P4 > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 14:10

P4 - 19 nov. 19 kl. 21:53

Forsøkte å kvele gutter

En mann er pågrepet i Moss etter han gikk til angrep på tre gutter i kveld.
Den berusede mannen tok kvelertak på to av guttene før han han slo tredjemann ved Amfi-senteret, opplyser politiet.
De tre skal ikke ha blitt alvorlig skadd.
Bakgrunnen for angrepet er ikke klart..
Les mer på P4


Les mer om:
Moss, Amfi

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsøkteå , kvele, gutter
VG - 19 nov. 19 kl. 21:43

Beruset mann forsøkte å kvele gutter

En beruset mann angrep tre gutter på en benk på et kjøpesenter i Moss. Han forsøkte blant annet å kvele dem..

Aftenposten - 19 nov. 19 kl. 22:11

Mann forsøkte å kvele gutter og skallet til politiet på kjøpesenter i Moss

En mann er pågrepet etter at han angrep tre gutter på et kjøpesenter og forsøkte å kvele dem. Da politiet kom, gikk han også til angrep på dem..

NRK - 19 nov. 19 kl. 21:37

Mann forsøkte å kvele gutter i Moss

Tre gutter skal ha blitt angrepet av en beruset mann i Moss. Mannen skal blant annet ha forsøkt å kvele dem, ifølge politiet. Han skal også ha angrepet politiet da de kom til stedet.

P4 - 04 jan. 20 kl. 20:43

To gutter knivstukket

To 15 år gamle gutter har blitt forsøkt knivstukket på Furuset senter i Oslo i kveld. Bevæpnet politi søker nå etter fem maskerte gutter som løp fra stedet. De fem skal trolig ha kommet fra Romsås og oppsøkt de to 15-åringene.

NRK - 04 jan. 20 kl. 20:46

To gutter knivstukket i Oslo

To gutter skal ha blitt stukket med kniv ved Furuset Senter i Oslo, men er ikke alvorlig skadd. Ifølge Dagbladet er det snakk om to unge gutter. Politiet leter etter fem gutter som skal ha stått bak..

VG - 05 nov. 19 kl. 17:50

Hadde millioner av overgrepsbilder: Ville adoptere gutter i Bulgaria

OSLO TINGRETT (VG) Oslopolitiet ble dypt bekymret da de oppdaget at ekteparet de etterforsket for sedelighet hadde forsøkt å adoptere mindreårige gutter i utlandet..

NRK - 13 mai 20 kl. 23:50

Uro over ytringsfrihet i Russland

Den russiske menneskerettighetsadvokaten Kirill Korotejev sier situasjonen har blitt verre for opposisjonelle i Russland. Han sier myndighetene forsøker å kvele koronadebatten og ytringsfrihetene vil lide også etter pandemien..

Aftenposten - 04 nov. 19 kl. 12:58

New Delhi innfører kjørerestriksjoner i kamp mot luftforurensning

Myndighetene i New Delhi innfører par- og oddetallskjøring i et forsøk på å redusere luftforurensningen som er i ferd med å kvele byens befolkning..

P4 - 21 okt. 19 kl. 17:35

Gutter oppsøker ikke helsesykepleier

Gutter oppsøker ikke helsesykepleier i like stor grad som jenter. En ny studie fra Høgskolen i Innlandet viser at gutter skammer seg over å dra til helsesykepleieren for å snakke om psykiske plager. Ifølge forskeren bak studien føler gutter at de kan bli sett på som svake ved å gå til helsesykepleier.

NRK - 25 sep. 19 kl. 15:41

15 års forvaring for voldtekter

En 38 år gammel mann er dømt til 15 års fengsel med forvaring for en rekke overfall, voldtekter og voldtektsforsøk i Oslo. Mannen er i Oslo tingrett domfelt for overfall mot sju kvinner, hvor han har kvalt eller skal ha forsøkt å kvele kvinnene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Norwegian saksøker Boeing

Norwegian går til søksmål mot Boeing og anklager dem for svindel og kontraktsbrudd. Det skriver E24. Norwegian har kansellert en ordre på 97 fly av typen 737 og 787 Dreamlinere, og mener produsenten bevisst har villedet dem og produsert fly med svekket verdig og nytte.

P4 - 1 time siden

Åpner 93 straffesaker

Riksadvokaten ber påtalemyndigheten gjenåpne 93 straffesaker i trafikken hvor det er mistanke om at de kan være feilaktig dømt. Det er mistanke om at data som Statens vegvesen har hentet fra bilene kan være feiltolket. I tillegg er en person som utarbeidet datarapporterunder etterforskning for å ha manipulert tall..

P4 - 45 minutter siden

Mindreårige anmeldt for politibråk

19 ungdom i alderen 14 til 16 år er anmeldt etter politibråk i Trondheim i juni. Hendelsen skjedde på Hestsjøen, der de mindreårige skal ha truet politiet med vold, sjikane og nektet å etterkomme pålegg. Flere av de mindreårige har erkjent forholdene , mens andre nekter straffskyld, opplyser politiet i en pressemelding.

P4 - 1 time siden

Kaos på Preikestolen

Det er kaos på den populære turistattraksjonen Preikestolen. Parkeringsplassen er overfylt, og køen står nå helt ned til riksveien. Politiet er nå blitt rekvirert for å bistå.

P4 - 2 timer siden

Dømt til fengsel for meldinger

En mann er dømt til betinget fengsel i 30 dager å ha sendt seksualiserte meldinger til sin datter. Mannen har erkjent straffskyld, men hevder han ikke husket å sendt meldingene fordi han var ruset på tidspunktet. Dommen vil ikke ankes..

P4 - 1 time siden

Mor ble berget av hotellansatte

To hotellansatte skal ha berget moren til den ett år gamle gutten som omkom i en sideelv til Geirangerelva i går ettermiddag. Kvinnen skal ha blitt ført flere hundre meter nedover elva før de ansatte klarte å få tak i henne like før flere bratte elvefall, melder NRK. Politiet mener gutten falt fra en bro og at moren hoppet etter for å redde ham.

P4 - 2 timer siden

Apple vant sak om skattestrid

EU-kommisjonen har tapt mot Apple og Irland i en betent straffesak. EU-kommisjonen mener elektronikkgiganten i flere år har fått ulovlig statsstøtte fra Irland og påla Apple i 2015 å betale 13 milliarder euro mer i skatt. Apple mener det ville innebære dobbeltbeskatning, og tok saken til retten hvor de nå har vunnet frem i en EU-domstolen.

P4 - 2 timer siden

Mange stryker på teoriprøven

Statens vegvesen refser det de mener er uforberedte kandidater til førerprøven. I juni strøk en av tre på teoriprøven, og veldig mange må prøve flere ganger før de består. Koronakrisen har ført til at lang ventetid, men Vegvesenet mener køene ikke hadde oppstått dersom flere hadde bestått på første forsøk.

P4 - 2 timer siden

Voldsom økning i redningsoppdrag

Redningsselskapet opplever en voldsom økning i antall redningsoppdrag. I mai og juni rykket de ut det som tilsvarer en økning i renidnsoppdrag med 46 prosent. Mange av oppdragene skyldes at folk ikke har erfaring med båt forteller Hasse Lindmo i Redningsselskapet.

P4 - 2 timer siden

Innkaller til pressebrief om knivstikking

Politiet innkaller akkurat nå til en pressekonferanse om knivstikkingen av tre kvinner i Sarpsborg i natt. En 31 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap og drapsforsøk, etter at en av kvinnene døde og en er kritisk skadd. 31-åringen skal ha en relasjon til to av ofrene, men noe motiv er fortsatt uklart..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt