P4 > Nyheter

Monday, 27 January, 20:46

P4 - 26 Jun 19 kl. 06:26

Forbyr salg av e-sigaretter

Som den første byen i USA innfører San Francisco i California et midlertidig forbud mot e-sigaretter.
Bystyret mener det amerikanske mattilsynet har godkjent produktet uten at det er tilstrekkelig er analysert.
Også i Beverly Hills i California har vedtatt å stanse salget av e-sigaretter og andre tobakksprodukter, men forbundet trer først i kraft i 2021..
Les mer på P4


Les mer om:
USA, San Francisco, California, Beverly Hills

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forbyr, salgav , e-sigaretter
P4 - 19 Sep 19 kl. 09:24

India forbyr e-sigaretter

India forbyr nå salg av e-sigaretter. Forbudet er en reaksjon på flere dødsfall i USA som blir relatert til e-sigaretter, melder CNN. Indias finansminister sier sigarettene utgjør en helserisiko, spesielt for unge..

NRK - 05 Jun 19 kl. 09:05

Forbyr salg av tobakk

Bystyret i California-byen Beverly Hills vedtok tirsdag enstemmig å forby salg av sigaretter, sigarer, e-sigaretter og andre tobakksprodukter, som første by i USA. Forbudet trer i kraft i 2021, melder nyhetsbyrået AP..

Hegnar.no - 26 Jun 19 kl. 06:10

Forbyr salg av e-sigaretter

Som den første byen i USA har San Francisco i California innført et midlertidig forbud mot e-sigaretter..

NRK - 19 Sep 19 kl. 09:06

India forbyr e-sigaretter

Salg av alle elektroniske sigaretter er forbudt i India, fordi de utgjør en helserisiko, spesielt for unge, melder CNN. Indias finansminister annonserte nyheten på et kabinettmøte onsdag, som en reaksjon på dødsfall i USA relatert til e-sigaretter..

Aftenposten - 26 Jun 19 kl. 06:01

San Francisco forbyr salg av e-sigaretter

Som den første byen i USA har San Francisco i California innført et midlertidig forbud mot e-sigaretter..

NRK - 26 Jun 19 kl. 05:42

Forbyr salg av e-sigaretter

Som den første byen i USA har San Francisco innført et midlertidig forbud mot e-sigaretter. Vedtaket, som ble fattet av bystyret tirsdag kveld , må godkjennes av borgermesteren. Hun har tidligere deltatt i kampanjen for å få plass et forbud..

Dagbladet - 26 Jun 19 kl. 08:31

San Francisco forbyr salg av e-sigaretter

Som første by i USA..

NRK - 09 Oct 19 kl. 06:24

Stanser salg av e-sigaretter

Det kinesiske selskapet Alibaba stanser salg av e-sigaretter i USA, ifølge Reuters. Myndighetene i USA råder folk til ikke å bruke e-sigaretter etter at fem er døde og 450 syke av lungesykdom. Alibaba regnes som er verdens største nettbutikk..

E24 - 26 Jun 19 kl. 06:19

San Francisco forbyr salg av e-sigaretter

Som den første byen i USA har San Francisco i California innført et midlertidig forbud mot e-sigaretter..

NRK - 18 Sep 19 kl. 11:55

Vil forby e-sigaretter i India

Regjeringen i Inda vil forby import, salg og produksjon av e-sigaretter. Avgjørelsen ble tatt med tanke på hvordan e-sigaretter påvirker dagens unge ifølge finansministeren i India. Nylig har også to stater i USA forbudt smakstilsatt e-sigaretter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Rammer turismen

Norsk reiseliv rammes av virusutbruddet. For å hindre spredning av viruset er kinesiske turistgrupper nektet utreise. Daglig leder i Destination Lofoten, Elisabeth Dreyer, sier det kommer til å merkes hos mange bedrifter og leverandører, men i hvor stor grad vet hun ennå ikke..

P4 - 15 minutter siden

Bekrefter at amerikansk fly styrtet

Amerikanske myndigheter bekrefter at det var et amerikansk fly som styrtet i Afghanistan i dag, men nekter for at Taliban skjøt det ned. Selv har Taliban hevdet skjøt ned et amerikansk militærfly, og at alle om bord mistet livet. Tallet på omkomne er ikke kjent..

P4 - 1 time siden

Omkom i ulykke

Personen som satt fastklemt etter en ulykke på E8 ved Balsfjord sent i ettermiddag er nå bekreftet omkommet. Det opplyser politiet i Troms. Det var en 19 år gammel mann som mistet livet.

P4 - 1 time siden

- Listhaug blir finanspolitisk talsperson

- Sylvi Listhaug blir Frps nye finanspolitiske talsperson. Det melder TV 2, som viser til ikke navngitte kilder. Etter at de gikk ut av regjering, jobber Frp nå med å se på hvem som skal bekle ulike posisjoner og verv på Stortinget.

P4 - 1 time siden

EU skeptisk til utslippsplan

EU er ikke overbevist av Equinors planer om å kutte i utslippene. Innen 2050 er målet til Equinor at norsk sokkel skal være tilnærmet utslippsfri. Men EU, som er Norges klart største gasskunde er ikke imponert.

P4 - 1 time siden

- Sor risiko for at viruset kommer til Norge

- Risikoen for at coronaviruset kommer til Norge er stor. Det er beskjeden fra eksperter på smittevern. Førsteamanuensis i mikrobiologi og smittevern ved Universitetet i Sør-Øst-Norge, Jörn Klein, sier til E24 at det bare er et spørsmål om tid, fordi vi lever i et internasjonalt samfunn som reiser mye.

P4 - 2 timer siden

UD vurderer tiltak

Utenriksdepartementet vurderer fortløpende behov for tiltak som følge av coronaviruset. Flere europeiske land tilbyr nå hjelp til borgere som befinner i byen Wuhan, der viruset brøt ut, eller andre steder i samme provins i Kina. Det gjør ikke Norge.

P4 - 2 timer siden

Vil presentere Midtøsten-plan

USAs president Donald Trump varsler at han vil offentliggjøre sin plan for Midtøsten i morgen. Det sa Trump etter et møte med Israels statsminister Benjamin Netanyahu i Det hvite hus nå i kveld norsk tid..

P4 - 2 timer siden

Tidlig ute med pollenvarsel

Dårlig nytt for pollenallergikerne - men pollensesongen begynner trolig langt tidligere nn vanlig. Og allerede nå begynner den daglige pollenvarslingen - rundt en måned tidligere enn det som er normalt. For det det varme vinterbæret fører til tidligere blomstring, og folk i berørte områder som sliter med pollenallergi bør starte medisinering nå, råder astma- og allergiforbundet..

P4 - 2 timer siden

Vil avhøre prins Andrew

Prins Andrew kan bli kalt inn til avhør om Jeffrey Epstein. Amerikansk påtalemyndighet og FBI har bedt omå få avhøre 59-åringen, men han har ennå ikke svart, skriver The New York Times. Prinsen, som har vært utsatt for mye kritikk for sitt nære vennskap med Esptein, har tidligere sagt at han vil bistå i etterforskningen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt