NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:36

NRK - 16 Jan 19 kl. 23:35

Forklarte seg om torpedo-angrep

Et ektepar som ble vekket av to maskerte menn med slegge i 2012, forklarte seg om den dramatiske natten i retten i dag. Christer Tromsdal og en annen mann er tiltalt for å ha bestilt et angrep mot en meddommer som bor i nabohuset..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tromsdal

Dele artikeln

359 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forklarte, segom , torpedo-angrep
Dagbladet - 27 Sep 18 kl. 16:01

Kavanaugh gikk til angrep på anklagerne: - Det er uhørt

I kveld forklarte både psykologiprofessoren og den nominerte dommeren til amerikansk høyesterett seg i Senatet..

VG - 15 Jan 19 kl. 11:44

Valdres-moren forklarte seg for første gang: – Jeg ville alltid det beste for Angelica

HAMAR (VG) For første gang forklarte den tiltalte kvinnen (47) seg i retten om hva som skjedde da hun og datteren Angelica var alene på familiens hytte på Beitostølen i 2015..

NRK - 13 Sep 18 kl. 08:44

Bjørn angrep sau i Lom

En bjørn har angrepet sauer i Lom. Til GD sier Statens Naturoppsyn, at det er tydelige spor etter angrep på to sauer. Ifølge avisa er bønder i området nå bekymra for flere angrep..

Dagbladet - 26 Sep 18 kl. 07:06

Politiet avslørte hasjplantasje med flere hundre planter: Eks-torpedo Lars Harnes tiltalt

- Han skjønner rett og slett ikke hvorfor han er tiltalt i denne saken, sier forsvarer Øyvind Bratlien..

NRK - 10 Jan 19 kl. 11:54

Over 40 drepne i Taliban-angrep

Ei rekke Taliban-angrep mot afghanske tryggingsstyrkar har kravd 21 menneskeliv vest og nord i landet, opplyser styresmakter. Dei store tapa etter nærast daglege angrep, har gjort at regjeringa i Kabul ikkje lenger legg fram offisielle drapstal..

NRK - 13 Jan 19 kl. 09:08

Ti drept av Taliban i Afghanistan

Talibans sto bak to angrep i Afghanistan i går, bekrefter en talsmann på Twitter. Tre politimenn og to sivile ble drept av et angrep mot en politistasjon. Sør i landet ble fem regjeringssoldater drept i et angrep mot en veisperring..

NRK - 28 Jan 19 kl. 20:45

Mekling i Sana etter angrep

FNs spesialutsending Martin Griffiths er i Jemen for å mekle mellom regjeringen og Houthi-opprørerne etter at sivile ble drept i et angrep på en flyktningleir lørdag. Den saudistøttede regjeringen gir houthiene skylden for helgens angrep..

NRK - 27 Nov 18 kl. 05:56

870 angrep mot afghanske skoler

Det første halvåret av 2018 har det vært hele 870 angrep på skoler i Afghanistan. Det et det høyeste siden i 2011, viser nye tall fra GCPEA. Bare de første fem månedene av året var det dobbelt så mange angrep som i hele fjor..

Klartale - 07 Feb 19 kl. 16:06

Hvorfor bruker Kina data-angrep mot Norge?

Mange land spionerer på hverandre. De bruker data-angrep for å skaffe informasjon. – Når land blir mer digitalisert, blir følgene av slike angrep større, mener ekspert..

NRK - 25 Dec 18 kl. 09:16

Flere angrep i Afghanistan

Samtidig med angrepet i Kabul mandag, ble det meldt om flere angrep nord i Afghanistan. I Faryab-provinsen ble fire politifolk drept i et Taliban-angrep, og i Nangar-provinsen ble åtte medlemmer av en regjeringsvennlig gruppe drept, melder AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 30 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 45 minutter siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt