P4 > Nyheter

Sunday, 08 December, 17:04

P4 - 24 Jun 19 kl. 17:44

Forsvarsansatte kritiske til pendlerskatt

Flere ansatte i Forsvaret sier de vurderer å slutte i jobben på grunn av en regelendring om at pendlerutgifter over 97.000 kroner skal beskattes.
Befalets fellesorganisasjon skriver på sine nettsider at endringen vil bety titusener i ekstra skatt for ansatte med høye utgifter til jobbreiser.
Endringen trådte i kraft ved nyttår..
Les mer på P4


Les mer om:
Forsvaret

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsvarsansatte, kritiske, til, pendlerskatt
VG - 15 Nov 19 kl. 06:08

Politiet: To forsvarsansatte siktet for underslag av våpen

De to tidligere forsvarsansatte ble tatt med til sammen over hundre våpen. Politiet fant både «destruerte» forsvarsvåpen, men også våpen politiet har levert til Forsvaret for destruksjon..

P4 - 19 Nov 19 kl. 07:12

Flere siktede hevder de fikk våpen-godkjenning fra Forsvaret

Politiet etterforsker nå omfanget og lovligheten av forsvarsansatte som har tatt med seg våpen fra arbeidsplassen, skriver VG. I flere av sakene hevder de tidligere forsvarsansatte at de har fått tillatelse eller godkjenning til å ta med seg våpen hjem fra arbeidsplassen. Over 100 pistoler og andre våpen som Forsvaret trodde var destruert har dukket opp i straffesaker de siste årene, skriver avisen..

Dagbladet - 03 Apr 19 kl. 08:20

Krever svar om pendlerskatt

- Hvorfor skal arbeidsfolk med lang reisevei straffes med høyere skatt og økte avgifter, spør Trygve Slagsvold Vedum..

P4 - 15 Nov 19 kl. 07:05

To forsvarsansatte siktet for ulovlig våpenbefatning

To tidligere ansatte i Forsvaret er siktet for grovt underslag etter at de i mai ble tatt med flere hundre våpen. Politiet mener våpnene skulle vært destruert, skriver VG. Mennene er to av 67 personer, deriblant flere tidligere forsvarsansatte, som er siktet i samme sakskompleks.

VG - 01 Oct 19 kl. 18:52

Kebnekaise-ulykken: Politiet lot Militærpolitiet gjøre avhør av forsvarsansatte

Politiet gjorde ingen egne avhør da de etterforsket Kebnekaise-ulykken. Militærpolitiet ble satt til å avhøre de forsvarsansatte om ulykken som kostet fem mennesker livet..

Dagbladet - 20 Jun 19 kl. 21:42

Putin møtte kritiske spørsmål

Vladimir Putins årlige stevnemøte med borgerne, bød i år på en rekke kritiske spørsmål..

NRK - 28 Oct 19 kl. 14:36

Fleire parti kritiske til trygdesak

Både Frp, SV og Raudt er svært kritiske til det som har kome fram i trygdesaka. – Dette er ei katastrofe, både for dei som er råka, men også politisk. Det handlar om liva til folk, seier SV-leiar Audun Lysbakken til NRK..

NRK - 18 Nov 19 kl. 12:08

Kritiske leveranser utsatt

Årsaken til at åpningen av det nye Nasjonalmuseet er utsatt til våren 2021, er at to kritiske leveranser knyttet til teknisk anlegg og nødvendige sikkerhetsdører er forsinket. Det sier kommunikasjonsdirektør Hege Njaa Aschim i Statsbygg til NTB..

NRK - 01 Dec 19 kl. 00:51

SPD-ledere kritiske til koalisjon

Tysklands regjeringskoalisjon lever farlig etter ledervalget i sosialdemokratiske SPD, som har valgt Norbert Walter-Borjans og Saskia Esken som ledere. Begge er kritiske til dagens koalisjon med forbundskansler Merkels kristeligdemokratiske CDU..

VG - 19 Nov 19 kl. 06:25

Flere siktede hevder de fikk våpen-godkjenning fra Forsvaret

Politiet etterforsker nå omfanget og lovligheten av forsvarsansatte som har tatt med seg våpen fra arbeidsplassen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Eier pågrepet etter storbrann i India

Eieren og lederen for fabrikken i New Delhi i India som ble rammet av en storbrann i dag, er nå pågrepet av politiet. 43 mennesker omkom i brannen. Eieren er i følge politiet siktet for drap og uaktsom håndtering av brennbart materialet..

P4 - 1 time siden

Frykter ambulanseflykrisen fører til dødsfall

Ambulanseflykrisen i nord kommer til å ende i dødsfall. Det frykter kommuneoverlege Jan Eggesvik i Gamvik i FInnmark. I går ble det kjent at Babcock satte fem av sine ambulansefly på bakken på grunn av tekniske problemer.

P4 - 30 minutter siden

Artisten Juice Wrld er død

Den unge og kjente rapperen Juice Wrld er død, 21 år gammel. Ifølge kjendisnettstedet TMZ skal rapperen ha fått et anfall på en flyplass, og han døde senere på sykehuset. Juice Wrld holdt sin første konsert i Norge i Oslo i 2018..

P4 - 45 minutter siden

Slange funnet i eske med boxershorts

En slange ble oppdaget i en eske med boxershorts i en sportsbutikk i Stavanger. Det var en av de ansatte som oppdagen slangen som skal være ca. 10-15 cm lang.

P4 - 45 minutter siden

Lundeby vant på Lillehammer

Maren Lundby vant for andre dag på rad i Lillehammer og sikret verdenscupseier tross tunge værforhold. I første omgang klinket Lundby til med et kjempehopp på hele 138,5 meter, og ledet foran finaleomgangen. Slev med et litt dårligere hopp på 121 meter i andre omgang vant hun med 15 poeng foran østerrike og japan..

P4 - 1 time siden

1500 møtte til minnemarkering

Over 1500 personer møtte opp på minnemarkering i Tromsø i dag etter drukningstragedien mandag. To små barn og deres mor døde etter at de ble hentet livløse opp av sjøen, mens en ett år gammel jente fortsatt får intensiv behandling på sykehuset. Initiativtaker til samlingen, Øyvin Bakkeby Moe, sier til NRK at alle er berørt og det var behov for å samles..

P4 - 2 timer siden

EM-søv til Grøvdal

Karoline Bjerkeli Grøvdal løp inn til en sølvmedalje i EM terrengløp. Dette er hennes femte EM-medalje i terrengløp, fra før har hun fire bronsemedaljer..

P4 - 3 timer siden

Ordfører i Engerdal er død

Ordføreren i Engerdal, Lars Erik Hyllvang er død. Det opplyser kommunen på sine hjemmesider. Hyllvang døde ved Ullevål sykehus i natt.

P4 - 4 timer siden

Etterlyser vitner etter påkjørsel

Politiet i Sandnes etterlyser vitner etter at en kvinne ble påkjørt i går ettermiddag. Bilføreren stakk fra stedet etter ulykken, kvinnen ble alvorlig skadet og er innlagt på intensivavdelingen. Politiet opplyser til NTB at de ikke har noen mistenkte i saken.

P4 - 4 timer siden

Båt drev mot skjær

En fiskebåt sendte ut mayday-signal etter at den drev mot et skjær ved Sørøya i Finnmark i dag. Det var seks personer om bord. Helikopter brukte rotorvinden til å skyve båten unne skjæret til ankret fikk feste, og Hovedredningssentralen Nord-Norge opplyser at situasjonen nå er under kontroll..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt