NRK > Nyheter

Friday, 06 December, 13:26

NRK - 03 Dec 19 kl. 10:48

Fornærma over Nato-kritikk

USAs president Donald Trump seier at kritikken som den franske presidenten har kome med om Nato er veldig fornærmande. Trump kallar kritikken for «veldig, veldig stygg». Han legg til at Nato har eit stort formål..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Nato

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fornærma, over, Nato-kritikk
Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 13:59

Macron angrer ingenting. Og kom med ny kraftsalve mot NATO.

PARIS(Aftenposten): Det var ingen angrende fransk president som tok imot Jens Stoltenberg i det franske presidentpalasset torsdag. I stedet gjentok han og forsterket sin kritikk av NATO..

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 13:59

Macron med ny kraftsalve mot NATO etter Stoltenberg-møte

PARIS (Aftenposten): Det var ingen angrende fransk president som tok imot Jens Stoltenberg i det franske presidentpalasset torsdag. I stedet gjentok han og forsterket sin kritikk av NATO..

Aftenposten - Igår: 16:28

NATO utsetter krangelen om veien videre. Og hvem klarte å temme Trump?

LONDON (Aftenposten) Tidenes korteste NATO-toppmøte ble onsdag formiddag også avsluttet før tiden. Jens Stoltenberg var fornøyd. Men det murrer fortsatt under overflaten..

Aftenposten - Igår: 16:28

NATO utsetter krangelen om veien videre. Men hvem klarte å temme Trump?

LONDON (Aftenposten) Tidenes korteste NATO-toppmøte ble onsdag formiddag også avsluttet før tiden. Jens Stoltenberg var fornøyd. Men det murrer fortsatt under overflaten..

P4 - 19 Nov 19 kl. 05:56

AUF vil ha Tyrkia ut av Nato

AUF mener Norge må be Nato bør vudere å suspendere Tyrkia fra forsvarsalliansen på grunn av deres invasjon i Syria. Dermed retter de kritikk mot tidligere AUF-leder og nå NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg som selv ikke har ønsket å fordømme tyrkias militæroffensiv. AUF-leder Ina Libak sier til Klassekampen at tydelige prinsipper er viktig og at invasjonen er et klart brudd på folkeretten..

NRK - 05 Sep 19 kl. 17:10

NATO: To soldater drept i angrep

To NATO-soldater ble drept av en bilbombe i Kabul torsdag. Det bekrefter NATO, melder nyhetsbyrået AFP. Også 10 sivile ble drept.

NRK - 07 Nov 19 kl. 20:03

– Nato-alliansen ikke «hjernedød»

Både Tysklands Angela Merkel og Nato-sjef Jens Stoltenberg tar avstand fra påstanden om at Nato-alliansen er «hjernedød», slik Frankrikes president mener. – Nato er sterkt, sier Soltenberg, som advarer å skape avstand mellom USA og Europa..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 20:10

Hyller sjokkutspill om NATO

Tysklands Angela Merkel og NATO-sjef Jens Stoltenberg tar avstand fra påstanden om at NATO-alliansen er «hjernedød». Uttalelsen vekker derimot begeistring i Russland..

NRK - I førrgår: 15:20

Putin inviterer Nato til samarbeid

Russlands president Vladimir Putin sier han er klar for å samarbeide med NATO. De allierte i NATO er tirsdag og onsdag samlet til toppmøte i London..

P4 - 07 Nov 19 kl. 16:20

Kaller NATO «hjernedødt»

Frankrikes president Emmanuel Macron omtaler NATO som hjernedødt i et nytt intervju. Han sier til magasinet The Economist at Europa snart må begynne å tenke på seg selv som en strategisk, geopolitisk maktfaktor. Macron mener det ikke finnes en koordinering i beslutningstakingen mellom USA og de NATO-allierte, og viser til den ukoordinerte aggressive handlingen av en annen NATO-alliert, Tyrkia, i nordlige Syria..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mindre trafikk i Oslo og Akershus

I november falt trafikken i bomringen i Oslo og Akershus med 2,9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det viser tall som er sammenlignbare før og etter de nye bomstasjonene og takstene, som ble innført 1. juni, ifølge Fjellinjen..

NRK - 15 minutter siden

Angela Merkel i Auschwitz

Tysklands forbundskansler Angela Merkel besøker konsentrasjonsleiren Auschwitz for første gang. Hun er den tredje tyske statslederen som besøker leiren..

NRK - 30 minutter siden

Vy-navnet havner i retten

Selskapet Vy Communication har gått til sak mot Vy, tidligere NSB, for krenkelse av selskapets varemerke og krever erstatning på 14 millioner kroner. Tvistesaken er starter tirsdag 10. desember i Oslo tingrett og vil etter planen pågå i tre dager..

NRK - 45 minutter siden

Varsler ny storstreik i Frankrike

Det blir ny storstreik i Frankrike tirsdag 10. desember. Det varsler Frankrikes største fagforening for offentlig sektor, CGT, i dag.

NRK - 45 minutter siden

Får ikke tilbake statsborgerskapet

Mannen som ble terrordømt med mulla Krekar i Italia, fikk ikke medhold i klagen sin og får dermed ikke sitt norske statsborgerskap tilbake, skriver NTB. Saken ble avgjort i statsråd fredag, opplyser kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H)..

NRK - 1 time siden

Ny sjefredaktør i Bergens Tidende

Frøy Gudbrandsen (41) blir ny sjefredaktør i Bergens Tidende. Hun har vært konstituert sjefredaktør i tre uker. Gudbrandsen har jobbet i Bergens Tidende siden 2012, og har jobbet som politisk redaktør de siste fire årene..

NRK - 1 time siden

Investerer milliarder i kull

Banker og finansselskaper har de siste årene kanalisert over 6.800 milliarder kroner til selskaper som planlegger mer kullkraft, ifølge en ny rapport fra Urgewald og BankTrack. Rapporten ble lagt fram i forbindelse med FNs klimakonferanse i Madrid..

NRK - 1 time siden

Boikottar Nutella

Italias opposisjonsleiar Matteo Salvini vil slutte å ete sjokoladepålegget Nutella fordi hasselnøttene i pålegget er tyrkiske og ikkje italienske. Salvini seier han føretrekker å ete mat laga av italienske råvarer for å hjelpe italienske bønder..

NRK - 1 time siden

Aktivist sett fri i Russland

Ein 21 år gamal student og politisk aktivist blei fredag sett fri av ein russisk rett. Han blei kjent skuldig for ekstremisme på Youtube. Aktor ba om fire år i fengsel.

NRK - 1 time siden

Pondus-prisen til Jamtli

John S. Jamtli får Pondus-prisen for teikneseriealbuma «Sabotør» og «Sabotør – Operasjon Muskedunder» om motstand og sabotasjeaksjonar under andre verdskrigen. Juryleiar Frode Øverli seier Jamtli klarer å balansere spenning og humor på ein god måte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt