NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 11:16

NRK - 12 nov. 19 kl. 17:26

Forlenga fengsling for drapsiktede

De to mennene som er sikta for drapet på Cathrine Sand i Trondheim, må sitte i fire nye uker i varetekt. To av dem i full isolasjon. Den 39 år gamle kvinnen ble funnet hardt skadd i en leilighet på Lademoen i slutten av oktober..
Les mer på NRK


Les mer om:
Cathrine Sand, Trondheim, Lademoen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forlenga, fengsling, for, drapsiktede
NRK - 31 mars 20 kl. 07:26

Forlenga fengsling for drapssikta

Mannen som er sikta for drap i Florø i april i fjor, er varetektsfengsla i fire nye veker. Den drapssikta mannen i 20-åra har tidlegare vedgått at han slo ein mann i 40-åra med ein metallgjenstand i hovudet då han kjende seg trua på livet..

NRK - 02 des. 19 kl. 11:29

Får forlenga frist for rapport

Ekspertgruppa som Nav har sett saman etter trygdeskandalen har fått éi veke forlenga frist med å levere sin rapport, melder NTB. Det vil seie at dei leverer granskinga si om feiltolkninga av trygdereglane 10. desember..

NRK - 14 april 20 kl. 09:39

Venter åtte prosent nedgang

Etter at Frankrike forlenga strenge smitteverntiltak, seier finansministeren i landet, Bruno Le Maire, at økonomien truleg vil krympa med åtte prosent i år. Koronatiltaka i landet er forlenga med ein månad til 11. mai..

NRK - 04 feb. 20 kl. 22:13

Forlenga fengsling for drapssikta

Mannen i 20-åra som er sikta for drapet i Florø i april, må sitje nye åtte veker i varetekt. Politiet er ferdige med etterforskinga etter at ein mann i 40-åra blei drepen. To menn er sikta, og den eine blei sleppt fri etter to månader i varetekt..

NRK - 09 okt. 19 kl. 16:30

– Innforstått med fengsling

Krekars advokat Brynjar Meling sier hans klient begjærte seg løslatt i dagens fengslingsmøte, men var innforstått med videre fengsling. – Det var viktig å ikke samtykke på prinsipielt grunnlag, da han aldri har noe med terror eller Italia å gjøre..

P4 - 22 aug. 19 kl. 22:34

Siktede fremstilles for fengsling

Mannen i 20-årene som er siktet for å ha drept en 43 år gammel mann i Åsane blir fremstilt for fengsling i morgen. Mannen ble pågrepet i går og han er avhørt av politiet. 43-åringen ble funnet død på parkeringsplassen utenfor en Rema 1000-butikk 1.

NRK - 20 mai 20 kl. 16:39

Vil senke terskelen for fengsling

Frps justispolitiske talsperson Per-Willy Amundsen mener det er et stort behov for sterkere sanksjonsmuligheter overfor unge som begår kriminalitet. Å senke terskelen for fengsling som sanksjonsform for barn under 18 år er ett av ti forslag..

NRK - 26 juni 20 kl. 13:49

Forlenget fengsling

Mannen som er siktet for å ha drept en mann i Nittedal er fengslet i fire nye uker. Det opplyser politiadvokat Aud Gravås til NRK. Mannen har erkjent de faktiske forholdene og har samtykket til forlenget fengsling, sier forsvarer Cato Johannessen..

P4 - 25 okt. 19 kl. 05:21

Ber om ny fengsling i Osen-saken

Politiet vil be om videre fengsling av polakken som er siktet for overfallet på mangemillionær Reidar Osen i Bergen i 2015. 35-åringen ble pågrepet i slutten av august som følge av et DNA-gjennombrudd. Ifølge Bergens Tidende er to andre polske også menn mistenkt i saken..

P4 - 23 okt. 19 kl. 12:46

Samtykker til fengsling

Mannen som er siktet etter knivdrapet i Drammen i går kveld samtykker til fire ukers fengsling. Det opplyser Sør-Øst politidistrikt til VG. Det blir derfor ikke rettsmøte.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 timer siden

Smittet gikk på treningssenter

Tre personer i Halden er smittet med koronaviruset. En av dem trente på et treningssenter i kommunen før vedkommende visste om smitten. Et av tilfellene ble trolig smittet i Askim der et koronautbrudd ble kjent denne uken, opplyser kommunen..

NRK - 10 minutter siden

Minst åtte drept i Mogadishu

Minst 8 personer er drept og 14 skadd i en eksplosjon like ved en militærbase i den somaliske hovedstaden Mogadishu. Ifølge lokale kilder er det snakk om en bilbombe. Det melder Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Ber festdeltakere gå i karantene

Oslo kommune ber alle de som har deltatt på de samme festene som de 35 koronasmittede personene i Oslo vest om å gå i ti dagers karantene. – Det er cirka 190 nærkontakter fra fire fester i Bydel Vestre Aker, opplyser kommunen ifølge NTB..

NRK - 10 minutter siden

Minst 8 drept i Mogadishu

Minst 8 personer er drept og 14 skadd etter en eksplosjon like ved en militærbase i den somaliske hovedstaden Mogadishu. Ifølge lokale kilder er det snakk om en bilbombe. Det melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Eksplosjon ved somalisk militærbase

En bilbombe har eksplodert ved en militærbase i området Warta-Nabadda i den somaliske hovedstaden Mogadishu, opplyser lokalt politi til nyhetsbyrået AP. Det er uklart om noen er skadd..

NRK - 1 time siden

Stans i t-banetrafikken på Oslo S

T-banetrafikken er stengt i alle retninger og stasjonsområdet på Oslo sentralstasjon er tømt for folk etter en hendelse på t-banen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Fortsatt smitteøkning i Russland

I Russland er det registrert 5212 nye smittetilfeller og 129 koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, melder nyhetsbyrået Reuters. Forrige døgn lå tallene på 5241 smittetilfeller og 119 dødsfall..

NRK - 1 time siden

Sverige: To mindreårige knivstukket

To mindreårige personer er skadd etter å ha blitt knivstukket i Tyresö utenfor Stockholm i natt, melder Aftonbladet. En av dem skal være ei jente i tenårene. En mindreårig person er pågrepet og mistenkt for mordforsøk..

NRK - 1 time siden

SAS-passasjerer må i karantene

Passasjerene på SAS-flyet som kom fra Frankrike natt til lørdag må i karantene. Det opplyser Helsedepartementet til NRK. De viser til at karantenekravet gjaldt «fra og med midnatt»..

NRK - 2 timer siden

35 festdeltakere i Oslo smittet

Til sammen 35 festdeltakere er bekreftet smittet etter de fire festene i Oslo vest, sier bydelsdirektør i Vestre Aker, Elisabeth Vennevold til VG. Samtidig sier hun at de har avdekket flere fester i Oslo og på Nesodden hvor folk kan ha blitt smittet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt