NRK > Nyheter

Friday, 12 August, 04:12

NRK - 03 maj 19 kl. 12:05

Forbyr hopping frå Hoven

Politiet innfører no eit mellombels forbod mot all hopping frå fjellet Hoven i Loen i Sogn og Fjordane. Søndag omkom ei 20 år gammal kvinne i ei speed-glider-ulukke..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hoven, Loen, Sogn, Fjordane

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forbyr, hopping, frå, Hoven
P4 - 27 okt 19 kl. 23:03

Gutter slått med balltre

I Nannestad i Akershus ble to gutter alvorlig slått etter at de ringte på en dør og stakk av. En mann i 20-åra løp etter guttene og slo med et balltre. En av dem brakk armen og fikk hoven rygg, mens den andre fikk en hoven arm, melder Øst politidistrikt.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 05 jul 19 kl. 17:24

Forbyr innreise for venezuelanere

Chile forbyr innreise for 100 personer fra Venezuela som er knyttet til Nicolas Maduros «diktatur», skriver AFP. – Vi forbyr innreise for 100 personer som er direkte knyttet til diktaturet, sier Chiles president Sebastian Pinera..

NRK - 20 maj 22 kl. 05:47

Oklahoma vedtok tilnærmet abortforbud

Delstatsforsamlingen i Oklahoma har vedtatt en lov som forbyr abort med noen få unntak, og abortklinikker i delstaten sier de kan måtte stenge når som helst. Av delstatens fire abortklinikker, stengte to av dem dørene allerede da delstatens republikanske guvernør Kevin Stitt godkjente et forbud mot abort etter sjette uke tidligere i mai. Den nye loven forbyr alle aborter - fra dag én i svangerskapet.

P4 - 15 maj 19 kl. 23:53

Forbyr selskaper å bruke utstyr

USAs president Donald Trump forbyr nå amerikanske teleselskaper å bruke utenlandsk utstyr som kan true landets sikkerhet. Trump signerte i dag en erklæring om en «nasjonal nødssituasjon» som forbyr dette, men nevner ingen land eller selskaper..

P4 - 16 jul 20 kl. 15:57

Forbyr krav om munnbind i USA

Den amerikanske guvernøren i Georgia, Brian Kemp, forbyr krav om munnbind. Flere stater i USA har nå innført påbud om ansiktsmasker, men Kemp, har nå skrevet under en ordre som forbyr byer og kommuner å pålegget. Kemp var en av de første guvernørene som gjenåpnet samfunnet etter nedstengningen i USA, og har tidligere uttalt at bruk av ansiktsmasker bør være frivillig..

NRK - 07 apr 21 kl. 05:10

Forbyr kjønnsbekreftende behandling

Delstaten Arkansas i USA forbyr kjønnsbekreftende behandling for transpersoner under 18 år trass i at delstatens guvernør la ned veto. Loven forbyr leger å behandle pasienter under 18 år med hormoner eller utføre kjønnsbekreftende operasjoner..

NRK - 03 maj 22 kl. 18:03

Ukraina forbyr prorussiske partier

Den ukrainske nasjonalforsamlingen har vedtatt en lov som forbyr politiske partier som rettferdiggjør, anerkjenner eller benekter Russlands krig mot Ukraina. Loven forbyr også partier som glorifiserer eller rettferdiggjør handlingene til de som utfører væpnet aggresjon mot Ukraina, melder Guardian med henvisning til nyhetsbyrået Interfax. 330 av de 450 representantene i nasjonalforsamlingen stemte for lovforslaget, opplyser Olena Sjuljak i partiet Folkets tjenere, partiet til president Volodymyr Zelenskyj.

Klartale - 02 maj 22 kl. 14:40

Millioner av indere sliter med å takle ekstrem varme

India sliter med ekstrem varme. Rundt 45 grader har vært vanlig de siste ukene. Så varmt har det ikke vært på 122 år.

NRK - 21 maj 19 kl. 11:37

Brukarfeil truleg årsak til ulukke

Brukarfeil på utstyret var truleg ei medverkande årsak til speedglider-ulukka i Loen i april. Ei kvinne i 20 åra omkom i ulukka. Politiet vil på bakgrunn av dette oppheve det mellombelse forbodet mot luftsportaktivitet ved Hoven i Loen frå i dag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Elektrifisering av sokkelen kan frigjøre ny gass til EU

Elektrifisering av den norske sokkelen kan øke gasseksporten til EU med 2,5 prosent årlig, viser tall fra bransjeorganisasjonen Offshore Norge – Det har stor betydning for Europa som skriker etter gass, sier Benedicte Solaas i Offshore Norge til Klassekmapen. Hun er direktør for klima og miljø i organisasjonen og mener Norge har et ansvar for å hjelpe Europa med å sikre stabil energiforsyning. (NTB).

NRK - 1 time siden

Minst 21 demonstranter drept i Sierra Leone

Minst 21 sivile er drept i demonstrasjonene mot myndighetene i Sierra Leone de siste dagene, opplyser sykehuskilder til Reuters. I tillegg er åtte politibetjenter drept, skriver CNN. Det har vært omfattende demonstrasjoner både i hovedstaden Freetown og i en rekke byer rundt om i landet de siste dagene.

NRK - 1 time siden

Avis: FBI lette etter dokumenter om atomvåpen

FBI-agentene som ransaket hjemmet til Donald Trump, så etter dokumenter om atomvåpen, skriver The Washington Post. Ifølge avisas kilder er det dyp bekymring blant amerikanske tjenestemenn for hvilke dokumenter som kunne være i Trumps besittelse på eiendommen i Mar-a-Lago. Avisa skriver at det ikke er klart om dokumentene FBI så etter dreide seg om amerikanske atomvåpen, eller om andre staters våpenarsenal.

NRK - 2 timer siden

Mann i 60-årene funnet død etter leteaksjon

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon langs Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake etter en fisketur. Mannen ble meldt savnet av pårørende. Både redningshelikopter og frivillige mannskaper bisto politiet i søket.

NRK - 2 timer siden

Mann i 60-årene druknet i Femundselva

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon ved Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake fra en fisketur. Mannen ble funnet i elva av politiet like før midnatt. – Det ble forsøkt HRL, men savnede er bekreftet omkommet.

NRK - 2 timer siden

Estland stenger grensen for russiske turister

Estland vil ikke lenger la russiske turister slippe inn i landet. Det er en konsekvens av krigen i Ukraina. Dermed blir en populær rute inn i Europa og resten av schengenområdet stengt for russiske turister.

NRK - 3 timer siden

Egenæs: Amnestys troverdighet har fått seg et skudd for baugen

Amnesty International Norges generalsekretær varsler intern granskning og sier at den omstridte Ukraina-rapporten hjelper russisk propaganda. John Peder Egenæs sier til Morgenbladet at han personlig skulle ønske at Amnesty hadde valgt en litt annerledes strategi i forbindelse med rapporten der de skriver at de kan dokumentere at Ukraina har brutt folkeretten i utplasseringen av militære styrker i boligstrøk og ved skoler og sykehus. Han sier blant annet at svarfristen Ukrainas forsvarsdepartement fikk var for kort og at det kan hende det ville ha vært best å dele funnene med Ukraina først, uten å gå ut offentlig med dem.

NRK - 3 timer siden

Ohio-gjerningsmannen død

En væpnet mann i skuddsikker vest troppet opp ved FBIs Cincinnati-kontor i Ohio før han flyktet fra stedet og ble drept i skuddveksling med politiet. Hendelsen fant sted torsdag morgen. Etter en innsats fra spesialagenter fra FBI flyktet den mistenkte fra stedet, opplyser etaten.

NRK - 4 timer siden

Republikanere vil ha flere svar

Republikaneren Lindsey Graham sier det fortsatt er mange spørsmål FBI og justisdepartementet må svare på om ransakelsen hos Donald Trump. Justisminister Merrick Garland bekreftet torsdag at han personlig godkjente at FBI skulle be om en ransakelsesordre. Samtidig ble det offentliggjort dokumenter i saken.

NRK - 4 timer siden

Kutter ut talkum i babypudder

Johnson & Johnson vil fra neste år stanse alt internasjonalt salg av sitt talkumbaserte babypudder. Salget ble stanset i USA og Canada for snart to år siden etter at selskapet ble dømt til å betale erstatning til fire kvinner som skal ha fått kreft i eggstokkene som følge av at det skal ha vært asbest i pulveret. – Som følge en av en gjennomgang av vår produktkatalog, har vi tatt en kommersiell avgjørelse om å gå over til å lage babypudder basert på maisstivelse, sier selskapet i en uttalelse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com