NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 16:47

NRK - 03 Dec 19 kl. 04:48

Forbyr utenlandsk støtte før valget

New Zealand har i forkant av neste års valg lagt ned forbud mpt utenlandske pengedonasjoner og villedende politisk reklame på sosiale medier. Årsaken er at det har vært bekymring rundt faren for utenlandsk påvirkning før neste års valg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Zealand

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forbyr, utenlandsk, støtte, før, valget
Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 06:41

New Zealand forbyr utenlandsk støtte før valget

New Zealand har i forkant av neste års valg lagt ned forbud om utenlandske pengedonasjoner og villedende politisk reklame på sosiale medier..

NRK - 29 Aug 19 kl. 12:30

Forbyr ildpåsetting i to måneder

Brasils president Jair Bolsonaro har signert et dekret som forbyr bruk av ild i landet i to måneder framover etter de omfattende brannene i Amazonas. Det er regjeringskilder som opplyser om ildforbudet overfor lokale medier..

P4 - 19 Sep 19 kl. 09:24

India forbyr e-sigaretter

India forbyr nå salg av e-sigaretter. Forbudet er en reaksjon på flere dødsfall i USA som blir relatert til e-sigaretter, melder CNN. Indias finansminister sier sigarettene utgjør en helserisiko, spesielt for unge..

P4 - 29 Aug 19 kl. 12:40

Forbyr ildpåsetting i to måneder

Brasils president Jair Bolsonaro har forbyr nå bruk av ild i landet i to måneder framover etter de omfattende brannene i Amazonas. Det skriver brasilianske medier. Så langt i 2019 er det registrert flere enn 72.

VG - 29 Aug 19 kl. 12:44

Forbyr Amazonas-branner i 60 dager

Brasils president har undertegnet en forordning som forbyr ildspåsettelser i Amazonas i 60 dager..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 10:40

Bolsonaro forbyr ildpåsetting i to måneder

Brasils president Jair Bolsonaro har signert et dekret som forbyr bruk av ild i landet i to måneder framover etter de omfattende brannene i Amazonas..

Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 05:56

New Zealand forbyr videospill om moskéskyting

New Zealand forbyr det de beskriver som et «avskyelig» videospill som glorifiserer livestrømmingen av moskéangrepet i Christchurch i mars..

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 06:56

Hongkong forbyr demonstranter å bruke ansiktsmaske

Hongkongs leder Carrie Lam kunngjorde fredag at de forbyr mot bruk av ansiktsmasker blant demonstrantene. Demonstranter tar til gatene – iført ansiktsmasker. Samtidig sier Malaysias statsminister at Lam bør trekke seg..

Dagbladet - 29 Aug 19 kl. 14:48

Forbyr turister å svømme med delfiner

Myndighetene mener delfinene er svært utsatt for menneskelig aktivitet..

Dagbladet - 24 Nov 19 kl. 01:00

- Hadde nesten to i promille og spydde på rattet

En utenlandsk vogntogsjåfør ble stoppet av politiet ved Bø i Telemark..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Demonstrasjoner mot Salvini i Roma

Tusenvis demonstrerte i Roma lørdag mot Italias opposisjonsleder Matteo Salvini og hans ytre høyre-parti Ligaen, melder NTB. Sardinbevegelsen, en protestbevegelse som er mot Salvinis strenge innvandringspolitikk, sto bak demonstrasjonen..

NRK - 30 minutter siden

Mann påkjørt i Skien

En person fraktes til sykehus etter å ha blitt påkjørt under kryssing av en vei. Ulykken skjedde i krysset ved Kjørbekkvegen. Det skal være trafikale problemer på stedet..

NRK - 30 minutter siden

Streikekaos fortsetter i Frankrike

Den omfattende transportstreiken i Frankrike fortsatte på tiende dagen lørdag, melder AFP. Transportarbeidere streiker i protest mot president Emmanuel Macrons pensjonsreformer. Nå frykter mange at det vil bli kaos i togtrafikken i jula..

NRK - 1 time siden

Reagerer på «celle» for demente

Det er uakseptabelt at det har blitt brukt en «celle» for å låse inn eldre demente ved Presteheia omsorgssenter i Kristiansand. Det mener ordfører Harald Furre. Han sier til NRK at praksisen må opphøre, og ber helse-og sosialdirektøren redegjøre..

NRK - 45 minutter siden

Chile med nytt avtaleforslag

Chile vil komme med et nytt og mer ambisiøst forslag til avtaletekst på klimatoppmøtet rundt kl 16, sier Chiles talsperson Andres Landerretche på en pressekonferanse lørdag ettermiddag. Han tror forhandlingene i Madrid vil komme i land i kveld..

NRK - 1 time siden

Go Ahead overtar i morgen

Søndag starter 200 nye ansatte i ny jobb hos Go Ahead Norge, og første toget går fra Stavanger klokken 06:47. – Vi overtar først nå alt av materiell i løpet av disse siste timene, det har vært en utfrdring for oss, sier adm dir Cathrine Elgin..

NRK - 1 time siden

Flere pågrepet etter valg i Algerie

400 er pågrepet etter protester på fredag mot presidentvalget i Algerie, melder DPA. Abdelmadjid Tebboune, en støttespiller av landets hærsjef, vant torsdagens valg. Valgdeltakelsen var lav og mange demonstranter mener valget var udemokratisk.

NRK - 1 time siden

AI skal fullføre Beethovens 10.nde

Kunstig intelligens skal prøve å fullføre komponisten Ludwig van Beethovens 10. symfoni, melder AFP. Ved hjelp av notene han skrev ned før han døde i 1827, prøver man å fullføre verket i forbindelse med at det er 250 år siden han ble født neste år..

NRK - 1 time siden

En person knivstukket

En person skal ha blitt knivstukket på en privat adresse på Jessheim, skriver politiet på Twitter. Den skadde er kjørt til Ullevål sykehus. En person er pågrepet etter hendelsen.

NRK - 2 timer siden

Krisestemning på klimatoppmøtet

Mange i Madrid raser av forslaget til avtale. – Aldri før har jeg sett et så stort gap mellom det vitenskapen trenger og det folk i hele verden krever, og det forhandlerene leverer, sier Alden Meyer i Union of Concerned Scientists..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt