P4 > Nyheter

Tuesday, 17 September, 11:31

P4 - 18 Aug 19 kl. 20:20

Fordømmer terrorangrep i Kabul

FN fordømmer terrorangrepet i Kabul der 63 mennesker ble drept og over 180 skadd i går da en selvmordsbomber sprengte seg selv.
FNs generalsekretær António Guterres sier i en uttalelse at hans tanker går til ofrene og etterlatte.
Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet som er det dødeligste i byen i år..
Les mer på P4


Les mer om:
Kabul, FNs, António Guterres, IS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fordømmer, terrorangrepi , Kabul
NRK - 18 Aug 19 kl. 19:53

FN fordømmer Kabul-angrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på en bryllupshall i Kabul, der 63 personer ble drept og over 180 skadd. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..

Aftenposten - 02 Jul 19 kl. 05:45

Elleve drept i Kabul – USA fordømmer Taliban

Elleve er drept og over hundre såret i et selvmordsangrep og påfølgende skuddveksling i Kabul i Afghanistan. USA fordømmer Taliban..

NRK - 15 Jun 19 kl. 03:17

Fordømmer mulig angrep på tankskip

Japans statsminister Shinzo Abe fordømmer det angivelige angrepet på japanskeide tankskipet Kokuka Courageous i Omanbukta torsdag. Abe sa at staten på det sterkeste fordømmer handlingene, uansett hvem som måtte stå bak..

P4 - 01 Jun 19 kl. 10:29

Fordømmer ambassade-flytting

Organisasjonen for islamsk samarbeid fordømmer USA for å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad. Det kom fram i en felles uttalelse etter at utenriksministrene fra de 57 medlemslandene har vært samlet i Mekka..

NRK - 10 Aug 19 kl. 20:50

FN fordømmer bilbombeangrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer bilbombeangrepet som tok livet av to FN-ansatte i byen Benghazi i Libya lørdag, skriver Reuters. Han ber de krigende partene respektere våpenhvilen under høytiden id al-ahda..

NRK - 04 May 19 kl. 21:41

Tyrkia fordømmer bombing

Tyrkiske styresmakter fordømmer Israel for bombinga av det statlege tyrkiske nyheitsbyrået Anadolu sine lokale på Gaza. Det skriv AFP..

NRK - 29 Jul 19 kl. 18:34

Fordømmer drap på urfolksleder

FNs menneskerettssjef Michelle Bachelet fordømmer drapet på en urfolksleder i Amazonas, skriver Reuters. Hun ber samtidig den brasilianske regjeringen om å revurdere forslaget om å åpne for at mer av regnskogen hugges til fordel for gruvedrift..

Aftenposten - 29 Jul 19 kl. 23:08

FN fordømmer drap på brasiliansk urfolksleder

FNs menneskerettssjef Michelle Bachelet fordømmer drapet på en urbefolkningsleder i Amazonas og knytter det til president Jair Bolsonaros gruvedriftspolitikk..

NRK - 29 Jul 19 kl. 10:45

Fordømmer protestbevegelsen

Kinesiske myndigheter fordømmer protestbevegelsen i Hongkong og kaller demonstrasjonene splittende og forstyrrende for befolkningen. Talskvinnen Xu Luying appellerte til folk på alle nivåer i Hongkongs samfunn om å protestere mot volden..

NRK - Igår: 12:56

Frankrike fordømmer angrep

Frankrike fordømmer droneangrepet mot Saudi-Arabias største oljeterminal. Utenriksdepartementet i Frankrike skriver i en uttalelse at slike handlinger bare vil forverre spenningene i regionen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Nytt angrep fra Raja

Venstres Abid Raja går igjen til angrep på regjeringspartner Frp. I en kronikk i Aftenposten, skriver Raja nå i formiddag at det ikke er noen anstendighet over retorikken til Siv Jensen og Sylvi Listhaug - blant annet ved bruk av uttrykket «snikislamisering». Flere Frp-politikere har reagert kraftig etter at Raja anklaget Frp for å drive «brun propaganda».

P4 - 45 minutter siden

Märtha kastet ut av Instagram

Prinsesse Märtha Louise er kastet ut av Instagram. Hennes nye profil er slettet uten hennes samtykke, melder VG. Instagram kan selv deaktivere kontoer dersom de mener det er brudd på retningslinjer eller betingelser.

P4 - 1 time siden

Norwegian stanser bruk av gamle leiefly

Norwegian stanser all bruk av gamle leiefly. Flyselskapet har de siste årene blitt tvunget til å leie inn et titall fly og besetninger for å klare å overholde ruteprogrammet, og mange reisende har blitt sendt på tur med gamle og umoderne reservefly. Men nå går behovet mot slutten, skriver flysmart24.

P4 - 1 time siden

Hopp i bensinprisen

Mens den norske stat tjener på høyere oljepris som følge av helgens angrep i Saudi-Arabia, taper norske bilister som må fylle drivstoff i dag. Prisene på diesel og bensin har økt med 25-30 øre i løpet av morgentimene. Listeprisen hos Circle K er i formiddag 17,04 kroner for 95 oktan bensin og 16,21 kroner for diesel.

P4 - 45 minutter siden

Sju nye hunder syke

Siden mandag har to nye hunder mistet livet i det pågående sykdomsutbruddet. I tillegg er fem øvrige hunder meldt syke, ifølge Mattilsynets oppdatering nå i formiddag. Tilfellene er fra seks forskjellige fylker.

P4 - 1 time siden

Juks ved bilverksted i Sandefjord

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet deres feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Det skjer etter at Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. En ansatt har godkjent et stort antall kjøretøy uten at verkstedet er sikre på om de faktisk har vært inne til kontroll.

P4 - 3 timer siden

Nordmenn betaler mest kontantløst i verden

Nordmenn har ikke sedler og mynter i lommeboka lenger - der ligger det kort. For nå er vi de som betaler mest kontantløst i verden. Det gjør vi i snitt mer enn én gang hver dag.

P4 - 2 timer siden

Ble skutt fire ganger

Johanne Zhangjia Ihle-Hansen ble skutt og drept med fire skudd. Det viser den endelige obduksjonsrapporten etter drapet, som stebroren Philip Manshaus er siktet for å stå bak. 17-åringen ble funnet drept i hjemmet sitt på Eiksmarka i Bærum 10.

P4 - 2 timer siden

Saudi-Arabia varsler motangrep

Også Saudi-Arabia sier nå at de er sikre på at det var Iran, og ikke den jemenittiske Houthi-militsen som sto bak droneangrepet som rammet halvparten av landets oljeproduksjon i helgen. En talsmann for den saudiske militærkoalisjonen sier at de nå forbereder "nødvendige tiltak" for å beskytte landets befolkning - og vil slå hardt tilbake..

P4 - 5 timer siden

Bruker mer dyrket mark enn planlagt

Statens Vegvensen har tatt mer dyrket mark til veiformål enn planlagt hvert eneste år, fra og med 2009. Det viser deres egne årsrapporter, skriver Nationen. De siste ti årene har vegvesenet beslaglagt i overkant av 4.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt