NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:33

NRK - 16 Jan 19 kl. 23:35

Forklarte seg om torpedo-angrep

Et ektepar som ble vekket av to maskerte menn med slegge i 2012, forklarte seg om den dramatiske natten i retten i dag. Christer Tromsdal og en annen mann er tiltalt for å ha bestilt et angrep mot en meddommer som bor i nabohuset..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tromsdal

Dele artikeln

359 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forklarte, segom , torpedo-angrep
NRK - 13 Jun 19 kl. 09:08

Norskeid tankskip truffet av torpedo

Oljetankskipet Frontline som står i brann skal ha blitt truffet av en torpedo ved Fujariha-kysten, melder Tradewinds Newspaper. Mannskap om bord skal ha blitt evakuert, ifølge en Twitttermelding..

Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 08:55

Tradewinds: Norskeid tankskip truffet av torpedo i Omanbukta

En norskeid oljetanker sendt ut et nødsignal i Omanbukta. Skipet skal være truffet av en torpedo, melder Tradewinds..

Dagbladet - 27 Sep 18 kl. 16:01

Kavanaugh gikk til angrep på anklagerne: - Det er uhørt

I kveld forklarte både psykologiprofessoren og den nominerte dommeren til amerikansk høyesterett seg i Senatet..

NRK - I førrgår: 16:45

Forklarte seg om åsted og motiv

Terror- og drapssiktede Philip Manshaus forklarte seg om både åsted og motiv under dagens avhør. – Han har forklart seg detaljert om sitt motiv. Han har gitt oss viktige detaljer i etterforskningen, sier politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby..

VG - 16 Aug 19 kl. 20:57

Philip Manshaus forklarte seg for politiet: – Viktig bidrag inn i etterforskningen

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus (21) erkjenner at det var han som angrep moskeen i Bærum og drepte sin egen stesøster..

P4 - 27 Jun 19 kl. 16:15

- Angrer på voldtekt

Den rumenske mannen som er tiltalt for overfallsvoldtekt av en kvinne på Sem i Tønsberg i mars angrer på det han har gjort. Det sa han da han forklarte seg i retten i dag. Han har erkjent de faktiske forhold, men forklarte at han ikke husker å ha tatt kvelertak på kvinnen eller truet henne med skrujern.

Dagbladet - 13 Jun 19 kl. 10:19

- Kan indikere en alvorligere situasjon enn tidligere

Den norskeide oljetankeren skal være truffet av en torpedo. Slik kan markedet reagere på angrepet..

VG - 15 Jan 19 kl. 11:44

Valdres-moren forklarte seg for første gang: – Jeg ville alltid det beste for Angelica

HAMAR (VG) For første gang forklarte den tiltalte kvinnen (47) seg i retten om hva som skjedde da hun og datteren Angelica var alene på familiens hytte på Beitostølen i 2015..

P4 - 01 Aug 19 kl. 15:47

Asap Rocky forklarte seg i retten

- Det ble en etterhvert skremmende situasjon. Det sa rapperen Asap Rocky da han startet sin forklaring i retten i Stockholm i ettermiddag. Han fortalte at de skulle ta el-sparkesykler tilbake til hotellet da den fornærmede 19-åringen og kompisen kom bort til følget hans.

Dagbladet - 05 Aug 19 kl. 08:30

Torpedo må i retten for Røkke-utpressing

Profilspekket vitneliste i saken mot Jan Erik «Jannik» Iversen, som er tiltalt for grov utpressing av Kjell Inge Røkke..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 30 minutter siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 2 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 2 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 2 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 2 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.

NRK - 2 timer siden

Direktør i fengsel mista jobben

Direktøren for det føderale fengselsvesenet i USA blei i dag bytta ut etter at milliardæren Jeffrey Epstein blei funnen død på cella, skriv Washington Post. Avgangen skjer etter at den overgrepssikta milliardæren tok sjølvmord på cella si..

NRK - 3 timer siden

– Flykvote ikke mulig i nord

Senterpartiets Sandra Borch mener MDGs forslag om en kvote på to flyreiser i året ikke er mulig i Nord-Norge. – I hverdagen vår er vi avhengig av flyruter. Både i næringslivet, hvis man skal på sykehus eller besøke familie, sier Borch..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt