NRK > Nyheter

Wednesday, 19 February, 15:16

NRK - 21 Jan 20 kl. 23:31

Forslag fra demokratene nedstemt

Et forslag fra demokratene om å åpne for bruk av dokumenter fra Det hvite hus i riksrettssaken mot president Donald Trump ble tirsdag kveld nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Avstemningen var den første i riksrettssaken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Det, Donald Trump, Senatet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forslagfra , demokratene, nedstemt
P4 - 22 Jan 20 kl. 06:14

Senatet avviste flere forslag

Senatet i USA har i natt avvist en rekke forslag fra Demokratene i riksrettssaken mot president Donald Trump. Blant annet ble tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Så langt har det kommet sju forslag fra Demokratene i saken - alle er nedstemt..

NRK - 22 Jan 20 kl. 05:33

Senatet sa nei til flere forslag

Senatet i USA avvist natt til onsdag en rekke forslag fra Demokratene i riksrettssaken mot president Donald Trump. Tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus ble nedstemt av det republikanske flertallet..

NRK - 22 Jan 20 kl. 05:33

Senatet sa nei til å kreve innsyn

Senatet i USA har avvist flere forslag fra Demokratene om å kreve innsyn i dokumenter og e-poster i riksrettsaken mot president Donald Trump. Tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus ble nedstemt..

P4 - 05 Dec 19 kl. 22:18

Forslag om å la asylsøkere jobbe nedstemt

Forslaget om å la asylsøkere få jobbe uten opphold og arbeidstillatelse så lenge de ikke kan returneres ble i kveld nedstemt i Stortinget. Mange politikere har regaert sterkt etter at det ble kjent at biskop Gunnar Stålsett risikerer fengsel for å ha gitt jobb til en asylsøker uten opphold- og arbeidstillatelse. Men verken Venstre eller KrF ville støtte SVs forslag om la asylsøkere som ikke kan returneres til hjemlandet rett til å jobbe.

NRK - 29 Oct 19 kl. 23:09

Demokratene vil ha åpne høringer

Demokratene i Representantenes hus la tirsdag fram et forslag som formaliserer veien videre i riksrettsprosessen mot president Trump. Resolusjonen rydder vei for åpne høringer og ber samtidig etterretningskomiteen om å legge fram sine funn..

NRK - 25 Sep 19 kl. 11:28

Demokratene ønsker KrF-ordfører

Demokratene vil ha KrF-ordfører i Kristiansand. Det bekrefter partitopp Vidar Kleppe til Dagbladet. Demokratene og KrF møttes til de første sonderingssamtalene mandag kveld.

P4 - 07 Nov 19 kl. 17:45

Sa nei til kontant-krav

Stortinget sa i dag nei til Senterpartiets forslag om å slå fast retten til å betale med kontanter. Forslaget innebærer ikke bare at forbrukeren skal ha rett til å betalte kontant, men også at det knyttes en straffebestemmelse til plikten til å ta imot kontanter. Også i 2017 ble et lignende forslag fra Senterpartiet nedstemt..

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 21:06

Rødts mistillitsforslag nedstemt

Som ventet ble mistillitsforslaget i NAV-saken fra Rødt mot arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie nedstemt i Stortinget onsdag kveld..

NRK - 28 Oct 19 kl. 20:33

Kobling SIAN – Demokratene

Partilederen i Demokratene avviser at partiet samarbeider med den islamfiendtlige organisasjonen SIAN. Samtidig er en nyvalgt fylkesleder i Demokratene leder i SIAN fram til i år. En sekretær i Demokratene er også sekretær i SIAN..

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 21:37

Trygdeskandalen: Rødts mistillitsforslag mot arbeidsministeren nedstemt

Som ventet ble mistillitsforslaget fra Rødt mot arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) nedstemt i Stortinget onsdag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

WHO: Norske barn best leveforhold

En ny WHO-rapport viser at Norge er på topp blant 180 land når det gjelder helse og trivsel for barna. Men når det gjelder Norges evne til å beskytte barns rett til et godt klima i fremtiden, havner Norge helt nede på 156. plass..

NRK - 15 minutter siden

Bergen får frimerke i 950-årsgave

Posten markerer Bergens 950-årsjubileum med et nytt frimerke. Frimerket kommer i salg fra fredag 21. januar, og koster 24 kroner.

NRK - 30 minutter siden

17 brannevakuerte fra institusjon

17 personer er evakuerte eller har kommet seg ut selv etter en brann på Lunde Behandlingssenter i Kristiansand, skriver politiet på Twitter. Det er mistanke om at brannen er påsatt. Noen ansatte kan ha pustet inn røyk, og sjekkes av helse..

NRK - 3 timer siden

Utvalg gransker Manshaus-tips

Et tips som Politiets sikkerhetstjeneste mottok om terrortiltalte Philip Manshaus ett år før moske-angrepet i Bærum i august 2019, granskes nå av et ekspertutvalg, opplyser PST. Ekspertutvalget sier til VG at de vil finne ut om PSTs tipshåndtering er god nok..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa til Norsk Gjenvinning

En container som kan inneholde sprengstoff eller noe ammunisjon har blitt levert til Haraldrud gjenbruksstasjon. Bilder fra stedet viser at de ansatte har blitt evakuert, og politiet bekrefter overfor NRK at bombegruppen skal undersøke containeren..

NRK - 1 time siden

Iran melder om korona-døme

Iranske styresmakter melder om to døme av det nye koronaviruset, skriv nyheitsbyrået AP. Det er dei første døma av smitte i Iran..

NRK - 19 timer siden

Tre vogntog står fast på E39

Tre vogntog står fast på E39 mellom Halsa og Vinjeøra ved Stokkbrua på Valsøya i Trøndelag. Bilene legger på kjetting nå og bare personbiler kan passere..

NRK - 1 time siden

Giske-varsler skal tale 8. mars

Sunniva Andreassen (29), som i 2018 sto fram som en av varslerne mot tidligere Ap-nestleder Trond Giske, er invitert til å være hovedtaler under kvinnedagen 8. mars i Trondheim. Det skjer samtidig som Giske er aktuell for nye toppverv i Trøndelag Ap..

NRK - 2 timer siden

Ingen skade etter flom

Det er ingen tegn til skader etter oversvømmelsene på jernbanestasjonene i Drammen og Halden, får NRK opplyst av Bane Nor. Mandag førte stormflo til at begge stasjonene var stengt på grunn av oversvømmelse av togsporene..

NRK - 3 timer siden

Store skader på Bergensbanen

Skadene på togskinnene og et overbygg på Bergensbanen etter raset mandag er mye større enn tidligere antatt, opplyser Bane Nor. Det går buss for tog mellom Myrdal og Ustaoset på grunn av raset. Det er ikke klart når togtrafikken kan starte igjen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt