P4 > Nyheter

Thursday, 27 February, 14:57

P4 - 18 Aug 19 kl. 21:03

Forhandler om 21 milliard i bompengeavtale

Bompengeskissen som regjeringspartiene krangler om har en total kostnadssum på rundt 21 milliarder.
Det skriver flere medier i kveld.
Skissen går ut på å øke den statlige finaniseringen av kollektivsatsingen, men også redusere bompengetrykket med flere milliarder kroner.
Etter det NRK og TV2 forstår, er det bompengereduksjon som er den mest problematiske for Venstre som i dag sa nei til skissen.
Det skal også innføres en bompause på tre timer i de store byene etter rushtiden, viser et punkt i avtalen..
Les mer på P4


Les mer om:
NRK, TV2, Venstre

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forhandlerom 21 , milliardi , bompengeavtale
P4 - 29 Jun 19 kl. 23:38

Brexit-forhandler trekker seg

Brexit-forhandler Oliver Robbins slutter i jobben. Det opplyser journalist Tom Shipman i avisen Sunday Times. Årsaken er ikke kjent..

VG - 06 Aug 19 kl. 11:23

Forhandler med mann etter knivstikking

Politiets forhandler er kalt til en leilighet i Bjerke i Oslo etter at en mann dro dit etter at han skal ha knivstukket en person..

NRK - 07 Oct 19 kl. 10:34

Følger opp bompengeavtalen

I tråd med regjeringspartiene sin bompengeavtale er det foreslått totalt 5,4 milliarder kroner til tiltak for kollektivtransport, sykling og gange og reduserte bompenger i de ni største byområdene..

NRK - 02 Aug 19 kl. 01:04

Forhandler om Afghanistan-soldater

Amerikanske og Afghanske diplomater forhandler om å redusere antallet amerikanske soldater i Afghanistan fra dagens 14.000 til rundt 9.000, skriver Washington Post.

Hegnar.no - 20 Aug 19 kl. 14:50

KrF-topp støtter Venstre i bomstrid: Ingen enighet på bordet

Parlamentarisk leder Hans Fredrik Grøvan sier KrF foreløpig ikke har hatt noen bompengeavtale å ta stilling til..

Hegnar.no - 26 Apr 19 kl. 17:24

Bompengeavtale i spill i Drammen

Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) vil ikke love mer penger til to store veiprosjekter i Drammen dersom lokalpolitikerne takker nei til en byvekstavtale..

NRK - 18 Aug 19 kl. 20:49

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

Aftenposten - 26 Nov 19 kl. 23:45

Russiske ledere vil ikke reise med «superjet». Minister sier Norwegian forhandler om å kjøpe flyet.

MOSKVA (Aftenposten): Norwegian har i årevis ønsket å fly over Sibir. Nå forhandler selskapet med russerne om å kjøpe fly som russere selv ikke vil reise med..

Dagbladet - 18 Aug 19 kl. 18:21

Erna: - Ingen kan stille ultimatumer

Statsminister Erna Solberg (H) sier hun har klarsignal fra eget parti til å si ja til utkastet til bompengeavtale mellom de fire regjeringspartiene dersom de andre partiene gjør det..

VG - 26 Aug 19 kl. 09:37

Venstre vil doble bompengene i Oslo i rushtiden

Det er helt i tråd med regjeringens nye bompengeavtale, mener partiet. Det er Fremskrittspartiet ikke enig i..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Buss veltet i Vennesla

En buss med 15 passasjerer veltet i Vennesla i Agder i ettermiddag. Nødetatene er på vei. I følge politiet er det ikke meldt om personskader..

P4 - 30 minutter siden

- Ikke for strenge om sykepenger

EU-kommisjonen mener norske myndigheter likevel ikke har tolket reglene feil i NAV-skandalen. De støtter dermed en norsk høyesterettsdommer som mener ingen av de som er dømt for trygdebedragerier er behandlet for strengt. I følge rett24 mener kommisjonen at det er opp til statene selv om de vil stille oppholdskrav for rett til sykepenger, så lenge man får ytelsen om man flytter permanent..

P4 - 1 time siden

Karantene i sju fylker

I minst sju av fylkene i Norge er folk i karantene nå på grunn av koronaviruset. Det melder NRK. I Oslo er det flest, der er minst 50 personer bedt om å holde seg hjemme til prøvesvarene er klare.

P4 - 1 time siden

Norwegian stuper på Oslo Børs

Flyselskapet Norwegian stuper på Oslo Børs. Aksjekursen har falt med over 20 prosent i dag og har nå mer enn halvvert børsverdien sin på en uke. I følge Dagens Næringsliv er det nå på sitt laveste nivå siden finanskrisen..

P4 - 1 time siden

Gifte lever lenger

Ugifte har langt større risiko for å dø tidlig enn gifte. Og forskjellene har økt kraftig de siste 40 årene. Ugifte menn over 50 har i dag nesten dobbelt så høy sannsynlighet for å dø sammenlignet med gifte menn på samme alder.

P4 - 2 timer siden

Viktig å skjerme eldre for korona

Det blir viktig å skjerme de eldre i befolkningen dersom det blir et større korona-utbrudd i Norge. Det sier helsedirektør Bjørn Guldvog. I dag kom det frem at helsemyndighetene legger planer for at det kan bli et pandemi-scenario der 25 prosent av befolkningen blir smittet.

P4 - 2 timer siden

Krever fiskeriministeren får sparken

SV krever at statsminister Erna Solberg gir fiskeriministeren sparken senest i morgen. Kari Elisabeth Kaski sier til Dagbladet at de ikke har tillit til Geir Inge Sivertsen etter avsløringene om at han mottok etterlønn som ordfører samtidig som han var i full lønn som statssekretær. Kaski sier Solberg nå må opptre som en leder og ta ansvar.

P4 - 2 timer siden

Folketallet faller i nord

Folketallet falt i Nord-Norge i fjor. I de tre nordligste fylkene gikk folketallet ned med nærmere 2000 i fjor, viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå. På Østlandet økte folketallet med 28 000..

P4 - 2 timer siden

Motsetter seg fengsling

20-åringen som er siktet etter at en 17 år gammel jente ble funnet død i Tromsø forrige uke nekter straffskyld for alle siktelsene. Det opplyser forsvareren hans til Nordlys. I tillegg til å være siktet for å ha hensatt jenta i hjelpeløs tilstand er han siktet for voldtekt og narkotikaovertredelser.

P4 - 2 timer siden

Cruiseskip unngår Tromsø

Et cruiseskip turte ikke legge til kai i Tromsø i dag etter at det i går ble bekreftet at en kvinne i byen er smittet av koronaviruset. Det opplyser Tromsø Havn til avisen iTromsø. Skipet valgte i stedet å reise videre til Honingsvåg.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt