NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 16:40

NRK - 26 Mar 20 kl. 11:32

Forbyr sykkelutleie i Trondheim

Kommunedirektøren i Trondheim vil fory utleie av både elsparkesykler og sykler. Målet er hindre smitte av korona-viruset. I første omgang skal forbudet gjelde til 31. april, skriver Adresseavisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trondheim, Adresseavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forbyr, sykkelutleiei , Trondheim
Dagbladet - 02 Apr 20 kl. 20:42

Trondheim forbyr ballonger

Restauranter og butikker kan ikke lenger pynte med ballonger utendørs i Trondheim..

E24 - 27 Mar 20 kl. 06:27

Trondheim forbyr utleie av bysykler og elsykler – andre byer tilskynder bruk

Trondheim kommune vedtok torsdag forbud mot utleie av sykler og sparkesykler ut april, fordi bruk kan spre koronavirus. Det er motsatt vedtak av Oslo og Bergen..

Dagbladet - 01 Apr 20 kl. 07:51

Danskene forbyr dette

Danmark har vedtatt en ny hastelov. Der forbyr de forsamlinger på mer enn to personer..

P4 - 01 Apr 20 kl. 21:12

Forbyr abort

Delstaten West Virginia i USA forbyr å gjennomføre aborter og en rekke andre operasjoner på grunn av koronakrisen. De gjør dette for å spare på beskyttelsesutstyr og sørge for god tilgang til respiratorer, melder CNN..

Dagbladet - 18 Jan 20 kl. 21:33

Feriefavoritter forbyr «happy hour»: - Hensynsløse

Myndighetene på den spanske øygruppa Balearene slår ned på ferierende partyløver og forbyr all-inclusive-hotell å servere gratis alkohol på Ibiza og Mallorca..

Klartale - 15 Mar 20 kl. 12:16

Forbyr folk å dra på hytta

Regjeringen forbyr folk å dra til hytter utenfor sin egen kommune. Det melder kanalen NRK..

NRK - 23 Mar 20 kl. 20:04

Forbyr samlinger med mer enn tre

Nederland forbyr folkesamlinger og treff med mer enn tre personer. Det kunngjorde justisminister Ferd Grapperhaus i dag. Tiltaket gjelder fram til 1.

NRK - 21 Apr 20 kl. 06:50

Forbyr masseutvandring

Indonesia forbyr den store tradisjonelle utvandringen, kjent som «mudik» for å dempe spredningen av koronaviruset. Utvandringen eller hjemreisene skjer vært år i slutten av fastemåneden Ramadan, som i år er i mai..

NRK - 22 Mar 20 kl. 12:30

Sju nye tilfeller i Trondheim

Sju nye tilfeller av koronavirus ble bekreftet i Trondheim lørdag. Alle har mildt sykdomsforløp. Fem av de sju er trolig smittet i Norge.

NRK - 04 Mar 20 kl. 12:44

Forbyr eksport av verneutstyr

Tyskland forbyr eksport av medisinsk beskyttelseutstyr som følge av utbruddet av koronaviruset, melder AFP. Innenriksminsteren sa onsdag at eksport av utstyr som masker og hansker stoppes for å sikre at landet har nok til å takle koronautbruddet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Over 204 døde i Storbritannia

Ytterligere 204 koronasmittede personer har dødd i Storbritannia. Helsedepartementets offisielle dødstall er nå 40.465.

NRK - 1 time siden

Får penger for fleksible tilbud

15 universiteter og høgskoler får 100 millioner kroner til fleksible utdanningstilbud, hvor studentene ikke nødvendigvis trenger å møte opp fysisk, skriver forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H) i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Fare for flom i deler av landet

I Trøndelag, samt Finnmark og Troms fører nå økt vannføring til stor fare for flom. Farevarselet er nå på oransje nivå, melder Varsom.no..

NRK - 1 time siden

Kosovo opphever forbudet mot Serbia

Kosovos nye regjering opphever forbudet mot å importere varer fra Serbia. Det kan føre til en ny dialog mellom de to nabolandene. Serbia har lenge sagt at det er uaktuelt å starte samtaler med Kosovo så lenge sanksjonene ikke fjernes..

NRK - 2 timer siden

Høie frykter smitte i demonstrasjon

Helseministeren ba folk som ville demonstrere mot rasisme i Stavanger i dag om å bli hjemme. – Kampen mot rasisme er utrolig viktig, og jeg forstår at mange vil gi uttrykk for det, sier Bent Høie. Han frykter likevel mer spredning av koronasmitte..

NRK - 2 timer siden

Stor demonstrasjon i London

NRK - 2 timer siden

Over 100 pågrepet i Kasakhstan

Over 100 personer er pågrepet under opposisjonsprotester i ulike deler av Kasakhstan. Landet er kritisert for deres forbud mot protester, og en ny lov som myker opp forbudet var forventet å tre i kraft i dag..

NRK - 2 timer siden

Har ikke kontroll på skogbrann

Brannvesenet har ikke kontroll på en skogbrann øst for Skjomen i Ofoten. Hytteområdene Yttersandvika og Innersandvika vil bli evakuert, melder politiet. Sivilforsvaret og helikopter er kalt inn for å hjelpe til..

NRK - 2 timer siden

Nye 17 dødsfall i Sverige

I Sverige er 17 dødsfall knyttet til koronaviruset registrert siden i går. Dermed er i alt 4656 døde i Sverige av covid-19. Smittetallet stiger med nesten 1000 til 43.

NRK - 2 timer siden

Koronasmittet russ truet McDonalds

En 18-åring som er smittet av koronaviruset, truet med å drepe gjester og ansatte på McDonalds i Asker i dag tidlig. Mannen er pågrepet, mens fire ansatte er i karantene og restauranten måtte stenge for nedvasking og desinfisering, melder Budstikka..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt