NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 03:30

NRK - 03 Dec 19 kl. 04:48

Forbyr utenlandsk støtte før valget

New Zealand har i forkant av neste års valg lagt ned forbud mpt utenlandske pengedonasjoner og villedende politisk reklame på sosiale medier. Årsaken er at det har vært bekymring rundt faren for utenlandsk påvirkning før neste års valg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Zealand

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forbyr, utenlandsk, støtte, før, valget
Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 06:41

New Zealand forbyr utenlandsk støtte før valget

New Zealand har i forkant av neste års valg lagt ned forbud om utenlandske pengedonasjoner og villedende politisk reklame på sosiale medier..

Dagbladet - 01 Apr 20 kl. 07:51

Danskene forbyr dette

Danmark har vedtatt en ny hastelov. Der forbyr de forsamlinger på mer enn to personer..

P4 - 01 Apr 20 kl. 21:12

Forbyr abort

Delstaten West Virginia i USA forbyr å gjennomføre aborter og en rekke andre operasjoner på grunn av koronakrisen. De gjør dette for å spare på beskyttelsesutstyr og sørge for god tilgang til respiratorer, melder CNN..

Dagbladet - 18 Jan 20 kl. 21:33

Feriefavoritter forbyr «happy hour»: - Hensynsløse

Myndighetene på den spanske øygruppa Balearene slår ned på ferierende partyløver og forbyr all-inclusive-hotell å servere gratis alkohol på Ibiza og Mallorca..

Klartale - 15 Mar 20 kl. 12:16

Forbyr folk å dra på hytta

Regjeringen forbyr folk å dra til hytter utenfor sin egen kommune. Det melder kanalen NRK..

NRK - 23 Mar 20 kl. 20:04

Forbyr samlinger med mer enn tre

Nederland forbyr folkesamlinger og treff med mer enn tre personer. Det kunngjorde justisminister Ferd Grapperhaus i dag. Tiltaket gjelder fram til 1.

NRK - 21 Apr 20 kl. 06:50

Forbyr masseutvandring

Indonesia forbyr den store tradisjonelle utvandringen, kjent som «mudik» for å dempe spredningen av koronaviruset. Utvandringen eller hjemreisene skjer vært år i slutten av fastemåneden Ramadan, som i år er i mai..

NRK - 04 Mar 20 kl. 12:44

Forbyr eksport av verneutstyr

Tyskland forbyr eksport av medisinsk beskyttelseutstyr som følge av utbruddet av koronaviruset, melder AFP. Innenriksminsteren sa onsdag at eksport av utstyr som masker og hansker stoppes for å sikre at landet har nok til å takle koronautbruddet..

NRK - 19 Mar 20 kl. 16:17

Forbyr opphold på hytter

Myndighetene forbyr nå opphold på hytter utenfor egen hjemkommune. Det opplyste helseminister Bent Høie torsdag..

NRK - 29 Aug 19 kl. 12:30

Forbyr ildpåsetting i to måneder

Brasils president Jair Bolsonaro har signert et dekret som forbyr bruk av ild i landet i to måneder framover etter de omfattende brannene i Amazonas. Det er regjeringskilder som opplyser om ildforbudet overfor lokale medier..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tusenvis i nye protester i USA

I Los Angeles, New York, Washington og andre amerikanske byer samlet tusenvis seg til markeringer onsdag kveld. De fleste steder gikk det fredelig for seg etter at siktelsen mot politimannen som hadde nakkegrep på George Floyd, ble utvidet..

NRK - 45 minutter siden

Obama ber om politireformer

Tidligere president Barack Obama ber ordførere i alle amerikanske byer om å ta opp og gå gjennom politiets retningslinjer for bruk av makt. Ifølge Obama Foundation har svarte amerikanere tre ganger så høy risiko for å dø i politiets varetekt som hvite..

NRK - 10 timer siden

3000 år gammel maya-bygning funnet

I Mexico har forskere oppdaget de største og eldste bygningsrestene etter maya-sivilisasjonen. Ved hjelp av fjernmålingsteknikken lidar er det funnet en kolossal, firkantet struktur nær grensen til Guatemala, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Obama: – Det er skremmande

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd. Obama sa at situasjonen er skremmande, men dette er ei moglegheit for folk til å sjå rasismen i USA..

NRK - 2 timer siden

Gentest kan gi falske utslag

Bruk av gentesten NIPT kan føre til abort av friske fostre, sier seksjonsoverlege ved Nasjonal behandlingstjeneste for avansert invasiv fostermedisin, og professor ved NTNU, Torbjørn Moe Eggebø.Reglene for bruk av gentest ble nylig endret..

NRK - 3 timer siden

Ny stor krisepakke i Tyskland

Regjeringspartiene i Tyskland er enige om å bruke 130 milliarder euro i en ny krisepakke som skal dempe de økonomiske følgene av koronapandemien. Tyske familier får 300 euro ekstra per barn, momsen blir satt ned og elbiler får mer offentlig støtte..

NRK - 3 timer siden

Hunden Raija overlevde jordskredet

Elghunden Raija ble reddet ut av det store jordskredet i Talvik i Alta av redningshelikopter som fant hunden og fikk løftet den i sikkerhet. Huset til familien Hagalid var et av åtte hus som ble feid på sjøen av raset..

NRK - 3 timer siden

Oppretter spleis for svindelofre

Lillian Jensen (76) som ble fralurt 350.000 kroner av telefonsvindlere, får støtte fra fremmede som har opprettet en spleis for henne på nettet. Jensen ble oppringt fra et forfalsket nummer som tilhører Sparebank 1 og lurt til å gi fra seg passord..

NRK - 3 timer siden

Fant maursyre i død gutt

Seks år etter at en 15 måneder gammel gutt ble funnet død i Vanvikan i Trøndelag, fant politiet ut at gutten hadde maursyre i kroppen. Faren er siktet i saken. Nå skal saken behandles i Høyesterett..

NRK - 3 timer siden

Seks skadd i påkjørsel i Nederland

Seks gjester på en fortauskafe ble skadet da en bil kjørte opp på fortauet i byen Gennep sør i Nederland onsdag kveld, melder Reuters. Det er uklart hvorfor bilen endte på fortauet. Sjåføren er arrestert av politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt