P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 01:32

P4 - 14 Feb 20 kl. 16:09

Forlenget fengsling etter Prinsdal-drap

De tre mennene som er siktet for drapet på 21 år gamle Halil Kara i Prinsdal i Oslo i januar er varetektsfengslet i fire nye uker.
De tre samtykket i at fengslingsmøtene gikk uten at partene var tilstede.
Politiadvokat Anne-Marie Hustad sier til NRK at dette er en alvorlig sak og en omfattende etterforskning, men at det utover det ikke er noe nytt i saken nå..
Les mer på P4


Les mer om:
Halil Kara, Prinsdal, Oslo, Anne-Marie Hustad, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forlenget, fengsling, etter, Prinsdal-drap
P4 - 24 Jan 20 kl. 11:50

Ny person siktet i Prinsdal-saken

En 20 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap i forbindelse med Prinsdal-drapet. Det opplyser politiet til VG. Fra før er tre personer siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann ble skutt i hodet ved Prinsdal i Oslo fredag 10.

P4 - 14 Jan 20 kl. 14:02

Siktet for drapet i Prinsdal

Mannen, som er siktet for drap eller medvirkning til drap på 21 år gamle Halil Kara på Prinsdal i Oslo er ennå ikke pågrepet. Kara ble skutt og drept ved Prinsdal Grill sent fredag kveld..

P4 - 16 Jan 20 kl. 08:46

Frykter gjengkonflikt etter Prinsdal-drap

Politiet frykter personer i gjengmiljøer i Oslo skal ordne opp seg i mellom etter drapet på Prinsdal i Oslo. I går pågrep og siktet politiet en 18 år gammel mann for drapet på en 21 år gammel mann på Prinsdal i Oslo forrige fredag. 18-åringen har ifølge TV2 bånd til den kriminelle gjengen Young Bloods.

NRK - 14 Jan 20 kl. 14:03

Ung man siktet for Prinsdal-drap

En ung mann er siktet for drapet på en 21-åring i Prinsdal i Oslo. Den siktede er ennå ikke pågrepet, opplyste politiet på en pressekonferanse i dag. 21 år gamle Halil Kara ble skutt og drept ved Prinsdal Grill sørøst i Oslo seint fredag kveld..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 21:22

Pågripelse og ny siktelse i Prinsdal-drapet

En mistenkt nummer to er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap i Prinsdal. Den første mannen som ble siktet, er ennå ikke pågrepet..

VG - 11 Jan 20 kl. 12:14

Politiet om drap på Prinsdal: Fremstår målrettet

Ingen er pågrepet etter drapet på Prinsdal natt til lørdag. Fremstår som et målrettet drap på 21-åringen, sier politiet..

NRK - 11 Jan 20 kl. 12:18

Ingen pågrepne etter drap

Ingen er så langt pågrepet etter drapet i Prinsdal. Det sa politiet i Oslo på en pressekonferanse lørdag. En mann i 20-årene døde etter at han ble skutt i Prinsdal sent fredag kveld.

VG - 14 Jan 20 kl. 14:01

Prinsdal-drapet: Ung mann fra Oslo siktet for drapet

En ung mann er siktet for drap eller medvirkning til drap etter 21 år gamle Halil Kara ble drept i Prinsdal. Mannen er foreløpig ikke pågrepet..

NRK - 24 Jan 20 kl. 11:50

Enda en siktet for Prinsdal-drapet

En 20 år gammel mann er pågrepet og siktet i forbindelse med Prinsdal-drapet, opplyser politiet. Fra før er tre menn fra Oslo siktet for drap eller medvirkning til drap på Halil Kara fredag 10. januar..

P4 - 24 Jan 20 kl. 15:50

Fengslet i fire uker

Den 20 år gamle mannen som i dag ble siktet etter Prinsdal-drapet, varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud. Han er siktet for å ha hjulpet den antatte hovedmannen med å flykte fra Norge etter drapet. Mannen innrømmer ikke straffskyld.

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Koronavirus på Tenerife

En italiensk statsborger som befinner seg på Tenerife har fått påvist koronaviruset. Det bekrefter presidenten på kanariøyene nå i kveld. Det vil bli tatt nye prøver i Madrid i morgen.

P4 - 3 timer siden

Premier League-resultater

En kamp er spilt i Premier League i kveld. Det så lenge ut til at West Ham skulle gi Liverpool problemer på hjemmebane, men en keepertabbe gav til slutt Liverpool seieren 3 - 2..

P4 - 2 timer siden

Flåmsbanen stengt også tirsdag

Flåmsbanen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland holdes stengt også i morgen, tirsdag på grunn av omfattende skader. Det opplyser Bane Nor nå i kveld. Flåmsbanen ble stengt i helgen på grunn av et ras som rev med seg kontaktledningen..

P4 - 2 timer siden

Nevada-resultater klare

De endelige resultatene etter demokratenes nominsajonsvalg i Nevada er nå klare. Bernie Sanders ble den store vinneren med 46, 8 prosent av stemmene. Joe Biden fikk 20,2 prosent av stemmene mens Pete Buttigieg endte med 14,3 prosent av stemmene..

P4 - 2 timer siden

SAS flyr hjem sandfaste nordmenn

SAS flyr nå opptil 360 værfaste passasjerer hjem fra Kanariøyene i kveld, etter at flyene har gjennomgått en teknisk sjekk. Fortsatt er det uklart når de resterende flyene blir klare til å fly igjen. To av flyene flyr i kveld, mens ett tar av i morgen tidlig oplyser pressesjefene i SAS til Dagbladet nå i kveld..

P4 - 3 timer siden

Røde tall på amerikanske børser

Frykten for at koronaviruset skal spre seg globalt sendte de amerikanske børsene kraftig ned i dag. Da børsene stengte i kveld viste de røde tallene det største fallet på to år. Industriindeksen Dow Jones falt med 3,56 prosent skrive CNBC..

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en ulykke der bilen de satt i havnet på taket i en sving. Bilen har store materielle skader. Politiet vet foreløpig lite om hendelsesforløpet og skadeomfanget..

P4 - 3 timer siden

Sengepost stengt på grunn av Norovirus

En overvåkingsenhet og sengepost på Rikshospitalet er stengt på grunn av Norovirus. Strenge hygieniske tiltak er iverksatt for å hindre ytterligere spredning opplyser sykehuset til VG..

P4 - 3 timer siden

1 av 3 vil flytte sørover

1 av 3 ungdommer vurderer å flytte fra Nord-Norge. Det viser en undersøkelse gjort av InFact på oppdrag for NRK. 16,5 prosent av unge i aldreren 18 - 29 år sier de vil flytte, nesten 15 prosent er usikre på hvor de kommer til å bo de neste årene viser undersøkelsen.

P4 - 4 timer siden

Fem sivile drept i Syria

Fem sivilie er i dag drept i et russisk luftangrep iIdlib-provinsen i Syria. Det melder Syrian Observatory for Human Rights. FN advarer mot at kampene i området nå nærmer seg leirene der internt fordrevne syrer befinner seg melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt