P4 > Nyheter

Fredag, 25 September, 07:05

P4 - 26 juni 19 kl. 06:26

Forbyr salg av e-sigaretter

Som den første byen i USA innfører San Francisco i California et midlertidig forbud mot e-sigaretter.
Bystyret mener det amerikanske mattilsynet har godkjent produktet uten at det er tilstrekkelig er analysert.
Også i Beverly Hills i California har vedtatt å stanse salget av e-sigaretter og andre tobakksprodukter, men forbundet trer først i kraft i 2021..
Les mer på P4


Les mer om:
USA, San Francisco, California, Beverly Hills

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forbyr, salgav , e-sigaretter
P4 - 19 sep. 19 kl. 09:24

India forbyr e-sigaretter

India forbyr nå salg av e-sigaretter. Forbudet er en reaksjon på flere dødsfall i USA som blir relatert til e-sigaretter, melder CNN. Indias finansminister sier sigarettene utgjør en helserisiko, spesielt for unge..

P4 - 27 juli 19 kl. 14:36

E-sigaretter er helsefarlig

E-sigaretter er helsefarlige, slår Verdens helseorganisasjon fast i en ny rapport. Selv om e-sigaretter er mindre farlige enn sigaretter med tobakk, mener de at salget bør reguleres. Verdens helseorganisasjon sier også at det ikke er tilstrekkelig med bevis for at e-sigaretter er et effektivt middel for dem som ønsker å slutte med vanlig røyk..

NRK - 18 sep. 19 kl. 11:55

Vil forby e-sigaretter i India

Regjeringen i Inda vil forby import, salg og produksjon av e-sigaretter. Avgjørelsen ble tatt med tanke på hvordan e-sigaretter påvirker dagens unge ifølge finansministeren i India. Nylig har også to stater i USA forbudt smakstilsatt e-sigaretter..

NRK - 19 sep. 19 kl. 09:06

India forbyr e-sigaretter

Salg av alle elektroniske sigaretter er forbudt i India, fordi de utgjør en helserisiko, spesielt for unge, melder CNN. Indias finansminister annonserte nyheten på et kabinettmøte onsdag, som en reaksjon på dødsfall i USA relatert til e-sigaretter..

NRK - 09 okt. 19 kl. 06:24

Stanser salg av e-sigaretter

Det kinesiske selskapet Alibaba stanser salg av e-sigaretter i USA, ifølge Reuters. Myndighetene i USA råder folk til ikke å bruke e-sigaretter etter at fem er døde og 450 syke av lungesykdom. Alibaba regnes som er verdens største nettbutikk..

NRK - 05 juni 19 kl. 09:05

Forbyr salg av tobakk

Bystyret i California-byen Beverly Hills vedtok tirsdag enstemmig å forby salg av sigaretter, sigarer, e-sigaretter og andre tobakksprodukter, som første by i USA. Forbudet trer i kraft i 2021, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 18 sep. 19 kl. 00:16

Forbyr e-sigaretter med smak

Delstaten New York i USA forbyr e-sigaretter med smakstilsetning. Det skjer etter at hundrevis av mennesker angivelig skal ha blitt syke etter å ha brukt e-sigaretter med smak. Minst syv personer skal ha mistet livet..

P4 - 11 sep. 19 kl. 07:10

Fraråder bruk av e-sigaretter

I Danmark blir folk nå frarådet å bruke e-sigaretter av helsemyndighetene. Årsaken er at man ikke vet langtidsvirkningene, ifølge avisen Politiken. Advarselen gjelder spesielt barn, unge, gravide og ammende Stortinget vedtok i 2016 å oppheve forbudet mot salg av e-sigaretter med nikotin i Norge, og vil trolig bli tillatt å selge enten i år eller neste år..

NRK - 26 juni 19 kl. 05:42

Forbyr salg av e-sigaretter

Som den første byen i USA har San Francisco innført et midlertidig forbud mot e-sigaretter. Vedtaket, som ble fattet av bystyret tirsdag kveld , må godkjennes av borgermesteren. Hun har tidligere deltatt i kampanjen for å få plass et forbud..

Aftenposten - 26 juni 19 kl. 06:01

San Francisco forbyr salg av e-sigaretter

Som den første byen i USA har San Francisco i California innført et midlertidig forbud mot e-sigaretter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Flere pågrepet etter knivstikking i Oslo

To nye personer er pågrepet etter at en 16 år gammel gutt ble knivstukket i ansiktet på Bogerud T-banestasjon i Oslo i går. Fra før var én person pågrepet i saken som politiet omtaler som et gjengoppgjør. Politiet har indikasjoner på at det er fortsatt er flere gjerningspersoner, og sier de jobber intenst med saken.

P4 - 30 minutter siden

Flere klasser i karantene i Bø

Flere klasser ved Bø skole i Telemark er satt i karantene etter at flere er nærkontakter til en person som har fått påvist koronasmitte. Kommunen sier de vurderer risikoen for smitte som relativt høy..

P4 - 30 minutter siden

Vil ha elbil-ladere i borettslag

I dag fremmer regjeringen et lovforslag som gjør at styrer i borettslag ikke kan hindre folk å sette opp et eget ladepunkt for elbil i felles garasje. Mange elbil-eiere har ingen mulighet til dette, noe som skaper mye kø på hurtigladerne, melder NRK. Den enkelte må selv dekke utgifter til ladeboks og betale for strømmen de bruker.

P4 - 30 minutter siden

Eldre urolige før høstferien

Frykter mer smitte på grunn av flere reiser innenlands..

P4 - 45 minutter siden

Støre vil bedre pandemiberedskapen

Arbeiderpartiet lanserer i dag en rekke tiltak som de mener vil bedre pandemiberedskapen. Partiet mener koronakrisen har avdekket store mangler i helsetjenesten, som blant annet manglende beredskapslagre av smittevernutstyr. Tiltakene vil presenteres i Arbeiderpartiets forslag til partiprogram for neste stortingsperiode som legges frem i formiddag..

P4 - 30 minutter siden

- Anbudskonkurransen presser lønnen ned

- Det må bli slutt på å sette busstrafikken ut på anbud. Det mener Marit Sauge, leder for bussklubben i Oslo Sporveiers Arbeiderforening. Sauge er en av 3800 bussjåfører som streiker.

P4 - 30 minutter siden

Sjåfør tiltalt for uaktsom drap

Lastebilsjåføren som kjørte på en 62 år gammel kvinnelig fotgjenger i Drammen i januar i år slik at hun døde er tiltalt for uaktsomt bildrap. Ifølge tiltalen hadde sjåføren en GPS, en hylle og en toalettmappe i frontruten og på dashbordet som hindret utsyn og førte til at han ikke oppdaget kvinnen. I tiltalen blir det lagt ned påstand om erstatning, samt tap av retten til å kjøre bil..

P4 - 1 time siden

129 nye smittede

129 nordmenn har testet positivt for koronasmitte det siste døgnet. Det er en liten økning fra dagen før, da det ble registrert 124 nye tilfeller. I alt 24 personer er innlagt på sykehus for covid-19-sykdom, fem flere enn dagen før.

P4 - 1 time siden

Sprayet tilfeldige med pepperspray

To menn er pågrepet for å ha sprayet tilfeldige forbipasserende med pepperspray i Torggata i Skien i natt. En av mennene skal også ha vært truende og voldelig. Ingen personer ble skadet i hendelsen.

P4 - 1 time siden

Nye demonstrasjoner i USA

I Lousville i Kentucky og i flere andre byer i USA fortsatte i natt demonstrasjonene mot politivold og rasisme. I går oppsto det opptøyer etter nyhetene om at ingen av politibetjentene som skjøt og drepte afroamerikanske Breonna Taylor i mars, tiltales for drapet. To politibetjenter ble skutt under opptøyene i Louisville.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt