P4 > Nyheter

Lørdag, 08 August, 10:37

P4 - 18 aug. 19 kl. 21:03

Forhandler om 21 milliard i bompengeavtale

Bompengeskissen som regjeringspartiene krangler om har en total kostnadssum på rundt 21 milliarder.
Det skriver flere medier i kveld.
Skissen går ut på å øke den statlige finaniseringen av kollektivsatsingen, men også redusere bompengetrykket med flere milliarder kroner.
Etter det NRK og TV2 forstår, er det bompengereduksjon som er den mest problematiske for Venstre som i dag sa nei til skissen.
Det skal også innføres en bompause på tre timer i de store byene etter rushtiden, viser et punkt i avtalen..
Les mer på P4


Les mer om:
NRK, TV2, Venstre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forhandlerom 21 , milliardi , bompengeavtale
NRK - 15 mars 20 kl. 13:59

Forhandler om krisepakken

Opposisjonen på Stortinget forhandler videre om krisepakken for næringslivet, som de mener ikke er god nok. Søndag møter de også statsministeren, melder TV 2..

NRK - 15 mars 20 kl. 13:59

Opposisjonen forhandler krisepakke

Opposisjonen på Stortinget forhandler videre om krisepakken for næringslivet, som de mener ikke er god nok. Søndag møter de også statsministeren, melder TV 2..

P4 - 29 juni 19 kl. 23:38

Brexit-forhandler trekker seg

Brexit-forhandler Oliver Robbins slutter i jobben. Det opplyser journalist Tom Shipman i avisen Sunday Times. Årsaken er ikke kjent..

NRK - 28 juli 20 kl. 02:42

Forhandler om ny krisepakke i USA

Det hvite hus har innledet forhandlinger med demokratene i Kongressen om en ny korona-krisepakke verdt flere tusen milliarder dollar. De forhandler om stønad til arbeidsledige, beskyttelse mot utkastelse og andre støtteordninger..

P4 - 08 juni 20 kl. 12:16

- Nærmere løsning om oljeskatten

Partiene som forhandler om endringer i oljeskataten nærmer seg å bli enige. Høyres Trond Helleland sier til NTB at de ser konturene av en løsning. Regjeringspartiene forhandler med Frp, Ap og Senterpartiet, og det kan ifølge NTB ende med at oljebransjen kan få milliarder i skattesubsidier, fordi den er hardt rammet av koronakrisen..

NRK - 26 mai 20 kl. 11:04

Ber om ein halv milliard meir

Idrettspresident Berit Kjøll ber om at kulturminister Abid Raja gir ein halv milliard kroner ekstra til kompensasjonsordninga som er etablert for idretten. Kulturdepartementet har så langt sett av ein milliard for å dekke inntektstapa til idretten..

VG - 06 aug. 19 kl. 11:23

Forhandler med mann etter knivstikking

Politiets forhandler er kalt til en leilighet i Bjerke i Oslo etter at en mann dro dit etter at han skal ha knivstukket en person..

Aftenposten - 19 mai 20 kl. 14:54

Forhandler om å få RBK-fans og pyro på Lerkendal

Espen Viken er Kjernen-talsmann og nestleder i Norsk Supporterallianse. Nå er han med og forhandler, både med Norsk Toppfotball og RBK, om å få fans på stadion til seriestart..

NRK - 07 okt. 19 kl. 10:34

Følger opp bompengeavtalen

I tråd med regjeringspartiene sin bompengeavtale er det foreslått totalt 5,4 milliarder kroner til tiltak for kollektivtransport, sykling og gange og reduserte bompenger i de ni største byområdene..

NRK - 02 aug. 19 kl. 01:04

Forhandler om Afghanistan-soldater

Amerikanske og Afghanske diplomater forhandler om å redusere antallet amerikanske soldater i Afghanistan fra dagens 14.000 til rundt 9.000, skriver Washington Post.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

To mindreårige knivstukket

To mindreårige personer er skadet etter å ha blitt knivstukket utenfor Stockholm i natt. En av de skadde skal være ei jente i tenårene, ifølge Aftonbladet. En mindreårig personer er pågrepet mistenkt for drapsforsøk..

P4 - 15 minutter siden

Munnbindpåbud i Storbritannia

Munnbind er nå påbudt inne i blant annet kirker, kinoer, konsertlokaler og på hoteller i Storbritannia. Til nå har det bare vært påbudt i butikker. Innstrammingene kommer fordi smittetallene stiger igjen..

P4 - 15 minutter siden

Presidenten visste om eksplosiver

Presidenten i Libanon skal ha visst om de store mengdene eksplosive materialer som ble lagret i havna i Beirut. Senest i juli skal han ha blitt fortalt om det 2750 tonnene med ammoniumnitrat. Dødstallene etter kjempeeksplosjonen i Beirut tirsdag har nå steget til 154.

P4 - 45 minutter siden

Elsparkesykler hindrer politiet

Elsparkesykler hindrer politiet og ambulanser i Oslo. I en e-porst fra politiet til Oslo kommune kommer det frem at disse sparkesyklene flere ganger har blokkert veier og gangfelt for nødetatene, skriver Dagavisen. Politiet har også fått en rekke klager fra oslo-borgere.

P4 - 1 time siden

- Må i karantene

Passasjerene som kom med SAS-flyet fra Frankriket i natt må i karantene. Det opplyser Helsedepartementet til NRK. Ved midnatt ble Frankrike rødt, dermed må alle reisende som ankommer Norge etter det i karantene.

P4 - 1 time siden

- Har avdekket flere fester

Oslo kommune har avdekket flere fester med over 20 personer der folk kan ha blitt smittet. Smittesporingen etter fire fester forrige helg pågår for fullt og så langt er 35 festdeltakere bekreftet smittet. Bydelsdirektør i Vestre Aker Elisabth Vennevold sier til VG at hun ikke har oversikt over om sammenkomstene var før eller etter festene på oslo vest, men bekrefter at det har vært smittede på de festene de nå har avdekket..

P4 - 1 time siden

Mange har hatt behov for veihjelp

Mange nordmenn på bilferie fikk problemer langs veiene i sommer. I sommermåneden er det vanligvis mye å gjøre for bilbergere, men i år har det vært ekstra hektisk. Tall fra NAF viser at det i juni og juli var 1000 flere bilberginger enn samme periode i fjor..

P4 - 2 timer siden

Sprer seg raskt blant unge

Koronaviruset sprer seg raskt blant unge i Norge. Denne uka har 99 personer i alderen 20 til 39 år smittet, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Flere av dem ble smittet på fire fester på Oslo vest forrige helg..

P4 - 2 timer siden

Antistoffer uten symptomer

Mange ansatte ved sykehjem i Sverige har antistoffer mot koronaviruset uten at det har hatt symptomer på sykdom. Det viser en undersøkelse gjort blant ansatte ved 22 aldershjem i Stockholm. Nesten en fjerdedel av de ansatte hadde antistoffer, halvparten av disse hadde aldri hatt symptomer, skriver Svenska Dagbladet..

P4 - 2 timer siden

- Skal slippe skatt ut året

I USA skal vanlige lønnsmottakere slippe å betale skatt ut året. Det sier president Donald Trump, etter at forhandlingene om ny krisepakke kollapset i natt. Både Republikanerne og Demokratene har avvist skatteforslaget, som Trump nå sier han vil fremme som en presidentordre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt