NRK > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 23:10

NRK - 23 feb. 21 kl. 09:24

Forhandlinger om Afghanistan igjen

Taliban og regjeringen i Afghanistan tok opp igjen fredsforhandlingene i går etter over én måneds pause. Det sier en talsmann for Taliban til nyhetsbyrået AP. Volden i landet har økt mens forhandlingene har pågått i Qatar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Afghanistan, Taliban, AP, Qatar

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forhandlingerom , Afghanistan, igjen
NRK - 24 feb. 21 kl. 15:37

Forlenger Afghanistan-operasjon

Tyskland forlenger sitt militære nærvær i Afghanistan med ti måneder, melder AP. Tyskland har med sine 1.100 soldater den nest største kontingenten i Nato-styrken i Afghanistan, som nå teller 9.

NRK - 26 feb. 21 kl. 10:22

Forsvarsminister til Afghanistan

Den tyske forsvarsministeren kom fredag på uanmeldt besøk til landets styrker i Afghanistan. Hun gjentok Tysklands støtte til fredsprosessen i landet. Besøket kommer samme uke som den tyske regjeringen besluttet å forlenge sitt militære nærvær i Afghanistan med ti måneder.

E24 - 23 feb. 21 kl. 05:45

Facebook åpner for deling av nyheter i Australia igjen

Etter flere dager med forhandlinger og eskalerende konflikt mellom Australia og Facebook, åpner mediegiganten igjen for deling av nyheter i landet.

NRK - 15 jan. 21 kl. 09:05

2500 soldatar att i Afghanistan

Berre 2500 amerikanske soldatar er att i Afghanistan, etter at president Donald Trump inngjekk ein avtale med Taliban i februar i fjor om å trekkje seg ut. Taliban skulle til gjengjeld delta i fredsforhandlingar med regjeringa i landet..

NRK - 16 jan. 21 kl. 08:59

Minst 14 drept i Afghanistan

Minst tolv regjeringsvennlige militsmedlemmer er drept i et angrep i Herat-provinsen vest i Afghanistan, mens to politimenn er drept av en bombe i Kabul, melder NTB. Taliban har påtatt seg ansvaret for angrepet i Herat..

NRK - 17 jan. 21 kl. 06:55

To dommere drept i Afghanistan

Væpnede menn skjøt og drepte tidlig søndag to afghanske kvinner som jobbet for landets høyesterett, opplyser myndighetene. Det er det siste i en rekke attentat som har skjedd mot kvinner i politi, rettsvesen og medier i Afghanistan..

NRK - 30 jan. 21 kl. 06:51

Minst 14 drept i Afghanistan

En bilbombe provinsen Nangarhar i Afghanistan har tatt livet av minst 14 soldater, opplyser lokale myndigheter. Ytterligere fire ble skadd i selvmordsangrepet, som skjedde i Shrizad-distriktet lørdag morgen og var rettet mot en militærbase..

NRK - 31 jan. 21 kl. 11:03

Tropper blir værende i Afghanistan

Internasjonale tropper i Afghanistan blir værende utover en deadline i mai, melder kilder i Nato til Reuters. – Vilkårene er ikke oppfylt, sier en anonym kilde. Det pågår for tiden fredsforhandlinger i Qatar mellom Taliban og afghanske myndigheter..

VG - 03 feb. 21 kl. 22:53

Norsk soldat coronasmittet i Afghanistan: - Urovekkende

Det er registrert ett tilfelle av covid-19 smitte i den norske militære kontingenten i Afghanistan. Den som har testet positiv er isolert i en bygning utenfor det norske feltsykehuset..

NRK - 04 feb. 21 kl. 20:05

Vaksinerer militære i Afghanistan

Rundt 200 av Forsvarets personell i Afghanistan skal vaksineres mot covid-19, opplyser forsvarsminister Frank Bakke-Jensen til VG. Et større smitteutbrudd blant det norske personellet kan få alvorlige følger for deres evne til å utføre sine oppgaver..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Vil ha våpenboikott av Myanmar

FNs sikkerhetsråd bør innføre en global våpenembargo og målrettede sanksjoner mot militæret i Myanmar, sier en menneskerettighetsekspert i FN, melder NTB. Militæret har økt voldsbruken mot demonstrantene siden de kuppet makten i februar..

NRK - 4 timer siden

Nye smitteverntiltak i Vestfold

En betydelig økning i smitte av den engelske virusvarianten i Færder, Holmestrand, Horten, Larvik, Sandefjord og Tønsberg, gjør at regjeringen innfører regionale tiltak i Vestfold etter ønske fra kommunene og etter råd fra statsforvalteren, FHI og Helsedirektoratet. De gjelder fra 5. mars til 16.

NRK - 2 timer siden

Arendal hever eiendomsskatten

Rådmannens forslag om en økning i eiendomsskatten i Arendal er vedtatt. For mange innbyggere betyr det en doblet eiendomsskatt. 24 av bystyrets 39 medlemmer gikk inn for dette på et ekstraordinært bystyremøte i kveld..

NRK - 1 time siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Kvinnen i 40-åra som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem til avtalt tid etter en skitur på Hardangervidda, er funnet i god behold, melder Sør-Øst politidistrikt. Hun hadde tatt seg inn på en hytte, og trengte ikke helsehjelp..

NRK - 1 time siden

Vil innføre fullføringsrett på VGS

Regjeringen vil innføre fullføringsrett i videregående skoler. Over 5000 elever mister retten til videregående opplæring årlig, fordi de ikke fullfører innen tre år. Kunnskapsminister Melby mener elever kan klare å fullføre om de blir gitt bedre tid..

NRK - 9 timer siden

Dømd for kyrkjebrann

Ein 28 år gammal mann er dømt til 4 år og 2 månadars fengsel for å ha tent på Dombås kyrkje, og for å ha prøvd å tenna på Sel kyrkje. Det melder GD. Mannen er frå Somalia.

NRK - 1 time siden

Straffen satt ned fra 13 til fem år

Islendingen som skjøt og drepte sin bror fikk fullt gjennomslag da han anket saken. Et knapt flertall i lagmannsretten mener det var et uaktsomt drap. Forsvarer klarte å overbevise retten om å sette ned straffen fra 13 års fengsel til bare fem år..

NRK - 1 time siden

Se Debatten her

NRK - 2 timer siden

Større leteaksjon på Haukeliseter

Politiet har satt i gang en leteaksjon på Haukeliseter på Hardangervidda. De leter etter en kvinne i 40 årene fra Haugesund, som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem fra skitur, som avtalt. Politiet har kalt ut frivillige og politihelikopter..

NRK - 2 timer siden

Får kreve inn høyere eiendomsskatt

Rådmannens forslag om en økning i eiendomsskatten i Arendal er vedtatt. For mange innbyggere betyr det en doblet eiendomsskatt. 24 av bystyrets 39 medlemmer gikk inn for dette..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt