P4 > Nyheter

Wednesday, 29 January, 21:02

P4 - 14 Aug 19 kl. 12:34

Forlenger sikkerhetstiltak

Sikkerhetstiltakene som ble innført nasjonalt etter skytingen ved al-Noor moskeen i Bærum lørdag er forlenget ut neste uke.
Politiet opplyser at det ikke foreligger noen konkrete trusler, men at det er snakk om forebyggende tiltak.
Blant annet skal det være økt tilstedeværelse og bevæpning av innsatspersonell ved større muslimske arrangementer..
Les mer på P4


Les mer om:
noor, Bærum

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forlenger, sikkerhetstiltak
Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 12:30

Politiet forlenger ekstra sikkerhetstiltak etter angrep på moské

Politidirektoratet forlenger forebyggende sikkerhetstiltak som økt tilstedeværelse og bevæpning i forbindelse med større muslimske arrangementer ut neste uke..

NRK - 09 May 19 kl. 15:35

Sverige forlenger grensekontroll

Den svenske regjeringen forlenger den skjerpede grensekontrollen fram til november på grunn av trusselbildet i landet..

Hegnar.no - 27 Jun 19 kl. 16:57

Forlenger kanselleringer av Boeing 737 Max-flyreiser

Forlenger til oktober..

Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 08:52

Bjarne Berntsen forlenger med Viking

Vikings suksesstrener forlenger med to år..

NRK - 30 Sep 19 kl. 17:27

Forlenger oppholdsforbud på Frøya

Vindmøllemotstandere på Frøya får fortsatt ikke lov til å oppholde seg på anleggsområdet. Politiet forlenger oppholdsforbudet til 31. oktober.

P4 - 26 Nov 19 kl. 07:14

Moskeer med nye sikkerhetstiltak

Flere moskeer har innført sikkerhetstiltak etter terrorangrepet mot moskeen i Bærum. Blant annet er vektere eller frivillige vakter til stede under fredagsbønnen. Noen har også montert overvåkingskamera eller kodelås, viser en rundspørring Vårt Land har gjort blant moskeer i Norge..

NRK - 13 Dec 19 kl. 21:23

FN forlenger Palestina-hjelp

FN forlenger oppdraget til UNRWA, hjelpeorganisasjonen for palestinske flyktninger, fram til 2023, melder AFP. Det til tross for sterk mostand fra USA og Israel. USA støttet i mange år organisasjonen, men kuttet støtten i fjor..

NRK - 05 Sep 19 kl. 17:16

Forlenger varetekt for norskiraner

Tingretten i København forlenger varetektsfengslingen for en norskiraner som har vært fengslet i snart ett år, melder Ritzau. Mannen er siktet for planlegging av drap på eksiliranere. Selv avviser han aklagene..

Aftenposten - 06 Dec 19 kl. 08:33

Norges landslagssjef forlenger

Lars Lagerbäck og Per Joar Hansen forlenger sine kontrakter som landslagssjef og assistenttrener for Norge.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Trekker støtten til nedleggelse

Oslo bystyre har i dag vedtatt å trekke støtten til nedleggelse av Ullevål sykehus og bygge nytt sykehus på Gaustad. Oslo kommune skal nå be om at Helse Sør-Østs sykehusplaner for Gaustad settes på vent til fortsatt drift av Ullevål er tilstrekkelig utredet. Det nye flertallet har reversert Høyre og Aps vedtak fra 2018 om støtte til planene om å legge ned sykehuset..

P4 - 15 minutter siden

Slått med balltre

En person ble slått med balltre i Sagdalen i Lillestrøm i kveld. Politiet søker nå etter fire gjerningspersoner som skal ha løpt fra steder, melder politiet i Øst. Den fornærmede personen blødd mye da politiet kom fram, men skadeomfanget er uklart..

P4 - 15 minutter siden

Frp med god måling

Frp passeser Senterpartiet for første gang på ett år i en ny måling. På målingen som er gjort for Vårt Land får Frp en oppslutning på 14,7 prosent, noe som opp med 2,9 prosentpoeng. Senterpartiet faller hele 5,7 prosentpoeng og får 2,8 prosent på målingen.

P4 - 1 time siden

Nytt krisemøte

Verdens helseorganisasjon innkaller nå til nytt krisemøte i morgen om spredningen av coronaviruet. Viruset sprer seg stadig videre og i dag ble det første tilfellet også bekreftet i Norden da en person har fått påvist lungeviruset i Finland. WHO skal nå på nytt ta stilling til om viruset skal betegnes som en internasjonal helsekrise.

P4 - 1 time siden

Vil stanse Bolton-bok

Det hvite hus har nå sendt et brev til John Bolton for å forsøke å stanse den kommende boken hans. Det melder CNN. Lekkasjene fra boken til Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver har nemlig ført til usikkerhet om det skal kalles inn vitner eller ikke.

P4 - 2 timer siden

Sa ja til brexitavtale

EU-parlamentet har i ettermiddag stemt for brexitavtalen til Storbritannia. Avstemningen i Brussel var det siste formelle steget, dermed forlater britene EU med en avtale fredag denne uken. Norge har, sammen med Island og Liechtenstein, forhandlet frem en egen avtale med Storbritannia.

P4 - 2 timer siden

Trump har signert ny handelsavtale

USAs president Donald Trump har nå signert en ny handelsavtale med Mexico og Canada. Forhandlingene om den nye nordamerikanske handelsavtalen har pågått i lang tid, og avtalen erstatter frihandelsavtalen Nafta, som ble inngått i 1994. Trump tidligere uttalt at Nafta har ført til at arbeidsplasser er blitt flyttet ut av USA..

P4 - 2 timer siden

Fly blendet av laser

Flere piloter meldt fra til flytårnet ved Tromsø Lufthavn at fly har blitt blendet av laser fra Ringvassøy i kveld. Politiet er oppgitt og mener det bør være unødvendig å nok en gang fortelle hvor farlig dette er for pilotene i cockpit..

P4 - 3 timer siden

WWF vant i retten

To av tre vedtak om ulvefelling i 2017 var ugyldige. Det har Borgarting lagmannsrett bestemt. Verdens Naturfond, WWF, saksøkte i 2017 staten fordi de mener den norske rovdyrforvaltningen strider med Grunnloven, naturmangfoldloven og Bernkonvensjonen.

P4 - 3 timer siden

- Håper flere anmelder seksuallovbrudd

- Store, krevende overgrepssaker gjør at man ikke klarer å få ned saksbehandlingstiden på seksuallovbrudd. Det sier leder for straffesaksseksjonen Harald Bøhler i Politidirektoratet. Foreløpige tall fra politiet viser at saksbehandlingstiden i fjor var på 243 dager - en økning på 34 dager på ett år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt