NRK > Nyheter

Monday, 27 January, 04:49

NRK - 01 May 19 kl. 01:13

Forhandlingsbrudd for Unio og KS

I kommuneoppgjøret er det brudd i forhandlingene mellom Unio kommune og KS. Unio skriver i en pressemelding at tilbudet til lærerne var for dårlig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Unio, KS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forhandlingsbrudd, for, Unioog KS
Aftenposten - 23 May 19 kl. 21:49

Enighet mellom Unio og KS - kommunestreik avverget

Fagorganisasjonene Unio og Akademikerne ble enige med arbeidsgiversiden KS under meklingen i kommuneoppgjøret. Dermed er lærerstreiken avverget..

NRK - 23 May 19 kl. 21:57

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

P4 - 23 May 19 kl. 21:51

Enighet i kommuneoppgjøret

Det er enighet i kommuneoppgjøret i kveld. Det bekrefter både Unio og KS i kveld. Årets oppgjør gir reallønnsvekst for samtlige ansattgrupper i kommunesektoren, opplyser KS i en pressemelding.

P4 - 16 May 19 kl. 15:46

Kan bli stor skolestreik

Det kan bli streik i videregående- og ungdomsskoler over hele landet. Dersom Unio og KS ikke blir enige i lønnsoppgjøret innen fristen neste fredag, vil 7000 lærere over hele landet bli tatt ut. Forhandlingene har havnet hos Riksmekleren fordi Unio mener lærerne fikk en lavere lønnsvekst enn andre arbeidstakere..

E24 - 23 May 19 kl. 22:07

Enighet mellom Unio og KS - kommunestreik avverget

Fagorganisasjonene Unio og Akademikerne ble enige med arbeidsgiversiden KS under meklingen i kommuneoppgjøret. Dermed er lærerstreiken avverget..

P4 - 13 Aug 19 kl. 11:18

LO, Unio og YS til kamp mot deltid

LO, Unio og YS går nå sammen for å få flere heltidsstillinger i kommunene. Leder i Fagforbundet, Mette Nord, sier til E24 at det er krise at to av tre av dem som jobber i helse- og omsorgstjenestene i kommunene jobber deltid. Nord mener regjeringen må gi kommunene mer penger slik at de kan ansette flere på heltid..

P4 - 12 Nov 19 kl. 05:47

Flere ønsker forbud mot bemanningsbransjen

Stadig flere ønsker nå et forbud mot bemanningsbransjen. De to største fagorganisasjonene, LO og UNIO kan nå ende opp med å kreve forbud, skriver Klassekampen. Det har lenge vært reist sterk kritikk mot bruk av midlertidighet og vikarbyråer i norsk fagbevegelse.

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 13:57

KrF i Bergen i samtaler med Høyre etter forhandlingsbrudd

Dagen etter at de brøt forhandlingene med Ap, deltok Kristelig Folkeparti i Bergen søndag i samtaler med Høyre, FNB, Frp og Pensjonistpartiet..

VG - 20 Oct 19 kl. 13:44

KrF i Bergen i samtaler med Høyre etter forhandlingsbrudd

Dagen etter at de brøt forhandlingene med Ap, deltok Kristelig Folkeparti i Bergen søndag i samtaler med Høyre, FNB, Frp og Pensjonistpartiet..

Hegnar.no - 01 May 19 kl. 00:02

Brudd i lønnsoppgjøret - må møte hos Riksmekleren

LO, YS, Unio og Akademikerne har brutt med staten og lønnsoppgjøret går nå til mekling. Avstanden var for stor når det gjaldt pensjon..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

«Årets låt» til Billie Eilish

18 år gamle Billie Eilish ble natt til mandag tildelt prisen «Årets låt» for «Bad Guy» under Grammy-utdelingen i Los Angeles..

NRK - 15 minutter siden

Har plukket opp 407 migranter

Det norskeide redningsskipet Ocean Viking har mandag natt plukket opp 184 mennesker fra to gummibåter. Redningsskipet har dermed plukket opp 407 mennesker, fordelt på fem aksjoner i løpet av de siste 72 timene, skriver Leger Uten Grenser på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Politiet mistenker ildspåsettelse

Politiet mistenker at brannen i et frittstående bodanlegg på Bjørndal i Oslo kan være påsatt. Det opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen til NRK. Fem bolighus ble evakuert i forbindelse med brannen, men ingen ble skadet.

NRK - 1 time siden

Minst 44 døde etter uvær i Brasil

Minst 44 mennesker har mistet livet til massive flommer og jordskred i delstaten Minas Gerais i Brasil. I tillegg er 12 skadd og 19 meldt savnet. 14.

NRK - 1 time siden

Tre hus evakuert i Oslo

Tre bolighus blir natt til mandag evakuert på Bjørndal i Oslo i forbindelse med brann i et frittstående bodanlegg. Det opplyser Oslo-politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Snakket om å holde tilbake støtte

President Trump skal ha fortalt sikkerhetsrådgiver John Bolton at militærhjelp til Ukraina kun ville komme i bytte mot etterforskning av Biden, skriver New York Times. Det kommer fram i et utkast av Boltons kommende bok, som avisen har lest..

NRK - 3 timer siden

Krever at Bolton og Mulvaney vitner

Senatets mindretallsleder Chuck Schumer krever at republikanerne stemmer for å kaller inn John Bolton, Mick Mulvaney og andre sentrale tjenestemenn i Trump-regjeringen som vitner i riksrettssaken. – John Bolton har bevis, skriver Schumer på Twitter..

NRK - 4 timer siden

80 døde av coronavirus i Kina

Tallet på døde av coronaviruset i Kina har steget til 80. Det opplyser kinesiske myndigheter mandag, ifølge nyhetsbyrået AFP. Totalt er det registrert over 2300 smittetilfeller i verdens mest folkerike land..

NRK - 4 timer siden

Grammy til Morten Lindberg

Den norske lydteknikeren Morten Lindberg ble søndag tidlelt Grammy-prisent «Best Immersive Audio Album» for utgivelsen «Lux»..

NRK - 4 timer siden

En person skadet etter rakettangrep

Minst én person er skadd etter at den amerikanske ambassaden i Iraks hovedstad Bagdad ble truffet av tre raketter i et angrep søndag kveld. Det er foreløpig uklart hvilket land den skadde kommer fra, og hvor alvorlige skadene er..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt