P4 > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:17

P4 - 18 Aug 19 kl. 21:03

Forhandler om 21 milliard i bompengeavtale

Bompengeskissen som regjeringspartiene krangler om har en total kostnadssum på rundt 21 milliarder.
Det skriver flere medier i kveld.
Skissen går ut på å øke den statlige finaniseringen av kollektivsatsingen, men også redusere bompengetrykket med flere milliarder kroner.
Etter det NRK og TV2 forstår, er det bompengereduksjon som er den mest problematiske for Venstre som i dag sa nei til skissen.
Det skal også innføres en bompause på tre timer i de store byene etter rushtiden, viser et punkt i avtalen..
Les mer på P4


Les mer om:
NRK, TV2, Venstre

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forhandlerom 21 , milliardi , bompengeavtale
P4 - 29 Jun 19 kl. 23:38

Brexit-forhandler trekker seg

Brexit-forhandler Oliver Robbins slutter i jobben. Det opplyser journalist Tom Shipman i avisen Sunday Times. Årsaken er ikke kjent..

VG - 06 Aug 19 kl. 11:23

Forhandler med mann etter knivstikking

Politiets forhandler er kalt til en leilighet i Bjerke i Oslo etter at en mann dro dit etter at han skal ha knivstukket en person..

Hegnar.no - 20 Aug 19 kl. 14:50

KrF-topp støtter Venstre i bomstrid: Ingen enighet på bordet

Parlamentarisk leder Hans Fredrik Grøvan sier KrF foreløpig ikke har hatt noen bompengeavtale å ta stilling til..

NRK - 02 Aug 19 kl. 01:04

Forhandler om Afghanistan-soldater

Amerikanske og Afghanske diplomater forhandler om å redusere antallet amerikanske soldater i Afghanistan fra dagens 14.000 til rundt 9.000, skriver Washington Post.

Hegnar.no - 26 Apr 19 kl. 17:24

Bompengeavtale i spill i Drammen

Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) vil ikke love mer penger til to store veiprosjekter i Drammen dersom lokalpolitikerne takker nei til en byvekstavtale..

NRK - 18 Aug 19 kl. 20:49

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

Dagbladet - 18 Aug 19 kl. 18:21

Erna: - Ingen kan stille ultimatumer

Statsminister Erna Solberg (H) sier hun har klarsignal fra eget parti til å si ja til utkastet til bompengeavtale mellom de fire regjeringspartiene dersom de andre partiene gjør det..

VG - 26 Aug 19 kl. 09:37

Venstre vil doble bompengene i Oslo i rushtiden

Det er helt i tråd med regjeringens nye bompengeavtale, mener partiet. Det er Fremskrittspartiet ikke enig i..

NRK - 26 Aug 19 kl. 09:51

– Vil doble avgiften i rushtiden

Venstre foreslår å doble bomavgiften i Oslo i rushtiden og mener det er helt i tråd med regjeringens nye bompengeavtale. Det er Fremskrittspartiet ikke enig i..

NRK - 23 Aug 19 kl. 21:58

SV er negativ til ny bompengeavtale

– Hvis Venstre og KrF går med på dette svikter de klimaet, miljøet i byene og velferden, sier SV-leder Audun Lysbakken om statsministerens skisse til bompengeløsning. Venstre er det eneste regjeringspartiet som ikke har sagt at de støtter skissen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Juks ved bilverksted i Sandefjord

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet deres feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Det skjer etter at Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. En ansatt har godkjent et stort antall kjøretøy uten at verkstedet er sikre på om de faktisk har vært inne til kontroll.

P4 - 1 time siden

Nordmenn betaler mest kontantløst i verden

Nordmenn har ikke sedler og mynter i lommeboka lenger - der ligger det kort. For nå er vi de som betaler mest kontantløst i verden. Det gjør vi i snitt mer enn én gang hver dag.

P4 - 1 time siden

Ble skutt fire ganger

Johanne Zhangjia Ihle-Hansen ble skutt og drept med fire skudd. Det viser den endelige obduksjonsrapporten etter drapet, som stebroren Philip Manshaus er siktet for å stå bak. 17-åringen ble funnet drept i hjemmet sitt på Eiksmarka i Bærum 10.

P4 - 45 minutter siden

Saudi-Arabia varsler motangrep

Også Saudi-Arabia sier nå at de er sikre på at det var Iran, og ikke den jemenittiske Houthi-militsen som sto bak droneangrepet som rammet halvparten av landets oljeproduksjon i helgen. En talsmann for den saudiske militærkoalisjonen sier at de nå forbereder "nødvendige tiltak" for å beskytte landets befolkning - og vil slå hardt tilbake..

P4 - 3 timer siden

Bruker mer dyrket mark enn planlagt

Statens Vegvensen har tatt mer dyrket mark til veiformål enn planlagt hvert eneste år, fra og med 2009. Det viser deres egne årsrapporter, skriver Nationen. De siste ti årene har vegvesenet beslaglagt i overkant av 4.

P4 - 2 timer siden

Tror tre branner er påsatt

Politiet tror tre branner i Buskerud i natt var påsatt. Avstanden mellom brannene var bare fem kilometer, og politiet mener det er grunn til å tro at det er en sammenheng. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

P4 - 1 time siden

Advarer mot velgermanipulering

En ny rapport advarer mot velgermanipulering. De norske partiene gjennomføret minst 5.300 målrettede kampanjer på Facebook i valgkampen.

P4 - 2 timer siden

Dropper kontroll av brannslukkingsapparater

I hvert tiende norske hjem er brannslokkingsapparatet minst ti år. Over halvparten av disse apparatene har aldri vært på service eller kontroll, viser en ny undersøkelse. Trolig er det mange som ikke vet at brannslokkingsapparater i private boliger skal kontrolleres av fagfolk minimum hvert femte år.

P4 - 3 timer siden

Ap tapte mest i flest kommuner

Arbeiderpartiet var den største taperen i nær halvparten av kommunene ved valget i år. En oversikt fra NRK viser at Ap tapte mest oppslutning i 163 av Norges 356 kommuner. Og det var intet lystig valg for det nest største partiet heller - Høyre tapte nest mest og var den største taperen i 58 kommuner..

P4 - 2 timer siden

Tror noen går ut av regjeringen

- Regjeringen kan gå i oppløsning allerede i høst. Det tror valgforsker Svein Tore Marthinsen. Før valget holdt bompengekrangelen mellom Venstre og Frp på å utløse en regjeringskrise og etter et elendig lokalvalg fortsatte de to kranglingen da Venstres Abid Raja anklaget Frp for å komme med «brun propaganda».


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt