P4 > Nyheter

Tuesday, 19 November, 23:27

P4 - 08 Nov 19 kl. 17:51

Forsinkelser på jernbanen

De som skal ut og reise med tog nordover fra Oslo nå i kveld må regne med noen forsinkelser og innstillinger.
Det var i ettermiddag en signalfeil mellom Oslo S. Denne er nå rettet, men den fører til enkelte problemer videre utover kvelden, melder Bane Nor.
Og det gjelder både lokaltog, regiontog og flytoget..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Bane Nor

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsinkelser, jernbanen
P4 - 18 Sep 19 kl. 07:51

Flere feil på jernbanen

Problemene hoper seg opp på jernbanen i Oslo-området. Tidligere i dag har strømproblemer på Filipstad og signalfeil på Drammenbanen og Askerbanen ført til både innstillinger og forsinkelser. Nå melder Bane Nor at en feil på en sporveksel ved Skøyen også fører til forsinkelser og innstillinger for både lokaltog og regiontog..

P4 - 11 Nov 19 kl. 17:15

Forsinkelser på jernbanen

Det er forsinkelser og innstillinger i togtrafikken mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn nå. Årsaken er en signalfeil, opplyser Bane Nor. De jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

P4 - 10 Oct 19 kl. 14:30

Må regne med forsinkelser

Reisende på jernbanen må fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger nå i ettermiddag. Den to timer lange streiken blant jernbaneansatte var ferdig klokken 14, men den fører fortsatt til problemer på de aller fleste strekninger, melder Bane Nor nå. De viser til Vy Flytoget for mer informasjon..

P4 - 11 Oct 19 kl. 07:46

Nye problemer på jernbanen

Det er i dag - nok en gang - forsinkelser i togtrafikken på Østfoldbanen. Problemer med et togsett tidligere i dag gjør at andre tog er forsinket, og i tillegg er det signalproblemer mellom Ski og Ås, melder Bane Nor..

P4 - 19 Sep 19 kl. 06:48

Signalfeil igjen

For fjerde morgen på rad er det signalproblemer på jernbanen i Oslo-området. Denne gangen er det forsinkelser og innstillinger på grunn av feil mellom Oslo S og Lillestrøm. Bane Nor sier de jobber med å rette feilen, som rammer lokaltog, regiontog og flytoget..

P4 - 27 Sep 19 kl. 18:30

Fremdeles togproblemer

Det er fremdeles problemer på jernbanen i Oslo-området. Det var lange køer på Oslo S i rushtiden i ettermiddag, på grunn av forsinkelser og innstillinger. Og fremdeles er det feil på sporet ved Asker stasjon, og det er færre spor enn vanlig i bruk mellom Langhus og Ski på Østfoldbanen..

P4 - 03 Oct 19 kl. 06:19

Forsinkelser på T-banen

Det er forsinkelser i T-banetrafikken i Oslo nå i morgentimene. Problemer med signalanlegget på Majorstua, gjør at togene må passere stasjonsområdet med en maks hastighet på 15 km/t. Det medfører forsinkelser på alle linjer.

Aftenposten - 26 Aug 19 kl. 17:04

Entreprenører om vedlikeholdet: Vi har kapasitet til å gjøre mer på jernbanen

Store entreprenører som jobber for jernbanen om sommeren mener at arbeidet kunne vært organisert langt bedre..

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 13:25

Nå begynner togbyråkratenes jakt på nye metoder for å stenge jernbanen om sommeren

Spørre passasjerene hvor fornøyd de er med buss for tog og jakte nye ideer fra utlandet. Slik skal det kartlegges om sommerarbeid på jernbanen kan gjøres smartere..

P4 - 27 Aug 19 kl. 22:51

Jernbanedirektoratet må svare Dale

Innen torsdag må Jernbanedirektoratet redegjøre for hva som skjedde da mange tog fikk problemer i begynnelsen av august. - Folks tillit til jernbanen er avhengig av at toget går når det skal, sier samferdselminister Jon Georg Dale til NTB. I Osloområdet var det mange forsinkelser og innstillinger etter at trafikken ble åpnet igjen etter flere uker med buss for tog i sommer..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Skyting i Gøteborg

En mann skal være skadd etter en skyting i Göteborg. Det skriver Aftonbladet. Mannen er sendt til sykehus med uklart skadeomfang.

P4 - 45 minutter siden

Ytterligere 37 dommer vurderes

Setteriksadvokat Henry John Mæland har mottatt opplysninger om ytterligere 37 dommer som kan være uriktige i Nav-skandalen. Det kommer fram i et brev til Arbeids- og sosialdepartementet, skriver VG. Flere tusen saker kan ha blitt feilbehandlet etter at NAV i flere år feiltolket EØS-regelverket og opp mot 80 personer kan være uskyldig dømt..

P4 - 1 time siden

Ordfører mener ledelsen må gå

Ordfører i Sør-Varanger Rune Rafaelsen mener ledelsen i E-tjenesten må gå etter kveldens pressekonferanse med Frode Berg. Der sa spiondømte Berg at han føler seg ført bak lyset av E-tjenesten og han følte et press fra dem da han ønsket å avslutte oppdragene. Rafaelsen omtaler det Berg fortalte som en knusende dom over norsk etterretning og at ledelsen må trekke seg for det de har gjort mot Berg, lokalbefolknignen i Sør-Varanger og ikke Norges offisielle Russland-politikk..

P4 - 1 time siden

Dømt for overgrep

En 20 år gammel mann er i Vest-Telemark tingrett dømt til sju års fengsel for seksuelle overgrep mot barn under 14 år. Det skriver Telemarksavisa. Han er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

P4 - 1 time siden

Forsøkte å kvele gutter

En mann er pågrepet i Moss etter han gikk til angrep på tre gutter i kveld. Den berusede mannen tok kvelertak på to av guttene før han han slo tredjemann ved Amfi-senteret, opplyser politiet. De tre skal ikke ha blitt alvorlig skadd.

P4 - 2 timer siden

Pochettino ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider i kveld og begrunner det med lagets svake resultater den siste tiden. Argentineren har ledet laget til flere topp-tre plasseringer siden han tok over i 2014, og Tottenham spilte Champions League-finale i juni, der det ble tap mot Liverpool.

P4 - 16 timer siden

30 til 40 nyfødte tas fra foreldre hvert år

30 til 40 nyfødte tas fra foreldrene hvert år. Fra 2016 til i dag er 143 spedbarn fratatt foreldrene og akuttplassert av barnevernet rett etter fødsel. Svært få når frem med å klage på plasseringene.

P4 - 2 timer siden

Dømt for terror

En 31 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til åtte års fengsel for å ha deltatt i to terrororganisasjoner i Syria. Mannen ble i april dømt til sju år og tre måneders fengsel i Oslo tingrett..

P4 - 2 timer siden

26 personer funnet i kjølerom

26 personer er funnet i et kjølerom epå en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia. Foreløpig er ikke personenes tilstand klar, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Funnet skjer under én måned etter at britisk politi fant en lastebil med 39 døde personer om bord..

P4 - 3 timer siden

Nav kjente til straffesaker

Nav var allerede i februar i år klar over at trygdeskandalen omfattet straffesaker. Det skriver arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie i sine svar til kontrollkomiteen. Først i august skal Hauglie ha blitt varslet om dette fra Nav, skriver Aftenposten.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt