NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 18:06

NRK - 16 Jan 19 kl. 23:35

Forklarte seg om torpedo-angrep

Et ektepar som ble vekket av to maskerte menn med slegge i 2012, forklarte seg om den dramatiske natten i retten i dag. Christer Tromsdal og en annen mann er tiltalt for å ha bestilt et angrep mot en meddommer som bor i nabohuset..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tromsdal

Dele artikeln

359 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forklarte, segom , torpedo-angrep
Dagbladet - 27 Sep 18 kl. 16:01

Kavanaugh gikk til angrep på anklagerne: - Det er uhørt

I kveld forklarte både psykologiprofessoren og den nominerte dommeren til amerikansk høyesterett seg i Senatet..

VG - 15 Jan 19 kl. 11:44

Valdres-moren forklarte seg for første gang: – Jeg ville alltid det beste for Angelica

HAMAR (VG) For første gang forklarte den tiltalte kvinnen (47) seg i retten om hva som skjedde da hun og datteren Angelica var alene på familiens hytte på Beitostølen i 2015..

NRK - 13 Sep 18 kl. 08:44

Bjørn angrep sau i Lom

En bjørn har angrepet sauer i Lom. Til GD sier Statens Naturoppsyn, at det er tydelige spor etter angrep på to sauer. Ifølge avisa er bønder i området nå bekymra for flere angrep..

Dagbladet - 26 Sep 18 kl. 07:06

Politiet avslørte hasjplantasje med flere hundre planter: Eks-torpedo Lars Harnes tiltalt

- Han skjønner rett og slett ikke hvorfor han er tiltalt i denne saken, sier forsvarer Øyvind Bratlien..

NRK - 15 Mar 19 kl. 13:42

– Et angrep på det åpne samfunn

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg lover å stå sammen med New Zealand, akkurat slik verden sto sammen med Norge etter 22. juli. – Et angrep på uskyldige, et angrep på det åpne samfunnet, skriver Stoltenberg i et personlig innlegg på Facebook..

NRK - 10 Jan 19 kl. 11:54

Over 40 drepne i Taliban-angrep

Ei rekke Taliban-angrep mot afghanske tryggingsstyrkar har kravd 21 menneskeliv vest og nord i landet, opplyser styresmakter. Dei store tapa etter nærast daglege angrep, har gjort at regjeringa i Kabul ikkje lenger legg fram offisielle drapstal..

NRK - 13 Jan 19 kl. 09:08

Ti drept av Taliban i Afghanistan

Talibans sto bak to angrep i Afghanistan i går, bekrefter en talsmann på Twitter. Tre politimenn og to sivile ble drept av et angrep mot en politistasjon. Sør i landet ble fem regjeringssoldater drept i et angrep mot en veisperring..

NRK - 28 Jan 19 kl. 20:45

Mekling i Sana etter angrep

FNs spesialutsending Martin Griffiths er i Jemen for å mekle mellom regjeringen og Houthi-opprørerne etter at sivile ble drept i et angrep på en flyktningleir lørdag. Den saudistøttede regjeringen gir houthiene skylden for helgens angrep..

NRK - 27 Nov 18 kl. 05:56

870 angrep mot afghanske skoler

Det første halvåret av 2018 har det vært hele 870 angrep på skoler i Afghanistan. Det et det høyeste siden i 2011, viser nye tall fra GCPEA. Bare de første fem månedene av året var det dobbelt så mange angrep som i hele fjor..

NRK - 15 Mar 19 kl. 13:50

Terrorforsker frykter nye angrep

Samfunnet må ta sikkerheten rundt moskeer på alvor, mener terrorforsker Magnus Ranstorp, som frykter nye angrep etter Christchurch. Han mener likevel det er for tidlig å si hvilke konsekvenser fredagens angrep kan føre til i høyreekstreme kretser,.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann med kniv pågrepet i Trondheim

En mann i 50-årene er pågrepet ved et utested i Trondheim etter melding om truende oppførsel mot en annen person. Mannen bar kniv, skriver politiet på Twitter. Politiet har opprettet sak..

NRK - 45 minutter siden

Saksøker komitéleder i Kongressen

USAs president Donald Trump og hans selskap saksøker Demokratenes leder i kontrollkomiteen i Representantenes hus for å stanse utlevering av Trumps regnskap. Søksmålet ble levert til en føderal domstol i Washington mandag..

NRK - 45 minutter siden

– Roligste påsken på fem år

I løpet av årets påske har Røde Kors behandlet under halvparten så mange skader som i påsken i fjor og betegner årets påske som den roligste på fem år..

NRK - 1 time siden

Trump strammer inn

USA vil ikke forlenge unntak fra sanksjoner for allierte som importerer olje fra Iran. – President Donald Trump har besluttet å ikke gi nye unntak når de utløper i begynnelsen av mai, opplyser Trump-administrasjonen..

NRK - 1 time siden

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 3 timer siden

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt.

NRK - 3 timer siden

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 3 timer siden

Ingen indikasjonar på norske offer

Norske styresmakter har ikkje fått nokon teikn eller indikasjonar på at norske borgarar er blant dei drepne eller såra etter åtaka på Sri Lanka. UD følger situasjonen tett og er i kontakt med lokale styresmakter..

NRK - 4 timer siden

To bygg kollapsa på Filippinane

Fem personar er døde etter at minst to bygg har kollapsa etter jordskjelvet på Filippinane søndag, skriv AFP. Tre personar vart funne i ruinane etter eit bygg i byen Porac, medan to andre vart funne i ruinar i byen Lubao..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt