NRK > Nyheter

Torsdag, 24 September, 10:38

NRK - 21 jan. 20 kl. 23:31

Forslag fra demokratene nedstemt

Et forslag fra demokratene om å åpne for bruk av dokumenter fra Det hvite hus i riksrettssaken mot president Donald Trump ble tirsdag kveld nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Avstemningen var den første i riksrettssaken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Det, Donald Trump, Senatet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forslagfra , demokratene, nedstemt
P4 - 22 jan. 20 kl. 06:14

Senatet avviste flere forslag

Senatet i USA har i natt avvist en rekke forslag fra Demokratene i riksrettssaken mot president Donald Trump. Blant annet ble tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Så langt har det kommet sju forslag fra Demokratene i saken - alle er nedstemt..

P4 - 05 des. 19 kl. 22:18

Forslag om å la asylsøkere jobbe nedstemt

Forslaget om å la asylsøkere få jobbe uten opphold og arbeidstillatelse så lenge de ikke kan returneres ble i kveld nedstemt i Stortinget. Mange politikere har regaert sterkt etter at det ble kjent at biskop Gunnar Stålsett risikerer fengsel for å ha gitt jobb til en asylsøker uten opphold- og arbeidstillatelse. Men verken Venstre eller KrF ville støtte SVs forslag om la asylsøkere som ikke kan returneres til hjemlandet rett til å jobbe.

NRK - 22 jan. 20 kl. 05:33

Senatet sa nei til flere forslag

Senatet i USA avvist natt til onsdag en rekke forslag fra Demokratene i riksrettssaken mot president Donald Trump. Tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus ble nedstemt av det republikanske flertallet..

P4 - 26 juni 20 kl. 05:07

Stemte for omfattende politireform

På dagen en måned etter politidrapet på George Floyd har Demokratene i Representantenes hus i USA stemt gjennom sitt forslag til en omfattende politireform. Lovforslaget har fått navnet George Floyd Justice in Policing Act, og vil ifølge demokratene få slutt på unødvendig maktbruk og gjøre det lettere å rettsforfølge politifolk som gjør noe galt. Republikanerne i Senatet har lansert sitt eget forslag.

P4 - 08 aug. 20 kl. 07:29

Krisepakke i USA i det blå

Forhandlingene om en ny koronakrisepakke i USA har kollapset. Demokratene vil ha en omfattende pakke på 3000 milliarder dollar, mens republikanerens forslag var på 1000 milliarder dollar. Repbulikanerne gikk med på noen endringer blant annet støtte til de arbeidsledige, men det var ikke nok for demokratene.

NRK - 25 sep. 19 kl. 11:28

Demokratene ønsker KrF-ordfører

Demokratene vil ha KrF-ordfører i Kristiansand. Det bekrefter partitopp Vidar Kleppe til Dagbladet. Demokratene og KrF møttes til de første sonderingssamtalene mandag kveld.

NRK - 28 okt. 19 kl. 20:33

Kobling SIAN – Demokratene

Partilederen i Demokratene avviser at partiet samarbeider med den islamfiendtlige organisasjonen SIAN. Samtidig er en nyvalgt fylkesleder i Demokratene leder i SIAN fram til i år. En sekretær i Demokratene er også sekretær i SIAN..

NRK - 22 jan. 20 kl. 05:33

Senatet sa nei til å kreve innsyn

Senatet i USA har avvist flere forslag fra Demokratene om å kreve innsyn i dokumenter og e-poster i riksrettsaken mot president Donald Trump. Tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus ble nedstemt..

VG - 24 juni 20 kl. 23:50

Høyreforslag om hjemmekontor i Oslo nedstemt: – Krever bedre forberedelse

Høyres forslag om at ti prosent av Oslo kommunes 53.000 ansatte kan jobbe hjemmefra, ble nedstemt i bystyret onsdag. Byrådspartiene er positive til mer hjemmekontor, men vil forankre det hos ansatte..

Aftenposten - 27 nov. 19 kl. 21:06

Rødts mistillitsforslag nedstemt

Som ventet ble mistillitsforslaget i NAV-saken fra Rødt mot arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie nedstemt i Stortinget onsdag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nye råd om munnbind i Finland

Med økende koronasmitte i Finland innfører helsemydnighetene nye råd om bruk av munnbind. Finnene blir nå anbefalt å bruke munnbind på offentlig transport, videregående skoler, høyskoler, og innendørs der det ikke er mulig å holde avstand..

NRK - 3 minutter siden

Full T-bane-stans i Oslo

Det er full stans på alle T-banelinjer i Oslo på grunn av en vekselfeil på Tøyen stasjon, melder Sporveien. Problemet oppsto litt etter klokken ni og førte til store forsinkelser i trafikken. I tillegg er det busstreik..

NRK - 15 minutter siden

Ny generalsekretær i NOAS

Pål Nesse blir ny generalsekretær i NOAS (Norsk organisasjon for asylsøkere). Nesse har erfaring fra Flyktninghjelpen, både i inn- og utland. Han kommer fra stilling som seniorrådgiver i Flyktninghjelpen..

NRK - 30 minutter siden

Egyptisk organisasjon får Raftopris

Den internasjonalt anerkjente Raftoprisen går i år til en egyptisk organisasjon som kjemper mot brudd på menneskerettighetene. Prisen kan gi mottakeren beskyttelse mot forfølgelse..

NRK - 30 minutter siden

Uendret styringsrente

Norges Banks hovedstyre holder styringsrenta uendret på 0 prosent..

NRK - 45 minutter siden

Ansatte ved salatfabrikk smittet

13 ansatte ved Bamas avdeling på Lierstranda har testet positivt for korona. Selskapet opplyser at de avventer å gjenåpne fabrikken. Tirsdag var det bekreftet at sju ansatte var smittet, men nå har altså ytterligere seks testet positivt..

NRK - 45 minutter siden

Svalbard populært for utlendinger

Nesten halvparten av fastboende på Svalbard, er fra utlandet. Totalt er 47 prosent av Svalbards innbyggere – inkludert Barentsburg – utenlandske statsborgere, viser tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Antall nordlendinger minker..

NRK - 15 timer siden

«Børning 3» kommer på kino

Det er enighet mellom kinoene og distributørene angående «Børning 3». Dermed blir det blir premiere den 14. oktober.

NRK - 1 time siden

Hol og Ulvik på fjellhyttetoppen

I perioden 2016 til 2019 hadde Hol i Hallingdal og Ulvik i Hardanger de dyreste fjellhyttene. I snitt måtte kjøpere ut med 3,3 millioner kroner, ifølge SSB-tall. De dyreste sjøhyttene lå i Bærum og Asker med snittpris på 5,5 og 4,8 millioner kroner..

NRK - 17 timer siden

Fant ammunisjon som var kastet

Det er funnet ammunisjon og noe som kan være en granat på gjenvinningsstasjonen på Skoppum i Vestfold. Politiet er på stedet og forsvaret blir sendt dit for å hente det. – Ufattelig at noen kaster slikt der, skriver politiet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt