NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 12:53

NRK - 19 Jul 19 kl. 14:19

Forlenget varetekt for A$AP Rocky

Tingretten i Stockholm har forlenget varetekten for den amerikanske rapperen A$AP Rocky, eller Rakim Mayers som han heter, som ble pågrepet etter en voldsepisode i juni. Rapperen var involvert i et slagsmål i den svenske hovedstaden 30. juni. (NTB).
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stockholm, $AP Rocky, Rakim Mayers, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forlenget, varetekt, for, A$AP, Rocky
Aftenposten - 19 Jul 19 kl. 09:36

Krever forlenget varetekt for A$AP Rocky i Sverige

Svensk påtalemyndighet krever forlenget varetekt for den amerikanske rapperen A$AP Rocky, som ble pågrepet i juni etter en voldsepisode i Stockholm..

P4 - 05 Sep 19 kl. 17:18

Forlenget varetekt for norskiraner i Danmark

Norskiraneren som har vært fengslet i snart ett år må sitte i varetekt enda lenger. Tingretten i København forlenget fengslingen med fire uker i dag, melder Ritzau. 39-åringen er siktet for planlegging av drap på eksiliranere.

NRK - 14 Feb 20 kl. 16:10

Forlenget varetektsfengsling

Politiet fikk fredag medhold i sin begjæring om forlenget varetekt for de tre mennene som er siktet for drapet på Halil Kara (21) i Oslo i januar..

Aftenposten - 19 Jul 19 kl. 09:36

Forlenget varetekt for A$AP Rocky i Sverige

Tingretten i Stockholm har forlenget varetekten for den amerikanske rapperen A$AP Rocky, som ble pågrepet etter en voldsepisode i juni..

P4 - 30 Oct 19 kl. 16:04

Forlenget varetekt for idrettsdommer

En idrettsdommer som er siktet for seksuell omgang eller krenkende atferd mot unge gutter, ble i dag varetektsfengslet i fire nye uker i Bergen tingrett. Ca 30 fornærmede er identifisert, opplyser politiet til Bergensavisen. Mannen har sittet i varetekt siden pågripelsen i sommer.

NRK - 13 Jun 19 kl. 08:38

Forlenget fellingstillatelse på ulv

Fellingstalletelsen på to to ulver i Nord-Østerdalen blir forlenget. Det bestemte fylkesmannen i går. Fellingstillatelsen ble først gitt 5.

NRK - 24 Dec 19 kl. 12:58

Forlenget varetekt for filantrop

En domstol i Tyrkia forlenger varetektsfengslingen av den kjente forretningsmannen Osman Kavala, til protester fra Norske PEN og andre. Han anklages for å ha vært en sentral skikkelse i protestene mot president Recep Tayyip Erdogan i 2013..

NRK - 04 Oct 19 kl. 14:16

Forlenget varetekt for terrorsiktet

Mannen i 20-årene fra Telemark som er siktet for å ha inngått terrorforbund, er varetektsfengslet i fire nye uker. Det ble fredag avgjort ved kontorforretning. Siktede erkjenner fremdeles ikke straffskyld, opplyser hans forsvarer til NRK..

NRK - 17 Dec 19 kl. 09:10

Vil holde ambulansekaprer fengslet

Politiet vil be om forlenget varetektsfengsling for mannen som er siktet for fem drapsforsøk etter ambulansekapringen i Oslo i oktober. På grunn av gjentakelsesfare ber politiet om fire nye uker i varetekt, sier politiadvokat Kari Kirkhorn til NTB..

VG - 24 Oct 19 kl. 12:01

Forlenget varetekt for svindelsiktet realitykjendis

Den mannlige TV-kjendisen i 20-årene, som skal ha svindlet unge kvinner for millioner av kroner, er varetektsfengslet i fire nye uker..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

– Irans visehelseminister smittet

Irans visehelseminister skal ha testet positivt på det nye koronaviruset, melder nyhetsbyrået AFP. 15 personer er døde som følge av viruset i Iran, og 95 er smittet..

NRK - 15 minutter siden

Dødsulykke på E39 i Rogaland

Føreren av en personbil omkom i en kollisjon med en trailer på E39 ved Tronvik i Lund kommune i Rogaland tirsdag formiddag. Veien er stengt..

NRK - 1 time siden

Jahn Teigen hedres med statue

I hjembyen Tønsberg hedres Jahn Teigen med en statue. Artisten døde i går kveld på Ystad sykehus i Skpne hvor han har bodd de siste årene..

NRK - 1 time siden

Død person funnet i Trondheim

Politiet i Trøndelag melder at en død person er funnet på Ranheim. Det blir betegnet som et mistenkelig dødsfall. Politiet er på stedet og undersøker..

NRK - 1 time siden

Egypts Hosni Mubarak er død

Egypts tidligere president Hosni Mubarak er død, 91 år gammel, melder Reuters, som siterer egyptisk statlig fjernsyn. Han var president fra 1981 til 2011 da han ble styrtet under folkeoppstanden som ble kalt «den arabiske våren»..

NRK - 1 time siden

Død person funnet på Ranheim

En død person er funnet på Ranheim i Trondheim. Politiet er på stedet og undersøker hva som har skjedd..

NRK - 6 timer siden

Nekter skyld for to drap på Rv15

En 55-årig mann som er tiltalt for å ha kjørt ihjel to kvinner som gikk tur på en gangvei langs riksveg 15 i Kjølsdalen i Nordfjord i jula 2018, nekter straffskyld. Mannen kjørte i amfetaminrus og mistet kontrollen over bilen..

NRK - 1 time siden

Frifant mann i barnebrud-sak

Ein 29 år gamal irakisk mann er frifunnen i lagmannsretten for å ha forsøkt å gifte seg med ei 14 år gamal jente på Sunnmøre. Mannen var også tiltalt for seksuell omgang. Fleirtalet i retten meiner jentas alder er så usikker at mannen må frifinnast..

NRK - 1 time siden

Smelteverk får bot etter ulykke

Metallco Aluminum AS ilegges et forelegg på 2.500.000 kroner for brudd på arbeidsmiljøloven, og pålegges også å betale 653.

NRK - 1 time siden

To arrestert i skatterazzia

I en samordnet aksjon mellom politiet og Skatteetaten har flere regnskapskontorer i Oslo og omegn blitt oppsøkt tirsdag. To personer er pågrepet og siktet. Det er foretatt omfattende beslag på flere kontorer, skriver VG..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt