NRK > Nyheter

Friday, 13 December, 01:05

NRK - 12 Nov 19 kl. 17:26

Forlenga fengsling for drapsiktede

De to mennene som er sikta for drapet på Cathrine Sand i Trondheim, må sitte i fire nye uker i varetekt. To av dem i full isolasjon. Den 39 år gamle kvinnen ble funnet hardt skadd i en leilighet på Lademoen i slutten av oktober..
Les mer på NRK


Les mer om:
Cathrine Sand, Trondheim, Lademoen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forlenga, fengsling, for, drapsiktede
NRK - 02 Dec 19 kl. 11:29

Får forlenga frist for rapport

Ekspertgruppa som Nav har sett saman etter trygdeskandalen har fått éi veke forlenga frist med å levere sin rapport, melder NTB. Det vil seie at dei leverer granskinga si om feiltolkninga av trygdereglane 10. desember..

NRK - 09 Oct 19 kl. 16:30

– Innforstått med fengsling

Krekars advokat Brynjar Meling sier hans klient begjærte seg løslatt i dagens fengslingsmøte, men var innforstått med videre fengsling. – Det var viktig å ikke samtykke på prinsipielt grunnlag, da han aldri har noe med terror eller Italia å gjøre..

P4 - 22 Aug 19 kl. 22:34

Siktede fremstilles for fengsling

Mannen i 20-årene som er siktet for å ha drept en 43 år gammel mann i Åsane blir fremstilt for fengsling i morgen. Mannen ble pågrepet i går og han er avhørt av politiet. 43-åringen ble funnet død på parkeringsplassen utenfor en Rema 1000-butikk 1.

P4 - 23 Oct 19 kl. 12:46

Samtykker til fengsling

Mannen som er siktet etter knivdrapet i Drammen i går kveld samtykker til fire ukers fengsling. Det opplyser Sør-Øst politidistrikt til VG. Det blir derfor ikke rettsmøte.

P4 - 25 Oct 19 kl. 05:21

Ber om ny fengsling i Osen-saken

Politiet vil be om videre fengsling av polakken som er siktet for overfallet på mangemillionær Reidar Osen i Bergen i 2015. 35-åringen ble pågrepet i slutten av august som følge av et DNA-gjennombrudd. Ifølge Bergens Tidende er to andre polske også menn mistenkt i saken..

NRK - 25 Jul 19 kl. 18:10

Krever fengsling i fire nye uker

Politiet krever videre fengsling av mannen som er siktet for å ha drept foreldrene sine på Sotra i juni. Kravet om forlenget varetektsfengsling i fire uker begrunnes med at det er gjentakelsesfare. Fengslingsmøtet holdes fredag, melder NTB..

P4 - 18 Nov 19 kl. 19:53

Fremstilt for fengsling etter vold

Politiet ber om varetektsfengsling i to uker for tre menn som er siktet i en voldssak på Gran i Oppland lørdag kveld. To menn og tre kvinner skal ha blitt utsatt for vold i en privatbolig, men ble ikke alvorlig skadd. De tre er siktet for grov kroppskrenkelse og grove trusler og ble fremstilt for fengsling i Gjøvik tingrett i ettermiddag..

P4 - 28 Nov 19 kl. 06:07

Drapssiktet samtykker til fengsling

Den 30 år gamle mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 50-årene på Jeløya i Moss samtykker til fengsling. Det opplyser forsvareren hans til TV2. Mannen vil bli framstilt for varetekt i dag eller i morgen.

P4 - 25 Jul 19 kl. 18:43

Ber om videre fengsling

Politiet krever fengsling i fire nye uker for mannen som er siktet for å ha drept foreldrene sine på Sotra i juni. Kravet om forlenget varetektsfengsling begrunnes med at det er gjentakelsesfare, skriver Bergens Tidende. Ekteparet døde etter flere knivstikk, viser foreløpig obduksjonsrapport.

NRK - 14 Aug 19 kl. 12:30

Nasjonale tryggingstiltak held fram

Politidistrika har fått beskjed om at dei nasjonale tiltaka etter skytinga ved al-Noor Islamic Center i Bærum er forlenga ut neste veke. Det handlar blant anna om auka nærvær og væpning i samband med større muslimske arrangement..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fornøyd med tydelig resultat

Frankrike synes det er bra at det ligger an til et tydelig flertall i Storbritannia. – Dersom valgdagsmålingen blir bekreftet, vil det innebære et klart flertall, noe Storbritannia har manglet i flere år, sier europaminister Amelie de Montchalin..

NRK - 1 time siden

Vil ikke ta seieren på forskudd

Utenriksminister Dominic Raab sier det ser ut til at behovet for å avslutte usikkerheten har vunnet gjennom.Dominic Raab sier til BBC at han ikke vil ta seieren til De konservative på forskudd. På en valgdagsmåling får partiet et klart flertall..

NRK - 1 time siden

Trapper ned søket etter norsk gutt

Islandske letemannskaper leter fortsatt etter en norsk gutt som forsvant i ei elv nord i landet onsdag. Natt til fredag trappes søket ned på grunn av været. Gutten skal ha blitt tatt av en bølge og forsvant ut i elva Núpá, skriver kringkasteren RUV..

NRK - 1 time siden

Sturgeon: Dystert for landet

SNP-leder Nicola Sturgeon sier det bra for partiet, men at situasjonen for landet vil være dyster dersom valgresultatet blir som valgdagsmålingen viser. SNP er tilhenger av fortsatt EU-medlemskap..

NRK - 1 time siden

Leter etter norsk gutt i elv

Islandske letemannskaper leter fortsatt etter en norsk gutt som forsvant i ei elv nord i landet onsdag. Natt til fredag trappes søket ned på grunn av været. Gutten skal ha blitt tatt av en bølge og forsvant ut i elva Núpá, skriver kringkasteren RUV..

NRK - 1 time siden

Seks døde kropper henter ut

Myndighetene på New Zealand har hentet ut kroppene til seks døde fra vulkanøya White Island etter vulkanutbruddet mandag. Det melder nyhetsbyrået AFP. To andre personer er savnet, men de antas å være omkommet..

NRK - 1 time siden

Tre Babcock-fly tilbake i tjeneste

Tre av Babcocks ambulansefly er reparert og ble satt inn i tjeneste igjen torsdag kveld, opplyser Babcock til iTromsø. Fire av Babcocks ambulansefly har vært ute av drift siden fredag på grunn av teknisk feil..

NRK - 2 timer siden

Johnson ligger an til å vinne

Statsminister Boris Johnson ligger an til å vinne valget i Storbritannia og får rent flertall, ifølge BBCs valgdagsmåling. De konservative ligger an til å få et overveldene flertall med 368 seter, Labour får 191 seter..

NRK - 2 timer siden

Dømt for overgrep mot mindreårig

En mann i 20-årene er i Lofoten tingrett dømt til fire år og tre måneders fengsel for seksuell omgang med en jente under 14 år, melder NTB. Overgrepene skjedde høsten 2012. Mannen var da i slutten av tenårene og fem-seks år eldre enn jenta..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt