E24 > Økonomi

Tuesday, 25 February, 10:19

E24 - 18 Jan 20 kl. 08:07

Forsikringsselskaper vil kreve egenandeler refundert etter parkeringshusbrann

Flere forsikringsselskaper vil kreve egenandelen refundert på vegne av sine kunder etter storbrannen i parkeringshuset utenfor Stavanger lufthavn 7. januar..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stavanger

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsikringsselskaper, vil, kreve, egenandeler, refundert, etter, parkeringshusbrann
NRK - 04 Dec 19 kl. 22:19

Instagram vil kreve fødselsdato

Bildedelingstjenesten Instagram vil kreve at nye brukere oppgir fødselsdato for å hindre mindreårige i å registrere seg på appen. Tiltaket er gjort for at selskapet, som er eid av Facebook, bedre skal overholde amerikansk lov og sine egne retningslinjer..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 20:47

Jusprofessorer roper varsko: Dette må Stortinget kreve svar på hvis Nav-skandalen skal oppklares

Hvilke råd ba hun om fra Regjeringsadvokaten, hvilke fikk hun, og fulgte hun dem? Det må Stortinget kreve svar på, mener juseksperter..

Aftenposten - 04 Dec 19 kl. 22:21

Instagram vil kreve at brukere oppgir fødselsdato

Den populære bildedelingstjenesten Instagram vil kreve at nye brukere oppgir fødselsdato for å hindre mindreårige i å registrere seg på appen..

E24 - 01 Feb 20 kl. 09:18

Klimakuren: – Vil kreve noen atferdsendringer

Fredag fikk regjeringen en meny av kuttforslag som den kan velge for å nå klimamålene til 2030, «Klimakur 2030». – Det vil kreve noen atferdsendringer hos hver og en av oss, sier Miljødirektoratets leder..

E24 - 05 Dec 19 kl. 05:46

Instagram vil kreve at brukere oppgir fødselsdato

Den populære bildedelingstjenesten Instagram vil kreve at nye brukere oppgir fødselsdato for å hindre mindreårige i å registrere seg på appen..

P4 - 30 Oct 19 kl. 06:11

Kan kreve millioner i erstatning

Ofrene for Nav-skandalen kan kreve millioner i erstatning. Advokat Olav Sylte til NTB at det i tillegg til urettmessig tilbakebetaling av trygd, kommer rentekrav og oppreisning for den strafferettslige forfølgelsen. Han forbereder allerede erstatningskrav i flere saker hvor folk urettmessig har blitt dømt til å betale trygdeytelser tilbake..

NRK - 22 Jan 20 kl. 05:33

Senatet sa nei til å kreve innsyn

Senatet i USA har avvist flere forslag fra Demokratene om å kreve innsyn i dokumenter og e-poster i riksrettsaken mot president Donald Trump. Tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus ble nedstemt..

P4 - 06 Nov 19 kl. 05:29

Vurderer å kreve penger tilbake for leksehjelp

Utdanningsetaten vurderer å kreve tilbake 95 000 kroner til leksehjelp fra Tyrkisk Hjelpe og Støtteforening tilknyttet Det Islamske Kultursenter i Oslo. Etter å ha vært på to uanmeldte besøk har de ikke sett tegn til at det ble gitt leksehjelp, og mener vilkårene for å få pengene er brutt, melder Aftenposten. Foreningen ønsker ikke kommentere saken..

P4 - 17 Jan 20 kl. 07:26

- KrF kan også kreve omkamper

- Skal Frp ta nye omkamper, vil Kristelig Folkeparti kunne kreve det samme. Det mener nestleder i KrF, Ingelin Noresjø. Frp truer med å forlate regjering hvis ikke en liste med krav blir innfridd, etter at det ble bestemt at en IS-kvinne hentes hjem fra Syria.

P4 - 09 Nov 19 kl. 18:47

Vil ha slutt på strømme-snylting

Flere store strømmetjenester går nå sammen for å få en slutt på at folk deler passord og låner bort kontoene sine til hverandre. Tjenester som Netflix og HBO taper iføkge Bloomberg rundt 60 milliader kroner på passorddeling og piratkopiering bare i år. Én mulig løsning er å kreve at folk må bytte passord regelmessig, eller at de må motta en kode på mobilen for fortsatt å ha tilgang.

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Politirazzia mot regnskapsførere i morges

Politiet og skatteetaten aksjonerer i morgentimene mot regnskapskontorer i Oslo og Akershus. To er pågrepet og siktet for økonomisk kriminalitet..

E24 - 2 timer siden

Rederiforbundet om corona-effekt: – Det gir utvilsomt merkostnader for rederiene

Selv om det ikke er mange stengte havner, er det nå lokale restriksjoner og regler i mange land som påvirker skipsfarten..

E24 - 2 timer siden

Resultatfall i Lerøy, spår bedring i første kvartal

Lerøys resultat for fjerde kvartal var svakere enn ventet, men selskapet vil øke utbytteutbetalingen og løfter slaktevolumet for neste år..

E24 - 3 timer siden

Svakere fra Noreco etter Tyra-kutt

Noreco leverer betydelig sterkere tall i fjerde kvartal enn på samme tid året før, men noe svakere enn kvartalet før etter at Tyra-feltet ble stengt..

E24 - 3 timer siden

Svensk forvalter har tapt 50 millioner på Tomra-veddemål i år

Svenske Per Johanssons veddemål mot Tomra-aksjen har fungert dårlig så langt i år..

E24 - 3 timer siden

Svakere fra Noreco i fjerde kvartal enn kvartalet før

Noreco leverer et resultat etter skatt på 44 millioner dollar (411 millioner kroner) etter oppkjøpet av Shells virksomhet i Danmark..

E24 - 4 timer siden

En av tre ungdommer vurderer å flytte fra Nord-Norge

En tredel av alle unge voksne i Troms og Finnmark vurderer å forlate landsdelen, viser en undersøkelse gjort for NRK..

E24 - 4 timer siden

Equinor trekker seg fra leteplaner i Australbukta

SYDNEY (VG) Equinor har gitt beskjed til myndighetene i Australia om at de dropper planene om leteboring i Australbukta utenfor kysten av Sør-Australia..

E24 - 4 timer siden

Amerikansk delstat tok inn 93 millioner i skatt på salg av cannabis

Den amerikanske delstaten Illinois kan bokføre over 93 millioner kroner til felleskassen i løpet av den første måneden cannabis ble solgt lovlig over disk..

E24 - 4 timer siden

SAS og Norwegian henter 1.159 passasjerer fra Kanariøyene

SAS og Norwegian setter inn to fly hver for å hente hjem 1.159 værfaste passasjerer på Kanariøyene sent mandag kveld..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt