NRK > Nyheter

Monday, 06 April, 11:29

NRK - 26 Mar 20 kl. 15:18

Forsatt oppgang på børsene i USA

De amerikanske børsene åpent med oppgang torsdag, og dermed fortsetter oppgangstrenden fra tirsdag og onsdag. Industriindeksen Dow Jones var opp 2,8 prosent, og teknologiindeksen Nasdaq var opp 2,5 prosent etter en knapp times handel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dow Jones, Nasdaq, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsatt, oppgang, børsenei , USA
P4 - 10 Mar 20 kl. 21:37

Oppgang på børsene i USA

De amerikanske børsene hentet i dag inn mye av det de tapte i går. Gårsdagen var den verste på Wall Street siden 2008, med et fall på over sju prosent - på grunn av oljeprisfall og virusfrykt. I dag snudde dette til en oppgang på 4,9 prosent..

P4 - 24 Mar 20 kl. 21:55

Kraftig oppgang på Wall Street

Børsene i USA endte med en voldsom oppgang i dag. Dow Jones var opp 10 prosent, S&P 500 rundt 8 prosent opp, mens Nasdaq-indeksen økte rundt 7 prosent. Dermed fulgte de amerikanske børsene etter de asiatiske og europeiske børsene.

NRK - 10 Mar 20 kl. 05:06

Børsene i Asia snudd til oppgang

Etter å ha åpnet med røde tall, viser nå børsene i Asia nå oppgang, melder Reiters. Tokyos Nikkei-indeks startet med rundt 3 prosent nedgang, men etter noen timers handel er tallene nå i pluss..

P4 - 19 Mar 20 kl. 17:47

Oppgang på Oslo Børs

Oslo Børs endte opp 4,64 prosent i dag. Equinor og DNB var de mest omsatte aksjene i dag, og de gikk opp med henholdsvis 6,39 og 7,76 prosent. Også i resten av Europa var det en oppgang på børsene i dag.

P4 - 02 Mar 20 kl. 05:55

Oppgang på Asia-børsene

Børene i Kina og Japan åpnet med kraftig oppgang i dag, etter et stort fall på grunn av koronaviruset forrige uke. I Japan startet det riktignok med nedgang ved åpning i natt, norsk tid - men det snudde i løpet av den første timen. Det skal være håp om at sentralbankene skal komme med krisegrep som nå sender de asiatiske børsene oppover.

NRK - 02 Mar 20 kl. 18:18

Børsene snudde etter krisetiltak

På børsene i USA, Asia og Europa var det mandag oppgang etter at flere sentralbanker har varslet tiltak for å dempe effektene av viruskrisen. Amerikanske børser startet opp mandag, og i 17.30-tiden var alle New York-børsene opp over 2 prosent..

NRK - 02 Mar 20 kl. 04:49

Grønt på børsene i Asia

Etter krise i markedet forrige uke som følge av frykten for koronaviruset, var det oppgang på børsene i Kina mandag. I Japan startet det med nedgang, før det snudde i løpet av den første timen..

E24 - 18 Mar 20 kl. 05:45

Asia-børsene snur til minus til tross for Wall Street-revansj

Tokyo-børsen åpnet opp onsdag morgen etter at børsene også i New York og Europa dagen før hadde oppgang. I 06:30-tiden har imidlertid de fleste børsene snudd, og er nå i negativt terreng..

Aftenposten - 24 Mar 20 kl. 05:47

Oppgang på Asias børser

Børsene i Asia reagerte tirsdag med kraftig oppgang i kjølvannet av at den amerikanske sentralbanken lovet sterke virkemidler for å holde økonomien i gang..

NRK - 24 Mar 20 kl. 05:28

Oppgang på Asias børser

Børsene i Asia reagerte tirsdag med kraftig oppgang i kjølvannet av at den amerikanske sentralbanken lovet sterke virkemidler for å holde økonomien i gang. Nikkei-indeksen på børsen i Tokyo steg tirsdag med 6,7 prosent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Måtte levere frå seg oksygenkolbe

Fleire pasientar i Noreg som er ramma av klasehodepine har fått beskjed om å levere frå seg oksygenkolben sin, som er det einaste hjelpemiddelet som kan dempe anfalla deira. Helse Bergen beklagar og avviser at beskjeden har å gjøre med Covid-19..

NRK - 15 minutter siden

Milliardar til humanitær hjelp

Noreg har inngått avtaler om partnarskap med ei rekke humanitære organisasjonar for til saman 6,8 milliardar kroner, skriv NTB. Behova i verda har auka trass i at mange land aldri har gitt meir, seier utanriksminister Ine Eriksen Søreide..

NRK - 15 minutter siden

Sju drepne i Kamerun

Sju personar vart drepne da to sjølvmordsbombarar, som skal vere medlemmer av jihadistgruppa Boko Haram, sprengde seg sjølv i Kamerun ved grensa til Nigeria. Det seier ein politimann ifølge nyheitsbyrået AFP..

NRK - 30 minutter siden

Spania vil teste dei utan symptom

Regjeringa i Spania ønsker å teste alle dei viktigaste sektorane i samfunnet for koronavirus, for å avdekke om dei er smitteberarar utan symptom, skriv El País. Dei deler ut ein million testar, og gjer klart «karantenesenter» for dei som positive..

NRK - 15 minutter siden

Trygdeoppgjøret utsettes til høsten

Trygdeoppgjøret utsettes til høsten på grunn av koronasituasjonen og utsettelsen av lønnsoppgjøret. – Virkningstidspunktet vil imidlertid fortsatt være 1. mai, sier arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Siktet for vold mot politiet

En mann i 30-årene er siktet for vold mot offentlig tjenesteperson, etter at han forsøkte å kjøre på politi på Finnøy lørdag. Mannen er avhørt, men politiet vil ikke ut med hva han har forklart. Det er ikke klart om politiet ber om varetektsfengsel..

NRK - 1 time siden

Koronadødsfall i Kristiansand

Ein bebuar ved Stener Heyerdahl omsorgssenter døydde søndag ettermiddag, opplyser Kristiansand kommune. Fire personar har døydd av covid-19-sjukdom i Kristiansand..

NRK - 1 time siden

Kaos ved avfallsanlegg i Oslo

Politiet melder om kø og trafikale problem ved fleire avfallsanlegg i Oslo, Bærum og Asker. Gjenvinningsstasjonar har hatt ekstra stort besøk dei siste vekene, fordi mange nyttar karantenetida til å rydde heime..

NRK - 1 time siden

Trondheim opnar ikkje skolane

Skolane i Trondheim vil ikkje opne etter påske, skriv Trondheim kommune i ei pressemelding. – Vi treng lenger tid på å planlegge dette godt nok, seier oppvekst- og utdanningsdirektør Camilla Trud Nereid..

NRK - 1 time siden

11.400 nye søknader om dagpenger

Siden fredag har Nav fått 11.400 nye søknader om dagpenger. Til sammen har mer enn 350.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt