NRK > Nyheter

Lørdag, 11 Juli, 11:09

NRK - 08 nov. 19 kl. 23:40

Foreldre dømt for mishandling

Et foreldrepar i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt for grov vold mot datteren gjennom tretten. Moren blr dømt til 1,5 års fengsel, mens faren fikk 1,75 år, melder NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Trøndelag, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Foreldre, dømt, for, mishandling
Aftenposten - 08 nov. 19 kl. 22:28

Foreldre dømt for mishandling av datteren

Et foreldrepar i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt for grov vold og gjentatt mishandling av datteren gjennom hennes barndom..

NRK - 11 des. 19 kl. 08:09

Foreldre nøgde med barnehagane

Tre av fire foreldre svarar at barna deira trivast godt i barnehagen sin, ifølgje ei måling Norstat har utført for EPSI Norge. Foreldre i private barnehagar er mest nøgde..

NRK - 12 mai 20 kl. 22:06

Tiltalt for mishandling i ti år

Statsadvokatene i Nordland har tiltalt en mann i Vesterålen for grov og gjentatt mishandling av kone og egne barn. Volden skal ha pågått i en tiårsperiode, skriver VOL..

NRK - 05 juni 20 kl. 12:39

Frikjent for mishandling og trusler

En 36 år gammel mann er i Sunnhordland tingrett frifunnet for mishandling, trusler og frihetsberøvelse overfor ektefellen og en sønn. Han er imidlertid dømt til å betale en bot på 12.000 kroner for å ha brutt besøksforbudet han var ilagt..

NRK - 28 mars 20 kl. 09:36

Ber foreldre være på vakt

Tromsø kommune oppfordrer foreldre til å aktivt følge med på den nye digitale skolehverdagen til barna. En brå overgang til det digitale klasserommet gjør at alle risikovurderinger ikke er gjort. En veileder til foreldre vil bli sendt ut neste uke..

P4 - 25 feb. 20 kl. 07:18

Ni av ti foreldre er fornøyd med barnehagen

Foreldre er er stort sett svært eller ganske fornøyd med trivselen og tryggheten i barnehagen. Hele ni av ti foreldre er fornøyd med stedet de leverer sine små og mest dyrebare, ifølge tall fra Utdanningsdirektoratet. Årsstatistikken på barnehagefeltet viser at 94 prosent av barnehagene innfrir kravet om bemanning Likevel svarer foreldre i undersøkelsen at bemanningen og mattilbudet fortsatt kan bli bedre..

NRK - 12 mai 20 kl. 20:44

Dømt for grov mishandling

En 37 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til tre års fengsel for omfattende og grov mishandling av samboeren. Ifølge dommen har mannen blant annet rettet en ladd pistol med delvis fylt magasin mot kvinnen og trukket av, såkalt russisk rulett..

P4 - 02 nov. 19 kl. 09:47

Tiltalt for mishandling

En mann er i Oslo tingrett tiltalt for å grov mishandling av sin kone og tre døtre i sju år. Mannen skal ifølge tiltalen blant annet ha slått, sparket og dyttet familiemedlemmene. Han er også tiltalt for å ha brutt et besøksforbud da han oppsøkte sin familie på en privatadresse..

NRK - 11 des. 19 kl. 08:09

Foreldre fornøgde med barnehagane

Tre av fire foreldre svarar at barna deira trivast godt i barnehagen sin, ifølgje ei måling Norstat har utført for EPSI Norge. Foreldre i private barnehagar er mest fornøgde, noko som har vore tilfelle sida 2010..

NRK - 20 juni 20 kl. 11:10

Pågrepet og siktet for mishandling

I Trondheim ble en mann i 20-årene arrestert onsdag og siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til dette. Det skriver Adresseavisen. Han er siktet for grov mishandling av en tenåring i en leilighet på Nardo i april i år, ifølge avisa..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

E16 mellom Bergen og Voss utsatt

Utbyggingen av den rasutsatte E16 mellom Bergen og Voss er ytterligere utsatt med to år etter kostnadsoverskridelser, skriver TV2. Veien benyttes av over fire millioner passasjer årlig og er en av hovedveiene mellom Bergen og Oslo..

NRK - 2 timer siden

Ni Srebrenica-ofre begraves

Over 1.000 av ofrene fra Srebrenica-massakren er fortsatt ikke gjort rede for. Men iblant dukker det opp levninger, og lørdag blir ni gutter og menn omsider begravet ved minnestedet, ved tusenvis av andre gravsteiner..

NRK - 15 minutter siden

Solberg: – Må lære av Srebrenica

Statsminister Erna Solberg minnes de over 8.000 bosnjakene som ble drept i Srebrenica for 25 år siden i en videomelding på Twitter. – Vi må erkjenne fortiden hvis vi skal lege sårene og bygge en framtid basert på sannhet og forsoning, sier Solberg..

NRK - 45 minutter siden

Jack Charlton er død

Den engelske fotballlegenden Jack Charlton er død, 85 år gammel, melder The Sun..

NRK - 1 time siden

Mange dyr dumpes likevel

Selv om langt færre reiser på utenlandsferie ser Dyrebeskyttelsen ingen nedgang i dumping av dyr. Sommeren er høysesong for dette. Dyrebeskyttelsen i Oslo og Omegn har hatt like mye å gjøre – selv om flere enn normalt er hjemme i sommer..

NRK - 1 time siden

Kortbaneverdensmester (27) død

Den nederlanske kortbaneløperen og regjerende verdensmesteren på 500 meter, Lara van Ruijven (27), døde på fransk sykehus fredag. Ruijven følte seg syk under en treningsleier i Pyreneene og ble innlagt på sykehus med en alvorlig autoimmun reaksjon..

NRK - 2 timer siden

Avtale om nytt museumsbygg

Norsk Industriarbeidermuseum (NIA) skal nå bygge et sikrings- og museumsbygg over ruinene av Tungtvannskjelleren på Vemork. Arbeidet starter 3. august.

NRK - 1 time siden

17 år gammel surfer drept av hai

En 17 år gammel gutt ble drept av en hai mens han surfet på Wooli Beach nær Grafton på østkysten i Australia lørdag ettermiddag lokal tid, ifølge vitner. Flere surfere klarte å få tenåringen opp på stranden, men livet sto ikke til å redde..

NRK - 2 timer siden

Åtte Srebrenica-ofre begraves

Over 1.000 av ofrene fra Srebrenica-massakren er fortsatt ikke gjort rede for. Men iblant dukker det opp levninger, og lørdag blir åtte gutter og menn omsider begravet ved minnestedet, ved tusenvis av andre gravsteiner..

NRK - 2 timer siden

Gifter seg før de blir samboere

Kun én av ti aktive kristne på Sørlandet har vært samboere før de giftet seg. Det kommer frem i en undersøkelse utført av den kristne avisen Dagen i samarbeid med analysebyrået Nordic Navigation og Senter for undersøkende journalistikk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt