P4 > Nyheter

Saturday, 24 August, 19:37

P4 - 14 Aug 19 kl. 12:34

Forlenger sikkerhetstiltak

Sikkerhetstiltakene som ble innført nasjonalt etter skytingen ved al-Noor moskeen i Bærum lørdag er forlenget ut neste uke.
Politiet opplyser at det ikke foreligger noen konkrete trusler, men at det er snakk om forebyggende tiltak.
Blant annet skal det være økt tilstedeværelse og bevæpning av innsatspersonell ved større muslimske arrangementer..
Les mer på P4


Les mer om:
noor, Bærum

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forlenger, sikkerhetstiltak
Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 12:30

Politiet forlenger ekstra sikkerhetstiltak etter angrep på moské

Politidirektoratet forlenger forebyggende sikkerhetstiltak som økt tilstedeværelse og bevæpning i forbindelse med større muslimske arrangementer ut neste uke..

NRK - 09 May 19 kl. 15:35

Sverige forlenger grensekontroll

Den svenske regjeringen forlenger den skjerpede grensekontrollen fram til november på grunn av trusselbildet i landet..

Hegnar.no - 27 Jun 19 kl. 16:57

Forlenger kanselleringer av Boeing 737 Max-flyreiser

Forlenger til oktober..

Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 08:52

Bjarne Berntsen forlenger med Viking

Vikings suksesstrener forlenger med to år..

NRK - 09 Jul 19 kl. 21:13

Forlenger kriseplan

Luftambulansetjenesten forlenger kriseplanen for ambulansefly i Nord-Norge, ettersom treningen av besetningen har tatt mer tid enn forventet, skriver VG. Det innebærer at innleie av to jetfly og innleie av Forsvarets ambulansehelikopter er forlenget..

NRK - 19 Jul 19 kl. 13:15

Forlenger arrest av oljetanker

Gibraltars høyesterett forlenger arrestasjonen av en iransk oljetanker med 30 dager. Det opplyser lokale myndigheter i følge AFP. Grace 1 ble tatt kontroll over etter mistanke om at den skulle frakte olje til Syria.

Hegnar.no - 19 Jul 19 kl. 13:44

Gibraltar forlenger arresten av Iransk oljetanker

Gibraltars høyesterett forlenger arrestasjonen av en iransk oljetanker med 30 dager, opplyser lokale myndigheter..

P4 - 15 Jul 19 kl. 11:49

- Vitaminer og kosttilskudd forlenger ikke livet

Vitamin- og kosttilskudd har liten effekt på helsen. Det slår forskere fra to universiteter i USA fast etter å ha undersøkt hvordan slike tilskudd påvirker helse og levealder, melder NTB. De har undersøkt 16 ulike tilskudd og ingen av dem forlenger livet..

NRK - 28 Jun 19 kl. 14:42

Ødegaard forlenger med Real Madrid

Martin Ødegaard forlenger kontrakten med Real Madrid med to år frem til 2023. Det skriver den spanske avisen Diario Vasco. Samtidig blir Real Sociedad neste stoppested for 20-åringen, som skal være klar fra første dag i klubbens sesongoppkjøring..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

- Telefonspor viste at han kjent til dødsfallet

Spor på mobilen til 27-åringen som er siktet for drapet i Åsane i Bergen 1. juni skal vise at han kjente til dødsfallet. Denne uken opplyste politiet at mannen er pågrepet og siktet for drap.

P4 - 30 minutter siden

Skutt mot på åpen gate

En mann ble skutt etter på gaten på Grünerløkka i Oslo i kveld. Mannen har forklart at en mann siktet på ham og skjøt fra en balkong, men han ble ikke skadet. Politiet gikk til væpnet aksjon, og pågrep en mann i 30-årene inne i leiligheten.

P4 - 30 minutter siden

Rasistiske meldinger mot Rashford

Manchester United-spiss Marcus Rashford er utsatt for en rekke rasistiske meldinger på sosiale medier etter at han bommet på straffe i 2-1-tapet mot Crystal Palace i dag. Tidligere denne uken skjedde det samme med Uniteds midtbanestjerne Paul Pogba. United-manager Ole Gunnar Solskjær sier til VG at det er galskap at dette skjer i 2019, og at han ikke har ord..

P4 - 2 timer siden

Palace-seier på Old Trafford

Crystal Palace slo Manchester United 2-1 på bortebane - Palace avgjorde kampen to minutter på overtid. Watford - West Ham 1-3 Sheffield United - Leciester 1-2 Og Brighton - Southampton 0-2.

P4 - 1 time siden

Væpnet aksjon i Oslo

Væpnet politi har gått til aksjon mot en leilighet ved Grünerløkka i Oslo. En person har forklart at han ble truet med våpen, men vedkommende er ikke skadet. Det er meldt om skudd, men dette er ikke bekreftet.

P4 - 2 timer siden

MC-fører omkom

En motorsykkelfører mistet livet etter en ulykke ved Ålgård i Rogaland sent i ettermiddag. Ifølge politiet har motorsyklisten trolig kjørt inn i autovernet. Veien vil trolig bli stengt på stedet i lang tid..

P4 - 2 timer siden

- Distriktene er vinneren

- Distriktene kommer klart best ut av regjeringens bompengeavtale. Det mener direktør i Transportøkonomisk institutt, Kjell Werner Johansen, som i dag har studert de mange tiltakene i avtalen de fire regjeringspartiene ble enige om i går kveld. Han sier til NRK at satsingen på å kutte bompenger på flere store samferdselsprosjekter rundt om i landet er det folk vil merke i størst grad.

P4 - 2 timer siden

- Johnsen RBK-klar

Landslagsspiss Bjørn Maars Johnsen skal nå være klar for et utlån til Rosenborg, det melder VG. 27-åringen skal være klar for et fire måneder langt utlån fra nederlandske AZ Alkmaar, og ifølge avisen presenteres han i forbindelse med Rosenborg-Stabæk på Lerkendal i kveld..

P4 - 3 timer siden

- Puslete bomløsning

- Bompengeløsningen til regjeringen er puslete. Det mener Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum. Han sier til VG at det virker som om det blir en løsning som sentraliserer enda mer samferdselsmidler til de største byene.

P4 - 3 timer siden

Politimester flyttes

Politimester i Øst politidistrikt Steven Hasseldal flyttes til Politidirektoratet. Det skjer etter at det i går ble kjent at han har innledet et nært vennskap til en kollega. Visepolitimester Ida Øystese blir konstituert som politimester..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt