P4 > Nyheter

Tuesday, 28 January, 07:56

P4 - 29 May 19 kl. 17:12

Forsvaret åpner for folk med ADHD

Forsvaret åpner nå for å ta inn ungdom med ADHD.
Etter at Likestillings- og diskrimineringsombudet tidligere i går klaget på praksisen med at diagnosen automatisk utelukket ungdommer, har Forsvaret endret reglene, melder NTB.
Ombudet har fått flere henvendelser fra personer med ADHD som ønsker å avtjente førstegangstjeneste, men som har fått avslag..
Les mer på P4


Les mer om:
ADHD, Likestillings, Forsvaret, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsvaret, åpner, for, folkmed , ADHD
P4 - 16 May 19 kl. 08:44

Bakke-Jensen åpner for at andre kan ta kampflyregningen

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen åpner for at andre enn Forsvaret kan betale for ekstrakostnadene til de nye kampflyene. Ministeren sier til Bergens Tidende at det ikke er forutsatt at kostnadsøkninger skal dekkes av Forsvaret selv. Avisen har tidligere omtalt at anskaffelsen av de 52 nye F-35-kampflyene blir mye dyrere enn først antatt..

Klartale - 21 Feb 19 kl. 13:48

Slik vil Forsvaret stoppe overgrep og trakassering

Folk i Forsvaret sier de har blitt voldtatt. Nå kommer det flere varsler..

Hegnar.no - 16 May 19 kl. 06:09

Bakke-Jensen åpner for at andre kan ta kampflyregningen

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) åpner for at andre enn Forsvaret kan ta regningen for de eventuelle ekstrakostnadene knyttet til de nye kampflyene..

Aftenposten - 16 May 19 kl. 06:22

Bakke-Jensen åpner for at andre kan ta kampflyregningen

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) åpner for at andre enn Forsvaret kan ta regningen for de eventuelle ekstrakostnadene knyttet til de nye kampflyene..

NRK - 19 Feb 19 kl. 11:54

Forsvaret:160 utsette for overgrep

Meir enn 160 personar i Forsvaret seier at dei har blitt valdtekne eller blitt forsøkt valdtekne i løpet av det siste året. Det viser ei undersøking Forsvaret sjølv har gjort blant tilsette og vernepliktige. Forsvaret har enno ikkje kommentert saka..

E24 - 16 May 19 kl. 05:58

Bakke-Jensen åpner for at andre kan ta kampflyregningen

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) åpner for at andre enn Forsvaret kan ta regningen for de eventuelle ekstrakostnadene knyttet til de nye kampflyene..

NRK - 30 Jan 19 kl. 12:37

Forsvaret med fem nye fly

Forsvarsdepartementet har i dag undertegnet en kontrakt med amerikanske myndigheter om anskaffelse av fem P-8A Poseidon maritime patruljefly til Forsvaret. Alle flyene skal være på plass innen 2023, skriver Forsvaret i en pressemelding..

NRK - 29 Oct 19 kl. 14:17

Siktet med bakgrunn fra Forsvaret

Mannen som ble pågrepet etter funn av store mengder våpen i Bamble, har vært tilknyttet Forsvaret. Bakgrunnen for politiaksjonen er anmeldelse fra Forsvaret, sier påtaleleder Kjell Johan Abrahamsen i Sørøst politidistrikt til Forsvarets forum..

NRK - 26 Feb 19 kl. 00:20

Forsvaret fikk 10 millioner i bot

Hågen Skattum (21) døde momentant da 11 kilo sprengstoff eksploderte i hendene hans da han demonsterte mineryddingsutstyr. Forsvaret er ilagt en bot på 10 millioner kroner. Foreldrene håper at forsvaret tar lærdom av ulykken..

Aftenposten - 10 Jul 19 kl. 16:00

Gatemagasin åpner spaltene for innvandrerfiendtlige organisasjoner

Magasinet Folk er Folk, som selges av romfolk på gata, forsvarer holocaustfornektere og har åpnet spaltene for omstridte grupper som FMI, SIAN og Alliansen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Belgisk eks-konge innrømmer farskap

Belgias tidligere konge, Albert, har innrømmet farskap etter en utenomekteskaplig affære. Kongen hadde vært gift i ti år da han gjorde en annen kvinne gravid på 60-tallet. Og etter at han nylig gikk med på å avgi en DNA-test, innrømmer han at han er far til skulptøren Delphine Boël.

P4 - 30 minutter siden

Skutt og drept i Sverige

I Sverige er en mann i 25-årsalderen bekreftet død etter å ha blitt skutt utendørs i byen Kristianstad i går kveld. Flere personer skal ha løpt fra stedet - ingen er pågrepet. Omstendighetene rundt drapet er ikke kjent.

P4 - 45 minutter siden

Ingen endringer etter ny abortlov

Den nye abortloven har ikke gitt noen endringer i antall fosterreduksjoner. Det viser tall fra St. Olavs Hospital som gjennomfører disse inngrepene i Norge.

P4 - 2 timer siden

Dødstallet har passert 100

Antallet døde av coronaviruset i Kina har nå passert 100. Etter at ytterligere 25 personer har mistet livet siste døgn, er tallet oppe i 106, opplyser kinesiske myndigheter. Samtidig er det registrert 1291 nye smittede - som da er oppe i over 4.

P4 - 1 time siden

Mange kommuner sliter med arbeidsledighet

Store forskjeller over hele landet..

P4 - 2 timer siden

Ni av ti nyutdannede teknologer og realister i jobb innen fem måneder

Ni av ti nyutdannede teknologer og realister kommer i jobb innen fem måneder etter endt utdanning. Det viser en ny undersøkelse fagforeningen Tekna har gjort blant sine medlemmer. Hele 72 prosent har fått jobb før de er ferdige med studiene.

P4 - 1 time siden

Tror ikke fattigdom utryddes

Nesten ingen i Norge tror på at FNs mål om å utrydde ekstrem fattigdom innen 2030 kommer til å bli nådd. Bare fire prosent tror dette er mulig, viser en ny undersøkelse gjort for bistandsorganisasjonen Strømmestiftelsen. Generalsekretær i stiftelsen, Kristine Storesletten Sødal sier til Vårt Land at det er overraskende at så få tror det er mulig, siden vi er den første generasjonen som har midler og redskaper til å makte dette..

P4 - 1 time siden

SV-politiker tiltalt

En tidligere SV-topp er tiltalt etter at politiet fant rundt 1300 overgrepsbilder og videoer av barn hos ham. Mannen i 50-årene var fortsatt aktiv politiker da politiet gjorde beslaget i 2018, men er det ikke lenger. Forsvareren hans sier til Dagsavisen at mannen erkjenner at det var overgrepsmateriale på PC-ene hans og han har samarbeidet med politiet..

P4 - 2 timer siden

Nav-utvalg varsler svar om skandalens omfang

Granskingsutvalget i Nav-saken vil om kort tid avklare om trygdeskandalen startet i 2012, eller om den går helt tilbake til 1994. Nav-utvalget kommer ifølge NTB med sin endelige rapport i juni, men konkluderer om tidsspørsmålet i en delrapport som trolig snart er klar. Flere jusseksperter tror feilpraktiseringen går helt tilbake til 1994, da Norge gikk inn i EØS..

P4 - 2 timer siden

IS sprer seg i Afrika

Terrororganisasjonen IS sprer seg i Vest-Afrika. De siste månedene har de gjennomført mange store angrep i Mali, Burkina Faso og Nigeria. Vidar Skretting ved Forsvarets forskningsinstitutt sier til Aftenposten at utviklingen er negativ i hele regionen og at konfliktnivået har økt veldig..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt