NRK > Nyheter

Saturday, 04 April, 11:10

NRK - 14 Feb 20 kl. 16:10

Forlenget varetektsfengsling

Politiet fikk fredag medhold i sin begjæring om forlenget varetekt for de tre mennene som er siktet for drapet på Halil Kara (21) i Oslo i januar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Halil Kara, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forlenget, varetektsfengsling
NRK - 28 Nov 19 kl. 16:02

Forlenget fengsling

En 20 år gammel mann har fått forlenget varetektsfengsling fram til 3. januar neste år for drapsforsøket på ei kvinne i Ringebu den 30. oktober i år.

NRK - 12 Dec 19 kl. 09:48

Fremstilles for varetektsfengsling

Mannen som er siktet for drapet i Vågsbygd fremstilles for varetektsfengsling i Kristiansand tingrett klokken 12.30 i dag, ifølge en pressemelding fra politiet. Påtalemyndigheten vil be om varetektsfengsling i fire uker med brev og besøksforbud..

NRK - 17 Dec 19 kl. 09:10

Vil holde ambulansekaprer fengslet

Politiet vil be om forlenget varetektsfengsling for mannen som er siktet for fem drapsforsøk etter ambulansekapringen i Oslo i oktober. På grunn av gjentakelsesfare ber politiet om fire nye uker i varetekt, sier politiadvokat Kari Kirkhorn til NTB..

Aftenposten - 13 Dec 19 kl. 15:00

Viking-spiller forlenget kontrakten

Viljar Vevatne forlenget med Viking..

NRK - 17 Dec 19 kl. 10:29

Godtar varetektsfengsling

32-åringen som er siktet for fem drapsforsøk etter ambulansekapringen i Oslo i oktober, godtar videre varetektsfengsling. Politiet vil be om fire nye uker på grunn av gjentakelsesfaren..

Aftenposten - 14 Dec 19 kl. 15:28

Liverpool slapp med skrekken – forlenget ellevill rekke

Serieleder Liverpool imponerte ikke, men forlenget sin rekke uten tap da de slo tabelljumbo Watford..

NRK - 17 Nov 19 kl. 06:49

Fremstilles for varetektsfengsling

Den 27-år gamle mannen som er siktet for å ha knivdrept en 51 år gammel kvinne i Florø, fremstilles søndag for varetektsfengsling. Politiet kommer trolig til å begjære fire ukers varetekt med brev- og besøksrestriksjoner..

Aftenposten - 10 Mar 20 kl. 10:04

United forlenget med ettertraktet talent – unngikk ny Pogba-blemme

Ole Gunnar Solskjær har omsider sikret seg signaturen til Tahith Chong (20). Han har forlenget kontrakten med Manchester United til sommeren 2022..

NRK - 16 Jan 20 kl. 13:54

Fremstilt for varetektsfengsling

Den IS-siktede kvinnen vil bli fremstilt for varetektsfengsling lørdag, ifølge NRKs opplysninger. Hun og hennes to barn ankommer Norge i kveld. PST har tidligere sagt hun vil bli pågrepet når hun kommer til Norge..

NRK - 23 Mar 20 kl. 14:06

Fremstilles for varetektsfengsling

Politiet fortsetter i dag avhørene av mannen som er siktet for grov kroppsskade med dødelig utfall etter dødsfallet i Mosjøen i helga. Vedkommende fremstilles for varetektsfengsling i dag. Det er ikke kjent hvordan han stiller seg til siktelsen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

OPEC utset krisemøte

OPEC, organisasjonen for land som produserer olje, utset krisemøtet sit til åttande eller niande april, ifølge Reuters. Dei skulle hatt eit nettbasert møte på måndag, men vil gi meir tid så oljeprodusentar kan forhandle om produksjonskutt før møtet..

NRK - 1 time siden

28 skylde på havet ved Salomonøyene

Minst 28 menneske er sakna etter å ha vorte skylde over bord frå ei ferje ved Salomonøyene i Stillehavet utanfor Australia. Kapteinen trossa åtvaringar om ein syklon, og valde å dra ut torsdag kveld. Da dei la til kai mangla eit titals passasjerar..

NRK - 1 time siden

Mann ble skutt i magen av politiet

Politiet avfyrte flere skudd mot en mann som først skal ha skutt mot dem i Sandnes fredag kveld. Ifølge Stavanger Aftenblad ble mannen truffet minst to ganger. Mannen, som er i 50-årene, ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus..

NRK - 1 time siden

Cuba: USA blokkerer koronahjelp

USA blokkerer en forsendelse med ansiktsmasker, diagnoseutstyr, pustemaskiner og hansker fra å nå Cuba, ifølge myndighetene i landet. Forsendelsen er donert av Asias rikeste mann, Jack Ma, som også har sendt tilsvarende utstyr til andre land..

NRK - 1 time siden

Koronasmitte på danske pleiehjem

I minst 35 danske kommuner er det påvist koronasmitte på ett eller flere pleiehjem for eldre. DR Nyheder har kartlagt situasjonen i samtlige 98 danske kommuner og fant smittespredning på pleiehjem og aldersboliger i mer enn 35..

NRK - 2 timer siden

Brudd på arbeidstidsbestemmelsene

Renovasjons- og gjenvinningsetaten i Oslo brøt arbeidsmiljølovens bestemmelser om arbeidstid åtte ganger i februar. Ifølge etaten skyldes enkelte brudd at ansatte ble satt i karantene i lys av Koronaviruset..

NRK - 2 timer siden

Irak kaster ut Reuters

Irak kaster ut nyhetsbyrået Reuters, som denne uka skrev at landets myndigheter underslår hvor mange som er smittet av koronaviruset. Ifølge myndighetene var 820 smittet i Irak i går og 54 døde. Reuters meldte dagen før at opptil 9.

NRK - 2 timer siden

Ber alle med midlertidig visum dra

Regjeringen i Australia ber alle som har midlertidig visum og oppholder seg i landet, enten for å jobbe, studere eller på ferie, om å reise hjem så fort som mulig. Årsaken er koronapandemien..

NRK - 2 timer siden

Klessalget har gått ned 80 prosent

Salget av klær har falt med 80 prosent i ukene med strenge koronarestriksjoner, ifølge en kjøpesenterindeks. Indeksen, som utarbeidet av IMAS, dekker totalt 40 kjøpesentre i Norge, skriver Finansavisen..

NRK - 2 timer siden

Flåtten er aktiv

Flåttvern er spesielt viktig no i desse korona-tider, åtvarar ekspertar. Vaksine blir tilrådd fleire stader i landet. Det har vore ein auke i talet på tilfelle av TBE-smitte i spesielt Porsgrunn og Larvik kommune, melder Flåttsenteret til Dinside..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt