NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 00:09

NRK - 03 des. 19 kl. 10:48

Fornærma over Nato-kritikk

USAs president Donald Trump seier at kritikken som den franske presidenten har kome med om Nato er veldig fornærmande. Trump kallar kritikken for «veldig, veldig stygg». Han legg til at Nato har eit stort formål..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Nato

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fornærma, over, Nato-kritikk
Aftenposten - 28 nov. 19 kl. 13:59

Macron angrer ingenting. Og kom med ny kraftsalve mot NATO.

PARIS(Aftenposten): Det var ingen angrende fransk president som tok imot Jens Stoltenberg i det franske presidentpalasset torsdag. I stedet gjentok han og forsterket sin kritikk av NATO..

Aftenposten - 28 nov. 19 kl. 13:59

Macron med ny kraftsalve mot NATO etter Stoltenberg-møte

PARIS (Aftenposten): Det var ingen angrende fransk president som tok imot Jens Stoltenberg i det franske presidentpalasset torsdag. I stedet gjentok han og forsterket sin kritikk av NATO..

Aftenposten - 04 des. 19 kl. 16:28

NATO utsetter krangelen om veien videre. Og hvem klarte å temme Trump?

LONDON (Aftenposten) Tidenes korteste NATO-toppmøte ble onsdag formiddag også avsluttet før tiden. Jens Stoltenberg var fornøyd. Men det murrer fortsatt under overflaten..

Aftenposten - 04 des. 19 kl. 16:28

NATO utsetter krangelen om veien videre. Men hvem klarte å temme Trump?

LONDON (Aftenposten) Tidenes korteste NATO-toppmøte ble onsdag formiddag også avsluttet før tiden. Jens Stoltenberg var fornøyd. Men det murrer fortsatt under overflaten..

NRK - 18 juni 20 kl. 09:04

– USA vil rådføre seg med Nato

USA sier nå de vil rådføre seg med sine Nato-allierte om det varslede kuttet i antall amerikanske soldater i Tyskland, opplyser Nato-sjef Jens Stoltenberg. Da president Donald Trump kunngjorde at han vil redusere USAs styrker var ikke Nato orientert..

P4 - 19 nov. 19 kl. 05:56

AUF vil ha Tyrkia ut av Nato

AUF mener Norge må be Nato bør vudere å suspendere Tyrkia fra forsvarsalliansen på grunn av deres invasjon i Syria. Dermed retter de kritikk mot tidligere AUF-leder og nå NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg som selv ikke har ønsket å fordømme tyrkias militæroffensiv. AUF-leder Ina Libak sier til Klassekampen at tydelige prinsipper er viktig og at invasjonen er et klart brudd på folkeretten..

NRK - 05 sep. 19 kl. 17:10

NATO: To soldater drept i angrep

To NATO-soldater ble drept av en bilbombe i Kabul torsdag. Det bekrefter NATO, melder nyhetsbyrået AFP. Også 10 sivile ble drept.

NRK - 07 nov. 19 kl. 20:03

– Nato-alliansen ikke «hjernedød»

Både Tysklands Angela Merkel og Nato-sjef Jens Stoltenberg tar avstand fra påstanden om at Nato-alliansen er «hjernedød», slik Frankrikes president mener. – Nato er sterkt, sier Soltenberg, som advarer å skape avstand mellom USA og Europa..

NRK - 14 april 20 kl. 11:43

Samlar forsvarsministrar i Nato

Når forsvarsministrane i Nato møter kvarandre i ein videokonferanse onsdag, er det berre éin sak på dagsordenen: covid-19-krisa. Generalsekretær i Nato, Jens Stoltenberg, seier at koronaviruset framleis råkar oss alle..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 20:10

Hyller sjokkutspill om NATO

Tysklands Angela Merkel og NATO-sjef Jens Stoltenberg tar avstand fra påstanden om at NATO-alliansen er «hjernedød». Uttalelsen vekker derimot begeistring i Russland..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tui vil fly til Hellas tross forbud

Reiseselskapet Tui planlegger å fly ned en ny last av svenske turister til Hellas – seks dager før direktefly fra Sverige offisielt får lov til å lande, skriver Expressen – Vi åpner med noen få flyreiser, sier Isabella Gharehdaghi, på Tui pressetur..

NRK - 2 minutter siden

Kroatias HDZ-parti trolig gjenvalgt

Det konservative regjeringspartiet HDZ ligger an til gjenvalg i Kroatia, viser de første offisielle resultatene. Etter at 60 prosent av stemmene er talt opp, ser det ut til at HDZ får 68 mandater i nasjonalforsamlingen, mens sosialdemokratene får 43..

NRK - 15 minutter siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne (32) døde søndag etter å ha falt fra berg-og-dal-bane i en fornøyelsespark i Oise, Nord i Frankrike. Parken hadde en tilsvarende hendelse i 2009, opplyser talsperson for parken til CNN..

NRK - 30 minutter siden

Siktet Floyd-politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene, Tou Thaoi, i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er løslatt fra fengselet, ifølge fengslet i Hennepin County. Det skriver The Guardian. George Floyd døde 25.

NRK - 1 time siden

Iran innfører maskepåbud i Teheran

Etter en økning i koronadødsfall innfører Iran maskepåbud innendørs på offentlige steder og på offentlig transport. Meningsmålinger viser imidlertid at mange iranere ikke tar virustrusselen på alvor, og i Teheran er det mange som går rundt maskeløse..

NRK - 1 time siden

Provins får hjelp av forsvaret

Sør-Afrika sender leger fra militæret til provinsen Eastern Cape, som er svært hardt rammet og sliter med både personell og utstyr til å håndtere koronapandemien. Sør-Afrika registrerte 10.800 nye tilfeller på et døgn..

NRK - 1 time siden

Turister fikk hjelp av Røde Kors

To turister på fjelltur gikk seg fast i et bratt terreng mellom Djupfjorden og Auserdalsvatnet ved Moskenes i Nordland. Etter hjelp fra Røde Kors fikk turistene kommet seg trygt ned, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 1 time siden

Frankrike vil ikke forby Huawei

Frankrike vil ikke innføre et totalforbud mot å bruke utstyr fra kinesiske Huawei i 5G-nettet, men mobiloperatørene blir bedt om å unngå Huawei. Det sier lederen for det franske cybersikkerhetsbyrået ANSSI, Guillaume Poupard, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Flyktninger drept av grensevakter

Sikkerhetsstyrker i Rwanda skjøt og og drepte to flyktninger fra Burundi som prøvde å krysse grensen til Tanzania, opplyser FNs høykommissær for flyktninger. Hendelsen blir nå etterforsket av lokale myndigheter..

NRK - 2 timer siden

23 år gammel mann savnet i Oslo

Politiet skriver på Twitter at de og frivillige leter etter en mann som har vært savnet siden lørdag formiddag. Mannen er ca. 182 cm høy, halvt asiatisk utseende, har blå jakke og sort bukse.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt