NRK > Nyheter

Mandag, 13 Juli, 03:44

NRK - 16 aug. 19 kl. 21:22

Forsvarer: – Nekter straffskyld

Manshaus erkjenner de faktiske forholdene han er siktet for, men han nekter straffskyld, sier forsvarer Unni Fries..
Les mer på NRK


Les mer om:
Unni Fries

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsvarer, Nekter, straffskyld
NRK - 30 juli 19 kl. 10:15

Nekter straffskyld

Forsvarer Slobodan Jovicic sier at Asap Rocky nekter straffskyld, men erkjenner deler av hendelsen. Han mener imidlertid at det handlet om selvforsvar. Aktor og forsvarer redegjør nå for sine synspunkter..

NRK - 22 okt. 19 kl. 22:39

Kvinne nekter straffskyld

Den 25 år gamle kvinnen som er siktet for befatning med våpen i forbindelse med ambulansen som skal ha kjørt på flere personer på Torshov i dag, nekter straffskyld. Det sier kvinnens forsvarer til NRK..

P4 - 05 des. 19 kl. 14:21

Nekter straffskyld for drap

Mannen som er pågrepet for drapet på svenske Emilia Lundberg nekter straffskyld. Det opplyser 20-åringens forsvarer til Aftonbladet. Lundberg ble meldt savnet for nesten to uker siden, og ble funnet død tirsdag..

Aftenposten - 27 april 19 kl. 17:36

Én av de siktede nekter straffskyld for drapet i Mehamn

To menn er siktet for drapet på en 40 år gammel mann i Mehamn lørdag. En av dem nekter straffskyld, opplyser mannens forsvarer til NRK..

VG - 01 mai 20 kl. 15:13

23-åring siktet for terrorforsøk nekter straffskyld

En mann ble torsdag pågrepet i København og siktet for forsøk på terror. Mannen nekter straffskyld, sier hans forsvarer..

NRK - 28 april 20 kl. 14:43

Hagen nekter straffskyld

Drapssiktede Tom Hagen nekter straffskyld, opplyser Hagens forsvarer, advokat Svein Holden. Hagen ble i dag siktet av politiet for drapet på kona Anne-Elisabeth Hagen, som har vært forsvunnet siden 31. oktober 2018..

VG - 01 mai 20 kl. 15:13

Dansk 23-åring siktet for terrorforsøk nekter straffskyld

En mann ble torsdag pågrepet i København og siktet for forsøk på terror. Mannen nekter straffskyld, sier hans forsvarer..

NRK - 28 des. 19 kl. 17:22

Hokksund-siktet nekter straffskyld

Mannen som torsdag ble pågrepet i Sverige etter drapet i Hokksund lille julaften, nekter straffskyld, sier forsvarer John Christian Elden til Dagbladet. Elden forteller at han skal møte den siktede i Karlstad mandag..

NRK - 07 okt. 19 kl. 21:47

16-åring nekter straffskyld

Gutten som er siktet for drapsforsøk etter å ha stukket en 18-åring med kniv på Veitvet i Oslo søndag, nekter straffskyld, opplyser forsvareren hans. Den 16 år gamle gutten satt i flere politiavhør sammen med sin forsvarer store deler av mandagen..

P4 - 14 jan. 20 kl. 18:46

Nekter straffskyld for dobbeltdrap

Den yngste av de tre mennene som er pågrepet etter dobbeltdrapet i Bergen nekter straffskyld. Det opplyser mannens forsvarer til Bergens Tidene. Det er klart etter at mannen i 30-årene har sittet i avhør i flere timer.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Mexico passerer Italia

35.006 personer har dødd som følge av koronaviruset i Mexico, viser tall fra helsestyresmaktene i landet. Mexico passerer dermed Italia i antall døde, og ligger nå på fjerdeplass i antall koronadøde i verden, viser oversikten til Worldometers..

NRK - 15 minutter siden

Vil ta imot demokratiforkjempere

Høyres Michael Tetzschner åpner for å gi asyl til demokratiforkjempere som er i fare etter at Kina innførte en omstridt sikkerhetslov i Hongkong. I en kronikk i Aftenposten skriver han at Norge bør ta en tøffere tone overfor Kina..

NRK - 30 minutter siden

To til sykehus etter trafikkulykke

To personer er sendt til sykehus etter en utforkjøring på Averøy i Møre og Romsdal, natt til mandag. Den ene er fløyet til St. Olavs hospital med luftambulanse.

NRK - 45 minutter siden

Duda øker ledelsen i Polen

Polens sittende president Andrzej Duda øker ledelsen i presidentvalget søndag, ifølge en oppdatert prognose. Duda ligger an til å sikre seg 51 prosent av stemmene, mens utfordreren Rafal Trzaskowski får 49 prosent..

NRK - 1 time siden

Beskyttes ikke godt nok mot viruset

Mange land svikter i å gi helsearbeidere god nok beskyttelse mot koronaviruset, ifølge en rapport fra Amnesty International. Mangel på personlig beskyttelsesutstyr for ble avdekket i nesten alle 63 land og regioner som organisasjonen har undersøkt..

NRK - 2 timer siden

Permitterte får ikke feriepenger

Regjeringen mener permitterte ikke skal få feriepenger på grunnlag av lønnskompensasjonen som er innført under koronakrisen. Det er etter departementets syn ikke grunnlag for feriepenger på denne ytelsen, skriver Klassekampen..

NRK - 3 timer siden

Sør-Afrika gjeninnfører portforbud

Sør-Afrikas president Cyril Ramaphosa gjeninnførte søndag portforbud på natta og forbød alkoholsalg som en reaksjon på at koronasmitten øker i landet. Antall smittede har steget kraftig de seneste dagene med mellom 12.000 og 13.

NRK - 3 timer siden

Mistenkelig dødsfall i Askim

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Askim. En mann er funnet død utenfor en adresse. Det bekrefter politiet til Dagbladet..

NRK - 4 timer siden

Polsk ekssoldat har overgitt seg

En tidligere polsk soldat og hans tamme puma har overgitt seg til politiet etter tre dager på rømmen. Store politistyrker har vært i aksjon for å finne Afghanistan-veteranen og det store kattedyret..

NRK - 4 timer siden

Melder om store uregelmessiheter

Opposisjonen i Polen vil protestere mot det de kaller uregelmessigheter i stor skala i søndagens presidentvalg, skriver Bloomberg. En talsmann for opposisjonen sier at uregelmessighetene hovedsakelig er knyttet til stemmegivning i utlandet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt