P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 00:58

P4 - 14 Feb 20 kl. 17:16

Forsøker fortsatt å få kontakt

Væpnet politi forsøker fortsatt å få kontakt med mannen som har forskanset seg i sin egen bolig i Åmot i Modum kommune.
Politiet ville snakke med mannen om en straffesak mot ham, og han skal da ha oppført seg aggresiv og truende.
De prøver å opprette en dialog med mannen..
Les mer på P4


Les mer om:
Åmot, Modum

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forsøkerfortsatt å , , kontakt
E24 - 03 Dec 19 kl. 12:47

Nordea-kunder får ikke kontakt med kundeservice

Flere kunder hos Nordea har tirsdag forsøkt å komme i kontakt med kundeservice i banken deres. Blant annet på Facebook har flere kunder klaget over lange ventetider, og spurt hvordan man skal få kontakt med banken..

Dagbladet - 30 Oct 19 kl. 22:03

Familiens direkte beskjed til motparten

Anne-Elisabeth Hagens nærmeste har nylig gjort forsøk på å få kontakt. Nå får de ikke svar..

NRK - 18 Dec 19 kl. 16:32

Vil ha kontakt med terrorberørte

Utvalget som skal evaluere politiet og PSTs håndtering av terrorangrepet mot Al-Noor moskeen i Bærum i august, ønsker kontakt med berørte, melder politiet. Utvalget startet sitt arbeid i november og ber folk ta kontakt..

P4 - 06 Jan 20 kl. 16:20

Barn forsøkt lokket

Et barn skal ha blitt forsøkt lokket inn i en bil i Trondheim i ettermiddag. Det melder Trøndelag politidistrikt. En kvinne skal ha tatt bilde av bilen, og politiet ønsker å komme i kontakt med henne så fort som mulig.

P4 - 13 Feb 20 kl. 14:31

Politiet i kontakt med drapssiktet kvelden før

Politiet var i kontakt med den 45 år gamle mannen som er siktet for drappet på Thea Halvorsen Braavold i Sandefjord, natten før drapet. Mannen gjorde ikke opp for en taxi-tur og politiet kjørte han hjem til der kjæresten bodde. De beslagla politiet to kniver og en mobiltelefon som mannen hadde på seg, de oppfattet ikke mannen som verken ruset eller truende.

NRK - 25 Dec 19 kl. 18:33

Har ikke vært i kontakt med siktede

Politiet har ikke vært i kontakt med mannen som er siktet for drap på en mann i Hokksund. Politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen vil ikke kommentere hva de har gjort for å komme i kontakt med siktede, eller hva slags relasjon han har til den døde...

VG - 14 Feb 20 kl. 16:39

Væpnet politiaksjon i Åmot

Væpnet politi forsøker å få kontakt med en mann som har forskanset seg i sin egen bolig etter å ha opptrådt truende mot politiet..

VG - 27 Jan 20 kl. 16:05

Skal ha fått beskjed før dødsstyrten: – Du er for lavt

Flygelederen i området skal ha forsøkt å få kontakt med helikopteret til basketlegenden Kobe Bryant, men til ingen nytte..

NRK - 24 Oct 19 kl. 16:30

Greenpeace bekrefter å stå bak

Greenpeace bekrefter å stå bak da en tysk miljøaktivist ble pågrepet etter forsøk på å hacke havkonferansen «Our Ocean». Halvard Raavand i Greenpeace sier til VG at de er i kontakt med advokat for å få mannen løslatt..

NRK - 04 Jan 20 kl. 18:13

Vil forsøke å dempe konfliktnivået

Frankrikes president Emmanuel Macron diskuterte lørdag spenningene i Midt-Østen med den irakiske presidenten Barham Salih, melder Reuters. De to lederne skal forbli i nær kontakt for å prøve å dempe konfliktnivået i Irak-regionen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Koronavirus på Tenerife

En italiensk statsborger som befinner seg på Tenerife har fått påvist koronaviruset. Det bekrefter presidenten på kanariøyene nå i kveld. Det vil bli tatt nye prøver i Madrid i morgen.

P4 - 2 timer siden

Premier League-resultater

En kamp er spilt i Premier League i kveld. Det så lenge ut til at West Ham skulle gi Liverpool problemer på hjemmebane, men en keepertabbe gav til slutt Liverpool seieren 3 - 2..

P4 - 1 time siden

Flåmsbanen stengt også tirsdag

Flåmsbanen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland holdes stengt også i morgen, tirsdag på grunn av omfattende skader. Det opplyser Bane Nor nå i kveld. Flåmsbanen ble stengt i helgen på grunn av et ras som rev med seg kontaktledningen..

P4 - 1 time siden

Nevada-resultater klare

De endelige resultatene etter demokratenes nominsajonsvalg i Nevada er nå klare. Bernie Sanders ble den store vinneren med 46, 8 prosent av stemmene. Joe Biden fikk 20,2 prosent av stemmene mens Pete Buttigieg endte med 14,3 prosent av stemmene..

P4 - 2 timer siden

SAS flyr hjem sandfaste nordmenn

SAS flyr nå opptil 360 værfaste passasjerer hjem fra Kanariøyene i kveld, etter at flyene har gjennomgått en teknisk sjekk. Fortsatt er det uklart når de resterende flyene blir klare til å fly igjen. To av flyene flyr i kveld, mens ett tar av i morgen tidlig oplyser pressesjefene i SAS til Dagbladet nå i kveld..

P4 - 2 timer siden

Røde tall på amerikanske børser

Frykten for at koronaviruset skal spre seg globalt sendte de amerikanske børsene kraftig ned i dag. Da børsene stengte i kveld viste de røde tallene det største fallet på to år. Industriindeksen Dow Jones falt med 3,56 prosent skrive CNBC..

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en ulykke der bilen de satt i havnet på taket i en sving. Bilen har store materielle skader. Politiet vet foreløpig lite om hendelsesforløpet og skadeomfanget..

P4 - 2 timer siden

Sengepost stengt på grunn av Norovirus

En overvåkingsenhet og sengepost på Rikshospitalet er stengt på grunn av Norovirus. Strenge hygieniske tiltak er iverksatt for å hindre ytterligere spredning opplyser sykehuset til VG..

P4 - 3 timer siden

1 av 3 vil flytte sørover

1 av 3 ungdommer vurderer å flytte fra Nord-Norge. Det viser en undersøkelse gjort av InFact på oppdrag for NRK. 16,5 prosent av unge i aldreren 18 - 29 år sier de vil flytte, nesten 15 prosent er usikre på hvor de kommer til å bo de neste årene viser undersøkelsen.

P4 - 3 timer siden

Fem sivile drept i Syria

Fem sivilie er i dag drept i et russisk luftangrep iIdlib-provinsen i Syria. Det melder Syrian Observatory for Human Rights. FN advarer mot at kampene i området nå nærmer seg leirene der internt fordrevne syrer befinner seg melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt