P4 > Nyheter

Saturday, 14 December, 07:18

P4 - 19 Nov 19 kl. 21:53

Forsøkte å kvele gutter

En mann er pågrepet i Moss etter han gikk til angrep på tre gutter i kveld.
Den berusede mannen tok kvelertak på to av guttene før han han slo tredjemann ved Amfi-senteret, opplyser politiet.
De tre skal ikke ha blitt alvorlig skadd.
Bakgrunnen for angrepet er ikke klart..
Les mer på P4


Les mer om:
Moss, Amfi

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsøkteå , kvele, gutter
VG - 19 Nov 19 kl. 21:43

Beruset mann forsøkte å kvele gutter

En beruset mann angrep tre gutter på en benk på et kjøpesenter i Moss. Han forsøkte blant annet å kvele dem..

Aftenposten - 19 Nov 19 kl. 22:11

Mann forsøkte å kvele gutter og skallet til politiet på kjøpesenter i Moss

En mann er pågrepet etter at han angrep tre gutter på et kjøpesenter og forsøkte å kvele dem. Da politiet kom, gikk han også til angrep på dem..

NRK - 19 Nov 19 kl. 21:37

Mann forsøkte å kvele gutter i Moss

Tre gutter skal ha blitt angrepet av en beruset mann i Moss. Mannen skal blant annet ha forsøkt å kvele dem, ifølge politiet. Han skal også ha angrepet politiet da de kom til stedet.

VG - 05 Nov 19 kl. 17:50

Hadde millioner av overgrepsbilder: Ville adoptere gutter i Bulgaria

OSLO TINGRETT (VG) Oslopolitiet ble dypt bekymret da de oppdaget at ekteparet de etterforsket for sedelighet hadde forsøkt å adoptere mindreårige gutter i utlandet..

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 12:58

New Delhi innfører kjørerestriksjoner i kamp mot luftforurensning

Myndighetene i New Delhi innfører par- og oddetallskjøring i et forsøk på å redusere luftforurensningen som er i ferd med å kvele byens befolkning..

P4 - 21 Oct 19 kl. 17:35

Gutter oppsøker ikke helsesykepleier

Gutter oppsøker ikke helsesykepleier i like stor grad som jenter. En ny studie fra Høgskolen i Innlandet viser at gutter skammer seg over å dra til helsesykepleieren for å snakke om psykiske plager. Ifølge forskeren bak studien føler gutter at de kan bli sett på som svake ved å gå til helsesykepleier.

NRK - 25 Sep 19 kl. 15:41

15 års forvaring for voldtekter

En 38 år gammel mann er dømt til 15 års fengsel med forvaring for en rekke overfall, voldtekter og voldtektsforsøk i Oslo. Mannen er i Oslo tingrett domfelt for overfall mot sju kvinner, hvor han har kvalt eller skal ha forsøkt å kvele kvinnene..

NRK - 18 Sep 19 kl. 07:27

HPV vaksine til gutter i Sverige

Fra neste høst kan alle gutter i Sverige få HPV-vaksine, melder Sveriges Radio. De tror det kan føre til 130 færre krefttilfeller hvert år. – Gutter kan også smittes av HPV, sier sosialministeren Lena Hallengren, som legger frem forslaget i dag..

Aftenposten - 29 Sep 19 kl. 19:58

Mann slått med balltre og forsøkt ranet i Oslo

En mann ble slått i hodet med et balltre og forsøkt ranet av flere gutter og jenter ved Vestre gravlund i Oslo søndag kveld..

P4 - 25 Sep 19 kl. 16:48

Anker 15 års forvaring for voldtekter

38-åringen som i Oslo tingrett ble dømt til 15 års forvaring for overfall og voldtekter av kvinner i Oslo vil anke dommen. Det sier mannens forsvarer til Dagbladet. Mannen var forberedt på å bli dømt, men synes straffen er for streng, ifølge forsvareren.

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Tiltalt for forfølgelse av vindkraftarbeider

En mann i Trøndelag er tiltalt for å ha skremt og forfulgt vindkraftarbeider. Trønderenergi, som har ansvaret for vindkraft-utbyggingen på Frøya, har ifølge Adressa levert minst ni anmeldelser til politiet. Tiltaltes forsvarer sier at det er for tidlig å kommentere saken nå..

P4 - 7 timer siden

Mann påkjørt i Oslo

En mann skal være hardt skadet etter å ha blitt påkjørt av en drosje i Dronning Eufemias gate i Oslo. Det melder politiet på Twitter. Området er sperret for trafikk og politiet avhører vitner på stedet for å få oversikt over hva som har skjedd, skriver VG..

P4 - 8 timer siden

Steinras over E18

Det har gått et steinras over E18 ved Bommestad i Larvik og sørgående retning er stengt. Det melder politiet i Sør-Øst. Nødetatene er på vei til stedet, men det er ikke meldt om at noen skal være tatt av raset..

P4 - 9 timer siden

Bandidos-topp siktet for vold

Den tidligere Bandidos-toppen Lars Harnes er varetektsfengslet i fire uker, siktet for kroppsskade. Det skriver Dagbladet. Natt til onsdag skal Harnes og en annen mann ha utsatt en person for vold i Sandefjord.

P4 - 9 timer siden

Reagerer på Johnson-utspill

Skottlands førsteminister reagerer kraftig på at britenes statsminister Boris Johnson ikke vil la skottene holde en ny folkeavstemning om selvstendighet. Det skotske nasjonalistpartiet fikk solid oppslutning i gårsdagens valg og kan sende 48 representanter til Underhuset, noe som er 13 flere enn det de har hatt. Samtidig mistet det konservative partiet i Skottland flere av sine mandater..

P4 - 9 timer siden

19 drept etter bortføring i Nigeria

14 soldater og en politimann er drept etter å ha blitt bortført av jihadister i Nigeria. Det melder AFP. Krigere fra en gruppe som har sverget troskap til IS skal ha gått til angrep på en sikkerhetspost i landsbyen Mamuri, og fått overtaket da den sivile militsgruppen der gikk tom for ammunisjon.

P4 - 11 timer siden

Sykehjem sperret demente inne

Ansatte ved et sykehjem i Kristiansand skal ha sperret eldre mennesker med demens inne på et lite rom hvis de utagerte. Fylkesmannen i Agder oppdaget lovbruddet under et tilsyn, melder NRK. Rommet har ingen møbler og heller ingen ringesnor pasientene kunne bruke til å varsle de ansatte.

P4 - 10 timer siden

Rekordmange kvinner i Underhuset

Rekordmange av de nyvalgte medlemmene til det britiske Parlamentet er kvinner. Det viser en opptelling nyhetsbyrået Press Association har gjort. 220 av de 650 nyvalgte medlemmene er kvinner, mot 208 i den utgående forsamlingen.

P4 - 10 timer siden

Skyting i Sverige

Det har vært skyting flere steder i Sverige i kveld, melder svenske medier. To personer er skadet og sendt til sykehus i Västerås. I Sollentuna rykket politiet ut til melding om skyting og fant en mann med stikkskader da de kom til stedet.

P4 - 11 timer siden

Trump er ikke imot en lang riksrettssak

USAs President Donald Trump sier han ikke har noe imot at en riksrettssak mot ham i Senatet blir langvarig. Det skal ha vært en CIA-analytiker som først varslet om den nå mye omtalte telefonsamtalen Trump hadde med Ukrainas president i sommer. På en pressekonferanse i dag sa Trump at han håper varslerens identitet blir kjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt