P4 > Nyheter

Friday, 21 February, 05:01

P4 - 18 Aug 19 kl. 20:20

Fordømmer terrorangrep i Kabul

FN fordømmer terrorangrepet i Kabul der 63 mennesker ble drept og over 180 skadd i går da en selvmordsbomber sprengte seg selv.
FNs generalsekretær António Guterres sier i en uttalelse at hans tanker går til ofrene og etterlatte.
Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet som er det dødeligste i byen i år..
Les mer på P4


Les mer om:
Kabul, FNs, António Guterres, IS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fordømmer, terrorangrepi , Kabul
NRK - 18 Aug 19 kl. 19:53

FN fordømmer Kabul-angrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på en bryllupshall i Kabul, der 63 personer ble drept og over 180 skadd. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..

Aftenposten - 02 Jul 19 kl. 05:45

Elleve drept i Kabul – USA fordømmer Taliban

Elleve er drept og over hundre såret i et selvmordsangrep og påfølgende skuddveksling i Kabul i Afghanistan. USA fordømmer Taliban..

NRK - 15 Jun 19 kl. 03:17

Fordømmer mulig angrep på tankskip

Japans statsminister Shinzo Abe fordømmer det angivelige angrepet på japanskeide tankskipet Kokuka Courageous i Omanbukta torsdag. Abe sa at staten på det sterkeste fordømmer handlingene, uansett hvem som måtte stå bak..

NRK - 12 timer siden

Macron fordømmer angrep i Idlib

Den franske presidenten seier han fordømmer dei syriske regjeringsstyrkane sin offensiv mot Idlib. Emmanuel Macron seier at det som skjer no er eit av dei verste humanitære dramaa, og fordømmer angrepet fordi ogsp sivile blir ramma..

NRK - 25 Sep 19 kl. 03:58

Fordømmer behandlingen av uigurer

Over 30 land, blant dem USA, fordømmer Kinas behandling av muslimske uigurer og andre muslimer i landet. Tirsdagens fordømmelse fant sted på sidelinjen av FNs hovedforsamling i New York, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 01 Jun 19 kl. 10:29

Fordømmer ambassade-flytting

Organisasjonen for islamsk samarbeid fordømmer USA for å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad. Det kom fram i en felles uttalelse etter at utenriksministrene fra de 57 medlemslandene har vært samlet i Mekka..

NRK - 28 Dec 19 kl. 04:52

Fordømmer menneskerettighetsbrudd

FNs hovedforsamling godkjente fredag en resolusjon som fordømmer brudd på menneskerettighetene til Myanmars rohingya-muslimer og andre minoriteter. Resolusjonen ble vedtatt med 134 stemmer mot 9. 28 medlemmer unnlot å stemme..

NRK - 10 Aug 19 kl. 20:50

FN fordømmer bilbombeangrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer bilbombeangrepet som tok livet av to FN-ansatte i byen Benghazi i Libya lørdag, skriver Reuters. Han ber de krigende partene respektere våpenhvilen under høytiden id al-ahda..

NRK - 08 Oct 19 kl. 00:28

Fordømmer vold mot demonstranter

Iraks president Barham Saleh fordømmer volden under protester den siste tiden og ber nasjonalforsamlingen ta demonstrantenes krav på alvor. I en TV-sendt tale mandag ba han om at opptrappingen måtte stanse.

NRK - 04 May 19 kl. 21:41

Tyrkia fordømmer bombing

Tyrkiske styresmakter fordømmer Israel for bombinga av det statlege tyrkiske nyheitsbyrået Anadolu sine lokale på Gaza. Det skriv AFP..

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

- Giske innstilles likevel

Trondheim Arbeiderparti vil ikke ta til følge ønsket fra Trond Giskes eget lokallag, om ikke å innstille han til styret i Trøndelag Ap overhodet. Ifølge Adresseavisen innstiller Trondheim Ap tvert imot Giske som sin lederkandidat. Tidligere har det vært kjent at Giske var ett av seks innspilte navn til styret, men nå i kveld opplyser laget at det er ledervervet de ønsker Giske inn i..

P4 - 7 timer siden

400 tonn egg kan bli grisefor

400 tonn egg kan nå bli grisefor. Nortura har et altfor stort egg-lager, og nå har de fått tillatelse til å bruke eggene, som var ment å være menneskemat, til dyremat i stedet, melder NTB. Ifølge Nortura er det ikke mulig å få brukt opp eggene på andre måter før de blir for gamle, og det statlige Omsetningsrådet innvilget søknaden med åtte mot to stemmer..

P4 - 6 timer siden

Ishockey: Bunnlag slo topplag

Det var bunn mot topp - og det endte topp for bunnlaget i Get-ligaen i ishockey i kveld. Oslolaget Grüner slo den suverene seriemesteren Stavanger Oilers 4-3. Kveldens øvrige kamper endte slik: Storhamar – Manglerud Star 4-2 Vålerenga – Narvik 4-1 Stjernen – Lillehammer 1-2.

P4 - 7 timer siden

- Stone har gode sjanser for å bli renvasket

Roger Stone blir ikke benådet umiddelbart, men han har en god sjanse til å full renvaskelse. Det sa president Donald Trump i kveld - bare timer etter hans tidligere nære rådgiver ble dømt til vel tre års fengsel. Dommen var langt lavere enn aktoratets opprinnelige påstand om sju til ni års fengsel.

P4 - 9 timer siden

Ranet i sitt eget hjem

En mann i 20-årene ble ranet i sitt eget hjem i Stavanger i kveld. Flere ungdommer tok seg inn i leiligheten hans i Skredbakka, opplyser politiet til TV2. De skal ha truet mannen, men han skal ikke ha blitt fysisk skadd.

P4 - 8 timer siden

Giske skal ha blitt vraket av sine egne

Trond Giskes eget lokallag har vraket han som kandidat til Trøndelag Arbeiderparti. Det opplyser kilder både til Adresseavisen og VG. Mens krefter i Trøndelag Ap har jobbet for å få Giske som kandidat, skal hans lokallag, Trondheim Arbeidersamfunn, ha levert en liste uten hans navn.

P4 - 8 timer siden

Nedturen fortsetter for Høyre

Nedturen fortsetter for Høyre. I Dagbladets ferske partibarometer er de nede i en oppslutning på 18,8 prosent. Det er 0,9 prosentpoeng lavere enn forrige måling da de for første gang på mange år falt under 20 prosent.

P4 - 9 timer siden

Pågrepet med skytevåpen i Trondheim

Bevæpnet politi rykket ut og pågrep tre menn i 20-årene i Trondheim, etter at de ble observert med et skytevåpen i Midtbyen. Våpenet ble funnet i bilen i forbindelse med pågripelsen. Det regnes ikke for å være skarpt, og det var ikke meldt om noen trusselsituasjon.

P4 - 9 timer siden

Moser oppretter Alzheimer-senter

Nobelprisvinnerne Edvard og May-Britt Moser skal drive et nasjonalt senter for forskning på demenssykdommen Alzheimer. Stiftelsen Kristian Gerhard Jebsen gir 22,5 millioner kroner til senteret, som har som mål å finne en kur mot sykdommen, melder NRK. Rundt 50 millioner mennesker i verden lever med Alzheimer i dag..

P4 - 10 timer siden

Tre års fengsel for Stone

Donald Trumps tidligere rådgiver, Roger Stone, er dømt til vel tre års fengsel - 40 måneder. Det er altså langt lavere enn aktoratet hadde lagt ned påstand om. De mente han burde fengsles i mellom sju og ni år.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt