NRK > Nyheter

Saturday, 04 April, 12:13

NRK - 24 Dec 19 kl. 12:58

Forlenget varetekt for filantrop

En domstol i Tyrkia forlenger varetektsfengslingen av den kjente forretningsmannen Osman Kavala, til protester fra Norske PEN og andre. Han anklages for å ha vært en sentral skikkelse i protestene mot president Recep Tayyip Erdogan i 2013..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkia, Osman Kavala, Norske PEN, Recep Tayyip Erdogan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forlenget, varetekt, for, filantrop
P4 - 05 Sep 19 kl. 17:18

Forlenget varetekt for norskiraner i Danmark

Norskiraneren som har vært fengslet i snart ett år må sitte i varetekt enda lenger. Tingretten i København forlenget fengslingen med fire uker i dag, melder Ritzau. 39-åringen er siktet for planlegging av drap på eksiliranere.

NRK - 14 Feb 20 kl. 16:10

Forlenget varetektsfengsling

Politiet fikk fredag medhold i sin begjæring om forlenget varetekt for de tre mennene som er siktet for drapet på Halil Kara (21) i Oslo i januar..

P4 - 02 Mar 20 kl. 15:06

Forlenget varetekt etter Sola-drap

23-åringen som er en av mennen som er siktet for drap etter at en mann ble funnet død på Sola i desember fikk i dag forlenget varetekt i åtte uker. Ifølge politiet foreligger det ikke lenger bevisforspillelse i saken, men påtalemyndigheten mener det vil rokke ved rettsfølelsen om den drapsiktede mannen løslates skriver Stavanger Aftenblad. Tre menn i 20-årene er siktet i saken..

P4 - 30 Oct 19 kl. 16:04

Forlenget varetekt for idrettsdommer

En idrettsdommer som er siktet for seksuell omgang eller krenkende atferd mot unge gutter, ble i dag varetektsfengslet i fire nye uker i Bergen tingrett. Ca 30 fornærmede er identifisert, opplyser politiet til Bergensavisen. Mannen har sittet i varetekt siden pågripelsen i sommer.

NRK - 04 Oct 19 kl. 14:16

Forlenget varetekt for terrorsiktet

Mannen i 20-årene fra Telemark som er siktet for å ha inngått terrorforbund, er varetektsfengslet i fire nye uker. Det ble fredag avgjort ved kontorforretning. Siktede erkjenner fremdeles ikke straffskyld, opplyser hans forsvarer til NRK..

NRK - 17 Dec 19 kl. 09:10

Vil holde ambulansekaprer fengslet

Politiet vil be om forlenget varetektsfengsling for mannen som er siktet for fem drapsforsøk etter ambulansekapringen i Oslo i oktober. På grunn av gjentakelsesfare ber politiet om fire nye uker i varetekt, sier politiadvokat Kari Kirkhorn til NTB..

VG - 24 Oct 19 kl. 12:01

Forlenget varetekt for svindelsiktet realitykjendis

Den mannlige TV-kjendisen i 20-årene, som skal ha svindlet unge kvinner for millioner av kroner, er varetektsfengslet i fire nye uker..

NRK - 27 Feb 20 kl. 18:55

Forlenget varetekt etter dødsfall

To mennene i 20-årene som er siktet etter at en 17 år gammel jente ble funnet død i Tromsø i forrige uke, varetektsfengslet i fire og to uker, skriver avisa Nordlys. De er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand..

NRK - 06 Jan 20 kl. 13:08

Manshaus fengslet i åtte nye uker

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus (22) er i Oslo tingrett fengslet i åtte nye uker. Tingretten ga politiet medhold i sin begjæring om åtte ukers forlenget varetekt under fengslingsmøtet. Retten la blant vekt på faren for gjentakelse..

NRK - 28 Nov 19 kl. 16:02

Forlenget fengsling

En 20 år gammel mann har fått forlenget varetektsfengsling fram til 3. januar neste år for drapsforsøket på ei kvinne i Ringebu den 30. oktober i år.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Keir Starmer er ny leiar i Labour

Keir Starmer er vald til ny leiar av det britiske Labour-partiet, skriv partiet på Twitter. Han erstattar Jeremy Corbyn, som trekte seg som leiar i desember..

NRK - 15 minutter siden

Salet av torsk går ned

Eksporten av fersk torsk fall med 62 prosent på tre veker, ifølge Norges sjømatråd. Etter ein vinter med mykje dårleg vêr som har øydelagt for fisket, har fisket igjen vorte godt. Men koronakrisa har ramma etterspurnaden etter fersk torsk hardt..

NRK - 15 minutter siden

809 nye koronadødsfall i Spania

Tallet på koronarelaterte dødsfall i Spania har økt med 809 til 11.744 det siste døgnet, ifølge helsemyndighetene i landet. Bare Italia har flere koronarelaterte dødsfall, der nærmere 125.

NRK - 30 minutter siden

Mange utset kjøp og sal av bustad

Halvparten av dei som planla å kjøpe eller selje bustad, utset det, viser ei undersøking gjort av Opinion. Før koronapandemien planla 12 prosent å kjøpe eller selje. Undersøkinga viser også at nesten seks av ti trur at bustadprisane vil falle..

NRK - 30 minutter siden

Lite utstyr på europeiske sykehjem

I en undersøkelse blant hjelpe- og sykepleiere i Belgia svarer 66 prosent av de spurte som jobber i eldreomsorgen at de mangler smittevernutstyr. Sykehjem i Spania, Franrike, Sverige og andre land mangler også smittevernutstyr..

NRK - 45 minutter siden

Ekspertråd blir heldt hemmeleg

Rapportane med råd som Regjeringa skal bruke til å bestemme kva tiltak dei skal føre vidare i koronakrisa, blir heldt hemmelege heilt til Regjeringa har presentert kva dei har bestemt. To utval er sett ned i tillegg til FHI for å gi råd, skriv NTB..

NRK - 1 time siden

Johnson vil ha opposisjonssamarbeid

Storbritannia sin statsminister Boris Johnson inviterer opposisjonsleiarane til å samarbeide for å takle koronasituasjonen. Han seier han vil høyre deira synspunkt og vise resultata av tiltaka dei har så langt på eit møte neste veke, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

OPEC utset krisemøte

OPEC, organisasjonen for land som produserer olje, utset krisemøtet sit til åttande eller niande april, ifølge Reuters. Dei skulle hatt eit nettbasert møte på måndag, men vil gi meir tid så oljeprodusentar kan forhandle om produksjonskutt før møtet..

NRK - 1 time siden

28 skylde på havet ved Salomonøyene

Minst 28 menneske er sakna etter å ha vorte skylde over bord frå ei ferje ved Salomonøyene i Stillehavet utanfor Australia. Kapteinen trossa åtvaringar om ein syklon, og valde å dra ut torsdag kveld. Da dei la til kai mangla eit titals passasjerar..

NRK - 2 timer siden

Mann ble skutt i magen av politiet

Politiet avfyrte flere skudd mot en mann som først skal ha skutt mot dem i Sandnes fredag kveld. Ifølge Stavanger Aftenblad ble mannen truffet minst to ganger. Mannen, som er i 50-årene, ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt