NRK > Nyheter

Mandag, 19 April, 23:15

NRK - 11 jan. 21 kl. 11:49

Forseinka vaksinering i Trondheim

Vaksineringa mot korona i Trondheim kommune kan bli forseinka. Årsaka er at kommunen får færre vaksinedosar enn dei først blei fortald. Planen var å vaksinera 500 personar i veka i januar, men neste veke får Trondheim berre 295 dosar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trondheim

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forseinka, vaksineringi , Trondheim
NRK - 18 jan. 21 kl. 15:47

Titusener droppet vaksinering

I India lot flere tusen mennesker som hadde takket ja til vaksinering å møte opp til avtalen i helgen. Vaksineringen startet lørdag. I hovedstaden New Delhi dukket bare 53 prosent av dem som skulle vaksineres, opp..

Aftenposten - 25 jan. 21 kl. 21:44

Her er ungdom de verste smittesprederne. Nå rykker de frem i vaksinekøen.

Til tross for suksess med vaksinering, sprer viruset seg raskt. Nå starter Israel med vaksinering av tenåringer, siden….

VG - 26 jan. 21 kl. 07:14

Vil åpne moské til vaksinering

Styreleder Arshad Jamil i Islamic Cultural Centre (ICC) i Oslo mener stengte moskeer bør brukes til vaksinering mot coronaviruset..

NRK - 01 feb. 21 kl. 15:07

Åpner for mer vaksinering

I løpet av uka får Drammen kommune flere vaksinedoser og åpner for at innbyggere mellom 75 og 84 år kan bestille til time til vaksinering. En del av de nye koronavaksinene går også til beboere på sykehjem som nå skal ha sin andre dose..

NRK - 02 feb. 21 kl. 00:08

Dansk vaksinering ut på anbud

Målet om å vaksinere alle voksne dansker før 4. juli, kan føre til at private får levere anbud på vaksinering, skriver Jyllands-Posten. På vegne av alle regionene kan Region Midtjylland sende ut en rammeavtale for anbudet i neste uke..

NRK - 09 feb. 21 kl. 10:53

Starter vaksinering i Iran

Iran, der nærmere 60.000 mennesker ifølge myndighetene er døde av covid-19, startet tirsdag vaksinering etter å ha sikret seg russisk Sputnik-vaksine. Nærmere 1,5 millioner iranere har fått påvist koronasmitte, og behovet for vaksine er stort..

VG - 13 feb. 21 kl. 14:50

Stor andel fikk bivirkninger i Sverige: Påvirker ikke råd om vaksinering av norsk helsepersonell

AstraZeneca-vaksinering av helsepersonell er midlertidig stanset i to svenske regioner, da inntil 1 av 4 fikk influensalignende symptomer og måtte bli hjemme fra jobb..

NRK - 11 mars 21 kl. 11:50

Bergen stanser vaksinering

Bergen kommune pauser vaksinering med Astrazeneca til det kommer en konklusjon fra Folkehelseinstituttet og Legemiddelverket. Det bekrefter medisinsk fagsjef Trond Egil Hansen til BT. Det er helsepersonell i Bergen som får denne vaksinen..

VG - 12 mars 21 kl. 12:02

Legemiddelverket undersøker melding om dødsfall etter vaksinering

Legemiddelverket og FHI har fått melding om ett dødsfall etter vaksinering med AstraZeneca-vaksinen i Innlandet..

NRK - 13 mars 21 kl. 21:05

Kina-vaksinering i 2022

Kina har satt seg mål om å vaksinere 70 til 80 prosent av befolkningen innen midten av 2022. Det opplyser lederen for det kinesiske folkehelseinstituttet lørdag. Dette innebærer vaksinering av 900 millioner til 1 milliard mennesker..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Syrias president anmeldt i Sverige

Fire organisasjoner opplyste mandag at de har anmeldt Syrias president Bashar al-Assad og flere andre medlemmer av det syriske regimet til svensk politi. De anklages for å stå bak saringass-angrepene i Khan Sheikhoun i 2017 og i Ghouta i 2013..

NRK - 30 minutter siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 30 minutter siden

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

NRK - 45 minutter siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 1 time siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..

NRK - 1 time siden

Russland: 200 drept i Syria

Russland sier de har drept opp mot 200 krigere i luftangrep i Syria, melder AFP. Angrepene rammet det forsvarsdepartementet hevder var en «terroristbase» nordøst for byen Palmyra..

NRK - 1 time siden

Klimaadvarsler fra FN

Verden er i ferd med å gå tom for tid til å håndtere klimakrisen, advarer FN. – 2021 må bli handlingens år for å beskytte folk mot de katastrofale effektene av klimaendringene, heter det i en uttalelse før klimatoppmøtet torsdag og fredag..

NRK - 1 time siden

Avtale signert i Georgia

I Georgia har regjeringspartiet og opposisjonen signert en avtale som skal få slutt på flere måneder med politisk krise. Det største opposisjonspartiet sier de vil slutte seg til avtalen når lederen slippes fri fra fengsel, som er en del av avtalen..

NRK - 1 time siden

Ukraina: Alle jobber for våpenhvile

Alle parter har gjentatt at de ønsker en våpenhvile i Øst-Ukraina, ifølge en uttalelse fra ukrainske myndigheter. Uttalelser kommer etter nye samtaler mellom rådgivere og diplomater fra Russland, Ukraina, Tyskland og Frankrike, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

WHO sier nei til vaksinepass

Verdens helseorganisasjons krisekomité er imot vaksinepass som krav ved innreise. De mener det er urettferdig fordi vaksiner er skjevt fordelt i verden, og at vaksinepass vil gjøre ulikhet mellom land enda større, melder AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt