NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 13:01

NRK - 13 Jun 19 kl. 08:38

Forlenget fellingstillatelse på ulv

Fellingstalletelsen på to to ulver i Nord-Østerdalen blir forlenget. Det bestemte fylkesmannen i går. Fellingstillatelsen ble først gitt 5. juni, og er nå forlenget til mandag 17. juni,skriver Arbeidets rett..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord, Arbeidets

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forlenget, fellingstillatelse, ulv
NRK - 20 Jun 19 kl. 22:07

Fellingstillatelse på bjørn

Det er gitt fellingstillatelse på en bjørn i Sør-Varanger i Finnmark. Reineiere og sauebønder har kontaktet Fylkesmannen flere ganger den siste tiden fordi de har vært bekymret for at bjørnen skulle gjøre skade, skriver Nationen..

P4 - 16 Jun 19 kl. 15:05

Fellingstillatelse på bjørn

Det er gitt fellingstillatelse på en bjørn i Hattfjelldal i Nordland. Fredag ble tre sau tatt av bjørn i området, skriver avisen Helgelendingen. Bjørner i området kommer som oftest fra Sverige..

P4 - 09 Aug 19 kl. 15:36

Fellingstillatelse på ulv

Fylkesmannen i Agder gir fellingstillatelse på ulv. Det skjer etter at en sauebonde oppdaget bitemerker etter rovdyr på en sau, melder Lister24. Fellingstillatelsen gjelder for Lyngdal, Kvinesdal, Hægebostad og Åseral kommuner..

NRK - 28 Nov 19 kl. 16:02

Forlenget fengsling

En 20 år gammel mann har fått forlenget varetektsfengsling fram til 3. januar neste år for drapsforsøket på ei kvinne i Ringebu den 30. oktober i år.

NRK - 14 Feb 20 kl. 16:10

Forlenget varetektsfengsling

Politiet fikk fredag medhold i sin begjæring om forlenget varetekt for de tre mennene som er siktet for drapet på Halil Kara (21) i Oslo i januar..

Aftenposten - 13 Dec 19 kl. 15:00

Viking-spiller forlenget kontrakten

Viljar Vevatne forlenget med Viking..

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 14:41

Suksesstrener fra Bergen forlenget med overraskelseslag

Kjetil Knutsen har forlenget med Bodø/Glimt og blir hovedtrener for eliteserieklubben ut 2022..

Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 17:32

Brann-spiller forlenget kontrakten: – Et forbilde

Amer Ordagic (26) har forlenget sin Brann-avtale..

Aftenposten - 19 Jul 19 kl. 09:36

Forlenget varetekt for A$AP Rocky i Sverige

Tingretten i Stockholm har forlenget varetekten for den amerikanske rapperen A$AP Rocky, som ble pågrepet etter en voldsepisode i juni..

Aftenposten - 14 Dec 19 kl. 15:28

Liverpool slapp med skrekken – forlenget ellevill rekke

Serieleder Liverpool imponerte ikke, men forlenget sin rekke uten tap da de slo tabelljumbo Watford..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Korona-smitte i Kroatia

Kroatia har fått sin første tilfelle av koroniaviruset covid-19. det bekrefter statsminister Plentovic, melder Reuters. Dermed er viruset spredt til i alt 35 lanf utenom Kina..

NRK - 15 minutter siden

– Irans visehelseminister smittet

Irans visehelseminister skal ha testet positivt på det nye koronaviruset, melder nyhetsbyrået AFP. 15 personer er døde som følge av viruset i Iran, og 95 er smittet..

NRK - 15 minutter siden

Dødsulykke på E39 i Rogaland

Føreren av en personbil omkom i en kollisjon med en trailer på E39 ved Tronvik i Lund kommune i Rogaland tirsdag formiddag. Veien er stengt..

NRK - 1 time siden

Jahn Teigen hedres med statue

I hjembyen Tønsberg hedres Jahn Teigen med en statue. Artisten døde i går kveld på Ystad sykehus i Skpne hvor han har bodd de siste årene..

NRK - 1 time siden

Død person funnet i Trondheim

Politiet i Trøndelag melder at en død person er funnet på Ranheim. Det blir betegnet som et mistenkelig dødsfall. Politiet er på stedet og undersøker..

NRK - 1 time siden

Egypts Hosni Mubarak er død

Egypts tidligere president Hosni Mubarak er død, 91 år gammel, melder Reuters, som siterer egyptisk statlig fjernsyn. Han var president fra 1981 til 2011 da han ble styrtet under folkeoppstanden som ble kalt «den arabiske våren»..

NRK - 1 time siden

Død person funnet på Ranheim

En død person er funnet på Ranheim i Trondheim. Politiet er på stedet og undersøker hva som har skjedd..

NRK - 6 timer siden

Nekter skyld for to drap på Rv15

En 55-årig mann som er tiltalt for å ha kjørt ihjel to kvinner som gikk tur på en gangvei langs riksveg 15 i Kjølsdalen i Nordfjord i jula 2018, nekter straffskyld. Mannen kjørte i amfetaminrus og mistet kontrollen over bilen..

NRK - 1 time siden

Frifant mann i barnebrud-sak

Ein 29 år gamal irakisk mann er frifunnen i lagmannsretten for å ha forsøkt å gifte seg med ei 14 år gamal jente på Sunnmøre. Mannen var også tiltalt for seksuell omgang. Fleirtalet i retten meiner jentas alder er så usikker at mannen må frifinnast..

NRK - 1 time siden

Smelteverk får bot etter ulykke

Metallco Aluminum AS ilegges et forelegg på 2.500.000 kroner for brudd på arbeidsmiljøloven, og pålegges også å betale 653.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt