er siktet for underslag etter at de ble tatt med flere hundre våpen. Flere av beslagene er våpen som skulle vært destruert..

P4 - 22 april 20 kl. 18:08

Ni menn siktet for underslag av øl

Ni menn fra Troms er siktet for underslag av Mackøl i Balsfjord. Øl for flere millioner kroner er blitt stjålet. To av de siktede var ansatte ved bryggeriet.

P4 - 01 nov. 19 kl. 18:46

Advokat siktet for grovt underslag

En advokat i Østfold er siktet for grovt underslag av 30 millioner kroner av klientenes penger. Det melder NRK. Advokaten har erkjent straffskyld, og har forklart at han forsynte seg av klientmidler med tanke på at dette skulle ordnes opp i ettertid.

VG - 17 nov. 19 kl. 17:01

VG avslører: Tidligere våpenlagersjef siktet for underslag

ØSTLANDET (VG) Fra 2010 ble våpen som skulle destrueres sendt til et hemmelig lager. Forsvaret ville få bedre kontroll. Nå er mannen som skulle utføre oppryddingen selv siktet for underslag av våpen..

NRK - 13 mai 20 kl. 08:34

Siktet for svindel av 95-åring

Tre personer er siktet for å ha lurt minst fem millioner kroner fra en 95 år gammel kvinne. To av dem er siktet for grovt underslag ved misbruk av tillit mot en person i særlig sårbar situasjon. En er siktet for hvitvasking.

NRK - 02 mai 20 kl. 06:56

10 menn siktet for øltyveri i Troms

Ytterligere én mann (37) er siktet for å ha stjålet øl for millioner fra Mack bryggeri i Balsfjord i Troms. To menn er siktet for grovt økonomisk underslag, mens de øvrige åtte er siktet for heleri, skriver Nordlys..

P4 - 17 okt. 19 kl. 05:41

Økokrim sikter Bitcoins Norge-sjefen

Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger er siktet for grovt underslag etter at 126 kunder anmeldte selskapet. Det melder Stavanger Aftenblad. Siktede hevder via sin advokat at han er uskyldig, melder Stavanger Aftenblad.

NRK - 29 aug. 19 kl. 10:37

Advokat tilstår underslag

En advokat i Trondheim etterforskes for grovt underslag. Advokaten erkjenner underslag av nær 9 millioner kroner, skriver Adresseavisen. Pengene stammet fra dødsbo og eldre klienter.

P4 - 02 mai 20 kl. 08:34

Ny siktelse i øltyver-saken i Troms

Politiet har siktet ytterligere én peson for å ha stjålet øl for flere millioner kroner fra ølbryggeriet Mack i Balsfjord i Troms. Totalt er nå ti menn siktet i saken. To av dem er siktet for grovt økonomisk underslag, mens de øvrige er siktet for heleri skirve avisen Nordlys.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Rekord for nye smittede i Florida

Antall registrerte smittetilfeller i Florida har steget med 15.300 søndag, som er det høyeste antallet nye smittetilfeller i den amerikanske delstaten siden begynnelsen av pandemien. Nesten 270.

NRK - 5 minutter siden

Savnet mann funnet

Mannen i 60-årene som har vært savnet på Blefjell i Telemark er funnet, skriver politiet på Twitter. Mannen er sliten, men oppegående, skriver de videre. Helikopter, hundepatruljer og frivillige deltok i søket..

NRK - 15 minutter siden

Over 20.000 koronadøde i Midtøsten

Nå har over 20.000 dødsfall blitt registrert i Midtøsten som følge av koronaviruset. Over halvparten av dødsfallene har vært i Iran, som er regionens hardest rammede land, ifølge AFP.

NRK - 15 minutter siden

Person fraktet i luftambulanse

En person på Langneset i Vefsn er fraktet til sykehus i luftambulanse, melder politiet. Personen skal ha blitt skadet i forbindelse med kjøring på motocrossbane. Føreren var våken og stabil, opplyser politiet..

NRK - 30 minutter siden

Håper å finne turgåer i live

Politiet sier søndag ettermiddag at de fremdeles håper å finne turgåeren som er savnet på Blefjell i live. Det har nå gått omtrent et døgn siden han sist ga livstegn. Helikopter, hundepatruljer og frivillige fra blant annet Røde Kors deltar i søket..

NRK - 30 minutter siden

Eks-soldat på flukt med puma

Rundt 200 polske politifolk har deltatt i jakten på en tidligere soldat på flukt i skogen med pumaen hans. Det melder Straits Times. Det er ulovlig å eie en puma i Polen, og mannen skal ha kjøpt den i Tsjekkia i 2014.

NRK - 45 minutter siden

To soldater drept i Aserbajdsjan

Minst to aserbajdsjanske soldater ble drept og fem andre såret da armenske styrker skal ha angrepet langs grensen mellom de to landende, ifølge Aserbajdsjans forsvarsdepartement. Departementet opplyser videre at angrepet «ble besvart»..

NRK - 8 timer siden

Stadig fleire smitta i USA

USA registrerte 66.600 nye tilfelle av koronasmitte laurdag, det høgaste talet hittil på 24 timar. No stig òg dødstala igjen.

NRK - 1 time siden

«Falsk selger» var ekte selger

Sector Alarm beklager oppførselen til en av selgerne som var i Gausdal på torsdag. Huseierne opplevde ham som så uhøflig at de trodde det var en person med falsk identitet som ville inn i huset. Ledelsen i selskapet har nå snakket med selgeren..

NRK - 1 time siden

Flere døde trær enn normalt i år

Tørkesommeren for to år siden er i ferd med å ta livet av mange trær mange steder i landet, skriver Dagsavisen. Senior treforvalter i Bymiljøetaten i Oslo kommune, Matthew Wells, sier til avisen at de har oppdaget flere døde trær enn normalt i år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt