NRK > Nyheter

Saturday, 21 September, 12:52

NRK - 19 Jul 19 kl. 14:19

Forlenget varetekt for A$AP Rocky

Tingretten i Stockholm har forlenget varetekten for den amerikanske rapperen A$AP Rocky, eller Rakim Mayers som han heter, som ble pågrepet etter en voldsepisode i juni. Rapperen var involvert i et slagsmål i den svenske hovedstaden 30. juni. (NTB).
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stockholm, $AP Rocky, Rakim Mayers, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forlenget, varetekt, for, A$AP, Rocky
Aftenposten - 19 Jul 19 kl. 09:36

Krever forlenget varetekt for A$AP Rocky i Sverige

Svensk påtalemyndighet krever forlenget varetekt for den amerikanske rapperen A$AP Rocky, som ble pågrepet i juni etter en voldsepisode i Stockholm..

P4 - 05 Sep 19 kl. 17:18

Forlenget varetekt for norskiraner i Danmark

Norskiraneren som har vært fengslet i snart ett år må sitte i varetekt enda lenger. Tingretten i København forlenget fengslingen med fire uker i dag, melder Ritzau. 39-åringen er siktet for planlegging av drap på eksiliranere.

Aftenposten - 19 Jul 19 kl. 09:36

Forlenget varetekt for A$AP Rocky i Sverige

Tingretten i Stockholm har forlenget varetekten for den amerikanske rapperen A$AP Rocky, som ble pågrepet etter en voldsepisode i juni..

NRK - 13 Jun 19 kl. 08:38

Forlenget fellingstillatelse på ulv

Fellingstalletelsen på to to ulver i Nord-Østerdalen blir forlenget. Det bestemte fylkesmannen i går. Fellingstillatelsen ble først gitt 5.

P4 - 28 Aug 19 kl. 11:37

Forlenget varetekt for Lindén

Drapssiktede Makaveli Lindén er varetektsfengslet i åtte nye uker. Lindén er siktet for drapet på Heikki Bjørklund Paltto på Majorstua i Oslo i oktober i fjor. Han skal overføres til Trondheim for tvungen psykiatrisk observasjon i september for å avgjøre om han er strafferettslig tilregnelig..

NRK - 05 May 19 kl. 16:42

Bror til eks-president i varetekt

Ifølgje statleg TV har ein millitær dommar sett bror av Algeries tidlegare president Abdelaziz Bouteflika i varetekt, skriv Reuters. To tidlegare etteretningssjefar skal og ha vorte sette i varetekt..

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 14:41

Suksesstrener fra Bergen forlenget med overraskelseslag

Kjetil Knutsen har forlenget med Bodø/Glimt og blir hovedtrener for eliteserieklubben ut 2022..

NRK - 21 May 19 kl. 04:36

Fem barn døde i amerikansk varetekt

I USA har en 16 år gammel gutt fra Guatemala omkommet i varetekt. Ifølge MSNBC er han den femte som dør siden desember..

P4 - 16 May 19 kl. 12:16

- Barn døde i amerikansk varetekt

En to og et halvt år gammel gutt fra Guatemala døde tirsdag i amerikansk varetekt på grensen mot Mexico. Det melder Washington Post. Mens han var i varetekt etter å ha tatt seg til USA med moren, skal gutten ha ligget på sykehus i to uker.

Aftenposten - 04 Jun 19 kl. 06:14

Tre migranter har dødd i USAs varetekt på tre dager

En 40 år gammel kvinne fra Honduras har blitt den tredje migranten som har mistet livet i amerikansk varetekt de siste tre dagene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Jordras tok garasje i Trøndelag

Eit jordras har tatt med seg ei garasje ved fylkesvei 7104 ved Kolvereid i Trøndelag, melder politiet. Eit bustadhus er også i nærleiken. Naudetatane er på veg..

NRK - 30 minutter siden

Fransk politi brukte tåregass

Opprørspoliti har brukt tåregass mot demonstrantar som protesterte mot president Emmanuel Macron sin økonomiske politikk. Protestbeveginga «dei gule vestane» står bak demonstrasjonane. (NTB).

NRK - 45 minutter siden

Flyet har landet

Flyet som måtte returnere til Oslo Lufthavn har landet, ifølge Avinor. Det var indikasjoner på at det var noe i veien med fuel filteret, og de 176 passasjerene som var på vei til Mallorca vil bli flydd ned i et annet fly..

NRK - 1 time siden

Fly må returnere til Gardermoen

Et Norwegian fly som var på vei til Mallorca må returnere tilbake til Oslo Lufthavn etter indikasjoner på at det er noe i veien med fuel filteret, skriver VG. De 176 passasjerene på flight DY 1736 vil bli fløyet ned med et annet fly..

NRK - 1 time siden

Ny leiar for danske Venstre

Jakob Ellemann-Jensen er den nye leiaren i Venstre, som er Danmark sitt største borgarlege parti, melder NTB. Han avløyser Lars Løkke Rasmussen, som trakk seg førre månad..

NRK - 1 time siden

Frakta til sjukehus etter fallskade

Mannen (69) som fall ned i eit steinbrot i Sokndal i føremiddag, er nå frakta med helikopter til sjukehus. Han fall ned om lag to meter, og det er ennå ukjent kor alvorleg skada han er..

NRK - 1 time siden

Stort reisebyrå kan gå konkurs

Det britiske reiseselskapet Thomas Cook har bede regjeringa om ein redningspakke på 2,4 milliardar kroner. Det skjer etter långjevarane til selskapet har trua med å trekke seg frå planen om korleis selskapet kan gå i pluss att, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

Tåregass mot demonstrantar

Politiet i Hongkong har starta å fyre tåregass mot demonstrantar, melder Reuters. Fleire tusen har samla seg i Tuen Mun laurdag. Det er no over fire månadar sidan demonstrasjonane starta..

NRK - 2 timer siden

Iran ikkje redde for å slå tilbake

– Iran vil angripe og øydelegge dei som angrip oss, seier sjefen for revolusjonsgarden ifølgje Reuters. Iran har nekta for å stå bak angrepet på eit oljeanlegg i Saudi-Arabia. USA skuldar Iran, men Houthi-militsen i Jemen har teke på seg skulda..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt