P4 > Nyheter

Tuesday, 28 January, 07:10

P4 - 08 Nov 19 kl. 17:51

Forsinkelser på jernbanen

De som skal ut og reise med tog nordover fra Oslo nå i kveld må regne med noen forsinkelser og innstillinger.
Det var i ettermiddag en signalfeil mellom Oslo S. Denne er nå rettet, men den fører til enkelte problemer videre utover kvelden, melder Bane Nor.
Og det gjelder både lokaltog, regiontog og flytoget..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Bane Nor

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsinkelser, jernbanen
P4 - 18 Sep 19 kl. 07:51

Flere feil på jernbanen

Problemene hoper seg opp på jernbanen i Oslo-området. Tidligere i dag har strømproblemer på Filipstad og signalfeil på Drammenbanen og Askerbanen ført til både innstillinger og forsinkelser. Nå melder Bane Nor at en feil på en sporveksel ved Skøyen også fører til forsinkelser og innstillinger for både lokaltog og regiontog..

P4 - 17 Dec 19 kl. 21:59

Forsinkelser etter dyrepåkjørsel

Det er forsinkelser og innstillinger på jernbanen mellom Dal og Hauerseter i Akershus nå. Det skyldes at toget har kjørt på et dyr, melder Bane Nor. Det er ikke kjent når hovedbanen er åpen for trafikk igjen..

P4 - 11 Nov 19 kl. 17:15

Forsinkelser på jernbanen

Det er forsinkelser og innstillinger i togtrafikken mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn nå. Årsaken er en signalfeil, opplyser Bane Nor. De jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

P4 - 10 Oct 19 kl. 14:30

Må regne med forsinkelser

Reisende på jernbanen må fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger nå i ettermiddag. Den to timer lange streiken blant jernbaneansatte var ferdig klokken 14, men den fører fortsatt til problemer på de aller fleste strekninger, melder Bane Nor nå. De viser til Vy Flytoget for mer informasjon..

P4 - 04 Dec 19 kl. 17:18

Forsinkelser på jernbanen

For mange på Østlandet tar turen hjem fra jobb i dag ekstra lang tid. Det er nemlig forsinkelser og innstillinger Østfoldbanen og på Drammenbanen. Mellom Oslo S og Nordstrand er det strømproblemer, melder Bane Nor.

P4 - 11 Oct 19 kl. 07:46

Nye problemer på jernbanen

Det er i dag - nok en gang - forsinkelser i togtrafikken på Østfoldbanen. Problemer med et togsett tidligere i dag gjør at andre tog er forsinket, og i tillegg er det signalproblemer mellom Ski og Ås, melder Bane Nor..

P4 - 19 Sep 19 kl. 06:48

Signalfeil igjen

For fjerde morgen på rad er det signalproblemer på jernbanen i Oslo-området. Denne gangen er det forsinkelser og innstillinger på grunn av feil mellom Oslo S og Lillestrøm. Bane Nor sier de jobber med å rette feilen, som rammer lokaltog, regiontog og flytoget..

P4 - 27 Sep 19 kl. 18:30

Fremdeles togproblemer

Det er fremdeles problemer på jernbanen i Oslo-området. Det var lange køer på Oslo S i rushtiden i ettermiddag, på grunn av forsinkelser og innstillinger. Og fremdeles er det feil på sporet ved Asker stasjon, og det er færre spor enn vanlig i bruk mellom Langhus og Ski på Østfoldbanen..

P4 - 03 Oct 19 kl. 06:19

Forsinkelser på T-banen

Det er forsinkelser i T-banetrafikken i Oslo nå i morgentimene. Problemer med signalanlegget på Majorstua, gjør at togene må passere stasjonsområdet med en maks hastighet på 15 km/t. Det medfører forsinkelser på alle linjer.

Aftenposten - 26 Aug 19 kl. 17:04

Entreprenører om vedlikeholdet: Vi har kapasitet til å gjøre mer på jernbanen

Store entreprenører som jobber for jernbanen om sommeren mener at arbeidet kunne vært organisert langt bedre..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Dødstallet har passert 100

Antallet døde av coronaviruset i Kina har nå passert 100. Etter at ytterligere 25 personer har mistet livet siste døgn, er tallet oppe i 106, opplyser kinesiske myndigheter. Samtidig er det registrert 1291 nye smittede - som da er oppe i over 4.

P4 - 15 minutter siden

Mange kommuner sliter med arbeidsledighet

Store forskjeller over hele landet..

P4 - 1 time siden

Ni av ti nyutdannede teknologer og realister i jobb innen fem måneder

Ni av ti nyutdannede teknologer og realister kommer i jobb innen fem måneder etter endt utdanning. Det viser en ny undersøkelse fagforeningen Tekna har gjort blant sine medlemmer. Hele 72 prosent har fått jobb før de er ferdige med studiene.

P4 - 45 minutter siden

Tror ikke fattigdom utryddes

Nesten ingen i Norge tror på at FNs mål om å utrydde ekstrem fattigdom innen 2030 kommer til å bli nådd. Bare fire prosent tror dette er mulig, viser en ny undersøkelse gjort for bistandsorganisasjonen Strømmestiftelsen. Generalsekretær i stiftelsen, Kristine Storesletten Sødal sier til Vårt Land at det er overraskende at så få tror det er mulig, siden vi er den første generasjonen som har midler og redskaper til å makte dette..

P4 - 45 minutter siden

SV-politiker tiltalt

En tidligere SV-topp er tiltalt etter at politiet fant rundt 1300 overgrepsbilder og videoer av barn hos ham. Mannen i 50-årene var fortsatt aktiv politiker da politiet gjorde beslaget i 2018, men er det ikke lenger. Forsvareren hans sier til Dagsavisen at mannen erkjenner at det var overgrepsmateriale på PC-ene hans og han har samarbeidet med politiet..

P4 - 1 time siden

Nav-utvalg varsler svar om skandalens omfang

Granskingsutvalget i Nav-saken vil om kort tid avklare om trygdeskandalen startet i 2012, eller om den går helt tilbake til 1994. Nav-utvalget kommer ifølge NTB med sin endelige rapport i juni, men konkluderer om tidsspørsmålet i en delrapport som trolig snart er klar. Flere jusseksperter tror feilpraktiseringen går helt tilbake til 1994, da Norge gikk inn i EØS..

P4 - 1 time siden

IS sprer seg i Afrika

Terrororganisasjonen IS sprer seg i Vest-Afrika. De siste månedene har de gjennomført mange store angrep i Mali, Burkina Faso og Nigeria. Vidar Skretting ved Forsvarets forskningsinstitutt sier til Aftenposten at utviklingen er negativ i hele regionen og at konfliktnivået har økt veldig..

P4 - 1 time siden

Kjører tog på flybillett

Det blir stadig vanligere at flyselskap sender passasjerene sine med tog på korte strekninger. Flyselskapene KLM og Air France opplyser at rundt 20 prosent av reisene mellom henholdsvis Amsterdam og Brussel og Paris og Brussel skjer med tog. Luftfartsekspert Hans Jørgen Elnæs sier til Aftenposten at man trolig vil se mer til dette fremover, både på grunn av klimaet og fordi flyplassene er overbelastet..

P4 - 1 time siden

Fare for langvarig busstreik

Det er fare for en langvarig busstreik om ikke norske bussjåfører får mer å rutte med i vårens lønnsoppgjør. Forrige hovedoppgjør i 2018 ga bussjåførerene en reallønnsnedgang. Tillitsvalgte i Yrkestrafikkforbundet sier til Klassekampen at forventningene og streikeviljen er stor før lønnsoppgjøret.

P4 - 1 time siden

Frp dropper bomavtalen

Frp vil ikke overholde bompengeavtalen, som partiet selv var med på å forhandle fram og som hindret en mulig regjeringskrise i august. Frps transportpolitiske talsperson, Morten Stordalen, sier til Klassekampen at partiet ikke lenger står bak avtalen mellom de fire borgerlige partiene. Stordalen sier at etter Frp forlot regjeringen forrige uke, så er de ikke bundet av Granavolden-erklæringen lenger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt