NRK > Nyheter

Saturday, 07 December, 05:00

NRK - 16 Aug 19 kl. 21:22

Forsvarer: – Nekter straffskyld

Manshaus erkjenner de faktiske forholdene han er siktet for, men han nekter straffskyld, sier forsvarer Unni Fries..
Les mer på NRK


Les mer om:
Unni Fries

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsvarer, Nekter, straffskyld
NRK - 30 Jul 19 kl. 10:15

Nekter straffskyld

Forsvarer Slobodan Jovicic sier at Asap Rocky nekter straffskyld, men erkjenner deler av hendelsen. Han mener imidlertid at det handlet om selvforsvar. Aktor og forsvarer redegjør nå for sine synspunkter..

NRK - 22 Oct 19 kl. 22:39

Kvinne nekter straffskyld

Den 25 år gamle kvinnen som er siktet for befatning med våpen i forbindelse med ambulansen som skal ha kjørt på flere personer på Torshov i dag, nekter straffskyld. Det sier kvinnens forsvarer til NRK..

P4 - Igår: 14:21

Nekter straffskyld for drap

Mannen som er pågrepet for drapet på svenske Emilia Lundberg nekter straffskyld. Det opplyser 20-åringens forsvarer til Aftonbladet. Lundberg ble meldt savnet for nesten to uker siden, og ble funnet død tirsdag..

Aftenposten - 27 Apr 19 kl. 17:36

Én av de siktede nekter straffskyld for drapet i Mehamn

To menn er siktet for drapet på en 40 år gammel mann i Mehamn lørdag. En av dem nekter straffskyld, opplyser mannens forsvarer til NRK..

NRK - 07 Oct 19 kl. 21:47

16-åring nekter straffskyld

Gutten som er siktet for drapsforsøk etter å ha stukket en 18-åring med kniv på Veitvet i Oslo søndag, nekter straffskyld, opplyser forsvareren hans. Den 16 år gamle gutten satt i flere politiavhør sammen med sin forsvarer store deler av mandagen..

P4 - 20 Oct 19 kl. 09:51

Nekter straffskyld for drap

Den 29 år gamle mannen som i morgen møter i Dalane tingrett, tiltalt for å ha drept sin gravide kone i Egersund i fjor, nekter straffskyld. Kvinnen ble funnet død etter at det hadde brent i leiligheten i september i fjor. Hun hadde da omfattende hodeskader.

P4 - 27 Aug 19 kl. 19:44

Nekter straffskyld

Mannen som er pågrepet og siktet for medvirkning til drap etter en kvinne ble skutt og drept på åpen gate i Malmø i går, nekter straffskyld. Han skal selv ha kontaktet politiet etter at boligen hans var blitt ransaket, opplyser mannens forsvarer til NTB. Politiet jobber på spreng for å finne den eller de som står bak skytingen..

P4 - 13 Jun 19 kl. 14:10

Terrorsiktet erkjenner ikke straffskyld

42-åringen fra Bærum som er siktet for terrorfinansiering av IS nekter straffskyld. Det opplyser mannens forsvarer til VG. Han fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett i dag, og politiet vil be om at han fengsles i fire uker..

NRK - 22 Oct 19 kl. 22:39

TV2: Kvinne nekter straffskyld

Den 25 år gamle kvinnen som er siktet for befatning med våpen i forbindelse med ambulansen som skal ha kjørt på flere personer på Torshov i dag, nekter straffskyld. Det sier kvinnens avokat til TV2..

NRK - 22 Aug 19 kl. 09:48

Mann i 20-årene nekter for drap

Mannen i 20-årene som er siktet for drap, nekter straffskyld. Det bekrefter forsvarer Einar Råen overfor NRK. – Han benekter enhver kjennskap til drapet, sier Råen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fare for glatte veier flere steder

Vegtrafikksentral sør melder om stedvis glatte veier i Vestfold, Telemark og Aust-Agder. Vegtrafikksentralen melder at alle tilgjengelige mannskaper er ute for å gjøre tiltak, men oppfordrer alle til å kjøre etter forholdene..

NRK - 1 time siden

Arbeidsledigheten ned i USA

Det ble registrert en økning på rundt 266 000 arbeidsplasser i USA i november. Det er den største økningen på 10 måneder. Arbeidsledigheten i USA er nå på det laveste på fem år, og lønnsøkningen den høyeste på et tiår.

NRK - 1 time siden

Høyesterett stanser dødsdom-planer

Høyesterett i USA stanser Trump-administrasjonens plan om igjen å starte med føderale henrettelser. Det melder NTB. Det har ikke vært føderale henrettelser i USA på 16 år..

NRK - 4 timer siden

Saltfjellet stengt på grunn av uvær

Vegtrafikksentralen melder at Europavei 6 over Saltfjellet er stengt på grunn av uvær. Det er ikke klart når veien åpner igjen..

NRK - 4 timer siden

VG: Polfarerne har møtt hverandre

Ifølge VG skal polfarerne Børge Ousland og Mike Horn, og Aleksander Gamme og Bengt Rotmo ha møtt hverandre på isen. Det har VGs team på skipet «Lance» ha fått bekreftet på satellittelefon. Nå skal de fire forsøke å ta seg tilbake til «Lance»..

NRK - 4 timer siden

Musk frifunnet for ærekrenkelser

Tesla-sjef Elon Musk er frifunnet for ærekrenkelser av en domstol i Los Angeles etter å ha kalt grottedykkeren Vernon Unsworth for en «pedofyr» under redningsaksjonen for å redde tolv gutter fra en oversvømt grotte i Thailand. Det melder NTB..

NRK - 5 timer siden

Ericsson må ut med milliarder

Svenske Ericsson har inngått forlik med det amerikanske justisdepartementet i forbindelse med at de har blitt etterforsket for korrupsjon. Ifølge Sveriges Radio skal Ericsson betale mer enn én milliard dollar, mer enn 9 milliarder kroner..

NRK - 6 timer siden

Danmark får egen klimalov

Fredag inngikk et bredt politisk flertall i det danske Folketinget en avtale om å innføre en klimalov som skal kutte 70 prosent av utslippene av klimagasser innen 2030, melder DR.dk. Kun Liberal Alliance og Nye Borgerlige er mot avtalen..

NRK - 7 timer siden

Skal padle over råken

Polfarerne Børge Ousland og Mike Horn er snart framme hos Aleksander Gamme og Bengt Rotmo, som har gått for å møte dem. Nå gjenstår å krysse råken som skiller dem..

NRK - 7 timer siden

Kan bli flere pågripelser

Politiet sier flere kan bli pågrepet etter skytehendelsen i Ila i Trondheim i går kveld. – Vi utelukker ikke at det blir én eller flere pågripelser allerede i kveld eller natt, sier Ellen Moksnes Andresen i politiet til NTB. Så langt er to pågrepet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt