E24 > Økonomi

Monday, 18 November, 20:03

E24 - 08 Nov 19 kl. 22:26

Formuesfall på 3.550 milliarder for verdens rikeste i fjor

Den kraftigste korreksjonen i verdens aksjemarkeder siden finanskrisen bidro til å lette litt på lommebøkene til de rikeste i fjor..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Formuesfall, 3.550, milliarder, for, verdens, rikestei , fjor
E24 - 03 Nov 19 kl. 21:07

Bratt formuesfall for Kjos og Kise

Fjoråret ble enda et dårlig år for de to tidligere Norwegian-toppene, etter «drittåret 2017». Til sammen fikk de formuen kuttet med nær en halv milliard kroner..

NRK - 20 Sep 19 kl. 14:57

Klimapakke til 50 milliarder euro

Tiltakspakken for å motvirke klimaendringene som Tysklands regjering har blitt enige om, har en prislapp på over 50 milliarder euro, opplyser regjeringskilder. Det tilsvarer rundt 500 milliarder kroner, ifølge nyhetsbyrået AFP/DPA..

NRK - 20 Sep 19 kl. 10:15

Sju milliarder til klimatiltak

Regjeringen setter av sju milliarder kroner til klimatiltak i det neste statsbudsjettet, opplyser utviklingsminister Dag Inge Ulstein (KrF) til VG. Av summen skal blant annet 1,8 milliarder brukes på fornybarsatsing, og 3,3 på klima og skog..

NRK - 23 Oct 19 kl. 18:33

Gir 3 milliarder til renere hav

Norge gir over 3 milliarder kroner til tiltak for bærekraftig havforvaltning. Erna Solberg mener alle land må bidra mer. Inkludert i dette beløpet går 2,3 milliarder kroner til ENOVA til utvikling av Equinors flytende havvindpark Hywind Tampen..

NRK - 23 Oct 19 kl. 18:33

Gir tre milliarder til renere hav

Norge gir over tre milliarder kroner til tiltak for bærekraftig havforvaltning. Erna Solberg mener alle land må bidra mer. Inkludert i dette beløpet går 2,3 milliarder kroner til ENOVA til utvikling av Equinors flytende havvindpark Hywind Tampen..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 08:09

Regjeringen kutter bruken av oljepenger med 2,6 milliarder

Regjeringen forslår å bruke 243,6 milliarder oljekroner på statsbudsjettet neste år. Det er 2,6 prosent av Oljefondet og 2,6 milliarder kroner mindre enn i år..

P4 - 04 Nov 19 kl. 08:18

Vi betalte 514 milliarder i skatt i fjor

Vi betalte til sammen 514 milliarder kroner i skatter og avgifter på inntekt og formue i fjor. Det går fram av skatteoppgjøret for 2018 som nå er klart - de personlige listene blir tilgjengelige fra i morgen. Tallene viser også at lønnstakere og pensjonister fikk tilbakebetalt 40 milliarder kroner i årets oppgjør.

NRK - 07 Oct 19 kl. 10:02

1.414 milliarder i statsbudsjettet

Statsbudsjettet 2020 er på 1.414,6 milliarder kroner. Staten forventer å tjene 245 milliarder kroner på olje– og gassvirksomheten til neste år..

NRK - 30 Aug 19 kl. 17:56

Økning av Sveriges forsvarsbudsjett

Forsvarsbudsjettet i Sverige skal økes med 20 milliarder kroner innen 2025, ifølge en avtale mellom regjeringspartiene, Centern og Liberalerna, skriver NTB. Forsvarsbudsjettet er i dag på 56 milliarder svenske kroner, og skal økes til 84 milliarder..

NRK - 04 Nov 19 kl. 08:38

Betalte 6000 milliarder i skatt

Lønnstakere, pensjonister, personlig næringsdrivende og selskaper betalte 600 milliarder kroner i skatter og avgifter i 2018. Selskaper betalte 85 milliarder – lønnstakere, næringsdrivende og pensjonister betalte 514 milliarder, ifølge Skatteetaten..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Selvaag Bolig flytter tomtene ut i eget selskap: Milliardutbytte til Selvaag-familien

Selvaag-familien vil få milliardutbytte etter at Selvaag Bolig flytter tomtene inn i et eget selskap. Men det viktigste er at selskapet får muskler til å vokse mer, sier styreleder Olav Selvaag..

E24 - 2 timer siden

Odd Kalsnes tiltalt for brudd på eiendomsmeglerloven

Odd Kalsnes, som fra før har mistet både advokatbevilling og retten til å være ansvarlig eiendomsmegler, er tiltalt for flere brudd på loven om eiendomsmegling..

E24 - 2 timer siden

Staten ber DNB legge alle fakta om hvitvaskingsskandalen på bordet

DNB er i hardt vær etter korrupsjonsskandalen rundt det islandske fiskeselskapet Samherji. Både Nærings- og Finansdepartementet mener saken er alvorlig..

E24 - 3 timer siden

Veireno-saken skal prøves for Høyesterett

Tidligere daglig leder i Veireno, Jonny Enger, ble i august dømt til ni måneders fengsel etter søppelkrisen i Oslo. Nå skal saken opp i Høyesterett, melder NRK..

E24 - 6 timer siden

Voldberg satser millioner på grønn børsvinner

Storinvestor Tore Aksel Voldberg, som har mesteparten av milliardverdiene sine plassert i Solon Eiendom, dukker denne uken opp som 31. største eier i Oslo Børs-noterte Scanship Holding med 300.000 aksjer for rundt seks millioner kroner..

E24 - 6 timer siden

Analytiker skeptisk til lakseselskapers himmelferd etter ambisiøse vekstmål

– Jeg synes ikke aksjer skal ha så mye premie for ting som ligger så langt frem, sier sjømatanalytiker Tore Tønseth..

E24 - 9 timer siden

Investorer setter klimapress på energibyrået IEA

I et brev sendt til den globale energiovervåkeren IEA retter investorer, deriblant norske Storebrand, kritikk mot organisasjonens energisektor-analyse..

E24 - 11 timer siden

Egenkapitalen er tapt hos Havyard Groups datterselskap

En rekke prototype-prosjekter skaper store problemer for Havyard-datter. Nå er selskapet i brudd med lånebetingelser, og stanser betaling av gjeld..

E24 - 11 timer siden

Vy-passasjerene har ikke vært mer misfornøyd på 15 år

Tilfredsheten med Vy er på vikende front over hele landet. På alle landets togstrekninger er togpassasjerene mer misfornøyd enn for et halvt år siden. Det viser Vys kundetilfredshetsindeks..

E24 - 12 timer siden

Øystein Stray Spetalen med nytt millionkjøp i B2 Holding

Investoren eier nå inkassoaksjer for 53 millioner kroner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt