NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 18:22

NRK - I førrgår: 11:07

Forsvarar: Kjem til å anke

Forsvararen til den 48 år gamle mannen som er dømt til 15,5 års fengsel for drapet på Varaldsøy, Jørgen Riple, seier dei mest sannynleg kjem til å anke. Mannen har ikkje erkjent straffskuld for drapet, og seier dei hadde håpt på rundt seks års fengsel-.
Les mer på NRK


Les mer om:
Varaldsøy, Riple

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsvarar, Kjem, tilå , anke
NRK - 05 mar 22 kl. 14:36

Overgrepsdom blir ståande

Dommen mot ei mor, ein far og ein bestefar frå Møre og Romsdal som er dømde til ni og ti års fengsel for seksuelle overgrep blir ikkje anka til Høgsterett. Dermed blir avgjerda ståande. Dei tre er dømde for å ha forgripe seg mot dei tre små barna sine i ei årrekkje.

NRK - 05 mar 22 kl. 14:14

Erkjenner straffskuld for drap

Mannen i 30-åra som er sikta for å ha drepe far sin og skada mor si på eit kjøpesenter i Bergen i går, erkjenner straffskuld. Det melder Bergens Tidende. – Han har erkjent straffskuld, men det kjem til å bli eit spørsmål om skuldevne, seier hans forsvarar, advokat Marius Wesenberg til avisa..

NRK - 03 mar 22 kl. 11:54

Ber om frifinning for Ole Ødegård

Forsvarar Halvard Helle ber om at Ole Ødegård blir frifunnen. Helle meiner det ikkje er bevist at Ødegård bevisst har loge for retten og sår tvil om kjæresten sitt truverd. Han sa i sin avslutningsprosedyre at ho har utsett han for eit karakterdrap.

NRK - 26 mar 22 kl. 10:19

Røde Kors rustar opp for å hjelpa flyktningar

Røde Kors aukar innsatsen for å hjelpa ukrainske flyktningar. – Flyktningane som kjem no er i større grad slitne og sterkt prega av krigshandlingar, seier Røde Kors president Thor Inge Sveinsvoll. Til no har nærare 800 frivillige frå Røde Koprs vore i aktivitet på 22 mottak og akuttinnkvarteringar over heile landet.

NRK - 02 jun 22 kl. 10:12

Heard planlegger å anke

Skuespilleren Amber Heard planlegger å anke kjennelsen i saken mellom henne og Johnny Depp. Det skriver New York Times. Det er en talsmann for Heard, Alafair Hall, som sier til avisen at hun planlegger å anke dommen.

NRK - 17 jun 22 kl. 11:40

Wikileaks vil anke utlevering

Wikileaks seier dei vil anke utleveringa av grunnleggar Julian Assange frå Storbritannia til USA. Britiske styresmakter bestemte i dag at dei står fast på at Assange skal utleverast. – Vi vil anke gjennom rettsystemet til høgsterett, skriv Wikileaks i ei melding publisert på Twitter..

NRK - 18 maj 22 kl. 15:17

Dømde til fengsel for valdtekt

To menn er i Møre og Romsdal tingrett dømde til fengsel for å ha hatt sex med ei jente som var under 14 år. Den eine mannen er dømd til fengsel i fem år og må betale 250.000 kroner i oppreisningserstatning.

NRK - 21 jun 22 kl. 15:31

Kjærvik-sak går i Lillestrøm

Drapssaka mot Tor Kjærvik sin son blir flytta til Lillestrøm, og skal vere i Romerike og Glåmdal tingrett. Grunnen til at saka ikkje skal opp i Oslo er fordi det var spørsmål ved om dommarane var habile, sidan Tor Kjærvik var fast forsvarar ved Oslo tingrett i fleire år. Sonen til forsvararen, advokat John Christian Elden, er nøgd med slutninga.

NRK - 28 apr 22 kl. 17:09

Innrømmer å ha heldt i kniven

Mannen som er sikta for drapsforsøk etter at ein mann blei knivstukke i Sandnes torsdag, innrømmer det som har skjedd. Det seier forsvarar Tor Inge Borgersen til Stavanger Aftenblad. Det vil seie at han erkjenner at han har halde i kniven, men at han ikkje har tatt stilling til straffskuld.

NRK - 13 maj 22 kl. 08:54

Fryktar klamydiabølge

Halvparten av årets russ er ikkje redd for å få kjønnssjukdommar, til trass for at 12 prosent seier at dei kjenner nokon som har blitt smitta med klamydia i russetida. Det kjem det fram i ei undersøking frå Respons Analyse på oppdrag frå nettapoteket Farmasiet. Ifølge undersøkinga svarar 27 prosent at dei ikkje tar med kondom, sjølv om dei veit at dei kjem til å ha sex.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 45 minutter siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 1 time siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Personer skadet etter kollisjon med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke på Sannesveien i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert, minst én person er skadet. Ulykken skyldes en påkjørsel bakfra..

NRK - 1 time siden

Gjerningspersonen hadde uregistrerte våpen

De to våpnene er uregistrerte, og politiet vet ikke hvem som har hatt hånd på dem før den siktede, det sier politiet på en pressekonferanse i ettermiddag. – Det er noe vi søker å avdekke, sier politiadvokat Bård Enoksen..

NRK - 1 time siden

Etterforsker om det foreligger politisk motivert vold eller hatkriminalitet

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Politiet etterforsker med full styrke

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skader på bein etter steinsprangulykke

En mann blir flydd med helikopter til Ullevål sykehus etter at han ble truffet av steinsprang på Rondeslottet i Rondane. Han er alvorlig skadd i beinet, opplyser Stig Folstad Hansen i Innlandet politidistrikt. Meldingen om ulykken kom halv tre, og det ble raskt igangsatt redningsaksjon hvor politiet og Oppland Røde Kors var involvert.

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd etter steinsprangulykke

En person blir flydd med helikopter til Ullevål sykehus etter at vedkommende ble truffet av steinsprang på Rondeslottet i Rondane. Personen er alvorlig skadd i beinet, opplyser politiet. Det var en redningsaksjon hvor politi og Oppland Røde Kors var involvert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com