NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 01:20

NRK - 30 Aug 19 kl. 13:40

Foreslår fiskeforbud i Østersjøen

I et forsøk på å sikre bestandene av torsk i Østersjøen, foreslår EU-kommisjonen fiskeforbud i øst og kraftig kvotekutt i vest for neste år. Dersom forslaget blir vedtatt, vil torsk kun være tillatt som bifangst øst i Østersjøen i 2020..
Les mer på NRK


Les mer om:
EU

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Foreslår, fiskeforbudi , Østersjøen
NRK - 20 Jun 19 kl. 20:09

Stort oljeutslipp i Østersjøen

Opp mot 35.000 liter olje er blitt observert i Østersjøen sørvest for Utö i Finland. Observasjonene av oljen ble gjort av EMSAs satellitt, og bekreftet av overvåkningsfly torsdag, ifølge finske medier..

NRK - 22 timer siden

Reduserer fiskekvoter i Østersjøen

EU-landene ble mandag kveld enige om å redusere fiskekvotene i Østersjøen, hvor torskebestanden er truet. Blant annet har Danmark fått redusert torskekvoten med 60 prosent, og sildekvoten med 65 prosent. Det melder nyhetsbyrået Ritzau via NTB..

P4 - 16 May 19 kl. 05:30

Rovviltnemndene foreslås halvert

Klima- og miljødepartementet foreslår å redusere antall rovviltnemnder i Norge fra åtte til fem eller fire. Det skriver nationen. Forskjellen på de to modellene er om hele Østlandet og Sørlandet skal være én region eller to.

NRK - 12 Jun 19 kl. 21:57

Fiskeforbud for torsk i Oslofjorden

Torskebestanden i Oslofjorden er truet, og torskefiske blir dermed forbudt langs kysten fra Telemark til svenskegrensen. Forbudet trer i kraft 15. juni, og vil vare året rundt for både yrkesfiskere og fritidsfiskere..

Aftenposten - 23 Sep 19 kl. 05:55

Gründere ber om fiskeforbud ved undervannsrestaurant

Eierne av Norges eneste undersjøiske restaurant, Under på Spangereid ved Lindesnes, har fått politikerne med på at det ikke skal fiskes rett ved restauranten..

E24 - 23 Sep 19 kl. 06:18

Gründere ber om fiskeforbud ved undervannsrestaurant

Eierne av Norges eneste undersjøiske restaurant, Under på Spangereid ved Lindesnes, har fått politikerne med på at det ikke skal fiskes rett ved restauranten..

VG - 23 Sep 19 kl. 02:44

Gründere ber om fiskeforbud ved undervannsrestaurant

Eierne av Norges eneste undersjøiske restaurant, Under på Spangereid ved Lindesnes, har fått politikerne med på at det ikke skal fiskes rett ved restauranten..

NRK - 11 Oct 19 kl. 00:44

Foreslår sanksjoner mot Tyrkia

En rekke republikanske senatorer i Representantenes hus foreslår foreslår at det innføres sanksjoner mot Tyrkia, som et svar på militæroffensiven nord i Syria. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 03 Oct 19 kl. 07:11

Foreslår AAP-kutt for unge

I statsbudsjettet foreslår regjeringen at minstesatsen for arbeidsavklaringspenger (AAP) reduseres fra 198.000 til 130.000 kroner, ifølge en budsjettlekkasje VG presenterer.

NRK - 10 Sep 19 kl. 11:45

Foreslår innstrammninger

I et brev til Finansdepartementet foreslår Finanstilsynet strengere boliglånsforskrift. Tilsynet begrunner forslaget med at høy og økende gjeld i husholdningene øker risikoen for finansiell ustabilitet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Kan aldri erklære våpenhvile

Tyrkias president Erdogan har avvist USAs forslag om å inngå en våpenhvile i nordlige deler av Syria. – Vi kan aldri erklære våpenhvile, sa han til journalister om bord på et fly, ifølge flere tyrkiske medier og Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Pence vil ikke dele dokumenter

Visepresident Mike Pence i USA nekter å dele dokumenter med kongressen i forbindelse med prosessen som kan lede til riksrett mot president Trump. Pence mener at forespørselen fra Representantenes hus er «for bred», ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Ønsker Syria-omkamp i kongressen

Flere av Demokratenes kongressmedlemmer, med støtte fra noen republikanske representanter, har fremmet et forslag i kongressen hvor de går mot president Donald Trumps avgjørelse om å trekke USAs soldater ut av Syria. Det melder Reuters..

NRK - 1 time siden

SOHR: To syriske soldater drept

To syriske regjeringssoldater skal være drept i artilleriskyts fra tyrkiskvennlige opprørere i det nordlige Syria. Det melder eksilgruppen Syrian observatory for human rights (SOHR), ifølge NTB..

NRK - 1 time siden

Spania fordømmer vold

De spanske myndighetene fordømmer volden i Barcelona, og andre byer i regionen. Det skriver myndighetene i en pressemelding, ifølge Reuters. De skriver videre at de nå jobber for å garantere innbyggernes sikkerhet i Catalonia..

NRK - 1 time siden

«Uakseptabel» brexitavtale

Brexit-tilhenger og parlamentsmedlem Owen Paterson mener at statsminister Boris Johnsons avtale om å gå ut av EU er «absurd» og «uakseptabel», ifølge avisa The Sun. Britene går etter planen ut av EU 31. oktober og forhandler nå om en avtale..

NRK - 1 time siden

Hevder Syria drepte tyrkisk soldat

Tyrkias president Erdogan hevder i et intervju at det var syriske regjeringsstyrker som stod bak et angrep mot byen Manbij, hvor en tyrkisk soldat ble drept. Åtte andre tyrkere ble skadd i angrepet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Uavgjort mellom Norge og Romania

Kampen mellom Norge og Romania endte 1-1. Spissen Alexander Sørloth sikret det norske poenget i sluttminuttene. Dermed er ikke håpet helt ute for direkte kvalifisering til fotball-EM..

NRK - 2 timer siden

Kilde: USA måtte avskrekke milits

Ifølge en amerikansk tjenestemann sendte USA F-15-fly og kamphelikoptre for å skremme tyrkiskstøttede opprørsgrupper som kom «svært nær» amerikanske soldater i Syria tirsdag, skriver journalisten Lucas Tomlinson. Han dekker Pentagon for Fox News..

NRK - 3 timer siden

El Pais: Tre pågrepet i Barcelona

Tre personer er pågrepet og ni personer er skadet i demonstrasjonene i Barcelona, melder den spanske avisen El Pais. Det er andre dag på rad hvor folk demonstrerer i gatene, etter at flere tidligere katalanske politikere ble dømt til fengsel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt