P4 > Nyheter

Sunday, 08 December, 12:35

P4 - 26 Jun 19 kl. 06:26

Forbyr salg av e-sigaretter

Som den første byen i USA innfører San Francisco i California et midlertidig forbud mot e-sigaretter.
Bystyret mener det amerikanske mattilsynet har godkjent produktet uten at det er tilstrekkelig er analysert.
Også i Beverly Hills i California har vedtatt å stanse salget av e-sigaretter og andre tobakksprodukter, men forbundet trer først i kraft i 2021..
Les mer på P4


Les mer om:
USA, San Francisco, California, Beverly Hills

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forbyr, salgav , e-sigaretter
P4 - 19 Sep 19 kl. 09:24

India forbyr e-sigaretter

India forbyr nå salg av e-sigaretter. Forbudet er en reaksjon på flere dødsfall i USA som blir relatert til e-sigaretter, melder CNN. Indias finansminister sier sigarettene utgjør en helserisiko, spesielt for unge..

NRK - 05 Jun 19 kl. 09:05

Forbyr salg av tobakk

Bystyret i California-byen Beverly Hills vedtok tirsdag enstemmig å forby salg av sigaretter, sigarer, e-sigaretter og andre tobakksprodukter, som første by i USA. Forbudet trer i kraft i 2021, melder nyhetsbyrået AP..

Hegnar.no - 26 Jun 19 kl. 06:10

Forbyr salg av e-sigaretter

Som den første byen i USA har San Francisco i California innført et midlertidig forbud mot e-sigaretter..

NRK - 19 Sep 19 kl. 09:06

India forbyr e-sigaretter

Salg av alle elektroniske sigaretter er forbudt i India, fordi de utgjør en helserisiko, spesielt for unge, melder CNN. Indias finansminister annonserte nyheten på et kabinettmøte onsdag, som en reaksjon på dødsfall i USA relatert til e-sigaretter..

Aftenposten - 26 Jun 19 kl. 06:01

San Francisco forbyr salg av e-sigaretter

Som den første byen i USA har San Francisco i California innført et midlertidig forbud mot e-sigaretter..

NRK - 26 Jun 19 kl. 05:42

Forbyr salg av e-sigaretter

Som den første byen i USA har San Francisco innført et midlertidig forbud mot e-sigaretter. Vedtaket, som ble fattet av bystyret tirsdag kveld , må godkjennes av borgermesteren. Hun har tidligere deltatt i kampanjen for å få plass et forbud..

Dagbladet - 26 Jun 19 kl. 08:31

San Francisco forbyr salg av e-sigaretter

Som første by i USA..

NRK - 09 Oct 19 kl. 06:24

Stanser salg av e-sigaretter

Det kinesiske selskapet Alibaba stanser salg av e-sigaretter i USA, ifølge Reuters. Myndighetene i USA råder folk til ikke å bruke e-sigaretter etter at fem er døde og 450 syke av lungesykdom. Alibaba regnes som er verdens største nettbutikk..

E24 - 26 Jun 19 kl. 06:19

San Francisco forbyr salg av e-sigaretter

Som den første byen i USA har San Francisco i California innført et midlertidig forbud mot e-sigaretter..

NRK - 18 Sep 19 kl. 11:55

Vil forby e-sigaretter i India

Regjeringen i Inda vil forby import, salg og produksjon av e-sigaretter. Avgjørelsen ble tatt med tanke på hvordan e-sigaretter påvirker dagens unge ifølge finansministeren i India. Nylig har også to stater i USA forbudt smakstilsatt e-sigaretter..

Fler nyheter fra P4

P4 - Igår: 12:19

Reddet hund med sammentapede bein

En hund med sammenteipede bein og snute har blitt reddet opp av en bekk i Asker i ettermiddag. Politiet opplyser at noen også hadde puttet hunden inn i en plastpose før den var satt ut i vannet. Hunden er kraftig nedkjølt og er kjørt til veterinær for å få hjelp.

P4 - 45 minutter siden

To begjært varetektsfengslet

Politiet ønsker å varetektsfengsle to personer som er pågrepet i forbindelse med drapet på 17 år gamle Wilma Andersson i Uddevalla i Sverige. De mistenkes for å ha oppgitt feilaktig informasjon. En av dem skal ha koblinger til 17-åringens kjæreste som er siktet for drapet.

P4 - 1 time siden

Siktet etter at hund ble funnet i bekk

En person er siktet etter at en hund ble funnet i en plastpose i en bekk i Asker i går. Hundens bein og snute var tapet sammen, og den var alvorlig skadet da den ble tatt til veterinær. Politiet opplyser til TV2 at de har avhørt personen, men det er foreløpig for tidlig å si noe om motivet..

P4 - 1 time siden

Gull til Ingebrigtsen

Jakob Ingebrigtsen tok gull U20 i EM i terrengløp. Dette er hans fjerde strake EM-gull. Seniorklassen med Filip Ingebrigtsen og Didrik Tønseth starter halv to..

P4 - 1 time siden

Scheie: -Viking kommer til å ha overtaket

-Det blir en jevn kamp, men Viking vil ha overtaket under cupfinalen på Ullevål stadion mot Haugesund. Det tror fotballekspert Arne Scheie. Slaget om Rogaland går av stabelen klokken 13.

P4 - 2 timer siden

Startet gransking etter drap

Statens helsetilsyn gransker St. Olavs hospital etter at en kvinne ble drept på Lademoen i Trondheim i oktober. To menn er siktet for drapet, og helsetilsynet gransker sykehusets håndtering av den ene drapssiktede, melder NRK.

P4 - 2 timer siden

Alvorlig skadet etter ulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadet etter en ulykke i Grimstad i Agder i natt. Bilen landet på taket etter å ha kjørt på en parkert bil, og mannen måtte frigjøres av brannvesenet. Politiet mistenker mannen kjørte i påvirket tilstand..

P4 - 2 timer siden

Riiber leder

Etter hoppingen leder Jarl Magnus Riiber dagens kombinertrenn på Lillehammer. Han hoppet 139,5 meter og får starte fire sekunder før Franz-Josef Rehrl i langrennsdelen..

P4 - 3 timer siden

43 døde i brann i India

43 mennesker har mistet livet i en brann på en fabrikk i India i natt. I tillegg er flere andre skadet, melder det indiske nyhetsbyrået ANI. Brannen skal ha startet på grunn av en feil i det elektriske anlegget.

P4 - 3 timer siden

Fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt på grunn av dårlig vær. Dette gjelder Valdresflye, Gaularfjell og Sirdal-Lysebotn. Samtidig advares det om vanskelige kjøreforhold på flere andre fjelloverganger, og disse kan stenges eller få kolonnekjøring på kort varsel..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt