E24 > Økonomi

Saturday, 30 May, 10:22

E24 - 08 Nov 19 kl. 22:26

Formuesfall på 3.550 milliarder for verdens rikeste i fjor

Den kraftigste korreksjonen i verdens aksjemarkeder siden finanskrisen bidro til å lette litt på lommebøkene til de rikeste i fjor..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Formuesfall, 3.550, milliarder, for, verdens, rikestei , fjor
E24 - 03 Nov 19 kl. 21:07

Bratt formuesfall for Kjos og Kise

Fjoråret ble enda et dårlig år for de to tidligere Norwegian-toppene, etter «drittåret 2017». Til sammen fikk de formuen kuttet med nær en halv milliard kroner..

NRK - 06 Mar 20 kl. 14:50

96 milliarder til statskassen

Inntektene til statens eget oljeselskap Petoro gikk ned med 24 milliarder kroner i fjor i forhold til 2018. Resultatet ble 96 milliarder kroner til statskassen, mot 120 milliarder kroner i 2018. Årsaken til nedgangen er blant annet lavere gasspriser..

NRK - 19 Dec 19 kl. 07:25

Rassikring koster milliarder

Det vil koste 70 milliarder kroner å sikre de mest rasutsatte veiene i Norge, viser en ny rapport fra Statens vegvesen. I Nasjonal transportplan vil regjeringa bruke 24 milliarder de neste ti åra..

NRK - 01 Apr 20 kl. 17:14

NHO:– Koster 1,4 milliarder pr. dag

Koronatiltakene koster 1,1 milliarder per dag i tapt verdiskapning og 0,3 milliarder i tap fordi foreldre må passe barn hjemme, beregner NHO..

NRK - 20 Sep 19 kl. 14:57

Klimapakke til 50 milliarder euro

Tiltakspakken for å motvirke klimaendringene som Tysklands regjering har blitt enige om, har en prislapp på over 50 milliarder euro, opplyser regjeringskilder. Det tilsvarer rundt 500 milliarder kroner, ifølge nyhetsbyrået AFP/DPA..

NRK - 31 Mar 20 kl. 09:54

Ber om milliarder i krisehjelp

American Airlines vil be den amerikanske regjeringen om 12 milliarder dollar for å komme seg gjennom koronakrisen. Kongressen har satt av 50 milliarder dollar, til å hjelpe luftfartsindustrien, og nå altså vil ett selskap ha en firedel av kaka..

NRK - 20 Sep 19 kl. 10:15

Sju milliarder til klimatiltak

Regjeringen setter av sju milliarder kroner til klimatiltak i det neste statsbudsjettet, opplyser utviklingsminister Dag Inge Ulstein (KrF) til VG. Av summen skal blant annet 1,8 milliarder brukes på fornybarsatsing, og 3,3 på klima og skog..

NRK - 30 Mar 20 kl. 12:37

Får milliarder i krisehjelp

Et flertall av partiene på Stortinget skal være klare til å gi norske kommuner flere milliarder kroner ekstra til å betale sine koronautgifter. Det kan være snakk om så mye som ti milliarder kroner i konkrete pengeløfter, skriver NTB..

NRK - 06 Mar 20 kl. 15:27

Milliarder til korona-bekjempelse

USAs president Donald Trump godkjente fredag et forslag om å bruke 8,3 milliarder dollar, omlag 77 milliarder kroner, på tiltak som skal hindre spredning av koronaviruset, melder Reuters. 233 mennesker i USA er så langt smittet, ifølge en oversikt..

VG - 12 May 20 kl. 11:57

Kommunenes coronatap beregnes til 14 milliarder i år

Regjeringen anslår at kommunene vil tape 14,4 milliarder kroner på coronakrisen i år, men at de samtidig vil spare 9,1 milliarder på lavere lønns- og prisvekst..

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Har knyttet seg tett til oljenæringen – nå rammes Hammerfest av fallet

HAMMERFEST (VG) Byen som fikk nytt liv med olje- og gassnæringen kan få en real smell om leteaktiviteten stopper opp..

E24 - 2 timer siden

Høyre ønsker faste hjemmekontor-dager i Oslo

Oslo Høyre mener man har lært mye av koronakrisen og ønsker å videreføre ordningen med hjemmekontor for å redusere rushtrafikken i hovedstaden..

E24 - 2 timer siden

Frp tar opp kampen om ølsalg på bensinstasjoner

Fremskrittspartiet vil lette på norske alkoholregler og fremmer igjen forslag om ølutsalg på bensinstasjoner og i kiosker..

E24 - 18 timer siden

Twitter falt på Wall Street etter å ha merket ny Trump-melding

Twitter har merket en av president Donald Trumps meldinger og hevder at han oppfordrer til voldsbruk. Selskapets aksjekurs faller for tredje dag på rad..

E24 - 12 timer siden

OMV starter avgjørende boring: Kan fremskynde milliardutbygging med skattepakke

OMV og partnerne starter nå avgrensningen av Hades-funnet i Norskehavet. Hvis Stortinget vedtar en god nok skattepakke – og funnet er som man tror – er man klare for å fremskynde prosjektet og hyre inn leverandørbedrifter om få måneder..

E24 - 12 timer siden

Wall Street steg etter at Trump tok fra Hongkong særskilt status

Presidenten varslet sanksjoner mot myndighetspersoner i Kina og Hongkong. Likevel trakk de amerikanske børsene et lettelsens sukk da Trump unngikk å nevne handelsavtalen med Kina..

E24 - 13 timer siden

Åtte av ti busser har stått og sjåførene vært permitterte. Men nå kan de snart være på veien igjen.

Åtte av ti ekspressbusser har stått parkert siden mars. Smittevernkrav har gjort det ulønnsomt å kjøre bussene. Men nå blir det normale sommerruter..

E24 - 14 timer siden

Utelivskonsern om tiltakspakken: – Dette er fantastisk bra

Skagstindgruppen åpner gradvis, slik det norske samfunnet også gjør. Med den nye tiltakspakken mener sjefen at de kan få flere tilbake i jobb, og ta større risiko..

E24 - 14 timer siden

Color Line fikk 18,8 mill. i støtte – dagen etter jublet de for gradvis åpning og kalte tilbake 1.000 permitterte

Cruisegiganten hentet 18,8 millioner i kontantstøtte dagen før regjeringen lot selskapet begynne seilinger til Kiel. Nå skal også båtene til Danmark i trafikk igjen..

E24 - 15 timer siden

BI-professor: – Skjønner ikke hvordan de har endt med å videreføre den samme dårlige ordningen

Gisle James Natvik mener at både kontantstøtten og lønnsstøtten kan få uheldige følger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt