NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 18:54

NRK - 17 maj 22 kl. 01:32

Forhandler om krigsfangene

Avisa Kyiv Independent melder at det pågår forhandlinger mellom ukrainske og russiske myndigheter om fangeutveksling etter at over 260 ukrainske soldater mandag kveld ble hentet ut fra det beleirede stålverket i Mariupol. Soldatene skal ha blitt fraktet til sykehus i de russisk-okkuperte byene Novoazovsk og Olenivka, ifølge viseforsvarsminister Anna Malyar. I sin videotale til ukrainerne mandag kveld sa president Volodymyr Zelenskyj at «Ukraina trenger ukrainske helter i live». Han sa at forhandlingene om fangeutveksling vil kreve finstemthet og vil ta tid, og at de sårede er lovet behandling..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kyiv Independent, Mariupol, Novoazovsk, Olenivka, Anna Malyar, Volodymyr Zelenskyj

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forhandlerom , krigsfangene
Klartale - 24 maj 22 kl. 09:22

Fare for streik for flere tusen


Klar Tale følger saken. Nå er det flere bedrifter som forhandler om lønn. Det gjør de hvert år, men nå er det noe som heter hovedoppgjør.

NRK - 29 apr 22 kl. 03:45

General dømt for krigsforbrytelser

En pensjonert bosnisk general er dømt til åtte års fengsel for krigsforbrytelser begått av utenlandske jihadister mot slutten av Bosnia-krigen i 1995. Den i dag 69 år gamle Sakib Mahmuljin ble stilt for retten for sin rolle som øverstkommanderende for utenlandske krigere. De drepte over 50 bosnisk-serbiske krigsfanger i Vozuca og Zavidovici nordøst i Bosnia.

NRK - 28 maj 22 kl. 15:49

Ber Putin slippe fri krigsfanger

Frankrikes Emmanuel Macron og Tysklands Olaf Scholz har bedt den russiske presidenten Vladimir Putin om å frigjøre de 2500 krigsfangene fra stålverket i Azovstal i Ukraina, melder AFP..

Klartale - 09 apr 22 kl. 12:00

Forhandler om lønn for sykepleiere

– Norge mangler sykepleiere. Nå mangler vi hele 7.000 sykepleiere, sier Lill Sverresdatter Larsen til Klar Tale.

Klartale - 05 maj 22 kl. 13:39

Staten tilbyr bøndene mindre lønnsvekst enn de krever

Bøndene ga sitt krav til staten 27. april. De krevde 11,5 milliarder kroner for å unngå at bønder tapte penger de neste to årene.

Klartale - 12 maj 22 kl. 08:29

Vil bytte fanger for å redde soldater i Mariupol

Ukraina forhandler med Russland. De ønsker å hente ut skadde soldater fra stålverket Azovstal i Mariupol. Ukrainske soldater og sivile har vært i stålverket lenge.

NRK - 23 maj 22 kl. 14:02

Forhandler om om revidert nasjonalbudsjett

Forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett startet nå klokken 14 i i statsrådssalen på Stortinget. Kari Elisabeth Kaski (SV), Geir Pollestad (Sp) og Eigil Knutsen (Ap) forhandler..

Klartale - 24 maj 22 kl. 13:34

Ingen streik for kommunen, men lærerne sier nei til lønnsoppgjøret

Nå er det flere bedrifter som forhandler om lønn. Det gjør de hvert år, men nå er det noe som heter hovedoppgjør. Det gjøres kun annethvert år.

NRK - 01 nov 21 kl. 21:55

Macron: Ingen straffetiltak ved midnatt

Frankrikes president Emmanuel Macron sier det ikke blir straffetiltak mot Storbritannia ved midnatt mandag ettersom forhandlingene i fiskeristriden fortsetter tirsdag. – Det er ikke når vi forhandler at vi skal innføre sanksjoner, sier han mandag. (NTB).

NRK - 11 feb 22 kl. 00:36

Ingen avtale etter fredssamtaler

Det var ingen synlige resultater av fredssamtalene om Ukraina i Berlin på torsdag. Det sa Russlands forhandler Dmitrij Kozak ved midnatt, det melder Reuters. Samtalene var mellom Ukraina, Russland Frankrike og Tyskland og pågikk i nesten ni timer.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 15 minutter siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 1 time siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 30 minutter siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 45 minutter siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 1 time siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 1 time siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Personer skadet etter kollisjon med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke på Sannesveien i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert, minst én person er skadet. Ulykken skyldes en påkjørsel bakfra..

NRK - 1 time siden

Gjerningspersonen hadde uregistrerte våpen

De to våpnene er uregistrerte, og politiet vet ikke hvem som har hatt hånd på dem før den siktede, det sier politiet på en pressekonferanse i ettermiddag. – Det er noe vi søker å avdekke, sier politiadvokat Bård Enoksen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com